Professor Parncutt wil de doodstraf voor de paus

Screenshot_17

De Australische professor Richard Parncutt van de universiteit van Graz, die gisteren is opgevallen, omdat hij de doodstraf voor klimaatontkenners eiste, wil ook de paus executeren, omdat deze door het verbod op condooms schuldig zou zijn aan de dood van miljoenen Aidspatiënten. Of de paus ook al in de eerste tekst zat en dat we dit over het hoofd hebben gezien, is onduidelijk. Maar nu zijn in ieder geval de Oostenrijkse kranten wakker geworden. In de zelfbenoemde Duitse “kwaliteitspers” staat niets. Des te belangrijker de rol van blogs zoals PI:

Krone.at bericht:

Een professor van de universiteit Graz heeft voor wereldwijde opschudding gezorgd. Hij had op internet de doodstraf voor paus Benedictus XVI geëist. Hij ergerde zich aan de kerkelijke verboden betreffende voorbehoedmiddelen en maakte de paus verantwoordelijk voor miljoenen Aidsdoden. Opgeschrikt door talrijke protestbrieven, reageerde de universiteit en distantieerde zich onmiddellijk. De schrijver trok inmiddels de grove bijdrage met een verontschuldigend terug.

Men zou door de ongeveer 50 klachtenmails achter de problematische publicatie zijn gekomen, bevestigde Andreas Schweiger, de perswoordvoerder van de universiteit.

Vertegenwoordigers van de universiteit zijn “ontsteld en ontzet”

Hijzelf zou over de uitlatingen “ontsteld en ontzet” zijn en hij zou onmiddellijk duidelijk hebben gemaakt dat de mening van Richard Parncutt, een Australiër van geboorte, niet met die van de universiteit zou overeenkomen. De decaan van de faculteit geesteswetenschappen, Helmut Konrad, gaf opdracht om de tekst te verwijderen, die vervangen werd door een verontschuldiging van de schrijver.

Konrad en de rectrix Christa Neuper eisten uitleg van de situatie en nodigden de professor uit voor een gesprek. “Mensenverachtende uitlatingen moeten met alle beslistheid worden afgewezen. Persoonlijke opvattingen, die geen verband houden met het wetenschappelijke werk, worden niet getolereerd op websites van de universiteit”, aldus de decaan.

“Doodstraf voor ontkenners van de aardopwarming”

Parncutt, sinds 1998 professor voor systematische muziekwetenschap, noemde zichzelf in het artikel “Death penalty for global warming deniers?” weliswaar een tegenstander van de doodstraf, maar stelde ter discussie of er geen andere maatstaven zouden moeten gelden voor verantwoordelijken voor meer dan 1 miljoen doden.

Tot deze verantwoordelijken zouden volgens hem in de toekomst de ontkenners van de “global warming” en de paus met zijn naaste adviseurs gerekend moeten worden, omdat door de houding van de kerk m.b.t. voorbehoedsmiddelen de uitbreiding van Aids in de hand zou worden gewerkt. Parncutt stelde vast dat hij voor hen niet direct de doodstraf zou voorstellen, maar alleen logisch zou argumenteren en over een belangrijk probleem zou nadenken.

Screenshot_18

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/12/professor-parncutt-will-todesstrafe-fur-papst/#more-298377

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groenen, klimaat, Religie, Socialisten. Bookmark de permalink .

2 reacties op Professor Parncutt wil de doodstraf voor de paus

 1. Jan zegt:

  De volgende paus zal vermoedelijk geen zwarte lebienne zijn
  http://www.achgut.com/dadgdx/index.php/dadgd/article/der_naechste_papst_wird_vermutich_keine_schwarze_lesbe_sein

  De Femen kunnen dus krijsen wat zij willen, geen vrouwen maar gestoorde wijven. Ik wed dat als je wijwater op hen sprenkelt dat de huid gaat sissen en smelten:

  Like

 2. De volgende paus zal er eentje zijn die de islam een zeer warm hart toedraagt… Een voorgaande paus kuste de koran al en dat soort gedrag zullen we binnenkort nog vaker zien vanuit het vaticaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s