Deense Joden zijn bang voor radicaalislamitische overvallen

Screenshot_29

Sinds 2012 waart de angst rond binnen de joodse gemeenschap in Denemarken. In 2012 werden er alleen al in Kopenhagen werden 39 aangiftes gedaan wegens antisemitische ongeregeldheden. De daders komen uit radicaalislamitische kringen. Ze worden ondersteund door “anti-Israëlische” linksextremisten, die hier een bijzondere vorm van internationalisme uitleven. De linkse regering in Kopenhagen doet niets tegen deze overvallen.

De Israëlische ambassade in Kopenhagen waarschuwt reizigers  ervoor om geen Hebreeuws op straat te spreken of een keppeltje te dragen. De in 2012 officieel geregistreerde antisemitische aanvallen reiken van daadwerkelijke aanvallen via uitschelden, bekladden, vernielen van graven, ingegooide ramen tot aan van haat vervulde E-mails, aldus de voorzitter van de Deense zionistenvereniging Max Meyer.

Deense linkse regering blijft passief tegen antisemitisme

De sinds 2011 bestaande linkse regering onder minister-president Helle Thorning-Schmidt blijft passief. Hierover klagen ook de joodse organisaties in Denemarken. Na een in 2012 gepleegde brandaanslag op de Israëlische ambassade veroordeelde het Ministerie van Buitenlandse Zaken deze terreurdaad niet, maar verklaarde slechts dat men de schade zou vergoeden. Het linkse stadsbestuur van Kopenhagen op zijn beurt roept de zionistenvereniging ertoe op om een infostand niet met Israëlische vlaggen te versieren. Tegelijkertijd versoepelt de linkse regering de buitenlanderwetten en maakt zodoende de verdere instroom van buitenlanders uit islamitische landen mogelijk.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0011257-D-nische-Juden-haben-Angst-vor-islamistischen-bergriffen

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, antizionisme, Denemarken, Dhimmitude, Hypocrisie, Islamisering, Joden, Jodenhaat, Linkse Kerk, Mensenrechten, Moslims, Racisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

2 reacties op Deense Joden zijn bang voor radicaalislamitische overvallen

 1. Thomasson zegt:

  Vader tijd brengt ons langzamerhand terug in Duitsland van de jaren ’30. Een zwakke Weimar Republiek tegenover opkomende gevaarlijke fascistische ideologie. Toch is de vooroorlogse geschiedenis van Duitsland beter te begrijpen dan die van nu. Te beginnen met het feit dat Communisten,Nazis, Sociaal Democraten en oude monarchistische partijen waren allen autochtone Duitsers. Ieder van deze bewegingen maakte deel uit van het landelijke politieke landschap en had eigen visie op de weg waarin problemen moeten worden aangepakt.
  De politieke klimaat in het moderne Europa van 21ste eeuw is – zeker voor een normale buitenstander – bizaar en toont overduidelijk morbide trekken. Te beginnen met de wens van elitaire kringen het natiestaat te vernietigen en de suvereiniteit van ieder land op te offeren t.b.v. een Sovjetachtige imperie. Een imperie die de persoonlijke (en vaak corrupte) belangen van enkelingen bevordert op die van groepen burgers. Zie de exorbitante beloningen van leden Eur. Parlement. De tweede ziekelijke richtlijn van deze elite is het vernietigen en decimeren van eigen volk ten bate van indringers uit de derde wereld. Men geeft indringers – van de Noordpool tot de Gibraltar – de vrije hand. De nieuwkomers zijn aanhangers van een bloedige religie en hebben algemene ontwikkelingsniveau die vaak niet hoger is dan die van een baviaan. Zij zijn de werktuig van de revolutie en hebben als taak de oude boel te verwoesten. In Frankrijk krijgen ze het recht kerken te vernielen en alles onder stront te smeren (iets wat Bavianen graag doen) en in Denemarken toont de socialistische regeringen van Thorning Schmidt totale zwakte. In een doorsnee dierentuin doet men normaliter alles om weggelopen hyena’s, tijgers – of welke dier dan ook – te vangen. Publieke veiligheid staat voorop. Echter niet bij de Deense (en Zweedse) socialisten. Uit principiele overwegingen durft men niet de beesten de weg terug naar het kooi te wijzen. Ze mogen iedereen aanvallen die zije willen. Vraag is: hoe lang zouden normatieve burgers in deze hypnose blijven? Dit soort levenswijze accepteren? Hoe lang zal het duren totdat ze weer duidelijk zouden kunnen zien dat de koning naakt is?

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  @Thomasson

  Een prima verwoordt stukje, scherp van de snede en right to the point!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s