EU gebruikt crisis en immigratie om meer macht te krijgen

Screenshot_37

(Door: Nicolai Sennels)

De EU gaat het uitsluitend om macht. Natuurlijk was de EU op de hoogte van de zwakke economieën, vooral in de Zuid-Europese landen, maar ze heeft misbruik gemaakt van de situatie, net zoals de maffia, en heeft steeds meer geld aan deze landen geleend om dit als voorwendsel te kunnen gebruiken om meer macht te krijgen in de schuldenlanden.

Het is niet echt verrassend dat het de EU-honingpot was die zowel opportunisten als populisten lokte  en hoofdzakelijk linkse politici om riskante plannen te smeden voor de toekomst, omdat die wisten dat ze de rekening voor hun eigen buiten de oevers tredende sociale stelsels en geringe productie samen met de rest van de eurozone moeten betalen – dit had de “behulpzame” EU zo beloofd.

Regels, die door een zelfbenoemde commissie werden uitgevaardigd, inclusief een president, wiens naam slechts bij enkelen bekend is, de EU, die onze nationale grenzen opblaast en ons dwingt om samen te leven met miljoenen mensen die volledig andere waarden bezitten.

Het doel is om de nationale identiteit af te slijpen door ons minder thuis te gaan voelen in onze eigen landen en daarbij een stap moeten maken richting Europese superstaat, die geregeerd wordt door een gesloten kring politiek correcte elites. De natte droom van deze elites bestaat eruit om een iets gemoderniseerde samenleving Sovjetstijl af te dwingen over de hoofden van honderden miljoenen “domme” burgers heen, die nog slechts een kleine formaliteit vormen.

Screenshot_36

Een geluk voor de totalitaristen, 90% van de miljoenen moslims die men hier heeft uitgenodigd, stemt socialistisch – want socialisten volgen de sharia, hebben soepele immigratiewetten en bieden de mensen die het slachtoffer zijn van inteelt, slecht opgeleid werden door hun ouders, hun cultuur en religie meer geld. Criminelen, die onderdrukt en/of te lui zijn om te werken.

En bovendien: moslims schijnen iets af te weten van democratie, maar willen zich hiermee niet bezighouden en vormen zodoende de perfecte burgers in de ogen van de dictators in Brussel.

Het zal niet lang meer duren en we zullen ons opnieuw in de Middeleeuwen bevinden, waarin een politieke inteelt van mannen en vrouwen zonder contact met en belangstelling voor de wensen van de mensen de richtlijnen zal bepalen.

Ironisch genoeg kunnen de afromende EU-dhimmi-politici er zeker van zijn dat, als de islam – waarvan ze maar niet genoeg kunnen krijgen – ooit aan de macht komt op dit continent, zij de eersten zullen zijn die terechtgesteld worden.

Het doden van niet-islamitische heersers d.m.v. goddeloze wetten is een grondpatroon dat binnen de islamitische sharia en de tradities wordt uitgevoerd.

Voordat dit alles gebeurt, willen we hopen dat de landen gebruik zullen maken van wat er van hun democratieën is overgebleven om uit de EU te stappen – achtervolgd door een joelende menigte met de wijzende vingers naar de mannen met dubbele onderkinnen en vrouwen in dure kleren en Gucci handtassen, op weg naar de rechtbank, omdat zij de grondwetten van onze landen hebben overtreden door onze landrechten en democratieën te verraden en te verkopen.

Zou dat geen prachtig gezicht zijn!?

Screenshot_40

Bron:

http://europenews.dk/de/node/62537

Auteur: Nicolai Sennels

Bron oorspronkelijk artikel:

http://europenews.dk/en/node/62502

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, EU, Europa, landverraad. Bookmark de permalink .

47 reacties op EU gebruikt crisis en immigratie om meer macht te krijgen

 1. JiepMK zegt:

  Dat zou zeker een prachtig gezicht zijn, de illustratie bij dit artikel maakt het allemaal nog mooier en het laatste beetje hoop om een dergelijk tafereel stoffelijk te mogen aanschouwen is nog niet helemaal verdwenen, iets wat de helpers van Imam Fiserat overigens niet begrijpen en al helemaal niet in context kunnen plaatsen, maar dat terzijde.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Er wordt sluipend landverraad gepleegd door onze regering door niet uit de EU te stappen.
  Met de EEG als samenwerkingsverband ging het ons veel beter dan nu de EU bonzen nog meer EU willen om de problemen op te lossen maar zij vergeten dat ze ZELF het probleem zijn want de mensen WILLEN het niet, wij willen niet dat Nederland een wingewest wordt van Brussel!
  Wij willen onze eigen boontjes doppen en wij hoeven die overweldigende welvaart niet de euro ons niet gebracht heeft niet. Het is jammer dat er zoveel mensen zijn die het blijkbaar niets kan schelen in wat voor land ze wonen, maar als de islam het hier voor het zeggen krijgt is het met de vrijheid afgelopen!

  Like

 3. friki zegt:

  Regelmatig komt een reclame op de tv voorbij met de titel: aware.com, kies voor vrijheid; heeft iemand op dit blog misschien meer informatie hierover? Ik ben net naar de site geweest, maar ik krijg het gevoel dat dit een van bovenaf gestuurde zaak is, met de bedoeling via een sluwe omweg politieke invloed uit te oefenen.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  De afstand tussen de EU technocraten en de gewone Europese burger heeft inmiddels de gelijke omvang als die van Marie Antoinette en haar onderdanen. Van haar schijnen de woorden opgetekend te zijn: “”Als de burgers geen brood meer hebben dan eten ze toch gebak””. Marie Antoinette was echter een naïeve incompetente en vooral decadente prinses die gevormd was door de tijdgeest en de sociale klasse waartoe zij behoorde. In tegenstelling tot Marie Antoinette zijn de EU bonzen van vandaag de dag alles behalve naïef. Het zijn zeer geslepen ideologisch gekleurde personen die naar alle schijn ook nog een psychopathische karakterstructuur hebben. Dit zeg ik omdat ze absoluut geen mededogen hebben voor de rampspoed die ze de nog steeds niets vermoedende Europese burger aandoen. Alles moet wijken voor hun droom en wens kost wat het kost. Als dat geen psychopathie is weet ik het ook niet meer.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Marie_Antoinette_van_Oostenrijk

  Like

 5. BertG. zegt:

  Tot aan de dag van vandaag weet ik nog steeds niet hoe ze dat nou voor elkaar gekregen hebben.
  Totaal onbegrijpbaar voor mij.
  Ondanks ruim 60% NEE stemmers. En ook zo in meerdere landen.

  Like

 6. friki zegt:

  Mijn reactie van 16.19 uur had niets met het bovenstaande artikel te maken. Het is dus off topic, sorry had dit er even bij moeten vermelden, vandaar dit alsnog.

  Like

 7. E.J. Bron zegt:

  @friki

  Maakt niet uit. Heb nog even gezocht op die lik in je comment, maar kon niets vinden….

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @guusvelraeds 17.12. uur, Marie Antoinette was inderdaad een engeltje, in vergelijking met de criminele bende uit Brussel. En crimineel zijn Barosso, van Rompuy, Verhofstad en Schultz. Niet gehinderd door een GEWETEN voeren deze bandieten ons de afgrond in. En met medewerking van onze eigen MARX RUTTE, en KAMERAAD1 SAMSOM!

  Like

 9. Jean zegt:

  Als iedereen zich eens de moeite zou getroosten even ± 10 a 12 jaren terug te kijken en dat zou vergelijken met de huidige toestand op gebied van welvaart, veiligheid als op leefbaarheid dan moeten m.i. toch de oogkleppen afvallen.
  We worden allemaal armer, we leven praktisch allemaal onveiliger en onze leefwereld is volledig om zeep geholpen door die bende van dat EU kot, ze hebben wel goed voor zichzelf gezorgd, kijken ze naar links dan krijgen ze een vergoeding, kijken ze naar rechts dan krijgen ze een vergoeding, zijn ze eens aanwezig in dat kot dan krijgen ze zitpenningen (dat is ook het enige werk wat ze verrichten nl. zitten), en wie mag het allemaal betalen? Juist.
  Wij zullen dat politiek zootje eens duidelijk moeten maken dat ze enkel moeten uitvoeren wat wij eisen, hun mening interesseert ons niet, enkel de wil van de meerderheid is van tel. Dat noemen we met een prachtig woord: DEMOCRATIE.
  Wat dat EU kot betreft: HEEL SNEL SLUITEN WANT HET BRENGT ENKEL MAAR ELLENDE.

  Like

 10. Tiny zegt:

  @ Bert G.

  Dat is eenvoudig. De regeringen van de diverse landen hebben niks met hun eigen volk. Het zijn judassen, die zoals bij ons (Balkenende) het land en de bevolking voor 30 zilverlingen hebben verraden en verkocht.
  Omgekocht en corrupt en wat doet het volk toen ze de kans kregen er een einde aan te maken? Zij stemden weer vrolijk en masse op de corrupte eurofiele partijen. Buiten een klein deel van de bevolking, krijgen ze dat wat ze wilden en waarvoor ze gekozen hebben. De EU, de Euro en het feestje van Spekman.

  Helaas moet dat kleine deel van de bevolking die dat niet heeft gedaan nu daaronder lijden. Het is dus een eenvoudiger te bgrijpen als je denkt. In plaatst van achter de rattenvangers aan te hobbelen, voetbal, dart, en soaps te kijken, had men zich eens in de materie kunnen verdiepen. Helaas is de verdomming al zover gevorderd, dat zelfs dat al veel en te veel gevraagd is.
  Een kudde schapen lijkt hierbij vergeleken nog snuggerder.

  Like

 11. De nieuwe wereld orde komt er aan. Ze zijn allemaal hetzelfde die diktators. Houden mekaar de hand boven het hoofd. Ken het verleden om te zien wat de toekomst voor spannends belooft.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Tiny 18.25. uur, mee eens. Toen ik 12 september zag dat PvdA en de VVD gewonnen zouden hebben, heb ik vertwijfeld naar mijn hoofd gegrepen. Toch vermoed ik vuil spel, het was typisch dat uren voor de einduitslag MARX RUTTE en KAMERAAD SAMSOM elkaar al feliciteerden. Mij breekt de klomp als er niet gesjoemeld is geweest met de uitslagen! Dat hebben de RODEN geleerd van LENIN, deze zei: ” Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar wie de stemmen telt”.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Laatste zin…..Dat zou heel mooi zijn !!!
  Foto boven het artikel…..Zeker Neurenberg2, mag ik hopen ??

  Like

 14. baksteen zegt:

  Voorlopig kom ik niet verder dab dat het om kleding gaat 😉
  http://www.projectaware.com/index.php?nl

  Like

 15. Heb je deze al gevonden ejbron?

  Die Süddeutsche über die Asylanten in der Wiener Votivkirche: Hungern für das Bleiberecht

  In einer Kirche mitten in Wien befinden sich seit kurz vor Weihnachten Flüchtlinge aus Pakistan und Afghanistan im Hungerstreik. Ihre Forderungen nach mehr Rechten stoßen nicht nur bei den Verantwortlichen auf Ablehnung – sie haben damit in Österreich einen wahren Volkszorn ausgelöst.
  Eine Lex Votivkirche wäre politisch schwer vermittelbar, schon jetzt kocht der Volkszorn hoch. Die Debattenseiten im Internet sind wegen rassistischer Kommentare fast alle geschlossen; mittlerweile hat die rechts stehende FPÖ die Flüchtlinge wegen Verunglimpfung religiöser Symbole und Nötigung angezeigt.
  Der Volkszorn kocht hoch, sehr gut. Man hört in Wien jetzt auch, dass sich immer mehr Österreicher gegen den Multikulti-Wahn wenden und alle Ausländer draussen haben wollen.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Titel van Sennels’ stuk is correct. Hier is één van de vele bewijzen.
  http://tinyurl.com/28se7nv

  Like

 17. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/a57d835

  Trefpunt Europa: Spanje plundert de Spaanse pensioenpotten leeg.

  Heden Spanje, morgen wij?????

  Like

 18. Henk.V zegt:

  Het afvoeren van de heersende elites naar een plaats waar recht over hen zal worden gesproken is inderdaad een prachtige gedachte.
  Ik hoop dat we het gaan beleven, maar ik vrees voor een steeds moeilijker begaanbare weg.

  Het beeld dat in deze analyse wordt geschetst is juist.
  De Europese voet tussen elke voordeur van de afzonderlijke staten was zeer doordacht, want de bevolkingen in de kandidaat landen wisten niet beter of het ging vooral om verbetering van levensomstandigheden .Ieder land zou er economisch van profiteren.
  Het was zelfs zo, dat dit precies deze kerngedachte stond uitgewerkt in de voorlichtingsboekjes die in opdracht van de allereerste echte voorloper van de EU. de E.G,K.S ( Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal) voor het onderwijs waren gemaakt.
  Ik moest die boodschap de kinderen bijbrengen, waarbij een prachtige, veelbelovende belofte steeds in mijn hoofd bleef hangen: ”Elk land zou haar eigen specialismen mogen bewaren en uitbouwen”.
  En waarom vergeet ik zoiets niet? Omdat kort daarop een begin werd gemaakt met het rooien van grote percelen boomgaarden in de Betuwe. DE trots van de toenmalige Nederlandse fruitteelt.
  Later bleken in een steeds rapper wordend tempo allerlei Nederlandse specialismen voor ontmanteling in aanmerking te komen, ten faveure van buitenlandse concurrenten.

  Uiteindelijk werd aan de mensen voorgehouden dat het belang van Nederland hoofdzakelijk de doorvoerhandel was. We waren altijd HET transportland van Europa geweest.Alsof wij nooit zelf iets geproduceerd hadden..

  Het streven van de EU blijkt alleen om macht te gaan en ik heb het al eerder geschreven: macht werkt als een vergrootglas, omdat des te meer macht men bezit des te meer de ware aard van een organisatie of persoon naar buiten treedt.
  In dat opzicht zal het toenemend eisende, dicterende en zelfs al dreigend wordende gedrag van Herman van Rompspoed voer voor psychologen worden, denk ik.
  De snelheid waarmee de elites zich door “”Europa” laten modelleren tot gewillige EU slaafjes is het sterkste bewijs van het grote succes van de al tientallen jaren durende hersenspoeling, die linkse activisten hebben toegepast volgens het principe van Jürgen Trittins ”Meinungsführerschaft ( zie Michael Mannheimer’s verhaal over de islamisering van Europa).
  Zet overal zeer linkse opvoeders neer op ALLE mogelijke sleutelposities en je krijgt mensen die langs linkse lijnen gaan denken en dat is precies wat er in het westen is gebeurd.Al sinds de begin jaren zeventig.
  Wat is namelijk nu de heersende politieke denklijn in nagenoeg ELK Europees land, ONGEACHT de politieke kleur van de partijen die aan de macht zijn? LINKS!
  Links heeft het westen totaal vergiftigd.
  En ook het karakter van de EU weten we, aarzelend tussen nazisme en ultra links.
  Niet voor niets is de term EUSSR geïntroduceerd door een voormalige Russische dissident..

  Daarom is het verspreiden van glashelder geformuleerd tegengif meer dan ooit nodig.
  Alleen via sites als de onze krijgen de mensen noodzakelijke informatie!
  Waarom worden sites als deze zo aangevallen?
  Waarom heeft de EU miljoenen uitgetrokken om hackers op te leiden die in kunnen inbreken in sites die de EU onwelgevallig zijn?

  Dit is de meest rampzalige tijd die ik ooit heb meegemaakt.
  En we hebben geen andere keus dan om te vechten tegen de plannen van een weerzinwekkende superstaat die elk moreel besef verloren heeft en uit is op macht om wille van die macht.

  Deze strijd die we zullen hebben te voeren zal de zwaarste zijn uit jullie leven.

  Maar voor ons is er maar een richting meer over: vooruit, recht tegen de heersende waanzin in.

  Like

 19. friki zegt:

  Ik zou graag willen weten wat de bedoeling is van: “je reactie is in afwachting van moderatie”. Schrijf ik hier iets wat niet door de beugel kan?? Beste heer Bron kunt U mij iets verhelderen?

  Like

 20. E.J. Bron zegt:

  2friki

  Vanaf 2 weken geleden heb ik de moderatieknop ingeschakeld wegens 2 (beide in het weekend) enorme spamaanvallen op de site. Vandaar.
  Groeten,

  E.J.

  Like

 21. DonnaDolce zegt:

  Zouden Rutte en Samson bang zijn voor deze groep? Bang dat zij ook het loodje leggen en daarom verraad plegen aan de burgers of denk ik nu te ver door………….

  http://adbroere.nl/web/nl/artikelen/bekentenissen-van-een-anonieme-zwitserse-bankier-over-de-bilderberg-ep.php

  Like

 22. Wachteres zegt:

  Troost je,@ Friki, iedereen wordt gemodereerd.

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 23.16. uur, op 6/1; helemaal mee eens Henk. De linkse agitprop heeft sinds het kabinet den Uyl, haar verwoestende werk gedaan.

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  Dit is een anti-islamsite, nietwaar? Nieuwste vorm van appeasement kunt u nu zien…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21200970/___Allah__wordt_merknaam__.html
  Misschien woont hij wel bij u in dezelfde straat.
  Nog even en dit land wordt alleen nog bewoond door religieuze IDIOTEN en hun linkse vriendjes.
  Teiltje.

  Like

 25. peterselie1 zegt:

  Wat een geleuter over “democratie” als men leest, ziet en hoort in den lande dan kun je toch niet over een echte democratie spreken maar eerder van een pseudo-democratie een democratie die op een hellend vlak staat, denk maar eens even snel terug aan het ESM-akkoord, democratisch? En niet te vergeten waar deze ellende mee begonnen is namelijk het grootste geld witwas operatie van de 21ste eeuw namelijk de invoering van de Euro democratisch?

  Like

 26. en deze dan.

  So weit ist es schon: Deutschland lernt Türkisch!

  Sechzig Jahre, nachdem erste Gastarbeiter ins Land kamen, zeigen viele Deutsche plötzlich großes Interesse an deren Sprache
  Von wirtschaftlichen Gründen sprechen auch die Schüler von Fatih Kanars Sprachschule im Süden von Neukölln. „Es kommen in den letzten zwei Jahren plötzlich viele Ärzte, Juristen, Lehrer, die auf das große türkischsprachige Klientel nicht verzichten wollen”, erklärt der Türke.
  Die Deutschen sollen sich also auch im eigenen Land sprachlich an die Türken anpassen. Und natürlich sind wieder einmal die linksgrünen Akademiker wie Ärzte und Juristen vorne.

  Like

 27. louis-portugal zegt:

  In Portugal zijn per 1 januari nieuwe kassas a raison van 1500 € per stuk verplicht die alle afrekeningen doorgeven aan de fiscus.
  Ook kleine handeltjes die met een omzet van 1500 € per maand al blij zijn moeten hieraan meedoen.
  Het voorstel, om geld schuldig aan de fiscus, rechtstreeks van de rekening te halen, bij particulieren is hier al usance en zelfs van rekeningen met meerdere personen.
  Het is niet voor niks dat de president het nieuwe begrotingsvoorstel van de regering naar het portugese hof gestuurd heeft ter goedkeuring omdat hij vind dat die regering teveel naar Brussel luistert.

  Overigens blijf ik ervan overtuigd dat Brussel niet heel lang kan genieten van die nieuwe macht omdat er telkens minder mensen moeten werken voor telkens meer profiteurs.
  Men kan het nog een tijdje rekken door geld bij te drukken net als in als voor 1940 en de oorzaak van de franse revolutie nl. het uitgeven van papiergeld dat alsmaar waardelozer wordt.

  Er zijn genoeg voorbeelden over de hele wereld waaruit blijkt dat alleen maar geld uitgegeven kan worden dat binnenkomt.
  Degenen die het anders proberen zullen, na verloop van tijd, ongenadig afgestrafd worden.

  Like

 28. Tistochwat zegt:

  Nou, dat plaatje van die guillotine is erg sfeervol hoor, zo met die fakkels ernaast.
  Het roept plotseling beelden bij me op van de Franse Revolutie; ik weet ook niet hoe dat komt.
  Het lijkt me trouwens comfortabeler om onthoofd te worden door zo’n snel werkend hakmes dan wanneer je hoofd er langzaam wordt afgesneden door een islamitische medemens; jullie weten wel: die mensen die zo van eerwraak enzo houden.

  Like

 29. Wachteres zegt:

  “Zou dat geen prachtig gezicht zijn”!? En heel rechtvaardig, als dat gebeurt.

  Tja, maar (s)linksen zijn slim. In de oostbloklanden zijn ze gewoon onder een andere naam doorgegaan.En weet je wat? Ze krijgen nog stemmen ook!

  Like

 30. Thomasson zegt:

  Een prima opiniestuk van de Deense psycholoog Nicolai Sennels. Hij ontleed de heersende mentaliteit in de EU met dezelfde kundigheid waarin hij beschrijft de geestelijke- en intellectuele ontwikkeling van de jonge Moslim delinquenten in de jeugdgevangenis van Copenhagen. Het is een scherpe “J’accus” (naam boek Emil Zola) tegenover de heersende Europese politiek. De Eurofielen en de EU bonzen drijven hun politiek vanuit een paniek invalshoek. Ze lijken op Pokerspelers die hun strategie moeten bepalen met steeds slechtere kaarten en gebrek aan tijd. Ze weten dat ze snel met grote verliezen en gebroken dromen hun plaats bij de casinotafel zouden moeten verlaten. De huidige stress dwingt ze hun ware lelijke tronies en intenties zichtbaar te maken. Behalve dromen, hebben ze persoonlijk (vooral financieel) veel te verliezen. Wat zal er gebeuren zodra de EU-zeepbel zal knappen? Voor de top niets!. Net als hun voorgangers, na de Tweede Wereldoorlog, zouden zij snel naar hun tweede Heimat in de Zwitserse Bahnhofstrasse (bekende straat in Zurich)met veel banken) vliegen en de buit verdelen. Echter de kleine Stinkers and trendsettertjes zouden na de val van de ‘politiek-correcte quasi Sovjet imperie’ de rekening betalen and terechtstaan voor hun activiteiten tegen de natiestaat en de autochtone bevolking van hun land. Er is niets nieuw onder de zon; dat gebeurde na de Franse Revolutie, na de Oktober revolutie van 1917 en natuurlijk na de Tweede Wereldoorlog.

  Like

 31. Wachteres zegt:

  @ MARTHA 11.11u, WAT EEN GEWELDIG BERICHT!

  Moge het waarheid worden! AMEN!

  Like

 32. Jan zegt:

  Socialisten en Eurocraten zijn elitisten en dictators. Ik heb ben nog nooit een Eurocraat tegen gekomen die anders dacht. Zij zijn overtuigd van hun eigen superioriteit. Het is onderdeel van hun persoonlijkheid en psychologie. Zij kwamen zover uit wat zij vroeger uit ervaring ondervonden en zijn geloven heilig dat zij op aarde zijn om te regeren en de rest van de bevolking te leiden als een kudde ten eigen voordele. Zij menen dat zij beter opgeleid zijn, slimmer zijn en moreel superieur. Zij allen menen dat zij deel dienen uit te moeten maken van de heersende klasse en dat ieder ander zich hierbij moet neerleggen vanwege hun natuurlijke, superieure macht. Zij haten iedereen die niet denkt zoals zij en zij geloven niet dat iedereen vanaf geboorte gelijk is voor de wet. Zij minachten de ander, zijn racisten en mensenverachters, bekrompen van geest, discrimineren de ander vanwege hun leeftijd en willen bewust niet weten. Zij haten die cultuur en civilisatie die hen voordelen heeft gegeven wat zij toegeven te erkennen want dat zou betekenen dat zij hun eigen zwakte en hun bekrompen miezerige psyche moeten toegeven.

  Like

 33. Jan zegt:

  Laatste zin:
  wat zij toegeven te erkennen = wat zij niet zullen toegeven

  Like

 34. G.Deckzeijl zegt:

  Islamwaanzin van idioten zoals T.Castelein(zie 10:07) dringt zelfs hier niet door.
  Hoe dan ook, er is een nieuwsupdate. Hoorde net om 14:20 via dat linkse BNR dat het Europees Merkenbureau de aanvraag van appeaser Castelein om de naam van die verzonnen maangod als merk te gebruiken, is AFGEWEZEN. Prima de Luxe. Jammer dat er 1400 jaar geleden geen merkenbureau was. Zaten we nu niet in de rotzooi door die veroveringsideologie.

  Like

 35. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 13.20. uur, volledig mee eens Jan. De RODEN hebben hun valse smoelwerk nu laten zien.

  Like

 36. friki zegt:

  Dank U heer Bron voor de uitleg. Spamaanvallen, wat erg. Alles wat een andere mening heeft wordt belaagd, dus nu al, de ontwikkelingen gaan razendsnel. Ook Dispatch International, die geweldige nieuwe krant, de ICLA, enz. hebben grote moeite om zichtbaar te blijven. Waar hoorde ik ook weer dat de EUSSR hackers aantrekt die alle niet correcte sites moeten gaan uitschakelen. Hoe gaat dit in de toekomst voor deze fantastische site, maak me grote zorgen over deze ontwikkelingen.

  Like

 37. Martha zegt:

  Sorry, wachteres, ik kom net thuis.

  Ja, geweldig bericht hè, ik hoop zo, dat de Finnen het bijltje erbij neergooien

  Zorg, dat je voldoende voorraad in huis hebt!!!

  Like

 38. BertG. zegt:

  Het is helaas wel jammer dat gesprekken en discussies niet echt lekker meer lopen.
  door de vertraging in een gesprek betreffende de reacties.
  Maar als het zo moet,dan moet dat maar voorlopig .Hoop ik.

  Like

 39. Piet Klont zegt:

  @BertG.:

  Wat je zegt.
  Ik krijg er al dagen geen speld tussen hier.
  Ik word kennelijk extra doorgelicht.

  Like

 40. Wachteres zegt:

  @ Martha, ik heb altijd extra voorraad in huis.

  Helaas weten mijn kleindochters – arme studenten – dat ook! 😛

  Like

 41. Martha zegt:

  @Wachteres

  Zeer herkenbaar 🙂

  Wanneer onze kinderen na een gezellig weekend weer naar hun studentenkamers
  vertrokken, stonden er tassen klaar met “etenswaren voor de behoeftigen”.

  Wat een heerlijke tijd was dat.

  Like

 42. Pingback: DE ZELFDESTRUCTIE VAN HET VOLK! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s