Nieuwjaarsrede van 15 EU-chefs (satire!)

Screenshot_7

Deze ongecensureerde toespraak zal ons niet verbazen –maar we zullen er een heel jaar lang spijt van hebben dat de 15 EU-chefs van de oude EU-landen het lef niet hadden om hem uit te spreken.

Morten Uhrskov Jensen, Deens historicus en schrijver, schrijft regelmatig voor de Deense krant “Jyllands-Posten”; hij struikelde over een eigenlijk geplande gezamenlijke toespraak van de regeringschefs van de 15 oude EU-landen.

Hier de ongecensureerde, op het laatste moment ontmoedigd verworpen toespraak van de staats- en regeringschefs van Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, Groot-Brittannië, Griekenland, Spanje, Portugal, Zweden, Finland en Oostenrijk:

“Er staan ons aanhoudende harde economische tijden te wachten. Deze keer is er geen licht aan het einde van de tunnel. Dat is over het geheel genomen niet zo erg, want rijkdom betekent iets anders en meer dan alleen maar positieve betalingsbalansen. Wij 15 staats- en regeringschefs zijn ervan overtuigd dat u, de oorspronkelijke Europeanen, dat zult inzien.

De niet-westerse immigranten in onze 15 landen, vooral de islamitische, zijn gemiddeld zo slecht opgeleid en verdienen zo weinig op de arbeidsmarkt, dat niet kan worden voorkomen dat onze 15 landen armer en armer worden. Ook de navolgende generaties van de niet-westerse immigranten – geboren en getogen in onze landen en uitgerust met ontelbare speciale privileges door de belastingbetaler – komen over het algemeen slecht terecht.

De cijfers variëren, maar in een land als Frankrijk bedraagt het niet-westerse bevolkingsaandeel bijna 20% en dat kost natuurlijk. Andere factoren spelen in Frankrijk en in de andere 14 landen ook een rol, maar het is het niet-westerse bevolkingsaandeel dat er in de toekomst voor zal zorgen dat de mogelijkheden voor groei en welvaart ieder jaar slechter zullen worden.

De niet-westerse immigratie zal aanhouden.

Groei, welstand en welvaart zullen ieder jaar minder worden, omdat de niet-westerse immigratie steeds maar door zal gaan. Daarmee nemen we slechts afscheid van de telbare rijkdom. Het doel moet zijn dat alle bevolkingen van de 15 landen uiterlijk in het jaar 2100 een niet-etnische Europese bevolkingsmeerderheid bereikt hebben. Dat ziet er al veelbelovend uit. In Frankrijk, Groot-Brittannië, Zweden en België zou dat over 40 tot 50 jaar zover moeten zijn, de rest zal volgen.

Deze bevolkingsruil zal een kolossale verrijking voor de etnische Europeanen zijn. Voor de eerste keer überhaupt zullen Denen, Zweden, Duitsers enz. zich niet meer met een bepaalde plek, een bepaalde taal, bepaalde zeden en gebruiken enz. verbonden voelen, zoals al langere tijd het doel van al ons streven was.

Deze bevrijding zal iedereen veel gelukkiger maken. De niet-westerlingen kunnen door Europa nog vele jaren lang nog meer profiteren dan in hun eigen mislukte culturen, waar de meesten van hen al lang bewezen hebben niet in staat te zijn een goede samenleving te creëren. Daarom zullen de niet-westerlingen nog vele jaren lang in tevredenheid bij ons verblijven, omdat er gedurende een langere periode hard werkende Europeanen zullen zijn die de constant stijgende belastingen zullen betalen. Uiteindelijk zullen onze 15 landen natuurlijk net zo arm zijn als bijvoorbeeld Egypte, Algerije, Pakistan of Kongo enz., enz., enz., kiest u zelf maar. Er zijn heel veel om uit te kiezen. Dat zal gebeuren als het aandeel van de niet-westerlingen groot genoeg is. Het is niet moeilijk te begrijpen.

Daarmee zal het perfecte globale geluk zijn intrede doen. Als de Europese landen van hun sokkel als de leiders van de wereld zijn gestoten, dan zal de wereldvrede komen.

Beste Europeanen, wij weten dat jullie dit allemaal goed kunnen begrijpen. Daarom geven wij aan allen onze nieuwjaarswensen door, in de hoop dat zij samen met ons het tempo van onze cultuurvernietiging zullen bespoedigen, om onze cultuur door iets anders en iets veel zinvollers te vervangen.

Globale groeten van Mark Rutte en al die andere 14.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/01/neujahrsansprache-der-15-eu-landerchefs/#more-299176

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, EU, Eurabië, Europa, Europeanisering, Immigratie, Islamisering, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nieuwjaarsrede van 15 EU-chefs (satire!)

 1. BertG. zegt:

  Het lijkt wel een samenvatting van wat hier dagelijks te lezen is in elke reactie.
  Wij weten het, maar nou de rest nog.

  Like

 2. Henny Clemens zegt:

  Is al heel lang bezig, en de westerse vrouwen zijn de grootste verliezers.

  Like

 3. Martha N zegt:

  Wat een geweldige SATIRE!!!!
  Dit had de Oudejaarsconferentie moeten zijn!!!
  MAAR…. Zouden de meeste heren politici en de wijfjes politica dit wel hebben begrepen..?
  Kunnen ze trouwens wel lezen..?
  Ze lijken doof, blind en gevoelloos, behalve wanneer hun maandelijks zak-geld wordt uitbetaald, dat weten ze blindelings te vinden.

  Like

 4. precies BertG… nu de rest nog… één ding hoewel zeggen ‘ze’ niet in hun toch maar niet uitgegeven satire euhh toespraak… dat de moslims de hand van de meester die hen voedt, bijten zullen, zoals in ‘feeding the crocodile…’
  tot er GEEN niet-moslims meer zullen zijn, allemaal bruut vermoord,
  want dat is het enige waar die moslims ‘skilled’ in zijn… en met overgave doen…
  de kip met de gouden eieren slachten zullen… en het zal er in Europa net zo ‘florissant’ gaan uitzien als in hun ‘home islam lands’…
  ik ga de pil van Drion maar vast inslaan… voor mijn honden en mijzelf en just in case voor hen die mij nà aan het hart liggen en alsnog tot inzicht zijn gekomen en liever op ‘vreedzame wijze’ sterven willen dan door de islam behandeling van niet-moslims….

  Like

 5. Jan zegt:

  Kan regelrecht gekopieerd zijn uit Thilo Sarazzin’s ‘Duitsland schaft zich af’.

  Like

 6. En dan te bedenken dat het al jaren de keiharde waarheid is…

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  @BertG, 13:36 Ach gossie, hebben ze binnen de burelen van de “krantvanwakkernederland” ook iets ontdekt? Iets dat nota bene al decennia bekend is en waarvoor 1400 jaar geleden de basis werd gelegd? http://tinyurl.com/7rysh7v

  http://www.telegraaf.nl/dft/goeroes/alexandersassenvanelsloo/21198214/__U_wordt_belazerd__.html

  Like

 8. BertG. zegt:

  @Gerrit,
  Na 1400 jaar is voor vele dat kwartje nog niet gevallen.

  Like

 9. treintrien zegt:

  @Bert G

  Dus die recherchechef Woelders is er van op de hoogte dat het zootje murks geteisem gewapende overvallen pleegt door het hele land.
  Hij neemt vervolgens wel de moeite om dit tegen de Telegraaf te vertellen, maar niet om die eikels op te pakken?
  Maakt dit de heer Woelders en consorten niet heel erg ongeschikt voor deze functie?

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  We weten dat toch al jaren, dat we belazerd en verkocht zijn. Deze EUROFIELE FIELTEN zullen ervoor zorgen dat we allemaal gelijk worden, jawel hoor allemaal EVEN ARM! Behalve voor deze SCHOFTEN van POLITICI natuurlijk, deze rode linkse BOJAREN van de EUSSR zullen er wel voor zorgen, dat zij NIET ARM hoeven te eindigen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s