Suzanne Bosman is mooi en heeft mooie emoties over Gaza

Screenshot_2

(Door: Martien Pennings)

Het waren twee goed gebekte dames in die uitzending van Claudia de Breij, al verdenk ik RTL-4 ‘ankervrouw’ Suzanne Bosman ervan dat ze er botox bij nodig heeft gehad. De Breij niet, die heeft alles  van pure nature. Bezichtig de dames vanaf veertien minuten en dertig seconden. Leon de Winter is ook aanwezig. Maar Bosman zit er om ruimte te krijgen voor zelfverheerlijking en De Winter om door De Breij genaaid te worden.

De betreffende uitzending heb ik al eerder behandeld onder de titel ‘Claudia de Breij: de subtiele terreur van een waanzinnige’, maar toen heb ik alleen de huichelachtige, collaborerende, valse en domme manier aan de kaak gesteld waarop De Breij Leon de Winter zat te bashen. Leon de Winter had namelijk in een toespraak in Amsterdam, ter gelegenheid van het feit dat Israël eindelijk de raketten-terreur van Hamas had beantwoord, gezegd dat het misschien een goed idee zou zijn om een anticonceptiemiddel in het drinkwater van Gaza te doen. Ja, dat was best een ondeugende opmerking van snaakse Leon. Maar méér ook niet. De Breij reserveerde er echter de term ‘boosaardig’ voor.

Vervolgens vroeg De Winter of hij een stukje uit zijn speech mocht voorlezen om duiding te geven aan die stoute opmerking. Let op die náre bitcherigheid waarmee De Breij hem dat toestaat. En dus las De Winter het stukje gejaagd voor, maar niettemin werd duidelijk  hoe zwáár hij die opmerking had vercontextualiseerd: nee, Gaza lijkt echt niet op Auschwitz want in Auschwitz was er geen bevolkingsexplosie gepaard gaande met een groot overschot aan jonge mannen in de testosteron-leeftijd van 15 tot 29 jaar en het is wereldwijd statistisch bewezen dat zulks tot oorlog leidt. In de loop van het gesprek zegt De Winter ook nog ongeveer dit, en ik citeer  voor het gemak nu even uit zijn speech:

‘De vrede in Europa , zo zeggen sommige EU-aanhangers, is te danken aan de EU. Daar ben ik het niet mee eens. De uitvinding van de pil heeft ertoe geleid dat we in Europa gemiddeld 1 zoon hebben, en die ene zoon stuur je niet de loopgraven in. Organon had de Nobelprijs voor de vrede moeten krijgen, niet Barack Obama of Al Gore of Jasser Arafat. De Gazanen behoren tot de snelst groeiende volken in de wereld. Er is geen hoop voor al die mensen in die zandbak. Ze zullen gefrustreerd en woedend blijven, en al hun armoede en gebrek aan levenslust en gebrek aan toekomstverwachtingen en het gebrek aan plezier en seks en lol en alles wat het leven de moeite waard maakt, aan Israel en de Joden verwijten. Houdt u het volgende voor zich, anders word ik hiervoor in de media, die al zo gek op mij zijn, weer aangevallen, maar ik zeg het toch (let op, dit is sarcasme): misschien moet in het geheim een anticonceptie middel aan het drinkwater in Gaza worden toegevoegd.’

Ondanks al die humane uitleg en de voorspelling van de Pavlov-reactie door de media, bleef De Breij dat woord ‘ boosaardig’ maar herhalen en bleef ze een vanzelfsprekende morele superioriteit uitstralen en subtiele minachting voor De Winter ten toon spreiden. Ja, ik had graag een handje door het plasmascherm gestoken om het wijfjesgnoompje teder te wurgen. Mijn grote vriend en medestrijder Roelf-Jan Wentholt vatte het uitstekend samen: ‘Humaniteit, fatsoen, wetenschappelijkheid, Leon de Winter en Israël worden gedemoniseerd, maar als Hamas nog maar eens de voorgenomen genocide op de Joden aankondigt, dan vertaalt het linkse tuig dat als: Hamas wil onderhandelen!’ Inderdaad, de Linkse Kerk heeft de gotspe en de pervertering nieuwe dimensies gegeven de laatste decennia.

Maar ik wou het nu dus eigenlijk hebben over RTL-4-anchorwoman Suzanne Bosman, die ook tegelijk met De Winter aanzat bij De Breij.  Bosman, zo vertelde ze, had met de inmiddels overleden oud-correspondent Conny Mus in het Midden Oosten ‘door het land gereisd’. Mij werd overigens niet duidelijk of het nou Gaza of Israël was. Misschien beide. Conny Mus was een fervente ‘Palestijnen’-knuffelaar en Israël-hater, maar Suzanne Bosman noemt hem ‘de oude held’.

Suzanne heeft op de Olijfberg gestaan, over Jeruzalem uitgekeken, de uitleg van een toeristengids aangehoord en bij zichzelf gedacht ‘hier kan ik geen mening over hebben’, ‘hier kan ik ook nauwelijks iets van vinden’, ‘alles is zó met elkaar verweven’, ‘ik vind het állemáál érrúg’, ‘bij al die conflicten wordt er steeds weer gezocht naar wie is de good guy en wie is de bad guy’.

Let op haar vertwijfelde mimiek bij de woordenstroom. Het voortdurende enerzijds-anderzijds der handen. Ze wil ze eigenlijk voor de borst brengen en ze smartelijk wringen. Zij is intense vrouwelijkheid, geheel en al emotie. Móóie emotie. Alles blijft onduidelijk in de vertwijfelde evocatie van de ankervrouw, behalve één ding: dat Suzanne Bosman een intens goed mens is. There is more to Suzanne Bosman than meets the eye!

Ze zegt:  ‘Alles is een reactie op alles.’

Nee, Hotlips. Er is maar één probleem in het ‘Palestijns-Israëlische conflict’: de Arabieren willen de Joden vermoorden. De bad guys zijn de Arabieren en de Palmaffia’s. Het kwaad begint voortdurend maar aan één kant. De Arabieren zijn ‘begonnen’ toen ze in 638 na Christus Palestina bloedig onder het kromzwaard brachten en vervolgens zijn ze 1300 jaar lang alsmaar blijven ‘beginnen’ om in 1922 onder de Moefti van Jeruzalem en consorten het ‘beginnen’ nog eens te intensiveren. Vul overigens voor ‘beginnen’ in: grootscheeps strotten afsnijden en lukraak onschuldige mensen doen exploderen. Tot op de dag van vandaag zijn het de Palmaffia’s die alsmaar doorgaan met ‘beginnen’. Dat zit in de aard van het beestje, gevormd door zeventig generaties (!) agressieve islam bovenop millennia clan-inteelt.

Nog voor het einde van dit jaar 2012 zal ik op deze prachtige völkische  site in een pagina of twaalf één uitzending van het NOS-journaal analyseren. Het zal de titel dragen: ‘Antisemitisch NOS-journaal wekt bewust Jodenhaat (II)’. De ondertitel zal luiden: ‘Het satanische immoralisme en de kosmische incompetentie van Sacha de Boer en Rik van de Westelaken’.

Het zal niet helpen, zolang de subsidiestromen niet gestopt worden die Nederland in de greep van een inferieure linkse quasi-elite houden, een nep-elite die uitsluitend aan de macht kan blijven door het volk zodanig via de media te hersenspoelen dat bij verkiezingen toch telkens weer diezelfde klieken van landverraders aan de macht komen.  Ze zijn trouwens veel erger dan landverraders, zij zijn cultuurverraders, de uitverkopers van alle waarden van de Joods-Christelijk-Verlichte traditie.

Wat? Nee, ik ga die waarden niet meer opsommen.

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestina", Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Elite, Gazastrook, Islam, Israël, Joden, Jodenhaat, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

Een reactie op Suzanne Bosman is mooi en heeft mooie emoties over Gaza

  1. Pingback: De stiekeme Jodenhaat bij RTL4 en NOS komt per Palestijnse liefdesraket | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s