VIDEO: Pat Condell – Patronising the Palestinians

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Pat Condell – Patronising the Palestinians

 1. Anneke zegt:

  Het westerse Babylonië is…verblind, verdoofd en dus 100% versuft….!!! Of…ze spelen een heel slinks spelletje betr. het Israel – / M-Oosten syndroom. Een vurig spelletje wat ons burger ‘boven de pet’ gaat. Waar we totaal géén weet van hebben…waar we géén logica in zien; of zoiets. We zien wel waar ’t schip uiteindelijk strand.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Kristal helder! Pat Condell verwoord het precies zoals het is. Het Palestijns Israëlische conflict in het Midden Oosten is geen strijd om land, is alles behalve een politieke strijd maar een door de Islamitische religieuze ideologie geïnitieerde strijd die pas zal eindigen als de laatste Jood ondergegaan is in de middellandse zee. Joden hebben het lef gehad een democratisch bestuurd land te stichten in voorheen Islamitisch totalitair, autocratisch bestuurd desolaat gebied. Dat Joden uitgeroeid moeten worden staat uitgebreid beschreven in de Koran. Dat is meer dan 1000 jaar een feit lang voor het ontstaan van Israël. Het huidige bestaan van Israël is slechts een van de honderden aanleidingen die men altijd al zocht en nu opnieuw gevonden heeft het Joodse volk te vernietigen.

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Kijk nou eens!
  Pat Condell heeft naar me geluisterd.
  Ik heb ‘m laatst geadviseerd om zijn rants ondertiteling mee te geven. zodat het gemakkelijker zou worden om ze in tekst om te zetten.
  En zie . . . . . . . .

  Like

 4. Hij is weer briljant en heeft blijkbaar wat essays van onze eigen Martien Pennings gelezen. Leest Pat Condell Nederlands of wordt Martien vertaald?

  Like

 5. Piet Klont zegt:

  In zijn slotzin vergeet hij het woord ‘Pathetic’.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Ik ben het meestal met hem eens .Jammer dat hij een Goddeloze is. Dat komt waarschijnlijk om dat hij een kerk was toebehoort die de Koning?Koningin als plaats vervanger van Jezus Christus op Aarde beschouwden? Allemaal zo geregeld, dat Hendrik de VIII met Anna Boleyn kan trouwen?

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Chapeau, Pat. De grootste schuldige zijn de westerse regeringen, de media, de oliemaatschappijen, de Banken ed. Ze verkopen en verraden het eigen volk, collaborateurs zijn het !

  Like

 8. Anneke zegt:

  Het joodse volk zal niet uitgeroeid worden…de afstammelingen van Juda hebben al heel wat voor de kiezen gekregen, er zijn (te veel) doden gevallen…Máár de stam Juda is niet ‘weggevaagd’….Op het laatste nippertje is er altijd een ‘reddende engel’ die ingrijpt!!! Het huidige Israel zal nog veel beproevingen moeten doorstaan, de spanningen worden momenteel in het M-Oosten veel te heet. En tòch zal het land Israel in Israelische – en joodse handen blijven!!! “Voor de Israel-bashers géén vreugdevol nieuws, men weet ’t allemaal wel in ’t achterhoofdje…máár men WIL het NIET weten!!! De leugen is de ziekmaker van deze planeet”

  Like

 9. Anneke zegt:

  @koddebeier: Men is (in het westen) gespecialiseerd in het KLIK-SPANEN spel!!! De dure rekening krijgt Den Haag en d’r kornuiten al decennia jaarlijks op de rekening. Vandaar dat ‘we met z’n allen’ van de ene -, naar de andere crisis worden meegesleept….!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s