SPAMAANVAL!!!! (+ UPDATE)

Screenshot_39

De site ligt vanaf vanochtend 08.00 onder vuur! Duizenden spammails. De webmaster kan geen onderscheid maken tussen gewone reacties en spamreacties. Alles wordt op dit moment verwijderd!!

Update: ER KAN WEER GEREAGEERD WORDEN!! 

E.J. Bron

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op SPAMAANVAL!!!! (+ UPDATE)

 1. BertG. zegt:

  Zeer irritant dit soort gezeik. Tot 13-12-2012 zijn alle reacties verdwenen.
  Eeuwig zonde omdat er weer zo nodig mensen aan het klooien zijn met deze site.
  Een slecht begin van 2013. Nog een extra laag in je beveiliging aanbrengen misschien.

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  Uitermate irritant, dat mag je wel zeggen ja. Maar goed, een nieuw jaar, een nieuw begin. Zoonlief heeft vanmiddag even de nodige maatregelen getroffen. Hopelijk zijn deze afdoende om weer een tijd gewoon vooruit te kunnen.

  E.J.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Beste Bert, ik mag hopen dat we verder verschoond blijven van zo’n soort aanvallen.

  Like

 4. corstoker zegt:

  Kijk hier eens voor een filter
  http://wordpress.org/extend/plugins/akismet/

  Je kan niet alles weren, zeker geen massale aanvallen bij kwaadwillenden die erop uit zijn sites te blokkeren, maar Askimet werkt redelijk goed op wordpress

  Sterkte en toch nog een goed 2013 gewenst

  Like

 5. Hellen zegt:

  Ik dacht al toen ik inlogde , hier is iets goed fout , maar gelukkig onze site is er weer .
  Wat voor soort randdebielen doen zoiets ?

  Like

 6. Petrossa zegt:

  Zal helaas wel een permanent gegeven blijven. Zoals accountjagers op Twitter, zo worden alle niet politek correcte sites onder vuur genomen. Inderdaad voor goede bescherming zorgen.

  Waarom geen captcha installeren? scheelt altijd weer.

  Like

 7. Piet Klont zegt:

  Het heeft mij in elk geval zo’n 1800 reacties gekost op mijn kartoenplaatje van vandaag!
  Ik eis schadevergoeding!!!!

  Like

 8. Trucker zegt:

  Wil er wat op verwedden dat het lnkse islamlovers zijn die deze blog niks leuk vinden, jammer van de creativiteit van de reageerders die elke keer verloren gaat door dit tuig.
  Dit beloofd voor de toekomst, de domme kiezer weet vast niet dat er blogs bestaan als deze of AmsterdamPost om enkele druk bekeken blogs te noemen.
  Ben ervan overtuigd dat de domme kiezer heel goed weet dat knopje één op zijn afstandbediening nederland 1 betekend dus sprookjes en goednieuwsinformatie door de avro, nos, vara en alle andere rechts hatende smeerlappen die multicul en islamieten en links het hoogste goed vinden en, vervolgens als de non info afgelopen is, op knopje twee duwt om nog wat domme inhoudsloze rotzooi te bekijken met even domme inhoudsloze (onder de hersenpan) akteurs of aktrices…jaja.
  Daarbij overtuigd zijn dat het hun taak is de keizer te overtuigen van hun gelijk.
  To hell with links tuig die onze vrijheden en maatschappelijke structuren ondermijnen in het belang van een eurabia.
  Tot slot een welgemeend gelukkig 2013 aan de rechtse islamofoben op dit blog en alle vrijheidslievende reageerders, helaas bij ons is de overgang iets minder door het schielijke overlijden van Ray De Bouvre der bezieler van zijn blog Angeltjes.

  Heb deze reactie gekopieerd zodus kan ik deze terug plaatsen want onze mening telt.

  Like

 9. Henk.V zegt:

  In het vervolg sla ik kopieën op van langere reacties die ik plaats.
  Ook bij het stuk van Trias Politica over Portugal had ik een vrij lange reactie geschreven.
  Herschrijven van zo’n stuk is geen optie, dus in het vervolg : kopieën aanleggen!!

  Heel erg vervelend, Bert,voor jou en iedereen hier, maar ik wijs er even op dat de EU (JAWEL!!) grof geld heeft uitgetrokken voor de opleiding van internet activisten, opdat die…
  Ja, Precies!!

  TUIG IS HET !!

  Een reden temeer om tegen dit schorem van leer te trekken.

  Like

 10. lucky9 zegt:

  Ben het volledig eens met Trucker!

  Deze debielen zijn zonder de geringste twijfel van islamofiele oorsprong en mohammedaanse overtuiging. Een normale en dus geestelijk gezonde mens, doet zo iets niet.

  Nooit!

  Wat je ook onderneemt, desnoods plegen ze een ramkraak op je gevel, zijn in een handomdraai weg met al je goud, zilver, koper en lood, en laten ze je zelf bloedend ineen geslagen achter op intensive care met uw verkrachtte Ega en dito dochters in de andere bedden, zonder dat je recht had beroep te doen op de geringste vorm van wettige zelfverdediging!

  De Main Stream Media piepen er zelfs niet over, behalve in een futiel zinnetje over de woede van de beledigde jongeren die het niet pikken dat zij hier de lakens niet langer mogen uitdelen en zo positief gediscrimineerd worden!

  Deze parasieten, die als vampieren leven die leven op de centen die U zelf geheel uw lange loopbaan opzij gezet had voor uw extra-legaal-pensioen, komen U nu uiteindelijk in elkaar timmeren, om zichzelf toe te laten uw echtgenotes en dochters te verkrachten terwijl U er zelf machteloos bij ligt!

  Uw regenten hebben dit gedoogd. Nee, uw regenten hebben dit gewild en in elkaar gestoken!
  Zij zijn medeplichtig!

  En of!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Lucky9 18.04. uur, ik vermoedde al zo iets Lucky. De RODEN halen alles uit de kast, om ons de mond te snoeren. But we shall never surrender! Nooit, voor de euro-en islamofielen!

  Like

 12. Alle normale reageerders nog een zalig 2013! Ik heb ook zo’n spammer gehad op mijn website. Die schreef elke keer lange onzin teksten in mijn gastenboek met verwijzingen naar porno-sites. Toen heb ik mijn gastenboek laten sluiten. Nu kunnen de mensen me bereiken via email.

  Like

 13. Piet Klont zegt:

  @Henk V:

  Geheel mee eens!
  Met regelmaat maak ook ik kopieën en sla deze op alvorens ze definitief te posten.
  Dat Brussel een stel criminelen is die kosten noch moeite besparen om ons monddood te maken, daaraan twijfel ik geen moment.
  Het wordt hoog tijd voor het ‘Uur der Waarheid en Wrake’!!

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  @Hellen, 16:55
  kan je zo vertellen wat voor soort RANDDEBIELEN daarvoor in aanmerking komen. Dat zijn geheid allahschreeuwers en hun linkse companen. P. Bloodtfelt & Co of ene Van der Knijff kunnen er ook wel eens de hand in gehad hebben.
  Nog een mogelijkheid(omdat ze gisteren voor het laatst subsidie gehad hebben):
  http://tinyurl.com/cefoq5p
  Op de een of andere manier moet dit via IP-adressen te achterhalen zijn.
  Maw: als de politie twitteraars van de straat kan halen, moet voornoemd cybertuig ook op te sporen zijn.

  Like

 15. E.J. Bron zegt:

  @Rob Gorris

  Ja hoor. Natuurlijk. Dat ik daar niet aan gedacht heb! Het zijn gewoon wat techneuten die de boel willen dereguleren. Of zou het sinterklaas zijn? Ik hoorde dat de site van de Libelle en van de mosspotters er ook last van hebben….duh!

  Like

 16. @Rob Gorris
  Ook binnen de Gutmenschen-sekte heb je scriptkiddy’s en deze facistoïde argumentlozen hebben er alle belang bij om sites als deze het zwijgen op te leggen. Een normale spamrun in de comments bestaat hooguit uit enkele tientallen nepberichten. Niet uit duizenden. Bovendien betreffen het vrijwel uitsluitend islamkritische sites die worden aangevallen. Zo moeilijk is die rekensom niet.

  Like

 17. peterselie1 zegt:

  Een doelbewuste cyber aanval die uit de crypto communstische gelederen kwam, die volgens mij alleen nog maar in frequentie toe zullen nemen om de anti islam blogs te destabiliseren zo niet het onmogenlijk te maken om de steeds groter wordende anti islam te beperken, te uitsluiten en de bloggers uiteindelijk juridisch te gaan vervolgen, want de EU karavaan trekt onverminderd door. Toen Pim Fortuyn werd vermoord, kwam niet de kogel van links, dat werd even snel aangenomen als een feit, dat werd gezegd om de woede die onder de bevolking heerste, door deze dodelijke aanslag in goede kanalen te leiden. Maar dat was een politieke moord, Fortuyn was tegen het miljarden project JFS. Tsa de mensen konden 2 minuten schreewen op de dam herinnert u dat nog?

  Like

 18. peterselie1 zegt:

  JFS = JSF (Joint Strike Fighter)

  Like

 19. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Toen ze dat met mijn blog uithaalden, heb ik ze met hel en verdoemenis bedreigd. Met succes.

  Like

 20. Trucker zegt:

  Toen ik de eerste keer het bericht zag spam heb ik besloten om kopies te maken van mijn reacties, is weerom een boel werk bij door linksen, islamofielen en eenieder die niet graag leest wat hier verschijnt.
  Tja ik zie niet zo vlug een blog van het linkse tuig bedolven worden onder spam, net als de forums van de staatsomroepen (lees regime getrouwe papegaaien).
  Euh Rob Gorris ik denk dat je van E. J. Bron een afdoend antwoord heb gekregen dat mij toelaat om niet te hoeven reageren op je gewauwel, maar in het vervolg eens de grijze brij die hersenen voorstellen onder je schedeldak aan het werk zetten want niks is toeval.

  Like

 21. oogenhand zegt:

  De aanvallers zijn waarschijnlijk jongens die moeilijk een vriendin kunnen krijgen. Daarom belooft mijn ideologie de mannelijke leden van de Piraten Partij zachte Groen-Links meisjes. Andersom zijn seksuele relaties tussen Groen-Linkse mannen en meiden van de Piraten Partij strikt verboden.

  Like

 22. Piet zegt:

  De waarhei is niet erg gewild!!!
  Toch maar volhouden!

  Like

 23. BertG. zegt:

  Van alle site die er zijn kan ik alleen niet op de amsterdampost reageren.
  Deze site is de enigste die mijn IP-adres altijd als spam ziet. Is zwaar irritant maar de
  hr vanFrikschoten reageert op geen enkel verzoek of vraag van mijn kant hierover.
  Om hier eens na te kijken. Ook dit is zeer vervelend.

  Like

 24. Tistochwat zegt:

  Het blijkt keer op keer: de waarheid mag ook in dit land niet worden gezegd en verspreid!
  Je mag alleen maar zeggen en schrijven wat de linkse ‘Gutmenschen’, de islamieten en niet te vergeten de ‘koninklijke’ familie willen horen.
  Denken over de waarheid mag (nog) wél.
  Bah, het is zo langzamerhand een vervelende plicht om op deze manier in deze verziekte wereld te moeten leven, waarin sommigen met hun misdaden gewoon wegkomen:

  (/actueel/rtlnieuws/cookieless/)/components/actueel/rtlnieuws/2013/01_januari/02/buitenland/Nieuwe_aangifte_in_Argentinie_tegen_Jorge_Zorreguieta.xml

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Tistochwat 13.32. uur, dat klopt helemaal Alleen de linkse-en politiek correcte mening mag van deze lafaards verkondigt worden.

  Like

 26. @BertG. 2 januari 2013 om 09:55
  Ik heb wel degelijk op je mail gereageerd en je gezegd dat je IP niet op mijn black list voor komt. Sterker nog: Dat ik ‘m op de white list heb staan zelfs. Verder draait er nog een extern filter mee (AVH) waar ik de parameters niet kan controleren. Als dat filter jou IP wel op zijn spam lijst heeft staan zou je comment nog steeds binnen moeten komen maar dan als spam aangemerkt en kom ik deze hoe dan ook tegen om door te laten. Maar ik kom geen comments van je tegen. Tsja, dan kan ik er ook niks meer mee.

  Like

 27. Tistochwat zegt:

  @ Tom Hendrix om 15:34

  Dank u voor uw bijval. Wordt u dat ‘politiek correcte’ gezwam ook niet spuugzat?
  Blijf vooral ‘beleefd’ en kwezel er op los, ook al jaag je daarmee een heel land naar de knoppen.
  Het komt er op neer dat alle ellende die ons wordt aangedaan, goed gepraat wordt met mooie woorden, zoals ‘lenteakkoord’ en andere bla bla bla.
  Vooral de dingen niet bij naam noemen.
  BAH! Die baantjesgasten aan de top beschouwen ons gewoon als een stel lastige insecten.
  Zeg vooral niets ten nadele van ‘al die lieve islamitische mensen’!

  Like

 28. BertG. zegt:

  Beste van Frikschoten,
  Een beetje vreemd om deze site hierop in te gaan.
  De reactie is alweer van enige tijd geleden en meer kon je er niet aan doen. Ik heb ’t zo gelaten.
  Laatst weer geprobeerd (vandeweek) en er stond nog steeds dat ik het systeem probeerde te verslaan. In het engels. Vanwege spam IP-adres wat bekend was.
  Als gevolg daarvan 2 mails gestuurd naar jouw adres zonder reactie.
  Als ik op versturen druk, wordt alles geblokkeerd voor mij. Ik zal ’t weer proberen.

  Like

 29. BertG. zegt:

  Zojuist geprobeerd om te reageren en dit staat er.
  Access has been blocked.

  You are trying to beat the system.

  Protected by: AVH First Defense Against Spam

  Like

 30. BertG. zegt:

  De site amsterdampost is overigens de enigste die zo reageert op mijn IP-adres.
  Overal kan ik iets achter laten als ik wil en ben nog nooit ergens geweigerd of geblokkeerd omdat mijn IP-adres aangemerkt werd als SPAM IP-adres.
  Ik heb overigens ook nog nooit ergens een ban of zo iets gehad vanwege spam of niet vriendelijke reacties.
  Mijn PC is waarschijnlijk de meest beveiligde PC van NL en kan dus NOOIT als spamrobot gebruikt worden om andere lastig te vallen. Een uit de hand gelopen hobby qua security.
  Anders had een andere site mij dit wel vermeld. De controle is hier erg groot.

  Like

 31. BertG. zegt:

  Mijn excuus voor de vorige reacties. Gaat over een heel andere site.
  Ik heb alle reactie en aanvulling en mijn IP-adres naar het contact mail adres gestuurd van de site amsterdampost. Misschien wordt het nog eens opgelost.
  En zal deze lezers hier dus niet meer verder mee lastig vallen.

  Like

 32. Petrossa zegt:

  @Bertg
  Ik krijg dat vaak, die fameuze anti spam waarschuwing. Ik switch dan ipadress en dan doet het het wel, of niet. Ben er nog steeds niet achter welk system i’m trying to beat.. Dus ik post dan maar niet, moeite niet waard

  Like

 33. Tom Hendrix zegt:

  @Tistochwat 17.01. uur, daar heeft U mij goed ingeschat. We worden 24 uur per dag, 7 dagen per week door de rode pers en media bestookt met hun agitprop, maar ik trap er niet meer in. Verder is MARX RUTTE voor mij gewoon een socialist, die vanaf het begin de kiezers een rad voor de ogen heeft gedraaid.

  Like

 34. BertG. zegt:

  @Petrossa,
  Ik ben meer verbouwereerd als ik zo iets tegen kom omdat dat nergens gebeurt voor mij op geen enkele site. Ip-adres veranderen werkte ook niet. Het filter bleef hetzelfde vermelden.

  Like

 35. Petrossa zegt:

  Mij ook BertG. Ik heb het maar opgegeven. Teveel gedoe.

  Like

 36. BertG. zegt:

  Nog 1 dan.
  Ik wist niet dat ik eerst een account bij wordpress moest aanmaken om op amsterdampost te kunnen reageren. Jammer dan. Te veel gedoe.

  Like

 37. Er is niemand die je heeft verteld dat je een account moet aanmaken. Ik gaf je de suggestie om dat eens te proberen omdat je er dan vaak wel doorheen komt.
  Graag gedaan, hoor…

  Like

 38. Avidia zegt:

  Tistochwat zegt:
  2 januari 2013 om 17:01

  Ja, KOTS!!!!!

  Like

 39. Avidia zegt:

  Ik heb nooit een negatieve reactie gekregen op AmsterdamPost, misschien ligt het aan je eigen computer???? AmsterdamPost is zeer open, je kunt er van alles kwijt, nooit EEN klacht gehoord.

  Like

 40. Petrossa zegt:

  @avidia
  Het overkwam me regelmatig op adampost.Soms lukte het, vaker niet. Zou wel typisch zijn dat bert en ik nou net exact dezelfde problemen op onze computers hebben. En hoeveel mensen hebben gewoon net als ik afgehaakt omdat ze niet door dat defecte spamfilter kwamen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s