Britten mogen 4000 misdadigers niet uitzetten

Screenshot_35

Abu Qatada

Volgens informatie van de Britse regering verhinderen de mensenrechten en ondertekende internationale verdragen de uitzetting van ongeveer 4000 zwaar criminele buitenlandse moordenaars en verkrachters. Het gemakkelijkste recept is om een kind te verwekken of met een Britse te trouwen. Dan geldt het recht op een gezinsleven van de misdadiger in het Verenigd Koninkrijk meer dan het algemeen belang.

Dit bericht de “Daily Mail”, maar het is geenszins nieuw. Bij ons gaat het exact hetzelfde. Als een geile modelleerling dringt Duitsland zich al tientallen jaren lang naar voren als het om de ondertekening van internationale verdragen gaat, die steeds opnieuw de nationale soevereiniteit meer beperken. Daarvoor mogen we dan ook nog meer gaan betalen. Daarom worden veel mensen inmiddels misselijk of worden ze kwaad als ze het woord “mensenrechten” alleen maar horen.

(Foto boven: Abu Qatada, ook bekend als de “ambassadeur van Bin Laden in Europa”. In februari 2009 gaf het hoogste Britse gerechtshof toestemming om hem uit te wijzen naar Jordanië. Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens besliste in januari 2012 dat de uitwijzing een overtreding zou zijn van de Europese mensenrechtenconventie, omdat Qatada in Jordanië een aanklacht zou dreigen die gebaseerd was op uitlatingen, die hoogstwaarschijnlijk door marteling waren verkregen).

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/01/briten-durfen-4000-verbrecher-nicht-ausweisen/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Groot-Brittannië, Immigratie, Justitie, Mensenrechten, migrantengeweld. Bookmark de permalink .

28 reacties op Britten mogen 4000 misdadigers niet uitzetten

 1. BertG. zegt:

  Er was hier toch laatst ook weer zo’n kinderpardon door gevoerd.
  Dat is het recept voor een paspoort.
  Een hier in den haag maar denken dat die kinderen plotseling opeens bij toeval door de ooievaar gebracht werden.
  Compleet blind zijn ze hier.

  Like

 2. baksteen zegt:

  En wie zitten er in dat Europese hof? precies, Islam facilitators net als in de rest van de EU.
  De aanval op de Natiestaat, dit is er gewoon een onderdeel van.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Snotverdomme, vuile hypocriete huichelaars, rode honden! Wat een aanfluiting, als we nu weten dat een ex- moslim door Spanje wel uitgeleverd wordt, aan de HAATBAARDEN. Dan geven de fascisten van de hoerige EUSSR NIET THUIS. Wat een pesthekel krijg ik met de dag aan onze regenten. Het moet er maar van komen, een herhaling van de FRANSE REVOLUTIE- de vijanden kennen we inmiddels wel, de politiek-correcte kerk, de roden en de links-liberalen.

  Like

 4. BertG. zegt:

  @Tom,
  We kunnen er hier wel gezellig over kletsen maar daarmee weet je omgeving nog niks.
  En we kunnen ook met 100 man op het malieveld gaan staan. Maar ja wie zich daar iets van aan trekt.
  Het zal toch vanuit de weerstand van de nog zelfstandig nadenkende mens moeten komen.
  Dat hele tolerantie zou eens afgeschaft moeten worden.
  En gewoon weer nadenken of iets redelijk is.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Europees Hof voor het Onrecht aan de Mensen.
  Overbetaalde onnozelaars.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @BertG 18.56. uur, ik weet het Bert. Ik kan zelfs mijn dochter, en schoonzoon niet overtuigen van de problemen met de moslims en de eussr. Men wil het gewoon schijnbaar niet horen.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Omdat mensen niet willen geloven dat er dergelijke beesten bestaan die dat soort dingen doen.

  Like

 8. Coming Soon to a Theater Near You zegt:

  Het is tijd dat er een Dexter opstaat…. voor degene die niet weten wat Dexter is zie
  http://www.imdb.com/title/tt0773262/

  Like

 9. BertG. zegt:

  Iets off-topic.
  Vandaag geprobeerd me ouders uit te leggen over controle van huishoudens. (zie een laatste reacties bij item Lachen of huilen, beginnende bij jo)
  Ze zijn 71 en 76. Het gaat er niet bij ze in. Daar zullen ze nooit mee te maken krijgen want ze doen toch niks fout en anders ze mogen best binnen kijken dat dat niet zo is.
  En zo denkt de meerderheid. Ben ik bang van. Hopeloos en ik hou er ook maar mee op. Ik heb het ze verteld.

  Like

 10. Jan zegt:

  Ik zie die man op de foto nog niet zo 1, 2, 3 werken.

  Like

 11. Gert zegt:

  Tom Hendrix

  Laat ze filmpjes zien hier op de site of anders youtube, maar ik herken het probleem dit is niet alleen met kinderen het geval.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Mensen willen helemaal geen filmpjes zien als ze er niet zelf na zoeken. Facebook is veel belangrijker en alle namaak vriendjes.
  En het is de ook de oudere generatie waarbij dit alles er niet in gaat. Niet alleen de jeugd met een linkse school achter de rug. Het gaat veel verder. Het ongeloof dat zoiets niet werkelijk kan zijn is vele mate groter.

  Like

 13. @ Tom Hendrix… ook ik ‘kamp’ met dat probleem en schààm me er zelfs voor… die domheid te moeten constateren is lijfelijk PIJNLIJK quote: ècht! Als JIJ gewoon doet tegen ‘die mensen’ doen zij ooook gewoon tegen jou…. want ècht, laatst was ik iets aan het uitkloppen en zo’n man met gebreid mutsje en jurk keek omhoog en ‘ik’ zei ‘goedemòrgen meneer’ en die man die keek zo BLIJ hè dat ie ‘gewoon behandeld werd’…. ik zei, hij zal goed genoteerd hebben wààr precies die christenhoer woont zodat hij die alvast als ticket nr de 72 druiven oh pardon maagden zal brengen… het is om te jànken…. ik heb duidelijk fouten gemaakt in de opvoeding van mijn kinderen…en de ander gelooft me wèl, maar vertel maar niets meer want dan kan ik niet meer leven…. dat dat sowieso op het spel staat gaat er niet in… stilletjes hoop ik altijd dat ze TOCH mijn verhalen leest/lezen… op FB… het is in- en intriest…

  Like

 14. oef… vergeet ik helemaal te reageren op het ‘verhaal’ waar t om gaat notabene! Door Tom getriggerd… ‘Tegen de mensenrechten’ staat er… okeee… maar dan hebben we t over ‘mensen’ en deze tribes ZIJN geen mènsen, het is ongedierte… zij passen deze ‘rechten’ zelf niet toe en natuurlijk willen deze ras opportunisten uiteraard zelf wèl zo behandeld worden…. buiten dat zijn die ‘mensenrechten’ ons opgedrongen…

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Scarlatti Bombatti 20.23. uur, dat vind ik rot als ik U ij de verwarming..euh… verwarring heb gebracht. Kleine scherts van mij hoor, ik wens U heel veel sterkte, en ik begrijp U beste Scarlatti!

  Like

 16. BertG. zegt:

  Ik had het niet beter kunnen verworden. Dit is het probleem.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/ja_dat_mag_dus_helemaal_niet_e.html#comments
  Er zijn schijnbaar wel mensen die het door hebben.

  Like

 17. jowitteroos zegt:

  …Mensenrechten, sociaal, religie………………………….het wordt allemaal misbruikt om islam te faciliteren…………..om te kotsen

  Like

 18. BertG. zegt:

  @jowitteroos,
  Er is veel aanvulling vermeld bij u reactie over huiszoeking eventueel van uw moeder bij Lache of huilen.
  Misschien bent u het al tegen gekomen of niet.

  Like

 19. benny zegt:

  ” de mensenrechten en ondertekende internationale verdragen”,ten eerste zijn verdragen niet eeuwig en kunnen ontbonden worden en zouden zelfs MOETEN ontbonden worden indien deze instelling enkel moordenaars,verkrachters,overvallers en andere culturele verrijkingen verdedigt.
  ten tweede is het imf niet meer dan een verzameling wereldvreemde figuren die niet het minste besef hebben van wat hun ridicule mentaliteit aanricht,zowel financieel als in mensenlevens.opdoeken die criminele,normen en waarden loze instelling.
  ons continent heeft een revolutie van het gezond verstand nodig!!te beginnen met politieke correctheid te vervangen door morele correctheid.

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Jullie moeten ook eens vaker letten op de VOORHOOFDEN van al die imperialistische kameelpiloten!!! http://tinyurl.com/cd8jbdn
  Ze hebben stuk voort stuk een onomkeerbare hersenafwijking.
  Maar dat was 1400 jaar gelden al bekend.

  Like

 21. BertG. zegt:

  Niet zo gek natuurlijk. Als je uren per dag achtereen met je kop op de grond zit te beuken dan kan het niet anders dan dat je daar een flinke beschadiging aan over houd.
  Hier hebben ze helmpjes voor mensen die dat doen. Maar ja, die zitten dan vaak ook niet voor niets ergens opgesloten in een inrichting.

  Like

 22. Met dit soort wetgeving helpt het VK zichzelf dieper en dieper in de ellende. Als zelfs zware terroristen op een dergelijke manier aan uitzetting kunnen ontkomen dan is het gewoon wachten op de grote klapper!

  Like

 23. peterselie1 zegt:

  Tsa als je die gebedskleedjes van deze biddende bedoeinen, kon omruilen voor spijkerbedden, dan zagen de voorhoofden van deze lui er heel anders uit als nu.

  Like

 24. Hellen zegt:

  Islamitische misdadigers niet uitzetten ? WTF maar afknallen mogen ze dat tuig toch wel ?

  Like

 25. jowitteroos zegt:

  @ Bert G op 22.08

  Dank! Al gereageerd ook!

  Like

 26. G.Deckzeijl zegt:

  @jowitteroos, kijk nog even op lachen of huilen.

  Like

 27. @Hellen: Nee dat mag daar niet. Andersom mag het daar echter wel en ze worden er niet eens op aangesproken. Het VK is zinkende… De machtige natie die het eens was, is verworden tot een moslim-paradijs waar de islam het voor het zeggen heeft.

  Like

 28. @BertG. om 19:25: Ik herken het probleem. Ik ben er inmiddels mee gekapt. Ze zoeken het maar mooi uit. Ze hebben immers toch niets te verbergen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s