Doctor Kromzwaard (Martijn de Koning), Femke Halsema en het landverraad

Screenshot_13

Martijn de Koning alias “Dr. Kromzwaard”

(Door: Martien Pennings)

GeenStijl heeft 12 gegadigden voor “Dhimmi van 2012”. Een van de genomineerden is Michiel Maas, verslaggever voor heel Azië voor het NON-journaal, aan welks antisemitische en ook wel anti-Zionistische Jodenhaat ik gisteren ruime aandacht besteedde.

Ik herinner me inderdaad dat iemand me ergens in de loop van het jaar verontwaardigd belde en vertelde dat het NON-journaal, dat nóóit aandacht besteedt aan de wereldwijde vervolging van Christenen door moslims, wél gelegenheid had gezien om ergens in Birma een geval te vinden waarbij de Christenen een keertje helemaal klaar waren met het gezeik van moslims. Ik beloofde dat ik er aandacht aan zou besteden, maar in de islamiseringsstormen en Israël-demoniserings-tsunami’s van 2012 is het erbij ingeschoten.

GeenStijl:

“Terwijl de kerken in donker Afrika bij bosjes in de Boko Haram-hens gaan, en de Kopten over de kromkling worden gejaagd in Egypte, gelukte het de NOS toch nog wat zieligmoslims op deze wereld te vinden! Helemaal ver weg in Zuid-Oost Noord-West Azië trof NOS-verslaggever Michel Maas diep in een oerbos een Birmees boerenkutdorp aan waar 2 groepen religekkies niet met elkaar door 1 boom konden. Het was een grof schandaal.”

Mijn favoriet is Martijn de Koning op nummer 12. GeenStijl vermeldt het niet, maar zijn bijnaam is “Dr. Kromzwaard”. Deze figuur,  anthropologotistiseur aan de theologische faculteit van de Radboud-Universiteit van Nijmegen, is een echte voldragen nazislami, iemand die bezig is met vol bewustzijn het Geloof van de Permanente Terreur te promoten. Onder die naam twittert deze misdadiger ook. Bijvoorbeeld toen ik aandacht vroeg voor het feit dat de boerkaab het symbool is van de Moleculaire Holocaust jegens vrouwen in de islam en erbij vertelde dat Femke Halsema er wel een grappig stukje prikkelgarderobe voor de Carnaval in zag, ontstond er een twitter-één-tweetje tussen de twee landverraders, die mij graag voor het gerecht zouden zien:

@Martijn5155. Het is terreur gemengd met seksisme. Waar doet dat toch aan denken? Ik ga na of er iets tegen kan worden ondernomen.”

@femkehalsema laat me even weten of er iets tegen gedaan kan worden, behalve walgelijk vind ik dit gedoe zo langzamerhand erg zorgwekkend.”

Zorgwekkend! Ik was bijna net zo gevaarlijk als Wilders geworden

Ik zou zeggen, ga eens lezen wat er ook alweer allemaal aan de hand was. Wat mij betreft kwam het hier op neer

“Een van de laatste daden van Femke zelf als Akela van GroenLinks was een motie indienen én aangenomen krijgen dat het nieuwe VVD-CDA-( PVV) -kabinet de nazislam in Nederland ruim baan zou blijven bieden. En als je de dames beleefd attent maakt dat ze het meest racistische, totalitaire, hardnekkige vrouwenhaat-systeem dat de wereld ooit gezien heeft steunen, dan . . . . . . . ik wilde gaan zeggen: dan halen ze hun schouders op. Maar dat is al teveel gezegd eigenlijk. Ze horen het niet eens.

Echter, als je ze snoeihard onder ogen brengt wat een boerka voor vele vrouwen in landen met een islamitische meerderheid betekent, dan voelen ze zich plotseling erg bedreigd. De jaarlijkse massamoord op vrouwen in de islamitische wereld, dat ráákt die wijven niet. Maar schrijf niet een paar zinnetjes op een weblogje dat die wereld dichterbij ze brengt. Dan is diezelfde wereld ineens te klein. Dán worden ze wakker. En het ergste is: het is aanstellerij. Ze zijn zó verschrikkelijk veilig in hun domme, gewetenloze collaboratie met het monster ! Nog wel! De dames hebben echt de bewaking van een Wilders niet nodig. En ook van de “rechts-extremisten” van wie ik er een zou zijn, hebben ze niks te vrezen.”

Moge 2013 reeds het Neurenberg 2.0 brengen!

Screenshot_14

Femke Halsema

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Islamisering, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

3 reacties op Doctor Kromzwaard (Martijn de Koning), Femke Halsema en het landverraad

 1. Peter Hart zegt:

  Enge Mensen vind ik dat ,van alle ergste mensen vind ik die ,die tegen hun eigen soort , het word Judas is hierbij nog lief gezegd , Bah wat vies

  Like

 2. Pingback: Femke Halsema , de steelneger en de bajes-Jood: wij gedenken Nationale Collaboratiedag | E.J. Bron

 3. NeuRooT zegt:

  Wat een eng mannetje is dat bah doctor Kromzwaard kom eens onder die steen vandaan zo te zien zit je daar al veels te lang onder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s