Belgische politie vreest de moslims niet meer onder controle te hebben

Screenshot_32

Die aardige, “vreedzame” moslims zijn in België een probleem geworden

De politie van België wankelt. Ze beeft bij iedere nieuwe Mohammed-karikatuur, bij iedere nieuwe islamkritische film. Haar zorg is nu de nieuwe film van Imran Firasat en Terry Jones:

De Belgische politie is in staat van paraatheid, omdat er een nieuwe, de islam provocerende, film op het punt staat gepubliceerd te worden. De film werd door de voormalige moslim Imran Firasat in samenwerking met pastor Terry Jones uit de VS geproduceerd.

Imran Firasat, die tegenwoordig in Spanje woont, wil met de film het ware verhaal over de profeet Mohammed vertellen, en wel vanuit de optiek van een ex-moslim. De film heet “The Innocent Prophet”.

Screenshot_31

Het Belgische Ministerie van Binnenlandse Zaken ziet zich nu blootgesteld aan een “serieuze bedreiging” en zorgt in stedelijke gebieden met een sterke islamitische migratie voor meer politie. Bovendien worden islamitische websites en schriftelijk nieuws extra goed in de gaten gehouden.

Short News

Tsja. Een tikkeltje te lang de appeasement politiek van de linkse socialistenregering bedreven? Nu is het vermoedelijk te laat om die aardige moslims achteraf nog aan banden te willen leggen. Nu helpt alleen nog een reusachtig concentratiekamp zoals Guantánamo.  Indien mogelijk in Belgisch Kongo.

Screenshot_33

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/01/03/beligiens-polizei-furchtet-die-muslime-nicht-mehr-im-griff-zu-haben/#more-40994

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Moslims, Naïviteit, Socialisten. Bookmark de permalink .

28 reacties op Belgische politie vreest de moslims niet meer onder controle te hebben

 1. Jan zegt:

  Een drone doet wonderen bij zo’n betoging.

  Like

 2. G.Deckzeijl raadde Wilhelmientje aan om haar gedichten uit te geven bij Uitgeverij Aspekt in Soesterberg. Ik heb 42 gedichten in een bundeltje gedaan met voorwoord, nawoord en titel en bij de uitgeverij gebracht. Een dag later kreeg ik de bundel terug gestuurd. Poëzie bestrijkt maar 1 % van de markt. Daarom wordt er weinig poëzie uitgegeven door uitgeverij Aspekt. Maar nu weet ik dat ze bijvoorbeeld wèl een boek uitgeven van voormalige PVV-er Marcial Hernadez. Dat boek heet; Geert Wilders Ontmaskerd. In dat boek wordt Geert Wilders vergeleken met een Noord-Koreaanse dictator. Dus uitgeverij Aspekt geeft wel linkse boeken uit maar natuurlijk niet een rechtse gedichtenbundel, waarin Geert Wilders wordt opgehemeld. Als iemand een rechtse uitgeverij weet dan hoor ik het graag!

  Like

 3. Martha N zegt:

  Geen commentaar…
  Het is TE GEK voor woorden…

  Like

 4. Martha N zegt:

  Jack, ik mag niet roddelen… nee niet in zee mee gaan, Willemientje komt bedrogen uit.
  Ik schreef eerst een duidelijker antwoord, maar heb me bedacht. Ik schrijf Wil wel. Sorry.

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  En langzaam wordt waarheid wat ik al tien jaar voorspel.
  Nou . . . . . . . tien jaar . . . . . . . . eerder vijf-en-twintig, want ik geloof dat ik het allereerste stukje over de materie ergens midden jaren 1980 op de opiniepagina van de Volkskrant publiceerde .
  Toen zei ik naar aanleiding van stupide uitlatingen van Andrée van Es dat ik in onze multiculturele maatschappij misschien ooit nog eens genoodzaakt zou worden om een pistool te kopen.
  En zie . . . . .

  Like

 6. pineut zegt:

  @Jack Terrible

  Hier is een lijst van uitgeverijen die gedichtenbundels op de markt brengen : http://www.b9.nl/uitgevers/poezie.htm

  Like

 7. winnie zegt:

  belgisch congo? wil kybeline de regenwouden soms verwoesten?

  Like

 8. Anneke zegt:

  Het ONHEIL nadert in rasse schreden ’t klikkerlandje aan de Noordzee….!!! “Ach; wie een kuil graaft voor een ander, tuimelt er (eens) zelf in. Wie onheil lief is, zal vergaan in ’t (zelf ontworpen) onheil…Het wordt dus ‘d’r’ eigen ondergang…!!! “Daaaag; rood verhitte politici…Houdoe en een zalige reis in de brandende onheils-oven”.

  Like

 9. renzo zegt:

  ehm jack terrible. kijk even naar het fonds van aspekt, ze geven veel rechtse boeken uit. ook linkse , maar ik vermoed nog meer rechts. MArcial hernandez schreef geen links boek. HOe je daarbij komt? Hernandez is PVV-er!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  SCHOP verdomme deze MOSLIMS eindelijk EUROPA uit, te beginnen in NEDERLAND. En tegelijk geven we ze de hele meute verraders van politici mee, wat mij betreft vandaag nog. Met dat grafvolk valt NIKS te beginnen, ze worden onze ONDERGANG!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 17.26. uur, inderdaad komt de tijd er ras aan, dat we ons zelf zullen moeten gaan bewapenen. Onze roverheid is niet meer te vertrouwen, ze staat aan de kant van de islamo- en eurofielen!

  Like

 12. War zegt:

  Alle moslims tot over de grenzen stampen en alle rode en groene politici mee stampen is hééééél hoog tijd !!!

  Like

 13. @pineut; bedankt! Ik heb twee Christelijke uitgeverijen uitgezocht die ga ik mijn bundel toesturen. Omdat mijn bundel voornamelijk Christelijk is. Maar dan natuurlijk niet de kant op van het CDA, CU en de rest van de Linkse kerk.

  Like

 14. Zit er niemand van ‘hier’ bij een schietvereniging dan? Zou maar haast maken… http://www.franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.htm

  Like

 15. BertG. zegt:

  Wel geweest maar omdat ik het wapen wou weigeren bij militairen dienst oproeping maar van af gegaan.
  Gelukkig bestonden er nog geen computers, anders was het uit gekomen dat ik niks tegen wapens had. (databanken en opslag )
  Het is me wel gelukt Als erkend gewetens bezwarende. Zonder vervangende dienstplicht.

  Like

 16. Trucker zegt:

  Ik ben de man van de dialoog, dus wat doen we (?) op foto één wordt de .50 ingezet, vrij schootsveld en wie er gegroepeerd staat is geneutraliseerd.
  Foto twee : fragmentatie granaten, dubbel effect door de muur achter hen.
  Foto drie : sproeiwagen maar met pepperspray ipv water.

  Like

 17. gfpatch zegt:

  Dit is al een tijdje geleden en er is in België uiteindelijk niets gebeurd.
  De foto’s zijn van een ander tijdstip.

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  @ Tom Hendrix om 18:28

  Heer Hendrix, nu trapt u onze rooie weldoeners in Den Haag op hun tere islamofiele hartjes!
  U weet toch dat Markje en Diederikje onze grenzen juist nog véél en véél wijder willen openzetten dan ze al stonden? Er moeten hier juist nog veel meer criminele lieden uit de woestijn worden binnengehaald. Onze linkse ‘leiders’ hebben toch stemvee nodig? En de ‘zieligheidsindustrie’ brengt ook lekker veel geld op voor de bobo’s aan de top.
  Ik heb het al vaker vermeld: mijn vader zei 40 jaar geleden al dat we ooit NIETS meer te zeggen zouden hebben in en over ons eigen land. Die tijd is nu aangebroken. Ook zei hij dat de islamitische medemens eigenlijk helemaal niets hoeft te doen om hier in de meerderheid te verkrijgen: men fokt als dolle konijnen; de ‘broedmachine’ is altijd gevuld, dus we worden hoe dan ook vanzelf ‘biologisch’ onder de voet gelopen.

  Like

 19. @Trucker: Foto 1+2+3: Zware volbeladen vrachtwagens met versterkte voorzijde en ramen rondom, voldoende PK’s en banden bedoeld voor Parijs-Dakar met stikstof op hoge druk, voor en achterassen uitvoeren in dubbellucht (ja, bij de vooras kan dat ook). Voldoende inzetten met plenty diesel: GAZ!

  Like

 20. Henny Clemens zegt:

  Wat een grote monden en wat is er een lef!
  Maar IK roep op verschillende site’s al jaren op voor een écht verzet een protest, iets waar we Den Haag mee wakker schrikken.
  Niets, wel een aantal goede ideeén en misschien een goede wil hier en daar, maar daar blijft het ook weer bij.
  Laat Martien Pennings of e.j Bron iets regelen, wij zijn met genoeg mensen bereid mee te doen.
  Ik ben een vrouw met drie mooie jonge dochters en sta doodsangsten uit elke dag!
  Ik zie het voor mij dat zij straks niet meer ongesluierd over straat kunnen.
  En aan erger wil ik niet denken!
  Voorlopig is Wilders nog de enige die iéts doet, de rest zit achter hun PC en weten het vaak beter dan Wilders.
  Laten jullie dan nu eens wat zien?

  Like

 21. oogenhand zegt:

  België heeft legale euthanasie. De islam verbiedt euthanasie, en zelfs zelfdoding om aan gevangenneming te ontsnappen. Dit maakt moslims kwetsbaar.

  @Henny Clemens

  We moeten alvast denken aan wat we met de mooie jonge dochters van de moslims gaan doen. Kogel door het hoofd?

  Like

 22. DonnaDolce zegt:

  Potverdikkeme, ze hebben toch ook een leger. Zet die lui in, waterkanonnen, traangas, vanalles eens kijken wie er hier niet luisteren wilt. Ben die brainloze woestijnratten meer dan zat. Aanpakken zou ik zeggen………………

  Like

 23. Trucker zegt:

  @ Pieter Veenstra 5 januari 2013 om 14:20

  Foto drie ben ik voorzichtiger, er staat politie (tot nader order nog altijd voor het tuig tegen te houden) vlakbij, dan moet je voorzichtig zijn met de wapenkeuze.
  Bij nadere beschouwing (gisteren niet veel nagedacht in deatail) kunnen we ze in deze positie met teasers bewapenen en dan de sproeiwagen er overheen met water om betere geleiding.
  Ik sta altijd open voor goede raad maar men mag niet het kind met het badwater weggooien (politie is het kind de rest is duidelijk).
  Fileren is in sommige omstandigheden beter dan snijden met het botte mes.

  Like

 24. Trucker zegt:

  @ Henny Clemens 5 januari 2013 om 15:10

  Sun Tzu lezen meisje, wordt je het één en ander misschien iets duidelijker vooraleer je ongenuanceerd schreeuwt om aandacht.

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Tistochwat 14.05. uur, jazeker waarde tistochwat, de VVD is gewoon de PVDA light, daar twijfel ik echt niet meer aan. En zeker zullen MARX RUTTE en KAMERAAD 1 SAMSOM ervoor zorgen- op bevel van de EUSSR Mw. MALMSTRÖM -de mafdoos in optima forma- nog meer HALSAFSNIJDERS uit ARABIRIË hier welkom worden geheten. En dan krijgen de zandmensen ook nog alles GRATIS-OITKERING,HOIS, AUTO, en tig toeslagen, tevens hoeven deze VERRIJKERS dan ook niet TE WERKEN KOTS!

  Like

 26. oogenhand zegt:

  Volgens de verraders worden de moslims onderdrukt, omdat werkgevers hun geen banen geven. Maar de verraders helpen de werkgevers door hun van goedkope arbeid te voorzien. Dit is erg dubbel.

  Like

 27. Jan zegt:

  Sociale Dienst van België stort ineen wegens toeloop van Turken, Marokkanen en Centraal-Azië: India, China en andere regio’s waar oorlog is
  http://brf.be/nachrichten/national/528894/

  Bijzonder dat de parasieten feilloos weten waar België ligt. Ruim 20.000km verderop weet men precies de Sociale Dienst te vinden (met dank aan Turkije met hun mensensmokkel)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s