10,7 miljoen immigranten

Screenshot_15

Van de 81,7 miljoen inwoners van de Bondsrepubliek Duitsland zijn er 10,7 miljoen in het buitenland geboren. Dat is één op de acht, zoals het Duitse Bureau voor de Statistiek 18 december meedeelde n.a.v. de “Dag van de migrant”. Desondanks heeft Duitsland – anders dan bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Canada of Australië – geen wet die de immigratie omvangrijk regelt. Een op 1 januari 2005 in werking getreden “immigratiewet” is lapwerk gebleven.

Immigranten worden in de Duitse publieke opinie minder positief waargenomen dan in de klassieke immigratielanden. Want ze zijn vaak slechts gering gekwalificeerd en duurzaam afhankelijk van hulp van de staat.

De Duitse regering staat daarmee weliswaar voor een politieke puinhoop, maar hoeft nauwelijks openbare kritiek te vrezen. Want iedereen die de chaotische immigratiepolitiek van deze regering en haar voorgangers bekritiseert, wordt weggezet als “racist” en “vreemdelingenhater”. Blijkbaar dient er een zakelijke discussie systematisch voorkomen te worden.

De herkomst van de immigranten geeft aanleiding tot optimisme. Want ze zijn grotendeels – 7,4 miljoen! – afkomstig uit Europa. Behalve de voormalige Sovjet-Unie zijn met 3,5 miljoen mensen vooral de lidstaten van de EU sterk vertegenwoordigd.

Screenshot_16Opmerkelijk: vanuit Polen zijn er 1,1 miljoen mensen naar Duitsland geïmmigreerd, vanuit Turkije 1,5 miljoen. Terwijl de Arabische en Turkse islamitische gettovorming het gezicht van de grote Duitse steden heeft veranderd, vallen Poolse immigranten nauwelijks op. Datzelfde geldt voor 2,4 miljoen buitenlanders die vanuit de USSR en haar opvolgerstaten naar Duitsland gekomen zijn.

De opening van het IJzeren Gordijn in 1990 zorgde voor de tot nu toe grootste golf aan buitenlandse immigratie naar Duitsland in de moderne tijd. Deze zal ons land voorgoed veranderen – hopelijk ten goede.

Bron:

http://www.prodeutschlandonline.de/index.php?option=com_content&view=article&id=639:107-millionen-zuwanderer&catid=1

Auteur: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Immigratie. Bookmark de permalink .

8 reacties op 10,7 miljoen immigranten

 1. Jan zegt:

  Van de 34.885 Libanezen in Duitsland leven 30.000 van de bijstand en zijn 4072 illegaal. Echter niet iedere Libanees is Libanees maar een liegende, illegale Turk. Bovendien hebben veel een Duits paspoort en zijn weer terug gegaan naar Libanon terwijl hun plaats is ingenomen door een familielid die het geld incasseert. En de Duitse sukkel betaalt.
  http://www.pi-news.net/2013/01/von-34%e2%80%85885-libanesen-kriegen-30%e2%80%85000-hartz-iv/

  Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  “Want ze zijn vaak slechts gering gekwalificeerd en duurzaam afhankelijk van hulp van de staat”.

  In een van zijn 10 hoofdstukken meld Joost Niemoller dat immigranten in Duitsland, ten opzichte van die in Nederland, juist beter gekwalificeerd zijn. Daaruit zou moeten worden afgeleid dat immigranten in Duitsland minder afhankelijk zijn van uitkeringen dan die in Nederland.

  Joost, hoe zit dat?

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Ben niet van plan om veel woorden vuil te maken aan deze misselijke immigratie golf.

  Bijna de helft van de allochtonen in Nederland vindt dat er hier te veel allochtonen zijn. Naast 48 procent van de allochtonen heeft ook 65 procent van de autochtonen deze mening.

  http://www.nu.nl/algemeen/223004/48-procent-allochtonen-te-veel-allochtonen-in-nederland.html

  http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?VW=T&DM=SLNL&PA=37325&D1=0&D2=a&D3=0&D4=0&D5=0-4&D6=l&HD=110629-1412&HDR=G5,T,G3,G2,G4&STB=G1
  http://www.uitkijk.net/chaos.php?do=imm

  Like

 4. Jan zegt:

  Marc Bouwman zegt:
  5 januari 2013 om 13:20

  De goed opgeleiden gaan naar de VS en Canada waar niemand de eerste vijf jaar ook maar welke vorm van ondersteuning krijgt. In Duitsland wordt men vanaf dag 1 in de watten gelegd en hoe meer kinderen hoe rijker je jezelf neukt, om het plat uit te drukken. Staat allemaal in ‘Deutschland schafft sich ab’. Het boek gaat niet over puur immigratie maar ook over de enorme hoeveelheid kinderen die gefokt worden en nooit zullen werken omdat pa en ma, als zij die al beide hebben, geen werkhouding hebben maar een Hängemattekultur, aangezien zij ook met niets doen geld krijgen. Ook werken zij niet omdat niet werken beloond wordt itt werken. Men houdt gewoon behoorlijk meer over. Daar komt nog bij dat achterlijk volk met achterlijken trouwen waardoor de kinderen nog achterlijker worden die hoog gekwalificeerd werk dus niet eens kunnen doen en zo belanden die dus ook weer in de bijstand.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ook Duitsland is een stam land van het Witter ras en geen immigranten land

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Ze vreten net als in Nederland het hele sociale systeem (WW,AOW,Bijstand,etc.) KAAL.
  Ze vernietigen een land van binnen uit en maken het onbewoonbaar voor de autochtone bewoners.
  In heel Europa, de USA, Canada en Australië, vluchten kan niet meer !!

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Na ruim vier decennia van immigratie zijn de wegen verzakt en ingesleten door de dagenlijkse stroom van deze achterlijke bedoeinen naar de ‘vrije’ westerlijke wereld, zij stellen steeds meer eisen aan hun verblijf hier, gefaciliteerd door Eurofiele machtshebbers ten koste van de financieel uitgeknepen autochtone burgers, die langzamerhand afgestompt en lijdelijk moet toezien hoe deze ultime landverraad plaats vind, door het naar de letter uitvoeren van de ‘Resolutie van Straatsburg’ het einde van deze kaalslag is voorlopig nog niet in zicht. Door bijna dagelijks een bekende Nederlandse landverrader een nette e-mail te sturen, in de trant van…..

  “Een landverrader is iemand die uit persoonlijk cynisme of als naïeve dwaas met links geloof, of vanuit een elitepositie bij de happy few, of uit angst voor de beledigde islam (op zich een dubbelzegging), de loyaliteit aan zijn land verruilt voor loyaliteit aan de vreemde bezettingsmacht die Nederland overneemt. Het kan zelfs iemand zijn met een oorlogstrauma die denkt dat het nieuwe fascisme PVV heet in plaats van islamisme”

  Generaal P.Pardon
  http://infohit.nl/multicul/landverraders.htm

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier 07.40. uur, we worden inderdaad de dupe van deze uitvreters, die door alle partijen van links tot rechts toestemming hebben gekregen, om uit de staatsruif te komen vreten. En voor de eigen bevolking, blijft er niet anders over dan “op een houtje”, te bijten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s