Nieuwe spelletjes in de misdaadbestrijding

Screenshot_27

Al jarenlang is er sprake van een drastische stijging van het aantal veelplegers en van hun tomeloze brutaliteit. Intussen zou bijna iedere ruzie met het mes beslecht worden – doden worden op de koop toegenomen. Onlangs werd bijvoorbeeld de 17-jarige Hussein El-C. gearresteerd, die op een straathoek in Berlin-Tiergarten met een honkbalknuppel en een mes een andere Arabier levengevaarlijk had verwond. Hij komt overigens uit dezelfde Libanese clan El-C. als de één jaar jongere Hussein. Die had eind 2005 landelijk voor krantenkoppen gezorgd toen hij zijn zwangere vriendin brutaal in de buik schopte. Ongeveer 80% van de veelplegers hebben een zogenaamde “migratieachtergrond”.

Maar hoe kan men succesvol tegen deze veelplegers optreden? Dat is niet moeilijk, want de politiek heeft daarvoor een geniaal plan bedacht en dit plan dient in 2013 ten uitvoer worden gebracht.

In Berlijn zijn zoveel jeugdige veelplegers dat het Openbaar Ministerie de “opnamevoorwaarden” voor de zogenaamde “veelpleger-databank” heeft aangescherpt. Tot nu toe volstonden vijf gewelddadigheden voor de “opnamevoorwaarden”, vanaf komend zullen dat tien worden. Want een kijkje in het elektronische datasysteem van het Openbaar Ministerie leverde 3608 daders op die meer dan vijf gewelddadigheden op hun kerfstok hadden. “Dat is een bodemloze put”, was er te horen van de speciale afdeling 47. Deze werd in 2003 opgericht om ervoor te zorgen dat voor jonge veelplegers steeds dezelfde officier van justitie verantwoordelijk is, die bovendien nauw met de rechercheurs van de politie samenwerkt.

Bij de vraag “meer dan tien gewelddadigheden” spuugt de computer nog maar 613 namen uit.

Het succes is voorgeprogrammeerd, het aantal veelplegers is gereduceerd, men kan de statistieken mooipraten en aan het volk vertellen dat alles niet zó erg is. Mocht tegen de verwachting in het aantal veelplegers in 2013 verder toenemen, dan kan men dit wondermiddel in 2014 opnieuw toepassen en bijvoorbeeld pas bij 100 delicten de veelplegers in het systeem op te nemen.

En de “Tagesspiegel” schrijft:

Ze zijn jong, moedig, mobiel, hongerig en tot risico bereid. Zulke mensen heeft het land nodig. Uiteraard is het niet fijn wanneer jongeren – om het even met een Turkse of Libanese achtergrond – in de straten van Berlijn bendes vormen, territoria verdedigen en messen hanteren. Maar achter de kritiek op hun gedraag gaat vaak alleen maar jaloezie schuil van diegenen die vitaliteit als bedreiging beschouwen (…). Liever een paar jonge, buitenlandse veelplegers dan een leger oude, intensief passieve inheemsen.

Bron:

http://indexexpurgatorius.wordpress.com/2012/12/31/neue-spielchen-in-der-verbrechensbekampfung/

Auteur: Indexexpurgatorius

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Islam, Islamisering, Justitie, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nieuwe spelletjes in de misdaadbestrijding

  1. Henny Clemens zegt:

    En zo worden mensen misleid, ik ben er van overtuigt dat er in Nederland hetzelfde gebeurd.

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Kots, kots en nog eens kots. De RODE PERS weet niet anders, net als de politieke bende, dan geheel deze misdrijven onder het parket te vegen. Het is angstaanjagend om te zien, hoe de eigen politici de oorspronkelijke bevolking in de steek laten. Het enige wat ze kunnen is, heel hard lalalala roepen, en hun vingers in de oren te stoppen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s