Radicale “No-go-areas” voor Joden in Europa, “Europese joodse historie nadert haar einde”

Screenshot_12

(Door: Pamela Geller & Giulio Meotti)

Europa “verdelgde” bijna al haar Joden en koos daarvoor in de plaats de import van tientallen miljoenen moslims. Land na land zwicht en knielt neer voor islamitische oppermachtige eisen, geweld en haat. De Joden, de meest verachte mensen onder de islam, vluchten in drommen – en diegenen die blijven, moeten zich schuilhouden. Europa zal oogsten wat het heeft gezaaid.

Over dit teugelloze geweld en deze teugelloze haat wordt nooit geschreven door de mainstream media. In plaats daarvan worden we overspoeld door de non-stop fictie van “islamofobie” en het mystieke slachtofferverhaal, aangewend door islamitische heersersnaturen en hun media Quislings.

Christenen, uiteraard, zullen hetzelfde lot beschoren zijn en dezelfde gesel die Europa´s duistere Middeleeuwen inleidde, zal ook de moderne duistere tijd inleiden.

(Pamela Geller)

________________________________________

Israël heeft plaats voor alle Joden en verwelkomt hen, maar dat heeft niets te maken met datgene dat er in Europa gebeurt. Rabbi Lau voorspelde dat de Europese joodse historie haar einde nadert.

Wist u dat Israëli´s die Jordanië binnenkomen hun religieuze joodse voorwerpen moeten afgeven, zoals kalotjes en gebedsriemen, vanwege “veiligheidsredenen”? Dit gebeurt eveneens in veel Europese landen, waar Joden opnieuw in levensgevaar verkeren en Judeofobie gangbaar is geworden in de politiek.

Joden in Denemarken zijn er onlangs door Israëlische officials voor gewaarschuwd om in het openbaar geen joodse religieuze symbolen te dragen, zoals keppeltjes of Davidssterren, om de toenemende anti-Israëlische en antisemitische twisten te voorkomen. “We adviseren Israëli´s die naar Denemarken komen en de synagoge willen bezoeken te wachten met het opzetten van hun keppeltjes tot ze in het gebouw zijn en deze niet openlijk op straat te dragen, ongeacht of de wijken die zij bezoeken als veilig worden beschouwd”, zei de Israëlische ambassadeur in Denemarken, Arthur Avnon.

Screenshot_13

Goed begrepen? Je in Europa in het openbaar herkenbaar maken als Jood betekent tot geweld uitnodigen. Er zijn Europese gebieden in haar grote steden waar je je buiten niet kunt vertonen als Jood – het is net alsof je in Gaza bent.

De afgelopen weken werd er een vertegenwoordiger van de Magen David Adom aangevallen op het Centraal Station in Kopenhagen, omdat in het centrum van Kopenhagen Joden die een keppeltje dragen lichamelijk of verbaal worden aangevallen.

Een oudere Israëlische man werd aangevallen door een groep Arabisch ogende mannen toen hij een broodje kebab in Norrebrø aan het eten was. Ze schopten het slachtoffer meerdere keren en trokken  zijn ketting, waar zichtbaar een Davidsster aan hing, van zijn hals. Daarom bedenken de meeste Deense Joden zich wel tweemaal voordat ze een ketting met een Davidsster gaan dragen.

In het Verlichte Europa van vandaag vindt een heksenjacht op iedere authentieke Jood met een baard en een keppeltje plaats.

Screenshot_17

Ook in Duitsland wordt het joodse studenten afgeraden keppeltjes op straat te dragen. Het Joodse Abraham Geiger Theologisch College in Potsdam adviseert zijun rabbi´s om geen keppeltje in het openbaar te dragen en ook de orthodoxe Or Avner school in Berlijn hanteert dezelfde richtlijnen. Altijd als de leerlingen op excursie gaan naar de dierentuin of een museum worden ze gewaarschuwd: “Spreek Duits, geen Hebreeuws, doe een baseball cap over je keppeltje, zodat je stomme mensen geen aanleiding geeft om ergens vervelend over te doen.” Op deze manier gecamoufleerd reizen jonge Joden in de Berlijnse metro. De rector van de school heeft uitgelegd dat “het veiliger is om niet als joods persoon herkenbaar te zijn.”

Enkele dagen geleden kreeg de Finse joodse gemeenschap het advies om geen keppeltje in het openbaar te dragen uit angst voor antisemitische aanvallen.

In Malmö, Zweden, het land dat ooit heiligen zoals Raoul Wallenberg aan de wereld schonk, besloten leden van de plaatselijke synagoge om geen keppeltjes te dragen op weg naar hun synagoge.

Screenshot_11

De Noorse joodse gemeenschap adviseert haar leden om op straat niet hardop Hebreeuws ter spreken of joodse emblemen te dragen. De Noorse politie heeft zojuist de beveiliging rondom de belangrijkste synagoge van Oslo verhoogd. Een lerares, die onder haar T-shirt een Davidsster droeg, werd geïnformeerd door het Kristiansand Volwasseneneducatie Centrum dat het dragen van de ster gezien zou kunnen worden als een provocatie tegenover de vele islamitische studenten op de school.

In Frankrijk werden verschillende Joden op straat aangevallen en in elkaar geslagen, omdat zij een keppeltje droegen. In Parijs is het voor jonge joodse mannen veiliger om in een groep te lopen dan alleen. Ze zouden baseball caps moeten dragen in plaats van het traditionele keppeltje om te voorkomen door antisemieten te worden aangevallen. In veel wijken van Marseille en Lyon is het voor Joden niet meer veilig om op straat te lopen. Enkele weken geleden werd er een joodse man in de Parijse metro aangevallen en bewusteloos geslagen. Hoe wist de antisemitische meute dat hij joods was? Door een filosofieboek geschreven door de opperrabbijn van Parijs, waarin hij zat te lezen toen hij werd aangevallen. Ondertussen is de helft van de joodse families uit Villepinte, een arbeidersbuurt in het noorden van Parijs, vertrokken als gevolg van antisemitisme. Ze vluchtten naar andere Parijse stadsdelen die beschouwd worden als veiliger voor Joden of ze verlieten Frankrijk. De 40 jaar oude synagoge van Villepinte, al een keer in brand gestoken in 2001, wordt gesloten, omdat er te weinig gemeenteleden zijn.

Screenshot_14

In Groot-Brittannië hebben veel gevallen plaatsgevonden als dat van het orthodoxe joods jongetje, dat een keppeltje en gebedskoordjes droeg. Het werd verbaal bedreigd en lichamelijk geïntimideerd door  vermomde jongeren toen het in de bus in Londen zat.

Wanneer de gelovigen de belangrijkste synagoge van Rome verlaten, verbergen ze onmiddellijk hun kalotje. De politie patrouilleert dag en nacht in de buurt.

In Nederland, het land van Baruch Spinoza, begonnen politieagenten keppeltjes te dragen om Nederlandse Jodenhaters op heterdaad te betrappen bij een verbale of lichamelijke aanval. Tegen joodse studenten wordt gezegd om “een pet over je keppeltje te doen”. In Amsterdam, de schuilplaats van Spaanse Joden die voor de Spaanse inquisitie vluchtten, omschreef de 25-jarige Lester M. Wolff van Ravenswade de moeilijkheden waarmee Joden te maken hebben in een open brief aan de krant NRC Handelsblad: “Ik kan niet als Jood gekleed naar openbare evenementen gaan, laat staan uitgaan zaterdagavond. Op welke partij moet ik stemmen om ervoor te zorgen dat ik veilig kan leven met een keppeltje op mijn hoofd?”

Screenshot_10

Overal in Europa  zijn buiten stalen barrières geplaatst bij bepaalde gebouwen met joodse of Israëlische connecties om parkeren te verhinderen.

In veel Britse wijken waar Joden wonen, patrouilleren “Shomrin”, bewakers, op straat net zoals Israëli´s dit doen in afgelegen “nederzettingen” in Israël.

In de herfst van dit jaar werd de oude Nederlandse synagoge van Weesp de eerste synagoge in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog die als gevolg van bedreigingen van de gelovigen de sjabbat-dienst annuleerde.

In januari is het 80 jaar geleden dat Hitler in Duitsland de macht greep.

Screenshot_16Iedere keer als ik een joods kind met een keppeltje op straat zie lopen in Wenen, Parijs of Rome, weet ik dat het Hitler niet gelukt is zijn werk af te maken. Ik voel me dan trots- of in ieder geval een beetje beter.

Maar de Holocaust, waarin twee derde deel van de Europese Joden werd vermoord, eindigde niet toen nazi-Duitsland en zijn bondgenoten militair werden verslagen. De geest van vernietiging gaat 80 jaar later door. Dat is waarom Israëls voormalige opperrabbijn, Meir Lau, voorspelde dat de Europese joodse historie haar einde nadert.

Inderdaad, het lijkt een tragisch maar onvermijdelijk proces: Europa als een Jodenvrij continent of een gebied van angst, waarin Joden als “onzichtbaar” zullen overleven, net als tijdens de inquisitie, waar zelfs het aansteken van kaarsen tijdens sjabbat een gevaar betekent, omdat iemand vanaf de straat de heilige vlammen zou kunnen zien.

Europa´s straten worden heel donker deze dagen en de indrukwekkende orkesten spelen nog een keer “Tristan en Isolde” van Wagner en “Die Meistersinger”, terwijl het geloof in “de waarheid als pracht en de pracht als waarheid” opnieuw vreselijk aan zijn einde kan komen.

Screenshot_18

Bron:

http://tinyurl.com/cuvk5u3

Inleiding: Pamela Geller

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/12605#.UNspuG-yFLk

Auteur: Giulio Meotti

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Europa, Joden, Jodendom, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

4 reacties op Radicale “No-go-areas” voor Joden in Europa, “Europese joodse historie nadert haar einde”

 1. Pingback: Hongaarse Joden verhuizen naar Oostenrijk | E.J. Bron

 2. Henny Clemens zegt:

  Het is als in de dertiger jaren van de vorige eeuw, we staan erbij, kijken ernaar, en laten het gebeuren!
  Frankrijk had het lef de kleinste groep Roma’s uit te zetten, dat dan weer wel!
  Maar aan de islam indoctrinatie wordt niets gedaan, dan willen ze de waarheid niet zien en kijken we weg.
  Leve de democratie.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Het is een grote schande, dat onze joodse medeburgers het leven onmogelijk is gemaakt, door de import van de GEITENEUKERS! Is iedereen verdorie in coma geraakt? Na de joden, wensen de HAATBAARDEN ons te verdelgen, er is sodedju maar 1 politicus in nederland die constant waarschuwt voor het levensbedreigende gevaar te weten de (p)islam.

  Like

 4. Pingback: Uitgerekend Malmö | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s