Theo Maassen is een haatprediker

Screenshot_26

De televisie-registratie van zijn laatste show Met Alle Respect ligt alweer een week of wat achter ons (hier schreven we er al eerder over), maar toch raken we er maar niet over uitgepraat. Vandaag is het de beurt aan Volkskrant-columniste Nausicaa Marbe om haar mening over Maassen met de wereld te delen. En die is niet mals.

Korte samenvatting: Marbe vindt de cabaretier (in ieder geval in zijn laatste show), helemaal niet grappig en zeker niet als hij over politiek praat. Dan vervalt hij in ‘ideologische pap’ en triomfeert ‘het morele gelijk’. Erger nog: Maassen is een gevaarlijk element in de samenleving dat wellustig en publiekelijk fantaseert over de mogelijke dood van Geert Wilders. De komiek (al twijfelt Marbe daar dus aan) is daarmee een gevaar voor de vrijheid van meningsuiting. Wat dat betreft vindt de columniste hem dan ook geen haar beter dan de Taliban die het Pakistaanse meisje Malala een kogel door haar hoofd joeg omdat ze het waagde om voor vrouwenonderwijs te pleiten. Is immers terug te brengen tot hetzelfde principe: als Wilders z’n mond eens zou houden over de Islam, had hij geen beveiliging nodig, wanneer Malala niets had geroepen over het geloof, was er haar niks gebeurd. Haar laatste gifpijl bewaart Nausicaa Marbe echter voor het schaterlachende publiek van Theo Maassen: een bloeddorstige meute die klapte in een opwelling van agressie, vergelijkbaar met het soort mensen dat ‘op een voetbalveld iemand doodtrapt omdat hij iets zegt wat hen niet aanstaat.’ En het bleef nog lang onrustig in links en verschillig Nederland.

Bron:

http://glamora.ma/2013/01/theo_maassen_is_een_haatpredik.html

Hier de link naar het originele artikel in De Volkskrant:

http://tinyurl.com/a38aosw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Socialisten. Bookmark de permalink .

27 reacties op Theo Maassen is een haatprediker

 1. louis-portugal zegt:

  Gelijk heeft ze natuurlijk.
  En dat in de V.K.
  Ik zou bijna denken dat dat hoop kan geven.

  Like

 2. Ik heb zeggen en schrijven nog geen 30 seconden van die ?@#@!~# bekeken en schaamde me gelijk dat er in mijn identiteitspapieren ‘Nederlander’ staat….
  Deze links-georiënteerde graflul is eenvoudigweg een linkse slapjanus die, als het er echt om gaat, als eerste bukt voor de islam! Man, waarom ga je niet gewoon dood…

  Like

 3. Jan zegt:

  Waardeloos figuur. Is niet leuk maar ronduit vulgair. Onbegrijpelijk het verschil tussen zijn optreden op het podium dat geen seconde ook maar leuk is en in films als Minoes of Het Geheim.
  Schizo-mannetje met TBS

  Like

 4. Predictor zegt:

  Ach de huidige (elite) humor is (m.n. sinds Paul de Leeuw) altijd al om te huilen geweest! Het zijn van die jongetjes, die vroeger gepest werden en nu denken de bal te kunnen terugspelen door als cabaretier een paar zielige puberale pogingen te doen!

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Theo Maasen is ook een van de velen bekende Nederlanders die vooruit loopt op de muziek om de Nederlandse identiteit en cultuur te vertrappen zo als hij een sigarettenpeuk dooft op het trottoir, en de derde wereldlanden en hun cultuur en de anti Westerse houding als gelijkwaardig beschouwt, net zoals Eric Corton met zijn evangelische enthousiasme voor de derde wereld landen. De huidige elite van de Nederlandse maatschappij die de islam boven het hoofd houdt en de critici hiervan met onredelijke flut argumenten aanvalt, of zelfs middels het strafrecht aanklaagt, net zoals men toentertijd de misdaden van communistische, marxistische en stalinistische regimes uiteraard tegen de zin van de toenmalige binnenlandse veiligheidsdienst, goedpraatte en verdedigde. Nu wordt het steeds wel duidelijker aangetoond hoe ook de islam meer en meer zichtbaar wordt en invloed verwerft in de Nederlandse maatschappij, en dit wordt allemaal toegestaan en gefaciliteerd door onze eigen elite in de trant van: weg met jullie. De grachtengordel ideologie die gretig aangenomen is door de linkse burgers in de Vinex wijken, en andere elitaire woonwijken die zijn precies een van de groepen Nederlanders die geïnfecteerd is geraakt met multicultureel gedachtengoed als of deze multiculturele gekte het laatste redmiddel is van een beoogde maakbare maatschappij.

  Like

 6. friki zegt:

  Elk woord hierover is teveel!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ben het volkomen eens met bovenstaande reacties. Willens en wetens, maakt deze vuile LINKSE KLOOTZAK MAASEN, de bevolking rijp om ze zover te krijgen, dat WILDERS door iemand vanuit deze bevolking ter dood word gebracht. Ik verbaas mij niet meer, het wordt alle dagen erger in dit KLOHOHOTELAND!

  Like

 8. heleen zegt:

  http://www.nederland1.nl/gemist/48324

  ” die rot katholieke kerk ” weet je wel
  (en de mooie islam)

  Like

 9. Ad zegt:

  Heel goed stuk. Hetzelfde gaat op voor Paul de Leeuw en Dolf Jansen om er nog maar eens twee te noemen. Dat zoiets in de Volkskrant staat geeft inderdaad hoop voor de toekomst. Ik had al getracht Theo Maassen via email te bereiken en te vragen wanneer hij eens kritiek op de islam heeft, wat hij natuurlijk niet durft, maar dat bleek niet mogelijk, kritiek moet hij kennelijk niets van hebben , de lafaard.

  Like

 10. Rufol zegt:

  Ook deze policor Maassen behoort bij de groep die als eerste aan de beurt is mocht het zover komen dat de islam het hier helemaal voor het zeggen krijgt. Dat is dan weer een troost, zij het toch wel weer heel erg schraal.
  Laten we echter vooral niet vergeten hoe enthousiast het publiek reageerde op zijn nare grappen. Daarbij moeten we natuurlijk wel bedenken dat ook dat publiek van een bepaald kaliber is.

  Like

 11. peterselie1 zegt:

  @Ad

  Een landverrader is iemand die uit persoonlijk cynisme of als naïeve dwaas met links geloof, of vanuit een elitepositie bij de happy few, of uit angst voor de beledigde islam (op zich een dubbelzegging), de loyaliteit aan zijn land verruilt voor loyaliteit aan de vreemde bezettingsmacht die Nederland overneemt.

  Theo Maassen zal er ongetwijfeld in een van deze lijsten genoemd worden.

  http://infohit.nl/multicul/landverraders.htm

  Like

 12. Martien Pennings zegt:

  Inmiddels staat de column van Marbe bij de Volkskrant on line:
  http://bit.ly/UNrSpC

  Like

 13. Hellen zegt:

  Dat minderwaardige islamheulertje zal , hoop ik , een van de eersten zijn die met pek en veren door de straten zal worden getrapt , ik bied me daar graag voor aan . Als ik die gore rotkop zie en dan ook nog moet aanhoren wat eruit zijn bek komt , dat trek ik niet , deze beroepslaffaard heeft nog nooit het focking lef gehad om zijn ongure smoelwerk open te doen over de waanzinnige pedo en dat bloederige haatboek , ik minacht dat soort linkse ratten , er moet een stinkende rioollucht om die dhimmy’s en landverraders hangen . Gelukkig hebben we de namen en rugnummers van de nieuwe nsbers .

  NEVER SURRENDER .

  Like

 14. Niek Verheyen zegt:

  Zoals zo vaak, weer een uitstekend artikel van Nausicaa Marbe in de VK.

  En wat neanderthaler Maassen betreft, misschien overkomt hem nog eens wat hij Geert Wilders wenst.

  Like

 15. Maarten zegt:

  Theo Maassen vertegenwoordigt in deze paar zinnen precies was Links wil: Geen beveiliging voor Wilders opdat hem hetzelfde lot zal treffen als van Gogh en Fortuyn. Links ziet Wilders iemand als een valse hond die een spuitje moet krijgen. Een voorbeeld van puur links fascisme.
  Dit is geen satire. Theo Maassen transformeert hier in een haat-immam die propaganda voert ten overstaan van zijn volgelingen, de linkse vara-ratten die op zo’n uitspraak hoopten en enhousiast en instemmend klappen voor deze ‘eerlijke durfal’ die Wilders zo stoutmoedig doodwenst.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen 19.18. uur, Hellen ik sta volledig achter uw reactie! Ook bij mij komt de stoom uit de oren, het zijn deze zandmosselen die ons leven onleefbaar maken. En dat allemaal met medewerking, van de laffe RODEN en de laffe LIBERALEN met linkse inslag. Deze landverraders dienen met de fascisten uit BRUSSEL voor een NEURENBERG versie 2.0 te worden gedaagd! Verder hoop ik dat het varken Maassen onder de trein komt, of onder een mestkar…

  Like

 17. treintrien zegt:

  @Ad: Theo-ke heeft geen compjoeter, hoor…
  dat zeidie eens een keer bij die van niewkerk aan tafel.
  Volgens mij die keer dat hij zo ongelooflijk onbeschoft was tegen die mevrouw die in een blootblad stond op haar zestigste, Tatjana of Paaij of zo iemand. Ik kan die blonde poppetjes nooit zo uit mekaar houden. Nou ja iets met necrofilie in elk geval.

  God verhoede dat Theo ooit eens er achter zou komen hoe de wereld in elkaar steekt 😉
  Dat kan deze fact-free cabaretier niet verdragen, hoor! En dat internets? Niet te vertrouwen volgens Theo. Allemaal rechtse onderbuikers. Echt waar…

  Dus mailen met Theo, dat kan niet.

  Like

 18. DonnaDolce zegt:

  Weer zo een Hollandse linkse sukkel, zo hebben we er veel van, helaas……………..

  Like

 19. DonnaDolce zegt:

  Hellen, er komt nog net geen rook uit je oren ;-), maar ik begrijp het……………

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @DonnaDolce 18.16. uur, met wat ik dagelijks over de multicul en de muzelmensen lees Donna, komt de soom mij niet alleen uit de oren, maar inmiddels ook uit alle andere lichaamsdelen!

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  oei foutje soom is natuurlijk stoom.

  Like

 22. Bram zegt:

  Ik lees hier vele doodswensen/bedreigingen naar de Heer Maassen. Natuurlijk kan je zijn grappen niet goed vinden, maar waarom zou je hem hierom dood wensen? Theo maakt zelf genoeg grappen over de Islam, tevens ook over vele andere geloven. Theo maakt grappen over verschillende kanten van de maatschappij. Theo kiest geen kant van Links of Rechts. Cabaret is er voor bedoeld om mensen op een humoristische wijze te shockeren of hen aan ’t denken te zetten. Je gaat naar een show en tijdens die show zal er veel gelachen worden, maar als je naar huis gaat is het bedoeling dat je in de war bent en begint na te denken over de dingen die je die avond gehoord hebt. Welke mening jij daar bij vormt moet je zelf weten.
  Ik vind het zeer teleurstellend dat mensen zich zo agressief uiten. Je kan ook op een normale manier beargumenteren waarom je zijn grappen niet waardeert. Cabaret verplicht je niet tot het denken zoals de cabaretier denkt, maar heeft enkel de functie om jezelf aan het denken te zetten.
  Als laatste zou ik willen zeggen dat ik nooit iemand een “linkse” of “rechtse” sukkel zou noemen. Ik neig zelf naar een ietwat linkse voorkeur qua politiek, maar ik zou een fanatieke Wilders stemmer nooit een rechtse sukkel noemen, ik vind iedereen gelijk en laat iedereen in zijn waarde. Wij leven immers in een democratie en als jij Links of Rechts stemt is dat je goed recht. Voor discussie sta ik altijd open mits dit zonder doodswensen of bedreigingen gaat!

  Like

 23. Bram zegt:

  Nog een klein ding:
  Wie de “grap” over Wilders, dat hij geen beveiliging mag krijgen, serieus neemt, moet nog maar is een keer heel goed gaan nadenken over wat Cabaret is / zoek het eventueel even op. Theo legt O.A. bij paul en witteman uit (zoek op youtube) dat hij dit dus niet meent, tevens met een defenitie van wat (zijn) cabaret is.
  Ik vond deze grap ietwat ver gaan. Maar het is en blijft cabaret en het is zeker geen aanzet tot haat.

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  @Bram 21.59. uur. Geachte hr. Bram, U heeft een nette reactie geschreven. Maar ik denk er toch anders over. Een ideologie als de islam, zal heel weinig heel laten van Theo Maassen, als zij de overhand hebben hier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s