Veiligheidshek langs de Egyptische grens is klaar

Screenshot_37

Israël heeft de bouw van het veiligheidshek langs de grens met Egypte grotendeels afgesloten – bijna tweemaal zo snel als oorspronkelijk gepland. Minister-president Benjamin Netanyahu nam woensdag deel aan een ceremonie waarmee de bouw werd gevierd.

Het ongeveer 230 kilometer lange veiligheidshek strekt zich van de grensovergang Kerem Schalom bij de Gazastrook uit tot Eilat aan de Rode Zee. De bouwtijd bedroeg twee jaar. De kosten voor het project bedroegen omgerekend 325 miljoen euro.

Het hek moet bescherming bieden tegen terreur en vooral illegale immigranten uit Noord-Afrika ervan afhouden Israël binnen te dringen. Zoals het bureau van de minister-president meedeelde, is het aantal immigranten sinds de bouw van het hek aanzienlijk gedaald. Kwamen er in januari 2012 nog minstens 2153 Afrikanen illegaal Israël binnen, in december van datzelfde jaar waren dit er nog maar 36. Ze zouden allemaal zijn gearresteerd.

Nu zou er alleen nog maar een 12 kilometer lang stuk veiligheidshek bij Eilat afgemaakt moeten worden. Dit moet binnen drie maanden klaar zijn, wordt er in de mededeling vanuit het bureau van Netanyahu gezegd.

Netanyahu benadrukte tijdens de ceremonie: “Al zeven maanden lang heeft geen enkele binnendringer Israëls steden bereikt. Net zoals wij de infiltratie in Israëls steden gestopt hebben, zullen we ook bij onze volgende missie succesvol zijn: de duizenden binnendringers in Israël terugsturen naar hun thuislanden. Hiermee zijn we al begonnen.”

Screenshot_38

Bron:

http://tinyurl.com/atz25h2

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Egypte, Immigratie, Israël. Bookmark de permalink .

29 reacties op Veiligheidshek langs de Egyptische grens is klaar

 1. koddebeier zegt:

  Stond dat hek maar om Nederland heen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier 19.03. uur, en als het aan mij ligt, om heel europa, zodat er niet 1 muzelman meer door kan.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Groot gelijk die israëlis.
  Met praten komt men bij die lui toch geen stap verder.

  Like

 4. Hellen zegt:

  Als ik Netanyahu was zou ik wat zwaar illegaal vuurwerk uit t Oostblok achter dat hek neerleggen , daar kan je een auto mee opblazen , dus minimaal goed voor veel ehhhhhhhhh , nou ja u weet wat ik bedoel . Zo’n hek lijkt me ideaal voor ons land , uiteraard langs de hele landgrens , met , als extra’tje wat van dat vuurwerk .

  Like

 5. Turul zegt:

  moeten ze hier ook doen….

  Like

 6. Jan zegt:

  Toen de Berlijnse Muur werd gesloopt hadden wij deze direct moeten opkopen voor een zacht prijsje.

  Like

 7. Dorith zegt:

  Ik hoop dat er geen Afrikaanse migranten nog zullen proberen binnen te komen. Dat hoop ik, omdat ze als ze door Egypte gepakt worden, vaak doodgeschoten worden. En tot ze bij de muur komen, zijn ze vaak beroofd door Bedoeienen. Dus hopelijk weten ze dat het niet de moeite loont om te proberen.

  Het blijft tragisch natuurlijk voor de echte vluchtelingen. En de situatie van de Afrikaanse migranten in zuid Tel Aviv is ook niet florissant. Van de week heeft een jongeman uit Eritrea een oude Isr. dame verkracht en dat heeft weer veel onrust gegeven. En een andere meneer uit dat land heeft onlangs zijn jonge vrouw vermoord (niet het eerste geval van een dergelijke moord).

  Aldoor maar problemen……..

  Mag ik iets kwijt wat hier niet op slaat? Ik ben nl. een beetje van mijn stuk (ik meen dat dat de juiste uitdrukking is. Ik ben precies vandaag 47 jaar in het land). Ik zag net een filmpje waarin een jongetje in Syrie een zwaard kreeg om iemands hoofd af te hakken. HOE is zo iets MOGELIJK?
  HOE kan iemand op zo een idee komen? Ik ben er nog naar van en sorry dat ik hier mijn ei leg, maar aan mijn man wil ik het niet vertellen……… HOE kan je een kind zo beinvloeden dat hij het doet en niet schreeuwend weg rent?

  Like

 8. Hellen zegt:

  Hoe het komt @ Dorith ? De afkeer en de enorme haat van alles en iedereen die geen moslim is en daarom never nooit op zijn knieen zal gaan voor een krankzinnige massa moordenaar , wordt er samen met de couscous ingeramt . Daarnaast zijn de hersens aangetast van dat duivelse tuig , 1400 jaar inteelt heeft een prijs , daarom hebben ze een IQ van 60 .

  Like

 9. Ik hoop dat het een ‘intelligente’ muur blijkt te zijn… die gelijk adequaat ‘reageert’ bij nadering van islam gebroed en gedogers daar van… ik zou maar wàt graag zo’n muur om mijn terrein hebben… we gaan het nog hàrd nodig hebben lieve Bron vrienden… http://www.franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.htm

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Ooit heeft er tussen België en Nederland van Vaals tot Cadzand een elektrisch geladen (meer dan 2000 volt) hekwerk gestaan. Dit was tijdens de eerste wereldoorlog toen Nederland een neutraal land was. Dit hekwerk diende om Belgische vluchtelingen tegen te houden zodat Nederland niet zou volstromen en België niet zou leegstromen. Er zijn weinig mensen op de dag van vandaag die dit nog weten en weldra zal niemand het meer weten, want geschiedenis onderwijs is inmiddels op onze scholen een riskante onderneming geworden. Veel waardevolle geschiedkundige feiten worden verzwegen of slechts heel terzijde genoemd in de hoop dat het vlug vergeten wordt. Persoonlijk denk ik dat controle aan de buitengrenzen van uitzonderlijk belang is voor de persoonlijke veiligheid, economische veiligheid en niet minder belangrijk ook de culturele veiligheid van een land. Een hermetisch dichte buitengrens wil niet automatisch inhouden dat een land zich afsluit van de buitenwereld. Wel degelijk mag er passage en uitwisseling zijn van persoon, goed, geld en cultuur. Echter met een fatsoenlijke regel en wetgeving betreffende wie wel en wie niet binnenlaten wordt. Het overgrote deel van de problemen die we vandaag de dag hebben zouden niet zijn als we vastgehouden hadden aan onze grenscontroles. De vrijheid, de welvaart en de maatschappelijke orde die we ooit gehad hebben hadden we dankzij de controle aan onze buitengrenzen. Een fatsoenlijk huisvader zorgt dat zijn voor en achterdeur gedurende de nacht op slot zit en overdag open met het oog ervoor wie naar buiten en binnen loopt. Ik woon in Midden Limburg, als ik ga fietsen zie ik in het grensgebied tussen België en Nederland hier en daar nog restanten van dit hekwerk Als ik mijn verhaal aan mensen doe betreffende deze elektrisch geladen grens die ooit geweest is tussen beide landen dan kijken ze je aan met ogen zo groot als schotels van ongeloof.

  http://www.geschiedenis24.nl/andere-tijden/afleveringen/2001-2002/De-grens-onder-hoogspanning.html

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Dorith, je hebt de helft niet gezien. IK zal maar niet vertellen wat voor gruwelijke filmpjes hier langskomen.

  Geeft alleen maar aan hoe demonisch de islam is. In de naam van allah mogen de moslims blijkbaar iedereen doden, en niet zachtzinnig, die het niet met hen eens is.

  Zelfs kinderen worden al opgevoed met haat tegen de joden en tegen iedereen die het niet met hen eens is.

  En ja, als ze wat ouder zijn wordt hen bijgebracht hoe je anderen zo gruwelijk mogelijk om kunt brengen.

  Er zijn zelfs filmpjes waar je op kunt zien dat jonge jongens iemand de nek doorzagen.

  Like

 12. BertG. zegt:

  @Dorith, wakker worden, het is nog veel erger dan je ooit gezien hebt.
  Op een of andere manier denken we/vele nog steeds dat we met zelfstandige mensen te maken hebben. Dit zijn zombies. Compleet gehersenspoeld door het grote sprookjesboek.
  Elk zelfstandig denkend vermogen bij wie dan ook daar wordt direct afgestraft.

  Like

 13. Hallo Dorith, las net je bericht. Ik kan met gewone E-mail je niet bereiken, probeer het zo ( hoop dat Hr Bron het door laat ??)…………….. dan moet dat voor mij ook 47 jaar geleden zijn, je weet wel….???
  Mijn E-mail werkt niet vandaar, zodra weer doet schrijf ik

  Like

 14. BertG. zegt:

  Je email werkt inderdaad niet meer, vandaar dat je nog wel iets kan opsturen naar deze site.
  Volgens mij moet je dan ook je email-adres vermelden voor verzending/plaatsing.
  Ik heb geen idee waar het over gaat maar hou op met bullshit.

  Like

 15. maar ‘men’ weet natuurlijk ‘vast wel’ dat ‘de marokkanen ons land bevrijd hebben in WW II??!!
  Ik heb de namen weggehaald vd auteurs en hier en daar zo het e.e.a. veranderd en marokko en diens onderdanen uiteraard met kleine letter geschreven…
  Breaking news: marokko bevrijdde Nederland!

  link via Ster Rooie overgenomen van De Stek http://www.de-stek.info/forum2/index.php?topic=1106.0%3Bwap2

  (1/2)
  Niet de Amerikanen. Niet de Britten. Niet de Canadezen. Nee, marokko bevrijdde Nederland van de nationaal-socialistische bezetters in de vorige eeuw. In Zeeland liggen er zelfs een paar begraven. Wist u helemaal niet?
  Dan moet u op 4 mei aanstaande in Hoograven zijn Daar zorgt meneer Aarsman (what’s in a name?) er persoonlijk voor dat deze dappere strijders niet in de anonimiteit verdwijnen.

  Tijdens de dodenherdenking 4 mei zal naast de Nederlandse vlag ook de marokkaanse vlag wapperen. Want er zijn in WO II ook duizenden marokkaanse soldaten gesneuveld, volgens de film ‘Vergeten Bevrijders’ dan. De marokkaanse buurtvaders uit Hoograven en zelfs leden van de Oranjevereniging keken gezamenlijk naar die film over de ‘onderbelichte’ rol van de marokkaanse ‘verzetshelden’ tijdens WO II.

  Ze zullen 4 mei ’s avonds om acht uur zij aan zij staan bij de bevrijdingsboom aan de Julianaweg in Utrecht. Nederlandse bewoners van Hoograven en marokkaanse buurtvaders. Voor de derde keer herdenken zij samen de gevallenen in de Tweede Wereldoorlog.

  Vice-voorzitter Herman Aarsman (afbeelding) van de Wijk- en Oranjevereniging Hoograven’s Belang: ‘Sinds de oorlog worden de doden herdacht in de wijk. Eerst een stille tocht door Hoograven en daarna de plechtigheid bij de boom. Tijdens de tocht waren er wat jongens die dingen riepen om de aandacht te trekken. Daarom vroegen wij de marokkaanse buurtvaders: ‘waarom doen jullie niet mee’.’

  Twee jaar terug waren de buurtvaders er voor het eerst bij. ‘Vorig jaar wilden ze meedoen met de plechtigheid,’ zegt Aarsman. ‘Daar moesten we wel even over nadenken. En toestemming vragen aan de gemeente want je hebt met allerlei protocollen en zo te maken. het mocht natuurlijk.’

  marokkanen bij de 4 mei-herdenking? Nee, dat is niet raar, zegt Mohamed Abdellaoui, voorzitter van de Buurtvaders Hoograven. Want meer dan 130.000 marokkanen hebben in de Tweede Wereldoorlog mee gevochten tegen de nationaal-socialisten. Er zijn er 35.000 gesneuveld. ‘Ook in de marokkaanse gemeenschap moet de herinnering aan de oorlog levend blijven,’ vindt Abdellaoui. ‘In mijn familie zijn er twee gesneuveld in de oorlog. Zeven familieleden zijn teruggekomen, maar die leven niet meer en kunnen hun verhaal dus ook niet meer vertellen.’

  Dat marokko een rol heeft gespeeld in de oorlog, is bij weinig mensen bekend. Ook niet alle marokkanen weten het. In het Zeeuwse Kapelle liggen gesneuvelde Marokkanen begraven. Abdellaoui: ‘Mensen vragen mij hoe het nu zit met die marokkanen en de Tweede Wereldoorlog.’ Om dat uit te leggen, hebben de buurtvaders en Hoogravens Belang afgelopen week een film avond gehouden. De Stichting Vredes educatie in De Bilt maakte al in 2005 een film over de rol van marokko in de Tweede Wereldoorlog. Filmmaker Mohamed Achahboun vertelde de 75 Nederlandse en marokkaanse buurtbewoners over die tijd. Een gezamenlijk verleden kan een basis zijn voor een gezamenlijke toekomst, denkt hij.

  Aarsman en Abdellaoui zijn blij met de contacten. Marokkaanse en Nederlandse mannen begroeten elkaar voor de filmvertoning en maken grapjes. Na afloop zijn er zelfs omhelzingen. Aarsman: ‘Dat roepen van die Marokkaanse jongens is nu afgelopen’ zegt hij er blij bij…

  Zie ook: Algemeen Dagblad

  xxxx:
  Klopt. Vele duizenden marokkanen zijn ingezet in Italië. God zij dank niet in Nederland! Want die marokkanen stalen, moorden en verkrachten er lustig op los. (Je weet tenslotte nooit of je in de hemel 72 maagden krijgt. Zekerheid voor alles.) Vergeleken met de marokkaanse geallieerden gedroeg de SS zich als ware heren in Italië. Kom dus nooit bij een Italiaan aan met het fabeltje dat ze bevrijd zijn door de marokkanen. Ze waren veel liever bezet gebleven door de Waffen SS. Niet omdat ze zo gecharmeerd waren van de Duitsers, maar omdat de schade aanzienlijk minder was.

  xxxx:
  MAROKKAANSE STRIJDERS TIJDENS DE TWEEDE WERELDOORLOG
  door Frederik van Gent *

  Staatssecretaris Bussemaker wil de geschiedenis inzetten om twee vliegen in één klap te slaan. Ten eerste om de marokkanen te betrekken bij een belangrijke episode in de Nederlandse geschiedenis – te weten de Tweede Wereldoorlog – en ten tweede om onder de Nederlanders het beeld te scheppen dat men is bevrijd door de ‘allochtonen’ (Turken, Surinamers en Antillianen worden gemakshalve meegerekend).
  Op zich is er niets mis met de bestudering van de marokkaanse betrokkenheid bij de Tweede Wereldoorlog, maar dan dient wel de gehele waarheid te worden verteld.

  Noord-Afrika
  Reeds tijdens de Eerste Wereldoorlog werden er massaal marokkaanse soldaten geworven om Franse soldaten uit de koloniën vrij te maken voor de inzet in het door Teutonen bedreigde moederland. De marokkaanse soldaten werden ‘goumiers’ genoemd en presteerden boven verwachting. Hierdoor kwamen de Spanjaarden, die ook een deel van marokko bezetten, eveneens op het idee om marokkaanse soldaten te werven. Deze soldaten maakten deel uit van het Spaanse koloniale leger, dat in 1936 onder leiding van Francisco Franco in opstand kwam tegen de democratisch gekozen linkse regering van Spanje. De marokkanen vormden tijdens de Spaanse burgeroorlog de ruggengraat van Franco’s leger op het Spaanse vasteland en legden daarmee de basis voor de fascistische dictatuur van ‘generalissimo’ Franco.

  Hiermee wordt de eerste mythe van de marokkaanse inzet tijdens de Tweede Wereldoorlog ontkracht,
  namelijk dat de marokkanen zouden strijden voor democratische idealen.
  marokkanen werden gewoonweg geworven door landen die op dat moment delen van marokko bezetten en het maakte de marokkaanse huurlingen helemaal niets uit voor wie zij vochten. Vanaf juni 1940 tot en met november 1942 stonden de Franse koloniale troepen in dienst van het collaborerende Franse Vichy-regime en vochten zij niet aan de Geallieerde zijde. Pas toen de situatie voor de Duitsers na de nederlaag bij El Alamein en de Amerikaanse landingen in marokko er heel slecht uit zag vonden de Franse generaals in Noord-Afrika het opportuun om van kamp te wisselen. De marokkaanse troepen wisselden hiermee ook van kamp en volgden hierbij hun generaals en niet hun innerlijke overtuiging.

  Italiaanse campagne
  Na de veldtocht in Noord-Afrika maakten de Geallieerden in 1943 de oversteek naar het Italiaanse schiereiland, waar zij echter door het bergachtige terrein al snel vast kwamen te zitten bij de Gustav-linie nabij Rome. Hier konden de goumiers laten zien wat ze waard waren. De meeste marokkaanse soldaten kwamen namelijk uit bergachtig gebied en waren zeer goed in het overwinnen van de schijnbaar ondoordringbare Italiaanse bergketens. Na de Geallieerde overwinning bij Monte Casino in mei 1944 rukten de marokkanen op door het Apennijnen-gebergte en de bewoners daar hebben dat aan den lijve kunnen ondervinden – dorpen werden systematisch geplunderd en vrouwen werden massaal verkracht. De burgemeester van Esperia rapporteerde dat 700 vrouwen waren verkracht binnen zijn gemeente, die 2.500 zielen telde. [1]

  Ondanks het oorlogsgeweld ontsnapten deze massale verkrachtingen niet aan de aandacht van de legerleiding en zelfs de Curie. Paus Pius XII nam naar aanleiding van de plunderingen en verkrachtingen in de Apennijnen contact op met de Geallieerde legerleiding en drukte hen op het hart dat de marokkaanse troepen niet mochten deelnemen aan de overwinningsparade in de Italiaanse hoofdstad Rome.
  De verkrachtingen waren zo legendarisch dat er in 1960 een film van werd gemaakt met niemand minder dan Sophia Loren in de hoofdrol. De film was weliswaar een Italiaanse productie maar kreeg desalniettemin een Academy Award. [2] Ook tijdens de Franse opmars in Duitsland in april 1945 maakten marokkaanse soldaten zich schuldig aan massale verkrachtingen, zoals in Freudenstadt en Stuttgart waar duizenden vrouwen het slachtoffer werden van de marokkaanse en algerijnse troepen. [3]

  Conclusie
  De marokkanen die tijdens de Tweede Wereldoorlog vochten streden vaak voor verlichte idealen, zoals vaak ten onrechte wordt verondersteld, maar waren feitelijk huurlingen die werden geleid door generaals met vaak een twijfelachtige reputatie ten aanzien van hun trouw aan de democratische regeringen door wie zij waren aangesteld. Pas toen de Duitse overwinning steeds verder achter de horizon begon te geraken en de Geallieerden successen begonnen te boeken liepen de generaals samen met de marokkanen over naar het Geallieerden kamp. Hierbij volgden de marokkanen hun meerderen en niet hun geweten.

  Wat betreft de status van de marokkaanse huurlingen als ‘bevrijders’ valt hier veel op af te dingen. Zo waren de marokkanen geen oorlogsvrijwilligers -zoals de Polen en Canadezen- maar traden zij vaak voor de oorlog in dienst en werden zij betaald om te vechten. Bovendien waren de marokkaanse soldaten berucht om hun losbandige en agressieve gedrag tegen de burgerbevolking. Zo werden weerloze burgers kaal geplunderd en verkracht.

  In recente films over de marokkaanse soldaten, zoals ‘Days of Glory’ (2006) [4], wordt op geen enkele aandacht geschonken aan de donkere zijde van de marokkaanse ‘bevrijder’, omdat dit uiteraard niet past in het politiek-correcte beeld van de marokkanen als ‘bevrijders’. We kunnen dan ook vast stellen dat er bewust propaganda wordt bedreven om ons een vals geschiedbeeld op te dringen en dat dit nu ook geïnstitutionaliseerd wordt door verplichte lespakketten op lerarenopleidingen en middelbare scholen. Zouden we echter met de wetenschap van de bovenstaande feiten werkelijk wensen dat we waren bevrijd door de marokkanen in plaats van de Amerikanen?

  http://openorthodoxie.literatesolutions.org/introductie/commentaren2008/bevrijdingdoormarokkanen
  het hele artikel !!

  xxxx:
  Bussemaker verwacht waarschijnlijk dat de Marokkaanse rel jeugd zich gedeisd zal houden als de marokkaanse vlag er ook bij hangt op 4 mei en 5 mei. Dat noem Ik nou een diepe buiging maken voor geweld en straatterreur!

  Heb deze week gesproken met 5 mensen van 80+ die de 2e oorlog vol hebben meegemaakt en geen van allen begrijpt het verhaal van Bussemaker. Zij kunnen dan ook geen begrip opbrengen voor het feit dat de Marokkaanse vlag op 4 en 5 mei naast de Nederlandse zal hangen.

  xxxx:
  Mijn hemel, het lijkt traditie te worden deze onzin rondom deze tijd weer op te rakelen. Willens en wetens moeten die anderhalve marokkaanse hier aangespoelde lijken tot bevrijders gepromoveerd worden. Het waren niet anders dan broodvechters. En hartstikke fout in Italië en Duitsland bijvoorbeeld.
  Eigenlijk word ik een beetje moe van deze jaarlijks terugkerende waanzin. Het moet toch zo langzamerhand hier bekend zijn, wat de werkelijke mentaliteit van deze g(R)ifkikkers is.
  Afijn, laten wij blij zijn absoluut niet bevrijd te zijn door marokkanen. Hun bezetting is juist volop bezig. Men kan zich daar beter eens mee bezig houden. Hun ‘bevrijding’ lijkt slechts zo’n uitstel te krijgen van pak ‘m beet een jaartje of zeventig.

  Like

 16. Mijn E-mail doet het inderdaad niet (Outlook),maar via dit blog werkt het blijkbaar wel. Mijn zoon komt weleens uit NL en maakt alles dan weer in orde.Ikzelf ben een ouwe l.l en snap niets van computors en DURFDE ook haast niet dit korte “berichtje”aan Dorith door te geven. Excuses als ik U heb ge-irriteerd heb.

  Like

 17. E.J. Bron zegt:

  @delamontagnelamontagne

  U hoeft zich helemaal nergens voor te verontschuldigen. Dat kan diegene doen die u zo bejegende!!!

  Like

 18. BertG. zegt:

  Als u email niet zou werken hoe stuurt u dan een berichtje naar deze site. Blijft vreemd dat het hier wel werkt. En verder nergens.
  Of ik kan dus elk denkbeeldig niet werkend email adres gebruiken om hier iets heen te sturen bij invulling daarvan. Zo krijg je dus ook wel voldoende spam als hier geen controle op is.
  Het kwam nogal vreemd over omdat je altijd een mail adres moet vermelden bij een reactie. Ik dacht een kloppende en werkende. Mijn excuus als ik het fout gezien heb.

  Like

 19. BertG. zegt:

  Ik betrap mij er zelf op dat ik eigenlijk nog vrij weinig geloof in deze rare en vreemde wereld.
  Ook hier mijn excuus voor.

  Like

 20. Piet Klont zegt:

  Tja, als alles al gezegd is…..

  Like

 21. Dorith zegt:

  Off Topic ~ mr. Delamontagne, ik heb je berichtje gezien. Hopelijk komt alles weer snel in orde op je computer/e-mailadres. Neem anders een nieuw adres, gmail, hotmail, yahoo.

  Laten we hopen op een vredig weekend!

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @BertG 22.32. uur, geeft niet Bert. Ook ik begrijp deze wereld echt niet meer.

  Like

 23. Jan zegt:

  Niemand in het westen krijgt te horen en te zien wat er werkelijk aan de hand is in Syrië.

  Syrisch Dagboek – De andere berichtgeving over Syrië

  Like

 24. Jan zegt:

  Mysterieuze foutmelding. Dus dan maar de verwijzing naar het filmpje dat ik bedoel, nu via pinews:
  http://www.pi-news.net/2013/01/video-die-andere-berichterstattung-uber-syrien/

  Like

 25. BertG. zegt:

  In een interview uit 2010 maakte morsi er al geen geheim van wat hij van plan was.
  Ze kunnen nooit zeggen dat ze het niet van tevoren wisten waar het op uit zou draaien.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/01/President-Morsi-Nooit-vrede-met-nakomelingen-van-apen-en-zwijnen

  Like

 26. Dorith…………heb je E-mail ontvangen. http://buycottisrael.com/ Zal kijken of ze er op de Franse “sites” iets aan willen doen. Shalom voor now ( outlook nog steeds alleen ontvangen????????????) groet Bernard

  Like

 27. @BertG.: Vrede verwachten van individuen die ons zien als apen en honden is een utopie. Ik kijk allang uit naar de dag dat Nederland weer van ons wordt! Dit soort denkwijzes en gedachtegangen horen niet thuis in de westerse wereld! En zij die dat wel vinden kunnen opbokken!

  Dus wat mij betreft: Ook om Nederland een veiligheidhek en de ongewenste elementen verwijderen uit de samenleving! Met de EUSSR hoeven we geen rekening te houden, die houden ook geen rekening met ons! Weg met de EUSSR!

  Like

 28. Pingback: Netanyahu wil grenshek in de Golan | E.J. Bron

 29. Jan zegt:

  Fakestijnen schrijven naar Ban Ki Moon omdat zij bal terug willen die zij aan andere kant van het hek met Israël hebben geschopt

  Palestinian children write to UN pleading for return of soccer ball
  http://www.maannews.net/eng/ViewDetails.aspx?ID=662622

  Foto’s met bal die zij kwijt zijn, maar op magische wijze even terug kwam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s