Ze proberen ons weer kapot te maken – dus we moeten wel iets goed doen!

Screenshot_22

Ingrid Carlqvist en Lars Hedegaard

Gisteren, 3 januari 2013, markeerde de lancering van de normale wekelijkse krant Dispatch International. Onze abonnees kregen hun papieren krant in de bus – zij zullen deze vanaf nu elke donderdag ontvangen. Abonnees van onze online-edities in het Zweeds, Engels en Deens waren minder fortuinlijk. De vijanden van de vrijheid van meningsuiting en de vrije pers lagen op de loer en slaagden erin ons te sluiten. We weten niet hoe lang het ons zal kosten om de website weer aan de praat te krijgen.

De lezers van onze site zal het bekend zijn dat onze vijanden, sinds we vijf maanden geleden met de website van Dispatch International begonnen, geprobeerd hebben om ons te vernietigen. Deze situatie is gewetenloos en onvoorstelbaar in een land als Zweden, dat er prat op gaat het stralende licht van de beschaafde wereld te zijn – een land van vrije meningsuiting, democratie en een rechtsstaat, een voorbeeld voor anderen. Als dit zou plaatsvinden in communistisch China, Saoedi-Arabië of Venezuela, zou het nog steeds een grove schending van de mensenrechten zijn, maar we zouden op zijn minst begrijpen waarom het werd gedaan.

Maar dit is Zweden in het jaar 2013 – een land met een goede reputatie bij een aantal vooraanstaande internationale organisaties, waar meestal met respect naar wordt geluisterd.

Screenshot_21

We hebben, zoals u weet, deze aanvallen van hackers tegen Dispatch International gemeld bij de Zweedse politie en onze analyses overhandigd over waarvan wij geloven dat de aanvallen vandaan komen. We weten niet of de politie iets onderneemt tegen deze pogingen om een ​​krant te vernietigen of de daders te ontmaskeren en hen voor het gerecht te brengen.
Misschien gelooft de politie wat ze kan lezen in de Zweedse mainstream media: Dispatch International is niets anders dan een beetje een sleazy “haat site” vol “racistische” en “xenofobe” vuilspuiterij en dus buiten de bescherming van de Zweedse wet.

Maar het is duidelijk dat onze tegenstanders in de mainstream pers en de hacker gemeenschap zelf geen geloof hechten aan waar ze ons van beschuldigen. Als ze dat deden, zouden ze niet hun tijd verspillen over ons te schrijven of ons aan te vallen op onze website. Onze vijanden handelen uit angst. Ze weten dat ze het publiek tientallen jaren hebben voorgelogen en nu bevinden ze zich spartelend op zeer dun ijs dat elke dag op het punt staat te breken. Ze zijn wanhopig – en dat zouden ze ook moeten zijn. En wanhopige mensen begaan wanhopige daden zoals het gebruik van alle vuile trucs die in het boek staan om te voorkomen dat anderen de waarheid gaan vertellen die zij zo lang hebben verborgen. Als ze denken dat ze Dispatch International kunnen vernietigen, hebben ze het mis. We zullen hier nog lang zijn nadat bij de laatste politiek correcte krant de laatste abonnees zijn weggelopen.

Screenshot_19

Maar het valt niet te ontkennen dat de huidige aanvallen van de hackers een plaag zijn. En we vertrouwen erop dat onze online abonnees zullen begrijpen dat wij niet in staat zijn om het product waarvoor zij hebben betaald op onze website te leveren.

Om onze artikelen uit te brengen, hebben we besloten om ons gehele eerste reguliere nummer aan te bieden als een pdf-bestand en dat gratis. Aanvankelijk is het alleen beschikbaar in het Zweeds, maar we hopen spoedig onze reguliere online uitgave te kunnen uploaden in het Engels en Deens. Voel je vrij om het te wijd en zijd te verspreiden. Gewoon inloggen op onze site. Wij hopen dat degenen onder u die hebben betaald om exclusief toegang te krijgen, zullen begrijpen waarom we deze stap hebben moeten nemen. We zijn bezig onze website te herstellen en te wapenen tegen toekomstige aanvallen. Dat zal enige tijd duren.

De meest voor de hand liggende permanente oplossing voor degenen onder u die Zweeds kunnen lezen, is inschrijven op onze papieren krant. Klik hier en wij nemen contact met u op. En voor al jullie lezers in het Engels en Deens, begrijp alsjeblieft dat onze site van tijd tot tijd niet bereikbaar is. En blijf bij ons! Blijf ons steunen!

Hoogachtend,

Ingrid Carlqvist
Lars Hedegaard
hoofdredacteuren

Screenshot_20

Bron: door de redactie gestuurd algemeen emailbericht.

Vertaling uit het Engels door:

Vederso (voor  https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, political correctness, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting, Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op Ze proberen ons weer kapot te maken – dus we moeten wel iets goed doen!

 1. oogenhand zegt:

  Erg dom. Wat er voor in de plaats komt zal Links nòg minder leuk vinden.

  Like

 2. IK hoop dat Dispatch International de digitale aanval te boven komt. Geen idee waar ze de pagina hosten maar het zou misschien verstandiger zijn deze buiten Zweden te hosten. Ik krijg steeds meer de indruk dat, indien de servers in Zweden staan, dat het wel eens van binnenuit zou kunnen gebeuren. het gaat opnieuw te gemakkelijk om de site plat te leggen. Linksen staan er om bekend dat ze niets schuwen!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 17.05. uur, precies Pieter, de RODEN zijn tot alles in staat, om hun weerzinwekkende linkse virus te verspreiden. De SPAM aanval op dit blog zou zomaar vanuit linkse hoek kunnen zijn gekomen. Verder is ZWEDEN door 70 jaar LINKS BELEID volkomen gehersenspoeld met de politiek correcte levenswijze.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  De linksen volgen nog steeds hun aloude tactisch goed beproefde handwerk. De zogenaamde salami tactiek. De vijand wordt eerst gedemoniseerd. Door dit structurele proces van demonisering wordt de oorspronkelijk naar buiten tredende groep cohesie van de vijand (allen die een ander geluid verkondigen) versplintert. Dit demoniseren lukt alleen met een goede propaganda machine. Alle linkse dictaturen maar vergis je niet in hen die zich sociaal democraat noemen. Altijd hebben de socialisten veel arbeid, geld en energie gestopt in staats propaganda of het media bestel daar waar landen zich democratisch noemen. Via een pervers systeem van subsidies hebben de linkse politieke bewegingen in heel Europa de media in hun macht gekregen en elk ander geluid op een zijspoor gezet. Nieuwkomers met een ander geluid zullen en kunnen niet door links geduld worden. Alles zullen zij doen Dispatch International te dwarsbomen. Ik zou zelfs niet verbaasd zijn als na de cyber aanvallen ook echte aanslagen zullen volgen. Het versplinteren door demoniseren was in Nederland goed herkenbaar door het demoniseren van Pim Fortuyn, Janmaat en natuurlijk ook de P.V.V.. Nadat de versplintering een feit is wordt er gezorgd dat de afgesneden schijven van de salami worst niet meer bij elkaar kunnen komen of via symboliek met elkaar kunnen communiceren. Wie durft er tijdens verkiezingen een PVV poster tegen zijn raam aan te hangen? Wie durft een Israëlische vlag op te hangen. Zeer weinigen. Dit geeft de vijand van links het gevoel als individu alleen te staan en geeft een gevoel van twijfel. Ook geweld gaat links niet uit de weg te zorgen dat de eenmaal afgesneden schijven de weg terug vinden naar groepscohesie. Links heeft met deze tactiek tot nu altijd succes gehad. De communisten gebruikten het in de voormalige Sovjet Unie, de nationaal socialisten gebruikten deze tactiek in Duitsland voor en tijdens de 2de wereld oorlog. Naar goed voorbeeld hebben zoals nu in Zweden ook de Linkse bewegingen in Nederland van deze salami tactiek uitbundig gebruik gemaakt. Hoe lang nog?

  http://en.wikipedia.org/wiki/Salami_tactics

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  …houden niet van protestsongs hiero…

  Like

 6. luckybee zegt:

  Waaaaaaaaat er zijn nog Zweden die wakker zijn?Karel Marx heeft Zweden nog niet helemaal ingepalmd zo te zien.Ik was nog nooit in Zweden geweest meschien veranderd dat als ze de ideen van Karel Marx dumpen.

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Als Nederlandse vrouwen naar Zweden gaan, en relaties aangaan met Zweedse mannen, worden de Zweedse vrouwen in hun vrouwelijke eer aangetast. Dit verzwakt het heersende, onderdrukkende, Zweedse systeem. Er is een reden waarom Zweden heterosexuele prostitutie verbiedt.

  Like

 8. Lucky9 zegt:

  Als één van de slachtoffers bied ik U een jaaroverzicht aan over de staat van de pers in Vlaanderen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s