Beestachtige vluchtelingen uit de Oriënt bezetten Weense kerk en sluiten christenen van de nachtmis uit

Screenshot_17

Zelfs in de ergste DDR-tijd konden de gelovige christenen naar de kerk. Men kreeg weliswaar een stempel opgedrukt, maar werd niet buitengesloten. Nu is dat heel anders met de zwermen “vluchtelingen” uit de Oriënt. Kort voor Kerst hebben ze de Votivkirche in Wenen bezet en wilden zelfs de Domkerk bezetten. Dit lukte echter niet, omdat de priester van de Domkerk de deuren van de kerk snel op slot had gedaan. In tegenstelling tot de onchristelijke liefhebber van vluchtelingen, die in de Votivkirche voor “priester” speelt:

Gelovigen mogen de Votivkirche in Wenen niet meer in, omdat daar de minzieke priester met zin goddeloze moslimvluchtelingen huishoudt.

Toppunt in de Votivkirche: “Wij willen geen onrust stoken”.

Vluchtelingen: “We hebben een oplossing nodig”.

De woordvoerders van de vluchtelingen dringen aan op een oplossing voor hun situatie. Men zou geen onrust willen stoken, benadrukte een van hen. “We komen om hulp te zoeken. We hebben een oplossing nodig.” Men zou Caritas en de Johannieters dankbaar zijn voor de verzorging. Men zou echter de mogelijkheid moeten hebben om rechtstreeks met de verantwoordelijken in de politiek te spreken. De vluchtelingen eisen o.a. betere standaards wat betreft huisvesting en ze willen vooral “voor zichzelf zorgen”, m.a.w. een werkvergunning.

Screenshot_14

Weense Votivkirche: exterieur

Zes van de vluchtelingen in de Votivkirche werden vrijdag tijdelijk naar het ziekenhuis gebracht. Dat bevestigde de woordvoerder van Caritas-Wenen Klaus Schwertner. De reden zouden stofwisselingsproblemen geweest zijn, de betrokkenen zouden zijn ingestort. Of er zou een ambulante behandeling nodig zou zijn of dat ze zouden moeten worden opgenomen, was nog niet duidelijk.

en:

“Een ontruiming in de huidige situatie sluiten we uit”, zei de Weense bisschoppelijke vicaris Dariusz Schutzki.

Die Presse

Niets is dommer dan christenmensen die zich in de luren laten leggen door de leugens van moslimmigranten. Als de moslimnomaden geen onrust gewild zouden hebben, dan zouden ze een moskee hebben kunnen bezetten. En deze bisschoppelijke vicaris zucht naar zulke vernederingen. Gewoon pervers.

“Vluchtelingenkamp” voor de kerk wordt ontruimd en gereinigd – in de kerk mag de politie niet ingrijpen, ook al worden de priesters daar gegrepen door de moslimwaanzin en hun achterste voor seks met de duivel aanbieden – gratis, uit liefdadigheid en humanisme, dat spreekt voor zich.

Waarom het gaat in de Votivkirche

In de Votivkirche bevinden zich volgens informatie van Caritas nog steeds ongeveer 35 tot 40 asielzoekers, 14 van hen zijn nog steeds in hongerstaking. De politie verzekerde op vragen van de Austria Presse Agentur deze personen niet uit de kerk te willen verwijderen. Zolang zij door de kerk als eigenaar geduld zouden worden, zou hiervan geen sprake zijn. De eigenaar zou schriftelijk moeten bevestigen dat hij in zijn rechten aangetast zou zijn en het verblijf van de asielzoekers niet zou dulden. Zolang dit niet het geval zou zijn, zou de politie geen aanleiding zien om op te treden, tenzij het tot een “grotere verstoring van de openbare orde” zou komen, legde een politiewoordvoerder uit.

Dat noemen de goddeloze moslims “respect” voor de religie van anderen.

Screenshot_13

Weense Votivkirche: interieur

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/12/30/bestialische-fluchtlinge-aus-dem-orient-besetzen-wiener-kirchen-und-sperren-die-christen-von-der-weihnachtsmesse-aus/#more-40882

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Christendom, Islam, Naïviteit, Religie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Beestachtige vluchtelingen uit de Oriënt bezetten Weense kerk en sluiten christenen van de nachtmis uit

  1. Pingback: Asielbedrog München: politie ontruimt Rundermarkt | E.J. Bron

  2. Pingback: Oostenrijk: bijna 9000 asielzoekers de afgelopen 3 jaar ondergedoken | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s