Moslimbroederschap wil de sharia ook bij ons invoeren

Screenshot_34

Sharia? Dat is toch allemaal ver van mijn bed show kan deze of gene denken! Mensen bij wie handen, benen en hoofden afgehakt worden, stenigingen en door zuur verminkte gezichten kent men per slot van rekening alleen maar uit de meest duistere islamitische landen. Hier bij ons is zoiets toch ondenkbaar! Wat echter als je ´s morgens een keer wakker wordt en vaststelt dat dit barbaarse rechtssysteem ook voet aan de grond krijgt in Duitsland? Zulke tendensen bestaan en er bestaan organisaties zoals de “Islamitische Gemeenschap Duitsland” (IGD) die deze rechtsorde ook hier willen installeren, waarschuwt de Minister van Binnenlandse Zaken van Beieren, Joachim Herrmann (CSU).

Het Pro Medienmagazine bericht:

CSU-minister waarschuwt voor invloed van Moslimbroeders in Duitsland

De Beierse Minister van Binnenlandse Zaken Joachim Herrmann (CSU) heeft ervoor gewaarschuwd de invloed van de Moslimbroeders in Duitsland te onderschatten. Ook in Duitsland zouden groeperingen, die banden hebben met de Moslimbroederschap, de islamitische rechtsorde van de sharia willen invoeren.

Organisaties zoals de “Islamitische Gemeenschap Duitsland” (IGD) zouden banden hebben met de Moslimbroederschap en zich wellicht om tactische redenen distantiëren van radicaalislamitische tendensen, zei Herrmann vrijdag in München. “Onder de indruk van het Egyptische succes is echter steeds vaker hun ware gezicht te zien: de Moslimbroederschap wil een andere samenleving met een wetgeving op basis van de sharia.” Dit zou in principe ook gelden voor de in Duitsland optredende IGD. Herrmann riep de islamitische organisaties in Duitsland ertoe op om zich te distantiëren van de ideologie van het islamisme en daarmee ook van de Moslimbroederschap.

De Moslimbroederschap is een radicaalislamitische beweging, die in veel landen, vooral in Noord-Afrika, actief is en in Egypte als partij op dit moment met Mohamed Morsi de president levert.

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=36704

Auteur: Ambre66

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering, Moslimbroederschap. Bookmark de permalink .

26 reacties op Moslimbroederschap wil de sharia ook bij ons invoeren

 1. Anneke zegt:

  Alarm….!!! Code: ROOD….!!! “Heel veel ‘dank’ aan de geflipte politiieke rooïen….DOMOREN….” Dit ‘zat’ er inderdaad aan te komen, maar heb toch vertrouwen in een daadkrachtig ingrijpende reddende engel….!!! Kan me niet voorstellen dat men dit zal tolleren hier in ’t k(l)ikkerlandje aan de Noordzee….”Dan is dit mijn vaderland NIET meer…”

  Like

 2. Anneke zegt:

  Europa is hartstikke ZIEK….Geschiedenis daar heeft men niet van willen -, of kunnen leren. Dat staat als een paal boven water. Totale KRANKzinnigheid is losgebarsten…blijkbaar. De politici zijn zo uit op een doelbewuste CHAOS, om hun gewenste NWO in z’n geheel praktisch uit te kunnen gaan voeren. “Ohhhhhhh; hemel…..”

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De sharia is inmiddels lang en breed ingevoerd. Je leest er dagelijks over in de krant.

  Hoofddoeken inmiddels normaal beeld.
  Boerka en aanverwant moet gedoogd worden volgens de uitvoerende macht.
  Overvallen op ongelovigen schering en inslag Conform sharia komt de wereld de moslim toe.
  Polygame huwelijken staan gewoon ingeschreven bij de burgerlijke stand.
  Besnijdenis in pakket zorgverzekering en volgens voormalig D66 minister Els Bors moest ook vrouwen besnijdenis bespreekbaar zijn.
  Verminkingen met zwavelzuur komen regelmatig voor.
  Eerwraak moord zal binnenkort ook bij ons tot de folklore behoren.
  Broodje ham in openbaar eten is niet meer toegestaan.
  Vrouwen zonder hoofddoek worden voor hoer uitgescholden.
  Halal woningen voor moslims komt gewoon in het voorzieningen pakket.
  Taxi’s die honden en vrouwen weigeren is al heel normaal.
  Kritiek op de Islam wordt strafbaar.
  Nederlandse Christelijke mannen mogen niet trouwen met Moslima.
  Moslima mag geen kerkhof bezoeken. Ook al ligt daar een kind van haar.
  Halal eten in de winkelschappen.
  Halal slachten geen probleem.
  Gescheiden leven van Moslims en niet moslims.

  Zo kan ik nog een poosje doorgaan met kenmerken van sharia geboden en verboden op te schrijven. De sharia is al lang een normaal onderdeel van onze samenleving geworden.

  Like

 4. BertG. zegt:

  @Guus,
  Ik snap er ook niks meer van hoe dit nou allemaal er in geslopen is. De lijst is eindeloos.
  Wij zijn zo tolerant geworden dat ALLES mogelijk is. Er zijn zelf stickers van.
  Niet iedereen uiteraard, maar de massa WEIGERT het gevaar er achter te zien.
  Om dat het eigenlijk onvoorstelbaar is dat er een groep mensen rond loopt met zo’n gedachte.
  Om de wereld te willen veroveren. Dat is ook moeilijk voorstelbaar voor vele.
  Want zo kunnen mensen toch niet zijn. Zo zijn we wel groot gebracht met zo’n gedachte en opvoeding. Lief zijn voor elkaar. En ja, dat klopt niet helemaal meer. Maar voor dat inzicht er is.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  BertG 18.07. uur, dat inzicht komt er niet beste Bert. De massa laat zich paaien met “brood en spelen”. Het is weerzinwekkend, maar de RODEN hebben in 40 jaar tijd, overal in NEDERLAND en in EUROPA sleutelposities bezet, en deze zelfde RODEN hebben ons verraden aan de ISLAM!

  Like

 6. War zegt:

  Met dank aan de rooien en de groenen zonder verstand !! Het word hoog tijd voor een burgeroorlog en al de moslims tot over de grens stampen !!!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @guusvelraeds 17.50. uur, dat lijstje van U klopt helemaal. Het is alleen intriest dat de boven ons gestelden het allemaal toelaten en faciliteren! Over verraad gesproken!

  Like

 8. BertG. zegt:

  Tot op heden heb ik het nog niemand kunnen uitleggen of er van kunnen overtuigen wat de werkelijkheid is en hoever het al gekomen is in moslim NL. En dit waren alle PVV stemmers.
  Ook hier zit een compleet afgestompte en murw gemaakte stukje stemmers bij.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Off topic, lees op http://www.geenstijl.nl, dat van Aartsen, burgemeester van Den Haag, het verdomt om antwoord te geven op vragen van journalisten omtrent zijn aanwezigheid bij de BILDERBERGMAFFIA! Het is steeds duidelijker hoe verraderlijk BILDERBERG, en de EUSSR zijn!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Landverraders zijn het.
  Sharia invoeren is ondermijning van de rechtsorde.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Guus ik las in een duits artikel dat in Bremen moslims al woningen te huur aanboden.
  EEN conditie in het contract stelde dat de huurder geen varkensvlees in het huis mocht eten.
  En het grootste gedeelte van onze politiek laat het gebeuren.

  Like

 12. Ad zegt:

  Het is de hoogste tijd dat de islam aan banden word gelegd, als de politie niet in staat is of niet mag optreden tegen de agressieve moslimjongeren moet desnoods het leger worden ingezet. De politie moet de baas blijven, ook in de moslimwijken. En met eisen van moslims moet eens de vloer worden aangeveegd. Ze moeten maar naar een islamitisch land gaan.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Mag ik even een positieve reactie plaatsen, ???? Wat hierboven staat gebeurt nooit!!!! Wij zijn sterker, als wij iets niet willen gebeurt niet gewoon niet!!! Wij zijn in de meerderheid, opdonderen met die achterlijke religie, niemand in Nederland heeft daar iets mee, ik lach me een ongeluk, zie je je Nederlanders kopje bedekt in sluiers of wat mannen moeten dragen????? Vergis je niet in de ECHTE NEDERLANDERS, je lacht je een ongeluk, met stokken en speren zullen wij ons verdedigen, zoals altijd~, door de eeuwen heen, geloof in ONS rebellen, dat is meer dan genoeg.
  Eigenlijk verheug ik mij in de opstand die zal komen, weg met al die vreters in de uitkeringen, ze hebben nooit iets bijgedragen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laten we een opstand organiseren, ik loop voorop!!!! KOM OP, ik daag jullie uit!!!!

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.amsterdampost.nl/ach-annette-van-soest/
  @Guusvelraeds, 4-1, 17:50
  Je hebt alleen verloren als je ritueel bent geslacht.

  Like

 15. Henny Clemens zegt:

  Avidia@
  Wat een heerlijk geluid laat u horen.
  Wij zullen zien wat er samenkomt op 18 Januari, in Den Haag.
  Ik heb hier gevraagd wáár in Den Haag en welke tijd we daar moeten zijn.
  Geen antwoord.
  Ik krijg het idee dat de reageerders hier een clubje zijn die verder geen enkele inmenging willen en zichzelf heel belangrijk vinden door foutloos B.N.L hun klachten en gal te spuwen maar er niet de moeite voor nemen naar Den Haag te komen.
  Reactie’s als; Ja maar ik moet hélemaal uit Zeeuws Vlaanderen komen en ja ik wil wel als ik met iemand mee kan rijden!!!!!!
  Waar een wil is, is een weg, en hoe belangrijk vinden zij het om kost wat kost te komen?
  Hier van achter je PC is het wel erg gemakkelijk en warm.

  Like

 16. BertG. zegt:

  Ik bewonder de pogingen om naar den haag te komen.
  Maar maak nou eens een lijstje waarvoor ze daar allemaal wel gestaan hebben op dat malieveld.
  Noem mij 1 geslaagde aktie en ik ben er bij 18-01
  Net zoals eindeloze petities. Precies hetzelfde. Het is puur voor je eigen gemoed toestand en het idee dat je wat gedaan hebt. Wat andere niet gedaan hebben.
  De laatste keer dat ik ergens aan mee gedaan hebt was de protestmars tegen kernwapens.
  Het effect daarvan. Precies hetzelfde.

  Like

 17. BertG. zegt:

  Ik blijf het vreemd vinden dat als er zoveel akties zijn geweest, niemand mij ooit het effect/gevolg kan laten zien of lezen.
  Omdat die er nog nooit zijn geweest.

  Like

 18. peterselie1 zegt:

  De islamitische zieligheidsimperialisten waar halal-Minister Plassterk een van de vlaggendragers van is en tevens dhimmi die geen kritiek op zijn PvdA en de islam kunnen velen, die kritiek of scepsis geuit op de islam associëren zij met de Holocaust, nazisme, onderbuikgevoelens en politieke uitsluitingen. Hij is een van hen die de vlag van de islamitische kruistocht hooghoudt, door middel van landverraad die tot doel heeft de sharia in westerse rechtssystemen te infiltreren. Vrijheid van godsdienst betekent niet dat u alles kan doen in naam van die ideologie van u, dat u zich denkt te kunnen gedragen, zoals u dat wilt tegenover anderen. Vrijheid van godsdienst betekent niet dat u als moslim het recht hebt alle niet-moslims uw ideologie op te dringen, dat u maar kunt blijven eisen dat er meer moskeeën en islamitische scholen worden gebouwd. Dat u verzonnen hoofddoeken en boerka-parade overal maar moet worden getolereerd, dat iedere publieke instelling voorzien moet zijn van een gebedsruimte, incl. uw misselijke straatblokkades e.d. Straten onbegaanbaar maken en woningcorporaties woningen voor deze achterlijke, immorele woestijn bedoeïnen aangepast hebben aan hun normen en waarden. Deze bedoeïnen hebben massaal hun kamelen ingeruild voor een vlieg ticket en vervoerd door onze nationale trots, je weet wel die blauwe toestellen, zij en geen een uitgezonderd haten de Westerse cutuur. Onze eens zo trotse cultuur en identiteit zijn gedurende vier decennia vakkundig om zeep geholpen door een leger van landverraders, derhalve dient Artikel 1 en 6 uit de grondwet verwijderd te worden.

  Like

 19. Henny Clemens zegt:

  BertG@
  Hartelijk bedankt,
  En nee ik verwacht geen wonderen, maar het is inderdaad voor mijn eigen gemoedstoestand, en voor de toekomst van mijn nog jonge dochters.
  Nogmaals dank je bent de eerste die de moeite heeft genomen mij te antwoorden.

  Like

 20. BertG. zegt:

  @Henny,
  Meer dan bij google in gevuld te hebben dan – 18-01-2013 protest malieveld, den haag – heb ik niet gedaan.
  Maar graag gedaan. Kleine moeite.

  Like

 21. Avidia zegt:

  Henny Clemens zegt: 5 januari 2013 om 11:48
  Dag Henny

  Ik strijd al jaren voor alles en nog wat, en denk niet dat ik dat voor mijn plezier doe. De toekomst van Nederland hangt er vanaf. Mijn hele leven was ik VVDer, mijn enorme familie ook allemaal zakenmensen stemden allemaal VVD, en nu? allemaal PVV. Op familie/zaken bijeenkomsten nam ik het woord en heb ze allemaal omgeturnd. Bij de VVD moet je niet meer zijn, punt uit! Ik ben 25 jaar middenstander geweest, ik zat in de Middenstand commissie, en streed altijd voor het behoud van de middenstand, vooral voor de kleine middenstand, niet dat ze zo klein in omzet waren, maar omdat grote bedrijven hun winkels wilden overnemen en een grote Hema, Blokker en zeg maar wie de mooie winkels wilden overkopen tot die eenheidsworst van de Hema. Het is grotendeels gelukt, maar niet helemaal. In onze oude mooie stad werden de prachtige gevels gesloopt en werden de bekende puien er voor in de ruil neergezet, om te huilen!!! EENHEIDSWORST, die vreselijke vieze worst van de Hema wordt hier als voorbeeld gebruikt. Alles gaat naar de kloten en waarom???? Omdat niemand de kloten heeft om iets tegen te houden, om te demonstreren. Toen ik deel nam in de middenstand commissie, werd ik als heel vervelend ervaren, maar de middenstanders waren dol op mij, ik heb nu een museum en wil niets meer met de middenstand te maken hebben, allemaal volgers, ik heb mijn winkelpand niet verkocht aan een grootverdiener, maar onderling met iemand uit mijn straatje, het is nu een restaurant, ouderwetse gerechten, ouderwetse bediening, alles is zoals het zou moeten. Het doet mij pijn, als ik langs mijn prachtige pand loop, maar ben wel blij dat dat enorme mooie grote pand niet in handen is gevallen van die idioten, die alles maar slopen. Zo, mijn hart gelucht :-}

  Like

 22. peterselie1 zegt:

  In een interview met de Amerikaanse tv-zender CBN News heeft de leider van de Sharia4Belgium beweging, Fouad Belkacem alias Abu Imran, gezegd dat het niet lang zal duren voordat de moslims België en Europa zullen overnemen. ‘De sharia zal heersen,’ aldus Imran, trots op het feit dat de moslims in EU hoofdstad Brussel -tevens islam hoofdstad van Europa- nu al de grootste religieuze groepering zijn en in minder dan 20 jaar de meerderheid zullen vormen. ‘Wij geloven dat de sharia wereldwijd zal worden ingevoerd.’

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/04/moslimleider-belgie-islam-en-sharia-zullen-europa-overnemen

  Like

 23. peterselie1 zegt:

  Al sinds een paar jaar bestaan er Islamitische rechtbanken in Engeland. En er kwamen er steeds meer, aangezien de vraag toenam. Deze Islamitische rechtbanken waren echter niet officieel, maar waren meestal gesitueerd in achter kamers bij mensen thuis, ofwel in moskeeën.

  http://mens-en-samenleving.infonu.nl/internationaal/27008-invoering-sharia-in-engeland.html

  Like

 24. Het wordt hier in Nederland nog hard ontkent maar ik weet haast wel zeker dat ook hier inmiddels in normale huizen en in moskeeën al islamitisch onrecht wordt gesproken. Linkse partijen zoals de PvdA, GroenLinks en zeker ook de VVD weten dit maar proberen het angstvalling uit het zicht te houden.

  Gezien de steeds meer voorkomende gevallen van bijvoorbeeld eerwraak verbaast mij dat allang niet meer. En de linkse elite het maar downplayen. ja, daar zijn ze goed in. Verraders!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s