Egyptische president Morsi: Joden zijn apen en varkens, verjaag hen uit elk islamitisch land

 

Likoed Nederland, 3 januari 2013.

Soms wordt de Egyptische president Morsi als ‘gematigd’  voorgesteld, hoe onwaarschijnlijk dat ook is voor een leider van de moslimfundamentalistische Moslim Broederschap. Eerder vertoonden wij de uitzending van de Egyptische staatstelevisie waar president Morsi mee bidt voor de vernietiging van de Joden. Ook de twee interviews uit 2010 in bovenstaande clip – die recent in het Engels zijn vertaald – laten zien dat Morsi een Jodenhatende extremist is.

De vertaling:

“Deze zinloze [Israëlisch-Palestijnse] onderhandelingen zijn een verspilling van tijd en kansen. De zionisten kopen tijd en krijgen meer kansen, terwijl de Palestijnen, de Arabieren en de moslims tijd en kansen verliezen, ze bereiken er niets mee. Wij zien hoe deze droom is vervlogen. Deze droom was altijd al een illusie. Maar sommige Palestijnen denken ten onrechte dat hun vijanden hen iets zouden kunnen geven  … De [Palestijnse] Autoriteit is opgericht door onze zionistische en Amerikaanse vijanden, met als enig doel de wil van het Palestijnse volk en haar belangen te dwarsbomen.

Geen redelijk persoon kan enige vooruitgang van dit traject verwachten. Of je accepteert de zionisten en alles wat ze willen, of het is oorlog. Dat is hoe wij deze bewoners van Palestina kennen – deze bloedzuigers, deze agressors tegen Palestijnen, deze oorlogshitsers, deze afstammelingen van apen en varkens.

We moeten elke mogelijke strijd met hen aangaan. Er moet militaire strijd zijn in het land van Palestina tegen deze criminele zionisten, die  Palestina en de Palestijnen aanvallen. Er moet ook politieke strijd en economische strijd zijn, door middel van een boycot, maar ook door het ondersteunen van de verzetsstrijders. Dit moet de praktijk zijn van de moslims en de Arabieren buiten Palestina. Zij dienen de verzetsstrijders te ondersteunen en de zionisten te belegeren, waar zij ook zijn. Geen van de Arabische of islamitische volkeren en regimes mogen contact met hen hebben. De grootst mogelijke druk moet tegen hen worden uitgeoefend. Zij mogen nergens een kans krijgen. Zij mogen in geen enkel Arabisch of islamitisch land aanwezig zijn. Zij moeten verdreven worden uit onze landen.

Daarom moeten deze onderhandelingen stoppen, voor altijd. Iedereen moet zich slechts wijden aan het ondersteunen van de strijd. Dat is de keuze van de Palestijnen en van ons allen – Arabieren en moslims, Palestijnen en anderen. Wij moeten allemaal beseffen dat strijd de enige manier is om Palestina te bevrijden.”

(Interview van 23 september 2010, gepubliceerd op internet.)

“De zionisten hebben geen recht op het land Palestina. Er is geen plaats voor hen in Palestina. Wat zij namen voor 1947-1948 was plundering, en wat zij nu doen is een voortzetting van die plundering. In geen geval erkennen wij hun Groene Lijn [Israël binnen de bestandslijnen van 1949-1967]. Het land Palestina behoort aan de Palestijnen, niet aan de zionisten.

We moeten deze zionistische entiteit bestrijden. Alle banden – van welke soort dan ook – moeten worden doorgesneden met deze plunderende criminele entiteit. Die wordt ondersteund door Amerika, met Amerikaanse wapens, en door zijn eigen kernwapens, waarvan het bestaan ​​bekend is. Dit zal leiden tot hun vernietiging. De volkeren moeten deze entiteit boycotten en elke normalisering van betrekkingen voorkomen. Alle producten uit landen die deze entiteit steunen – de VS en andere landen – moeten worden geboycot.

Wij willen een land voor de Palestijnen op het gehele land Palestina, op basis van [Palestijns] burgerschap. Al het gepraat over een twee-staten-oplossing en over vrede is niets anders dan een illusie, die de Arabieren vergeefs najagen. Zij zullen van de zionisten slechts deze illusie krijgen.

Zij hebben overal en altijd het vuur van de oorlog opgestookt. Ze zijn van nature vijandig.

De zionisten begrijpen niets anders dan de taal van geweld.”

(Al-Quds TV – Libanon, 20 maart 2010)

Bron:

http://likud.nl/2013/01/egyptische-president-morsi-joden-zijn-apen-en-varkens-verjaag-hen-uit-elk-islamitisch-land/

Screenshot_1

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "Palestina", antisemitisme, antizionisme, Arabische wereld, Egypte, Islam, Islamitisch fundamentalisme, islamofascisme, Israël, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Moslimbroederschap. Bookmark de permalink .

22 reacties op Egyptische president Morsi: Joden zijn apen en varkens, verjaag hen uit elk islamitisch land

 1. JiepMK zegt:

  Geen andere taal kennen dan die van geweld? Takes one to know one, die taal zouden wij ook moeten implementeren op de muzelmannen die hier verdwaald zijn. Toppertje die Morsi.

  Like

 2. hans-e-pans zegt:

  Wie er uit die islamitische regio ook zijn mond open doet, je vrijwel steeds hetzelfde riedeltje.

  Haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat en nog eens haat.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Zegt de ene aap tegen een ander?Whaaaaaaahahaha

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Is het nu DUIDELIJK!!!! Bertus Hendriks en consorten. Wanneer komen deze huichelachtige waarheid verdraaiende types weer opdraven bij het altijd partijdig mee heulende NOS journaal en andere stevig gesubsidieerde non informatie programma’s en progressieve onder onsjes zoals P&W om hun waardevolle achtergrond informatie te brallen. Bah, Bah en nog eens Bah.

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Deze rede gaan we in extenso in het NON-journaal zien!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Zo, zo… beschouwt die islamoFASCIST Morsi de EU nu ook al als zijnde islamitisch.???
  Met andere woorden: als je als regering besluit apen als huisdieren te nemen krijg je problemen.
  Tijd om alle islamoFASCISTEN die joden weg willen hebben, vandaag nog over de grens te trappen, terug naar de steen waar ze onder vandaan zijn gekropen!

  Voor de goede orde: nu kunt u APEN aan het werk zien!!!
  http://michael-mannheimer.info/2013/01/03/eilmeldung-muslimischer-kunstler-will-am-7-januar-in-paris-tiere-mit-einem-hammer-offentlich-erschlagen/

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @hans -e-pans 00.45. uur, inderdaad, wat deze Morsi zegt, is volkomen van toepassing op de moslims zelf. Ze hebben drie dingen; hun HAATBOEK, hun HAATHUT, en hun HAATBAARD!

  Like

 8. Trias Politica zegt:

  Islam brengt overal waar zij aan de macht is een doffe ellende met zich mee behalve voor de politieke en religieuze elite. En die cultuur hebben we binnen onze poorten gehaald…
  Er is nog een lange wg te gaan.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  En vele politiek correcten willen dat niet weten terwijl die moslims zo duidelijk zijn.
  Wij begijpen dat natuurlijk allemaal verkeerd enz.

  Like

 10. DonnaDolce zegt:

  Tom, je vergeet nog 1 ding…………………..hun HAATHANDELINGEN 😉

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Zie volgend artikel: Keklik en Asmani zijn HYPOCRIET, omdat ze dondersgoed de ins en outs inzake eerwraak weten. Eerwraak is niets anders dan moord. Het heeft niks met eer of cultuur te maken, het is de zoveelste manier van islamofascisten om mbv HET PROJECT het Westen zo snel mogelijk aan die veroveringsideologie te laten wennen. Dat moet met alle middelen voorkomen worden.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21196668/___Maak_eind_aan_eerwraak___.html

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @DonnaDolce 10.34. uur, verhip was ik dat vergeten beste Donna. Tja, ik denk dat het de leeftijd is. LOL

  Like

 13. Jan zegt:

  Zeg Morsi, de Joden in Israël doen ook helemaal geen beroep op ‘Palestine’, want dat heeft nooit bestaan. Dus wat leuter je nou?

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Duidelijk een Haatbaard en zo stom als het achterend van een varken.
  Islamfascisten jaag ze Europa uit !!

  Like

 15. Joop Klepzeiker zegt:

  En obama vind het prachtig , respecteer het zelfs , wacht even morsi krijgt zelfs wapens van hem , F16, s onder andere !!

  Like

 16. Joop Klepzeiker zegt:

  Like

 17. Joop Klepzeiker zegt:

  Ook best wel grappig !”!

  Muslim Brotherhood took ‘billions’ from Obama

  http://warsclerotic.wordpress.com/2013/01/04/muslim-brotherhood-took-billions-from-obama-egypt-lawyers/

  Like

 18. Pingback: Moslimbroederschap wil de sharia ook bij ons invoeren | E.J. Bron

 19. Aegolius cs zegt:

  ‘Egypte wordt rechtsstaat’
  BERLIJN – De Egyptische president Mohamed Mursi heeft tijdens zijn bezoek aan Duitsland gezegd dat zijn land een rechtsstaat zal zijn.

  http://www.nu.nl/buitenland/3032225/egypte-wordt-rechtsstaat.html

  Vast wel. En Merkel zal haar “economisch” belangrijke “partner” steunen. Belangen gaan voor islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s