Onze linkse systeemmedia liggen vol op Hitlers islamofiele koers

Screenshot_28

(Door: Michael Mannheimer)

De linksen verheerlijken de islam net zoals destijds Adolf Hitler. Zij zijn z´n ware opvolgers.

“Der Spiegel”, “Stern”, “taz” & Co. gaan hoe sterker het terechte verzet tegen het islamitische totalitarisme wordt des te meer beschermend voor deze pseudoreligie staan, die vrouwen als tweederangs mensen definieert en alle niet-moslims vogelvrij verklaart om gedood te worden. Erger nog: ze verheerlijken de islam als vreedzame religie, terwijl zij ons, islamcritici, uitschelden als “racisten”, “islamhaters” en “rechtspopulisten”.

De haat tegen het christendom en de ondersteuning van de islam is de verenigende band tussen Hitler en het pro-islamitische linkse establishment

“Der Spiegel”, “Stern”, “taz” & Co. Stellen de islam mooier voor dan hij is, verheerlijken het sprookje van de zogenaamde Córdoba-islam en diens zogenaamde, echter al lang weerlegde culturele tolerantie en wetenschappelijke bloei – terwijl ze tegelijkertijd het christendom demoniseren.

Beide, het verheerlijken van de islam en het demoniseren van het christendom, hebben ze met Hitler en diens nationaalsocialistische ideologie gemeen. Daarmee volgen de linkse internationaal-socialistische “Der Spiegel”,  “Stern”, “taz” & Co. Hun historische voorgangers rechtstreeks op, de eveneens linkse nationaal-socialistische machthebbers onder Hitler. Deze gaf over de islam het volgende ten beste:

“Ook het regime van de Arabieren in Spanje was iets oneindigs voornaams: de grootste wetenschappers, denkers, astronomen, wiskundigen, een van de meest menselijke periodes, tegelijkertijd een kolossale ridderlijkheid. Toen daarna later het christendom kwam, kan men alleen maar zeggen: de barbaren. De ridderlijkheid, die de Castilianen bezitten, is in werkelijkheid Arabisch erfgoed. Als Karel Martel niet gewonnen zou hebben bij Poitiers: hebben we de joodse wereld al op onze nek genomen – het christendom is zoiets vaags – we zouden veel eerder nog het Mohammedanisme hebben overgenomen, deze leer van de beloning van het heldendom: de strijder alleen bezit de zevende hemel! De Germanen zouden daarmee de wereld veroverd hebben, alleen door het christendom werden ze hiervan afgehouden.”

Adolf Hitler

Slotsom: De islam en zijn roodgroene Duitsland-afschaffers zijn de grootste bedreiging van onze vrijheid sinds Adolf Hitler en Josef Stalin! Wie Duitsland en onze vrijheid wil redden, moet zich tegen de islam en tegen de roodgroene vijanden van Duitsland teweerstellen. Wie roodgroen stemt, maakt zich nu net zo schuldig als onze voorouders die op de NSDAP gestemd hebben. Iedereen heeft de keuze.

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2012/12/31/unsere-linken-systemmedien-sind-voll-auf-hitlers-islamophilem-kurs/

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Groenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

2 reacties op Onze linkse systeemmedia liggen vol op Hitlers islamofiele koers

 1. Jules Vismale zegt:

  De islam zal zich niettemin toch eens tegen links keren omdat ze die NIET beschouwen als moslims of de aanhangers van Allah! Hopelijk ruimen ze daar elkaar gewoon op in Duitsland!

  Like

  • Harry zegt:

   Ben bang dat ze hun alliantie in stand houden totdat ze hun doel bereikt hebben , die twee terroristenbendes .
   Die splitsing zal er beslist komen , maar te laat voor óns !
   We zullen zélf in moeten grijpen , voordat het te laat is .
   Het vogelvrij verklaren van islamitisch en links tuig lijkt me de enige oplossing .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s