“Europa, stop met je inmenging in de Israëlische verkiezingen”

Screenshot_26Wereldwijd en vooral in Europa is er ongebruikelijk veel belangstelling voor de komende verkiezingen in Israël. In Egypte is het kookpunt bereikt, Syrië staat op het punt om afgebrand te worden, Jordanië wordt door elkaar geschud – maar de wereld schept er het grootste genoegen in om Israël te beoordelen. Verbazingwekkend, dat zo´n klein land aan de Middellandse Zeekust zoveel aandacht krijgt.

In de hele wereld is het gebruikelijk dat geen enkel land zich mengt in de verkiezingen van een ander land. Maar dit is niet van toepassing op Israël. Veel landen ondernemen enorme inspanningen om de Israëlisch rechtsen er aan te hinderen de komende verkiezingen te winnen. Hun goed geoliede en goed georganiseerde campagnes verbinden de volgende punten: de erkenning van een Palestijnse staat in de VN, de boycot van goederen uit Judea en Samaria en een hysterische reactie op Israëls beslissing om te zorgen voor de territoriale samenhang tussen Ma´aleh Adumim en Jeruzalem, inclusief de aankondiging van het terugroepen van de ambassadeurs.

De buitenlandse inmenging wordt ook uitgeoefend door middel van linkse NGO´s. Deze maken onder het voorwendsel van culturele en humanitaire activiteiten miljoenen dollars naar Israël over, met het uiteindelijke doel om de kansen van de rechtsen bij de komende verkiezingen de ondermijnen. Mijn studie van de moderne geschiedenis brengt me tot de overtuiging dat er achter deze organisaties en de grote sommen geld die zij tot hun beschikking hebben andere naties, andere landen zitten.

De Europese naties zijn al 2000 jaar lang van mening beter dan de Joden te weten wat goed voor hen is. Deze gewoonte komt uit de tijd toen de Joden overgeleverd waren aan de genade van diegenen die vervuld waren met haat en vooroordelen tegen hen en ook aan de kerk en aan de gewelddadigheden van de Hunnen en de Vikingen, die Europa overrompelden.

De Europeanen hebben nog niet begrepen dat de Joden een staat en zelfbeschikking hebben. De Britten kunnen nog niet accepteren dat de joodse milities Irgoen en Lehi hebben bijgedragen aan de teloorgang van het imperium, waarin de zon nooit onderging. De Fransen verbeelden zich nog steeds dat zij de Levant beheersen en zijn niet in staat om zich te realiseren dat de Levant hen inmiddels beheerst.

Maar hoe moeten wij bezwaar maken tegen Europese landen die zich inmengen in de Israëlische verkiezingen? Kunnen wij van hen verwachten grotere Zionisten en vrienden van Israël te zijn dan de vele Israëlische linksen, die hen de munitie, de ideologie en het gevoel leveren dat het belangrijk en nodig zou zijn de Joden tegen zichzelf te beschermen? Israëlische politici uit het heden en het verleden hebben geprobeerd en proberen een conflict tussen Israëlische en buitenlandse politieke leiders te veroorzaken. En die Israëlische professoren die zich hebben gespecialiseerd in het verdraaien van historische gebeurtenissen, hebben de intellectuelen van de wereld er van overtuigd dat Israël schuldig zou zijn aan het lijden van de Palestijnen door kwaadaardig historische feiten buiten beschouwing te laten.

Maar op grond van hun blindheid en hun onvermogen om te begrijpen, onderschatten de naties van de wereld de Joden. Ze zijn niet in staat joods denken te ontcijferen, dat het principe van de omgekeerde psychologie volgt. Hoe meer de buitenlandse naties proberen onze onafhankelijkheid en keuzevrijheid te ondermijnen, hoe meer ze proberen de kiezers door ontoelaatbare en oneerlijke druk te beïnvloeden, des te meer zullen ze ontdekken dat de natie die in Zion woont zich dichter rond een kampvuur schaart dat eeuwig brandt. De voortdurende druk zal er slechts toe leiden dat de feiten voor een overwinning van de rechtsen sterker worden.

Bron:

http://aro1.com/europa-hoere-auf-dich-in-unsere-wahlen-einzumischen/

Dr. Haim Shine

(Duitse vertaling: Renate)

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.israelhayom.com/site/newsletter_opinion.php?id=3109

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Israël. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s