Gerhard Robbers: staatsverdragen met moslims zijn dringend noodzakelijk

Screenshot_25

Professor Gerhard Robbers, president van de Duitse Evangelische Kerkdag

Nog een reden om het lidmaatschap van de Duitse Evangelische Kerk op te zeggen, geeft ons op dit moment de president van de Evangelische Kerkdag, Gerhard Robbers, die schijnbaar de knal nog niet heeft gehoord!?

Terwijl Duitse katholieken en paus Benedictus XVI herinneren aan de wereldwijd 100 miljoen vervolgde christenen, die vooral in islamitische landen worden bedreigd, vervolgd en niet zelden zelfs vermoord, kruipt Robbers bij de islam daar naar binnen waar de zon nooit schijnt!

Gerhard Robbers roept de Duitse deelstaten op om staatsverdragen met islamitische overkoepelende organisaties te sluiten, zoals reeds in Hamburg is gebeurd. Verder zegt hij “dat men van immigranten niet kan eisen volgende waarden van de grondwet te leven als men ze niet binnenlaat in de Duitse samenleving”.

Ach ja…natuurlijk! De Duitse samenleving is weer eens de schuldige dat de “immigranten” zich niet kunnen integreren, dus moet iedere Duitse deelstaat een al lang dringend noodzakelijk staatsverdrag sluiten, opdat de zielige Mohammedanen nog meer privileges krijgen en onze grondwet heel stilletjes en stiekem afgeschaft kan worden.

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=36000#more-36000

Auteur: Zirze

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Islamisering, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s