Persverklaring van Imran Firasat (+ UPDATE)

Screenshot_5

Imran Firasat

(Imran Firasat maakte in samenwerking met Terry Jones kortgeleden de animatiefilm “The Innocent Prophet”. Al voordat de film werd uitgebracht, dreigde de Spaanse overheid hem met consequenties. Het lijkt erop dat ze daadwerkelijk haar dreigement in daden wil omzetten. Daarmee zou Spanje niet alleen elk Europees verdrag schenden dat de meest minimale mensenrechten garandeert, maar ook Firasat in rechtstreeks levensgevaar brengen.)

Zoals jullie allemaal weten is mijn vluchtelingenstatus ingetrokken door het Spaanse Ministerie van Binnenlandse Zaken om de reden dat mijn activiteiten tegen de islam een risico zouden zijn voor de nationale veiligheid van Spanje. Ik kreeg een maand de tijd voor het indienen van een beroep, wat ik bezig ben te doen, waar ik middenin zit. Maar de vervolging eindigt hier niet. Alles wat de Spaanse autoriteiten tegen mij hebben gedaan om ervoor te zorgen de islamitische wereld tevreden gesteld wordt, is voor hen nog niet voldoende.

Vanavond kreeg ik een telefoontje van het politiebureau. Mij werd bevolen om naar het politiebureau te komen en mijn verblijfsvergunning in te leveren. Ik vertelde hen dat, omdat ik in de beroepsprocedure zit, men dat niet met mij mag doen. Ik heb mijn identiteitspapieren nodig tot het Hooggerechtshof het laatste woord over mijn status heeft uitgesproken. Ik weigerde om naar het politiebureau te gaan.

Maar zoals gewoonlijk hebben de Spaanse autoriteiten zoveel haast om mij naar Pakistan te deporteren dat ze om 21.00 uur zelf naar mijn huis kwamen en me bevalen om mijn verblijfsvergunning af te geven. Men bedreigde mij ook met te zeggen dat ik van nu af aan geen legale inwoner meer ben van dit land en dat ik als illegale immigrant elk gewenst moment kan worden opgepakt of uitgezet.

Het verliezen van mijn verblijfsvergunning betekent dat ik nu stateloos ben zonder identiteit. Elk moment kan elke politieagent me achter tralies zetten, omdat hij in mij een illegale immigrant ziet. Ik kan niet eens werken, omdat mijn werkvergunning ook is ingetrokken door de Spaanse autoriteiten. Ze hebben mij gehandicapt. Ze gaan niet eens wachten op de uitspraak van het Hooggerechtshof in mijn beroepszaak.

Weet je waarom dit allemaal met mij gebeurt? Vanwege kritiek op de islam. Mijn status in Spanje is niet ingetrokken, omdat ik volgens de Spaanse wet een misdaad zou hebben begaan, maar ik word vervolgd vanwege mijn verzet tegen de islam. Nu is het uiten van onze visie op de islam in de westerse wereld uitgeroepen tot een officiële misdaad. Spanje vreest de islamitische wereld. De Spaanse autoriteiten hebben een boodschap aan de islamitische wereld gegeven dat Spanje haar waardigheid heeft verloren en dat Spanje zich zal gedragen, zoals de islamitische wereld wil. Denkt u dat op deze manier het islamitisch terrorisme en onrecht kan worden gestopt? Natuurlijk niet. Dit moedigt moslims nog meer aan dat pad te blijven volgen en niet te veranderen.

Vrienden,

Ik ben verdrietig en geschokt. Waar is mijn recht op vrijheid van meningsuiting? Waarom, in plaats van te worden beschermd, word ik vervolgd door de Spaanse autoriteiten? Is het tegenwoordig een misdaad om de waarheid over de islam te spreken? Ga ik sterven als gevolg van mijn mening over de islam? Ik heb de steun van de wereld nodig. Als ik naar Pakistan gedeporteerd wordt (wat nu zeer waarschijnlijk is), dan zal nooit iemand nog openlijk de strijd tegen de gewelddadige ideologie van de islam durven aangaan en zal de wereld zich moeten onderwerpen aan de islam. Gelieve voor mij je stem te laten horen en help me, zodat ik word beschermd. Heel hartelijk bedankt.

Imran Firasat

Video: The Innocent Prophet

 

Update: artikel op het Duitse PI-News:

http://www.pi-news.net/2013/01/imran-firasat-droht-abschiebung-nach-pakistan/

Bron:

http://vladtepesblog.com/?p=57948

Vertaald uit het Engels door:

Vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Dhimmitude, Islamkritiek, Spanje, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

43 reacties op Persverklaring van Imran Firasat (+ UPDATE)

 1. Martha N zegt:

  Europe, you will pay… Yes, we do already…
  Alles gratis in Nederland, we betalen, we kijken ze naar de ogen (oh nee mag niet als vrouw zijnde), subsidies, gezondheidszorg (krijgen ze ook gratis, ze betalen gewoon niet), speciale afdelingen in bejaardenhuizen en zo kan ik nog een tijd doorgaan.

  Al zouden we NU de grenzen sluiten, dan is het TOCH een verloren zaak!
  Tikkeltje pessimistich… JA!

  De enigste manier, is een bloedige… Aanslagen plegen en zoveel mogelijk doden.
  Niets zielig!
  Ja zeg, maar zo zijn we niet… nee aan de ene kant gelukkig niet, want ik zou niet vergeleken willen worden met zo een verrotte kamelenzak… Aan de andere kant is het jammer dat we zo netjes zijn, mensen niet naar het leven staan, het is deze zwakte die ons ten onder zal laten gaan.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Over de gevolgen van de islamisering gesproken..
  Elke toegefelijkheid met betrekking tot de islamitische eisen monden uit in een situatie zoals boven omschreven.
  Weerzinwekkend Spaans betoon van kruiperigheid jegens de wereld van de islam.
  Zover mogen wij het NOOIT laten komen hier.

  Wat kan er voor Imran Firasat in concreto worden gedaan , vraag ik mij af…

  Ik zal in elk geval dit artikel met voorrang doormailen naar de Tweede Kamer, hoewel ik betwijfel of met daar nog over ruggengraat beschikt.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De hele wereld staat erbij en ziet het gebeuren. “”Wir haben es nicht gewusst”” geldt niet meer in dit verhaal. Mocht het zover komen dat Imran Firasat uitgeleverd wordt aan Pakistan dan zal duidelijk zijn wat zijn lot zal worden. Een land als Pakistan dat mensen met een verstandelijke beperking aanklaagt voor belediging van de Islam zal niet malen Imran Firasat de ultieme straf aan te hangen. Waar zijn de gut-menschliche wereldverbeteraars en beschermers van de mensenrechten? Waar is amnesty international? Waar zijn de media nu het nodig is op de trom te slaan? Waar zijn de mede kunstenaars de filmmakers, cartoonisten en cabaretières? De westerse wereld denk dat ze met laf buigen voor de Islamitische chantage haar naakte bestaan kan redden en de veiligheid voor haar burgers kan waarborgen, maar de westerse wereld vergist zich. De westerse wereld vergist zich sinds het moment dat ze de Mohammedaanse sekte een religie is gaan noemen. Vanaf het moment deze sekte een religie werd genoemd heeft deze sekte op schandelijke wijze misbruik gemaakt van westerse wetgeving en zich beroepen op de vrijheid van godsdienst. Een vrijheid van godsdienst die ze zichzelf toe-eigent maar andere “”echte religies”” onthouden. Als de westerse wereld dit onrecht toestaat verdient het niet anders dan opgevreten te worden door islamitische doodseskaders. Bij elke buiging die wij maken voor het monster islam zal het sterker en machtiger worden en binnenkort hoeven de Jihadisten niet meer ingevlogen te worden vanuit de Arabische landen maar zullen ze opstaan vanuit onze eigen hoofdsteden.

  Like

 4. BertG. zegt:

  @Martha N,
  Ik heb dit al zo vaak herhaald. Wij zijn veel te lief opgevoed en groot gebracht.
  Wij hebben inderdaad nooit geleerd om mensen naar het leven te staan en ze af te slachten als beesten.
  En dat zou ons weleens de das om kunnen doen. De beschaafdheid daar gaan we aan onder door. Dat is onze zwakheid. Moeilijk op te lossen.
  Ze zouden zich hier meer aan hun principes moeten houden en voet bij stuk houden wanneer andere eisen gaan stelen. Maar ook zijn te lief voor hier.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Maar ook zijn te lief voor hier. Moet zijn , Maar ook hier zijn ze te lief voor.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Spanje was altijd al Katholiek geweest en de Paus bleek pro islam te zijn.Dus wat in Spanje gebeurd verbaasd mij helemaal niet.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Eens met voorgaande reacties. Spanje en de EUSSR zullen alles doen om de HAATBAARDEN te pleasen! Er komt een tijd, dat WIJ niet meer mogen reageren op dit blog. En ik zie MARX RUTTE ertoe in staat eigen burgers uit te leveren die kritisch staan ten opzichte van de pislam. Kots ben ik van de hele waardeloze politieke kliek, hier en in heel EUROPA!

  Like

 8. winnie zegt:

  de man verdient asiel in nederland ,want dit soort afvallige moslims hebben we nodig.
  misschien kan geert wilders hier iets aan doen

  Like

 9. Hellen zegt:

  Ook wij zagen gisteren weer een gevalletje eerwraak , een marokkaanse die wordt afgeslacht omdat ze geen kopvod wilde dragen en een Hollands vriendje had , echt HET toppunt van verrijking , wat ons ook nog eens 7/8 Miljard per jaar kost .

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  Crypto communisme is een benaming die tijdens de Koude Oorlog gegeven werd aan mensen, vooral journalisten, politici, kunstenaars, wetenschappers en linkse leraren en linkse juffen met communistische sympathieën, vooral de laatsten in het rijtje zijn verandwoordelijk voor de linkse indoctrinatie die vaak begint op de basis scholen. Deze ronduit communistische gedachten spinsels zijn Anno 2013 nog zeer actueel en zondermeer aanwezig in de gelederen van de PvdA, GL, SP zonder dat zij dat zelf toegeven. Het megalomane project de EU is een crypto communistisch experiment wat gefundeerd is op Nazi begrippen, enkel en alleen om het bedrijfsbelang te dienen en de wereldhandel te kunnen domineren (hierin vinden de VVD kopstukken weer hun draai). Alles maar dan ook alles wordt ondergeschikt gemaakt aan deze haast fascistische doctrine, door middel van de massa-immigratie van heuse legioenen van kansloze, niet westerse, voornamelijk islamitisch stemvee. Tot dat het omslagpunt bereikt wordt kunnen de burgers van Europa zien hoe hun cultuur, normen en waarden verkracht worden door het faciliteren van de massa-immigratie die alleen bedoeld is om het huidige Europa te destabiliseren, de gevolgen van de destabilisatie kunnen wij dagelijks lezen op E.J. Bron en andere “rechtse” blogs.

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  ernstig. De Staat en rechtsysteem corrumperen de rechtsgang en noodzakelijke bescherming van een (rechtmatige) asielzoeker welke na terugzending in het land van herkomst (Pakistan) met de dood zal bekopen.
  Ware rechtsverkrachting van europese asielrecht onder de ogen van Brussel.
  Wat we kunnen doen is weinig, maar zijn er hier niet genoeg briljante asieladvocaten met relaties in Spanje? In ieder geval moet er snel hulp worden geboden!

  Like

 12. Joop Klepzeiker zegt:

  Hij kan naar Nederland komen als politiek vluchteling, dar zijn wij hier immers gek op en ontvangen die met open armen, of zou dat in dit geval iets anders zijn.

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Probeer het opnieuw:

  Wat hier (spanje) gebeurt is zeer ernstig. De Staat en rechtsysteem corrumperen de rechtsgang en noodzakelijke bescherming van een (rechtmatige) asielzoeker welke na terugzending in het land van herkomst (Pakistan) met de dood zal bekopen.
  Ware rechtsverkrachting van europese asielrecht onder de ogen van Brussel.
  Wat we kunnen doen is weinig, maar zijn er hier niet genoeg briljante asieladvocaten met relaties in Spanje? In ieder geval moet er snel hulp worden geboden!

  Like

 14. vederso zegt:

  Publiciteit is wat we kunnen doen. Stuur het artikel aan ieder die je kent. Men weet maar nooit.

  Like

 15. Marc Bouwman zegt:

  Ik stel voor dat we met ons allen het ministerie van Buitenlandse zaken mailen met het verzoek de Spaanse regering aan het jasje te trekken.

  Like

 16. winnie zegt:

  stuur de beschermingsoproepen niet door naar martin schultz

  Like

 17. Marc Bouwman zegt:

  Onderstaand mijn mail die ik zojuist aan de minister heb gestuurd. Het staat jullie vrij deze mail te copiëren en aan de minister te sturen, onder voorwaarde dat jullie ondertekenen met jullie eigen naam.

  ******************

  Geachte minister,

  Vandaag is bekend geworden dat de regering van Spanje de vluchtelingenstatus van Imran Firasat, een prominent ex-moslim, heeft ingetrokken. Uitwijzing naar zijn land van herkomst, Pakistan, lijkt nu immanent. Alleen het Spaanse Hooggerechtshof lijkt nog in een beroepsprocedure Imran nog tegemoet te kunnen komen.

  Niet alleen is het intrekken van de vluchtelingenstatus van Imran in strijd met Spaanse en Europese regelgeving, maar ook wacht Firat bij uitwijzing een gruwelijk dood: Pakistanen zijn bekend om hun haat tegen alles wat niet strookt met hun opvattingen van en over de islam.

  Mijn vraag aan u is de Spaanse regering om opheldering te verzoeken, respectievelijk de heer Firasat zijn vluchtelingenstatus terug te geven zodat hij in de bescherming van zijn rechten hersteld wordt.

  In afwachting van uw antwoord verblijf ik,

  Hoogachtend,

  MJA Bouwman

  Like

 18. Marc Bouwman zegt:

  Er staat natuurlijk een foutje in de brief. Na het woord ‘respectievelijk’ moeten de volgende woorden worden geschreven: “..bij de Spaanse regering aan te dringen..”.

  Het mag duidelijk zijn dat de minister Firasat natuurlijk niet zelf kan herstellen in zijn rechten.

  Like

 19. louis-portugal zegt:

  Inclusief de ongeveer 800.000 door de socialistische premier Zapateiro gelegaliseerde noord-afrikanen zit Spanje alweer helemaal vol moslims.
  En daar zijn ze echt bang voor want die hebben een veel grotere bek dan de spanjaarden.

  Martha N. niet pessimistisch maar realistisch.

  Like

 20. vederso zegt:

  @ Linsky. Prima, laten we de Duitstaligen ter herinnering ook even aan hun jasje trekken.
  Vraag: is Jason Kenney niet een Canadees parlementariër? Even zoeken, dat zou goed nieuws zijn!

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb de petitie inmiddels ook getekend.

  Like

 22. Spanje is DIT zeker al vergeten:
  MOREN (MAROKKANEN) VEROVEREN SPANJE
  http://www.innl.nl/page/3393/nl

  Like

 23. Dat wat ik al jaren heb voorspeld, “DE ISLAMISERING VAN EUROPA” komt langzaam maar zeker dichterbij

  Like

 24. petra555 zegt:

  Zojuist de petitie getekend.

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @realpredictor 16.48. uur, en heel veel andere reageerders ook beste realpredictor. Op dit blog weten we verrekt goed, hoe de islamisering steeds meer greep krijgt op ons dagelijks leven.
  En de schuldigen zijn met name politici van links tot rechts hoor! Weet U nog de motie Halsema, waarin de regering Rutte 1 werd gevraagd de islamisering NIET tegen te gaan. Er waren slechts 2 partijen tegen namelijk de PVV en de SGP!

  Like

 26. vederso zegt:

  Interview met Firasat dat op andere Engelstalige sites ook is verschenen.

  http://gatesofvienna.blogspot.nl/2013/01/islam-is-danger-to-western-society.html

  Like

 27. JiepMK zegt:

  comment verwijderd

  Webmaster

  Like

 28. JiepMK zegt:

  Comment verwijderd wegens overtreding van punt 3 (racisme) van de blogregels

  Like

 29. Wim van Rooy zegt:

  Ik publiceerde een boek met de omineuze titel ‘De malaise van de multiculturaliteit’ (2008); samen met Sam van Rooy publiceerde ik een boek over de islam in al zijn facetten (De Islam. Kritische essays over een politieke religie, 800 blz.); ik gaf met twee mede-auteurs een kritisch boek uit over Europa (Europa wankelt. De ontvoering van Europa door de EU): nagenoeg nergens werden deze boeken gerecenseerd. Ik schreef er menig lang essay over, maar niks baat. De ‘liberale’ westerse intelligentsia bestaat uit politieke pelgrims en neo-marxistische missionarissen, zoals in de jaren dertig tot zeventig in de VS, en zoals bij ons sinds de jaren zestig. Ze verkopen het Westen uit, men kan het elke dag zien en voelen. Het veld (de gewone man of vrouw) wéét het, ondergaat het, maar de elite heeft nu eenmaal zijn moral blindspot en houdt als narcist van de eigen goede gevoelens.

  Like

 30. E.J. Bron zegt:

  @Wim van Rooy

  Columns kunt u kwijt via de “contact”-knop rechts bovenaan de pagina of vraagt u mijn mailadres even op bij Martien Pennings! 😉 🙂

  Webmaster

  Like

 31. Martien Pennings zegt:

  Als die jongen in Nederland woonde, zou ik hem in huis nemen en me polsgewijs aan ‘m vastketenen met handboeien als ze hem zouden proberen te arresteren.
  Alleen zo krijg je media-aandacht voor de wetteloosheid en de willekeur die steeds openlijker worden.
  De Liefde voor het Kwaad grijpt om zich heen.

  Like

 32. Lucky9 zegt:

  Imran Firasat is gewoon het slachtoffer van politiek correct fascisme. Dit is fascisme van de ergste soort die best de vergelijking kan weerstaan met het historisch nazisme.

  Niet alleen de Spaanse maar bijna àl onze Europese nationale overheden zijn besmet door dezelfde criminele intentie en ideologie

  Zij beseffen niet eens meer wat genocide is, wat moord met voorbedachtheid is. Onze overheden zijn met onze instemming fascistische monsters geworden bij gebrek aan voldoende bewustzijn van de meerderheid en dat is de man/vrouw in de straat die hun hypotheek nog moet afbetalen

  En inmiddels gooien dezelfde overheden en hun ongrijpbare buiksprekers in de door hen zelf gekaapte main stream media simultaan met stinkende faeces, naar zij die de waarheid nog durven verkondigen.

  Niet alleen censuur wordt driftig toegepast maar eveneens het hele arsenaal nazistische demonisering tegenover iedereen die nog respect heeft voor de waarheid.

  De hedendaagse politieke elite -het spijt me dit te moeten vaststellen en verkondigen- is gedegenereerd tot een bende uiterst bewuste criminelen. Gewoon misdadigers van het vuilste type: het onkennende!

  In Nederland is de enige politieke beweging die weerwerk kàn bieden de PVV.

  Met Bijbelse normen geraak je vandaag immers nergens meer behalve in een toestand van door de Jezuïeten gedomineerde hallucinante spraakverwarring waar niemand baat bij heeft, en al zeker niet de echte strijders voor de vrijheid, recht, eerlijkheid en billijkheid.

  In Vlaanderen staat het Vlaams Belang in dezelfde eenzame positie, want het lijkt er sterk op dat de Nieuwe Vlaamse Alliantie, gewoon een alliantie is van arrivisten en hypocrieten, met tijdig steeds nieuwe handige doch steeds wisselende toeters en bellen ten bate van de eigen geldbeugels behalve die echt belangrijk zijn.

  We worden belazerd terwijl we er bij staan!

  Like

 33. Tom Hendrix zegt:

  @Lucky9 23.20. uur op 3/1: dat ben ik geheel met U eens!

  Like

 34. Pingback: NOS onderneemt actie tegen evt. deportatie van Firasat… | E.J. Bron

 35. Marc Bouwman zegt:

  De voorlopige reactie van de minister op mijn verzoek aan hem iets te doen voor Imran is de volgende:
  “Wij beschikken niet over voldoende informatie om uw vraag te kunnen beantwoorden en hebben uw vraag doorgestuurd naar een collega”.

  Dat is allemaal weinig hoopgevend. Temeer daar ik een dergelijk antwoord ook kreeg toen ik de minister verzocht druk te zetten op de Engelse regering om Tommy Robinson in vrijheid te stellen. Daarna heb ik met tussenpozen van vier weken tot tweemaal toe alsnog om een reactie verzocht. Er werd niet meer gereageerd door de minister. Ik verwacht niet dat de minister inzake Imran anders zal handelen (reageren) dan hij al deed bij Tommy Robinson, namelijk helemaal niet.

  Wellicht denken jullie dat al mijn pogingen toch op niets zullen uitlopen, en ik het daarom maar beter kan laten. Maar naar mijn gevoel moet toch ook een politiek-correct bewindspersoon als Timmermans op dit vlak grondig geconfronteerd worden met dit soort onverkwikkelijke zaken: hij kan zwijgen, de media kunnen zwijgen, maar daarom hoeven wij dat niet te doen.

  Heeft iemand overigens nog info over Tommy Robinson?

  Like

 36. daiyu-ninja zegt:

  Vreemd.
  Wij zetten gevaarlijke moordenaars en criminelen niet uit omdat ze in het land van herkomst,’moslimlanden’ gemarteld of vermoord zullen worden.
  Ja, en dat kan natuurlijk niet.
  Dat wij deze misdadigers opnemen dat valt onder mensenrechten, zeggen ze.
  En een ongevaarlijk persoon, die willen ze terugsturen naar een land waarvan ze weten dat hij vermoord zal worden om zijn mening.

  Onze lijders hebben zich allang overgegeven aan de moslims.
  Een ieder die doet wat moslims willen, uit angst voor represailles, heeft zich aan hen onderworpen.

  Like

 37. Pingback: Uiten van kritische visie op de islam in de westerse wereld uitgeroepen tot een officiële misdaad (Met volledige film) | Welke toekomst?

 38. Pingback: De bewijzende documenten van Imran Firasat | E.J. Bron

 39. Pingback: Ex Muslim “Imran Firasat” to be killed soon | E.J. Bron

 40. Pingback: Spanje wil vluchteling uitwijzen, omdat hij de islam heeft bekritiseerd | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s