Fdesouche ontvangt dagvaarding

Screenshot_25

Cheradenine Zakalwe: Zoals ik al eerder heb gezegd, is de website Fdesouche.com waarschijnlijk de beste bron van informatie over de anti-jihad en anti-Europese genocide in Europa. Hij heeft in belangrijke mate de teneur van het politieke debat in Frankrijk beïnvloed. Om die reden is hij onder vuur komen te liggen van de heersende macht.

Na vele malen door de politie te zijn ondervraagd, heeft de persoon van wie verondersteld wordt achter de website te zitten, Pierre Sautarel, zojuist een gerechtelijke dagvaarding ontvangen. Wat de specifieke gevolgen zijn, weet ik niet. Van wat ik al eerder heb gemeld over de juridische aanvallen waar de website aan was onderworpen, heb ik de indruk dat hij verantwoordelijk wordt gehouden voor een aantal comments door gebruikers op de website.

Bron:

http://islamversuseurope.blogspot.nl/2013/01/fdesouche-website-editor-given-court.html

Vertaald uit het Engels door:

Vederso (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Dhimmitude, Frankrijk, Islamisering, Linkse Kerk, Overheid, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

18 reacties op Fdesouche ontvangt dagvaarding

 1. Jan zegt:

  Bijzonder: als je de waarheid verzwijgt, wat ook liegen is, dan wordt je geëerd of vereerd, vertel je de waarheid, dwz, citeer je wat iemand zegt of heeft geschreven dan belandt je in het gevang.

  Like

 2. Jan zegt:

  Verdere islamisering van de VS:

  Al Jazeera Seeks a U.S. Voice Where Gore Failed
  Al Jazeera plans to shut Current and start an English-language channel, which will be available in more than 40 million homes, with newscasts emanating from both New York and Doha, Qatar.
  h**p://mediadecoder.blogs.nytimes.com/2013/01/02/al-jazeera-said-to-be-acquiring-current-tv/?smid=tw-share

  Like

 3. Jan zegt:

  Mustards willen verbod op Mo-cartoons:

  OIC slams French caricature of Prophet
  http://arabnews.com/saudi-arabia/oic-slams-french-caricature-prophet

  Dat volk slams wel heel wat, zo ongeveer alles bij mijn weten.

  Like

 4. Hans den Hollander zegt:

  @Jan
  Bij DVC hebben wij ook over Al Jazeera’s pogingen op de Amerikaanse mediamarkt gerapporteerd:
  Zie: http://www.vrijechroniqueurs.nl/de-islamitische-tv-verovert-amerika/
  Groet,
  Hans den Hollander

  Like

 5. Marc Bouwman zegt:

  Nu ken ik die Zakalwe niet; ik spreek geen Frans. Niet alleen baart zijn arrestatie mij zorgen. Ik meen over de afgelopen twee maanden een patroon te ontwaren dat duidt op een internationaal gecoordineerde aanval door nationale overheden op islam-critici. Eerst begon het met de arrestatie van Stephen Lennon, leider van de Britse EDL, omreden van het volledig triviale gegeven dat hij zonder visum naar de VS gereisd zou zijn. Rechtvaardigd dit een in hechtenisneming van, nu al, drie maanden? Eergisteren de arrestatie van de tot het christendom bekeerde Firasat door de Spaanse overheid, omdat hij in een filmpje de islam fileerde. Rechtvaardigd dit zijn arrestatie en de intrekking van zijn vluchtelingenstatus (wetende dat zijn gedwongen terugkeer naar Pakistan zijn dood zal betekenen)? Vandaag een aanval op de site van Dispatch International in Zweden. Nu weer de arrestatie van Zakalwe.

  Wat is er aan de hand? Willen we met ons allen volledig alert blijven, alstublieft?

  Heeft iemand nog informatie over Lennon, Firasat of het wel en wee van die Zweedse krant?

  Ik vraag mij af wie de volgende is die gearresteerd of verwijderd wordt.

  Like

 6. Marc Bouwman zegt:

  Waaraan ik overigens toe wil voegen dat ook deze site zodanig onder vuur heeft gelegen, dat commentaren van de laatste weken definitief verdwenen zijn.

  Er is internationaal echt wat gaande tegen islamcritici. Laten we op onze hoede zijn!

  Like

 7. Marcel zegt:


  Er is internationaal echt wat gaande tegen islamcritici. Laten we op onze hoede zijn!

  Ik heb nog wel een briefje gestuurd naar Stephen Lennon, om hem een hart onder de riem te steken. Laten we maar hopen dan dat dat voor mij persoonlijk zonder gevolgen blijft 😦

  Like

 8. Marc Bouwman zegt:

  @Marcel

  Goed gedaan, die steun aan Lennon. In november heb ik de minster van Buitenlandse zaken aangeschreven (email) aangaande Lennon. Hoewel ze aanvankelijk verklaarden dat ze nadere informatie zouden winnen, heb ik daarna nooit meer van hen gehoord, ook niet na herhaald verzoek.

  Zelf ben ik niet zo bang voor gevolgen. Ze willen eerder de ‘kopstukken’ hebben. Indertijd hebben ze Gregorius Nekschot van zijn bed gelicht. Sindsdien publiceert hij (bij mijn beste weten) geen islamkritische cartoons meer. Zo effectief kan overheidsintimidatie zijn. Het gaat er dus om dat zij die net boven het maaiveld uitsteken, ook boven dat maaiveld blijven.

  Ik hoop van harte dat ze EJ en zijn site met rust laten.

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  @Marcel

  Anders ik wel! 😉

  Morgen zal de 3e mega spamaanval op rij wel komen, ga ik van uit. Dat zou dan de 3e zondag achter elkaar worden…. 😦

  Like

 10. Wordt het niet de hoogste tijd dat men een rechtbijstandsverzekering afsluit als men dat al niet heeft?? Je mag 3 maanden op voorhand géén kennis hebben van op handen zijnde zaken… en als ik dit eens lees, zou het wel eens kunnen zijn dat een advocaat te kunnen inroepen via je verzekering ERG van pas zou kunnen komen! Een gewaarschuwd mens telt iig voor méér dan één…

  Like

 11. Lucky9 zegt:

  Ik heb reeds dikwijls gewaarschuwd voor het nieuwe rode “eurofascisme”.

  Dit is er één enkele uiting van. Vandaag denk je nog veilig te vertoeven in een democratische maatschappij en een rechtsstaat, die principes als vrijheid, billijkheid, rechtvaardigheid en objectiviteit respecteert. Was het maar waar!

  Tot morgen, de euro-fascistische dagvaarding aan jou wordt betekend door een gerechtsdeurwaarder die een tsunami van opgedrongen advocaten- en gerechtskosten ingevolge een door de overheid gesponsorde “warfare” tegen jou is gestart, op je individuele schouders legt.

  Met uw kinderen houden deze dames en heren geen rekening, integendeel. Liefst van al zouden zij hen meteen veroordelen tot de bedelstaf van het naamloze en machteloze proletariaat dat doorlopend gehersenspoeld wordt om zich te verzetten tegen diegenen die de vrijheid nog durven verdedigen.

  Over één ding ben ik het met Cheradenine Zakalwe oneens. Fdesouche.com is waarschijnlijk de beste bron van informatie over de anti-jihad en anti-Europese genocide in Frankrijk, maar niet in Europa. Daar zijn er vele andere waaronder deze! Het verzet is niet alleen Frans maar ook Duits, Nederlands, Vlaams, Deens, Oostenrijks Italiaans, Hongaars, Spaans, Portugees en ga zo maar door.

  Wij zullen overwinnen. De nieuwe Fascisten zullen verliezen. Als het niet goedschiks mag van hen, dan zal het kwaadschiks worden!

  Voorlopig ligt de blog van Angeltjes stil, en daar ben ik droevig om. Maar de tijd heelt alle wonden. Er komt beslist een dag dat de Vlaamse angeltjes terug dagelijks zullen steken telkens er ergens in Europa een misdrijf, wandaad of aanslag op de verlichte zeden gepleegd wordt.

  Like

 12. luckybee zegt:

  Kan dit het einde betekenen van de Franse Goddeloze staat worden, en de overwinning van de Calvinsiten in Frankrijk?Het was hoe dan ook daar begonnen. De bloedlijn er van rijkt tot Karel de Grote en daar overheen tot Karel Martel de eerste Europeaan die de aanvallen van de Moslims vernietigend geslagen hebben.Het begin van het einde van de Islam Heerschappij in het Iberische schier eiland.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Canada islamitisch niet een kwestie van of maar van wanneer.
  http://www.barenakedislam.com/2013/01/05/uh-oh-canadas-supreme-court-invites-the-sharia-camel-to-stick-its-nose-inside-the-tent-of-western-justice/
  Alle moslimfundamentalisten oprotten uit deze wereld: ga met z’n allen een EpkeZonderlandje doen op Mars of zo. Moet geen probleem zijn met dat eeuwenachterelkaar doorelkaargeschudde brein van jullie.
  http://tinyurl.com/cd8jbdn
  Maw: je bent GESCHIFT en je BLIJFT geschift.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Jullie zijn wel wat gewend hiero, of niet? Ik dacht dat ik alles al gezien had, maar nee hoor dat blijkt niet het geval. Wat het hersenLOZE tuig doet als ze hun zin niet krijgen….
  http://www.barenakedislam.com/2013/01/05/thailand-muslim-behaving-badly-when-they-dont-get-their-way/
  Dat is het snoeiharde bewijs dat HET PROJECT overal ter wereld wordt toegepast om het Westen zo snel mogelijk aan dat TAKKE-geloof te laten wennen, dmv misleiding, leugens(taqiyya) en alle vormen van intimidatie, en last but not least de welwillende medewerking van linkse LANDVERRADERS, zoals Van Agt, A.Meulenbelt en G.Duisenberg cs.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het eens met voorgaande reacties. we zullen alert moeten blijven, want men zal er alles aan doen om ons “de mond”, te snoeren.

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Gerrit een “gezellig” videotje op de vroege zondagmorgen.
  We moeten idd. zeer alert blijven op alle pogingen om ons het zwijgen over de islam op te leggen.

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Tsja, alert. Dat was ik tig jaar geleden al, wijlen m’n vader was dat in de jaren ’30 van de vorige eeuw ook toen hij -en hij was echt niet de enige- waarschuwde voor het opkomende Duitse nazi-fascisme. Niemand luisterde, niemand nam hem serieus. De afloop is bekend.
  Ik wil mezelf niet op de borst slaan, maar het is af en toe om RAZEND van uit je vel te springen hoe slap door dezen en genen op snel om zich heen grijpende ontwikkelingen wordt gereageerd.
  Dat moest ik even kwijt, Louis.
  Trouwens, al die simpele zielen die elke keer weer in Thailand vakantie vieren zouden voordat ze in het vliegtuig stappen er eens snoeihard aan herinnerd moeten worden in wat voor WESPENNEST ze zich begeven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s