Ecodictatuur: wij moeten in het vervolg wormen eten, omdat anderen 10-15 kinderen verwekken

Screenshot_8

Ja, de “onderzoekers” hebben het goed voor met het milieu. Ze willen het “milieu” redden, ook als onze eigen cultuur daarbij te gronde wordt gericht. Uiteraard is de demografische explosie in de Derde Wereld, vooral in de islamitische landen, taboe. Men wil maar op één manier het milieu redden, namelijk door ons, die nauwelijks nog 1 tot 2 kinderen verwekken, het eten van vlees door deze 1 tot 2 kinderen te verbieden. In plaats daarvan zouden we meelwormen moeten eten. Dat zou “gezonder” zijn:

Meelwormen beter dan runderen, varkens of kippen.

Wat Nederlandse onderzoekers voorstellen, zou menigeen van ons wel eens niet goed op de maag kunnen liggen: vanwege het milieu bevelen zij als alternatieve proteïnebron meelwormen in plaats van kip, varken of rund aan.

Meelwormen zijn volgens onderzoekers als dierlijke eiwitbron een milieuvriendelijk alternatief voor rundvlees, varkensvlees, gevogelte of melkproducten.

In vergelijk met het houden van andere dieren zou voor de cultivering van deze insecten in relatie tot de opbrengst minder land nodig zijn en zou deze het klimaat sparen, berekenen Dennis Oonincx en Imke de boer van de Nederlandse universiteit van Wageningen in het blad “PLoS One”. Deze proteïnebron zou gezien de toenemende wereldbevolking steeds belangrijker worden.

Behoefte aan dierlijk eiwit neemt toe.

In werkelijkheid stijgt de behoeft aan dierlijk eiwit constant: tot het jaar 2050 houden de wetenschappers er rekening mee dat de consumptie met 70 tot 80% zal toenemen.

Welt Online

Screenshot_11

Over het waarom het tot 2050 tot deze toestand zal komen, maken de “onderzoekers” een grote boog. Het zijn de baarmoeders in Bangladesh, in Egypte, in Saoedi-Arabië enz. In veel islamitische landen verdubbelt de bevolking in minder dan 25 jaar, hoewel ze daar alleen maar pure woestijn hebben. Als ze daar huizen bouwen, ontrekken ze de grond daarvoor aan de al minimale landbouwgrond. En dan storten ze hun mensenoverschotten als “migranten” en “vluchtelingen” over de andere volkeren heen, opdat ze door hen goed vetgemest worden.

Het is niet de dierlijke voeding die het milieu zo vernielt, maar de overbevolking. Als we niet al die culturen zouden hebben, waarin vrouwen al op 12- tot 14-jarige leeftijd kinderen beginnen te verwekken zonder er aan te denken wat ze hun kinderen daarna te eten moeten geven, dan zouden veel milieuproblemen helemaal niet bestaan. Het is niet altijd de schuld van de ontwikkelde wereld als de steentijdvolkeren rooien. Ze rooien vaak alleen maar, omdat ze meer plaats nodig zijn voor hun geboorten. Er wordt namelijk niet alleen daar gerooid waar het hout waardevol is en gemakkelijk verkocht kan worden. Er wordt vooral daar gerooid waar het geboortecijfer te hoog is.

Zie tevens:

https://ejbron.wordpress.com/2012/11/01/de-overbevolking-als-oorzaak-van-de-klimaatverandering-voedingsmiddelenindustrie-veroorzaakt-19-29-van-de-aardopwarming/

Screenshot_10

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/12/29/okodiktatur-wir-sollen-zukunftig-wurmer-essen-weil-andere-10-15-kinder-zeugen/#more-40836

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabische wereld, Derde Wereld, Islam, klimaat. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s