Zuuraanslag op Turkse met Duits paspoort is een “familiedrama” of “eermoord”

Screenshot_11

Gistermiddag nog, toen het nieuws opdook op de WDR, probeerde men op de bekende manier van de publiekrechtelijke verslaggeving te versluieren in plaats van de informeren. Men verzweeg alle gegevens over de herkomst van de dader en het slachtoffer, in de hoop op deze wijze zo weinig mogelijk te informeren. De WDR kan de waarheid dan wel verdoezelen, ze komt desondanks snel naar buiten:

Duits-Turkse aangevallen. Zuuraanval op jonge vrouw in Hilden.

Eerst zou men “Der Spiegel” moeten beleren: Duits-Turkse zou men alleen maar zijn wanneer een van de ouders Duitser zou zijn. Bijvoorbeeld een Duitser Thomas Schmidt en een Turkse Hülya. Hun kinderen zouden dan echte Duitse Turken zijn.

Een 20-jarige Duitse met Turkse wortels raakte in Hilden in de deelstaat Nordrhein-Westfalen zwaar gewond. Een onbekende belde bij haar aan en sproeide uit een spuitbus zuur in haar gezicht.

Zaterdagmiddag laat belde de man aan bij de jonge Duits-Turkse in een meergezinshuis. Ze deed open en de onbekende spoot een vloeistof in haar gezicht, voordat hij de benen nam. Volgens informatie van de politie zou de man tijdens de daad niets tegen het slachtoffer hebben gezegd.

De jonge vrouw voelde onmiddellijk een sterk branden in haar gezicht en belde de ambulance. De verplegers stelden vast dat het bij de vloeistof om een zuur ging. De vrouw raakte zwaar gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. Ze zou buiten levensgevaar zijn. Ook de grootmoeder van de jonge vrouw raakte gewond door het zuur.

Der Spiegel

Dat is de islam, beste hoofddoekdraagsters, jullie gewillige moslima´s. Ga naar de moskee en blijf gewoon lekker je hoofddoeken dragen. Misschien helpt het als jullie je mooie traditie aan jullie dochters vererven. Zuur is er genoeg.

Wie de islam niet de rug toekeert, wie bereid is om met zulke mannen om te gaan, moet niet verbaasd zijn dat zij op zekere dag haar gezicht ook kwijtraakt. Daarvoor is niet eens zuur nodig, als je er goed over nadenkt. Want je kunt wel medelijden met zulke vrouwen voelen, maar voel je ook respect?

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/12/30/saureanschlag-auf-turkin-mit-deutschem-pass-ist-eine-familiendrama-oder-ehrenmord/#more-40863

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Islam, mainstream-media, Mensenrechten, Moslims. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s