“Islamitiese eerwraak is slegs die puntjie van die ysberg”

Screenshot_17

Een interview met Joram van Klaveren van de PVV door de Afrikaner Volksparty

Onlangs heeft de Partij voor de Vrijheid aan de bel getrokken betreffende het bij moslims in zwang zijnde middeleeuwse gebruik van de zogenoemde ‘eremoorden’. Meestal is het slachtoffer een vrouw of meisje dat om de eer van de familie te redden vermoord moet worden met de nadruk op moet (n.s  Ons beklemtoon die woordjie  ‘moet’, omdat dit die heilige plig van ’n moslem is, dat ’n meisie of vrou vermoord moet word om die eer van die familie te red).

Het kan dan om iets heel onschuldigs gaan zoals een meisje dat met een jongen heeft gepraat of hem maar zelfs heeft aangekeken. Omdat moslims weten dat de straffen in westerse landen zeer laag zijn, laten ze het vuile werk dikwijls door een minderjarige opknappen. Dat kan een neefje of broertje zijn van het slachtoffer, maar het komt ook voor dat een vader of moeder of zelfs tante of oom de moord pleegt. De PVV wil dat er een eind aan deze gruwelijke praktijken wordt gemaakt en heeft reeds Kamervragen gesteld. We vragen het Tweede Kamerlid meneer Joram van Klaveren hoe deze mensonterende zaken voor eens en altijd kunnen worden uitgebannen.

“Meneer van Klaveren, uw partij wil dat tot op de bodem uitgezocht wordt hoeveel van dit soort eremoorden al gepleegd zijn. Denkt u dat dit soort gruwelijkheden ook daadwerkelijk bijgehouden is. Ik vraag u dit, omdat het mijns inziens niet in het straatje past van de voorstanders van de multikulti c.q. islamisering om dit in kaart te brengen. Het zou immers schade toebrengen aan hun mooie droom?”

“De Partij voor de Vrijheid heeft met betrekking tot eerwraak ten eerste vragen gesteld aan het kabinet. Verder zullen we dit punt uiteraard blijven meenemen in debatten en vergaderingen. Daarnaast is de PVV altijd helder geweest in wat haar oplossingen zijn: veel zwaardere straffen onder andere  door de invoering van minimumstraffen waardoor rechters niet meer lager mogen straffen dan een bepaalde minimale ondergrens. Helaas is dit punt teniet gedaan door de liberale VVD en de socialistische PvdA in het nieuwe regeerakkoord. Ook stelt de PVV dat er voor daders van eerwraak geen plaats is in Nederland. Na het uitzitten van de straf dient men dan ook uitgezet te worden (bij een dubbele nationaliteit na denaturalisatie). Een immigratiestop uit islamitische landen is eveneens een absolute noodzaak willen we de groei van dit fenomeen stoppen. Al deze oplossingen zijn ook juridisch haalbaar. Er dient echter een meerderheid te zijn binnen het parlement alvorens over kan worden gegaan tot daadwerkelijke hervorming. Wat de registratie betreft: er is in 2010 een politierapport verschenen waarin stond hoeveel eerwraken er in een bepaalde periode daarvoor hebben plaatsgevonden. Als het gaat om achtergronden van daders kunnen we het een en ander vinden in het werk ‘De Dochters van Zahir’ (over een opvanghuis voor eerwraakslachtoffers). Het beste zou natuurlijk een door het ministerie bijgehouden registratie zijn en daar zullen wij dan ook wederom op aandringen”.”

“Wat vind u van het feit dat onder andere de socialistische Partij van de Arbeid en de liberale VVD, die in wezen een grote verantwoordelijkheid voor deze wantoestanden dragen, wakker lijken te schrikken en is het naar uw mening nog mogelijk om het tij te keren?”

“U vraagt naar onze visie op de reactie van VVD en PvdA. Mochten deze partijen wakker worden dan zou dat alleen maar goed zijn. Beter laat dan nooit. Of dit overigens echt gebeurt (en niet alleen maar een reactie is voor de bühne) is nog maar de vraag. Tot nu toe laat men het altijd afweten als puntje bij paaltje komt.”

“Is het erkennen van de islam ideologie als normale godsdienst ook debet aan het feit dat dit soort onverkwikkelijkheden jarenlang onder het kopje ‘godsdienstvrijheid’ konden geschieden of is dat toch een brug te ver?”

“Uw vraag naar de erkenning van de islam als godsdienst en de gevolgen: dat men de islam inderdaad ziet als een reguliere religie geeft deze ideologie een hoop ruimte die zij absoluut niet zou moeten krijgen. Urbain Vermeulen (Vlaams godsdienstwetenschapper) heeft hier ook al op gewezen. De PVV zal het punt van het ideologische en destructieve karakter van de islam blijven belichten. Een absolute must indien we willen dat men langzaam wakker wordt”.

“Dan een ander punt. De heer Wilders heeft onlangs verklaard dat hij nog meer dan voorheen de islam wil bestrijden. Op welke wijze denkt hij dit te gaan doen en wat gaat de Nederlandse bevolking hiervan merken?”

“De komende tijd zal dit blijken. We zijn nog bezig”.

“Zijn er drastische maatregelen nodig om meisjes en vrouwen die nu in Nederland verblijven te behoeden voor dit soort moorden en indien u hier met ja op antwoord, aan welke maatregelen denkt u dan?”

“Het programma van de PVV (deels al beschreven in het antwoord op de eerste vraag) dient uitgevoerd te worden. De bescherming kan tweeledig zijn. Wat direct helpt, is kordaat optreden van de politie en de rechter. Hard en zwaar optreden. Daarnaast een immigratiestop uit islamitische landen en verder het uitzetten van criminelen met een dubbele nationaliteit zoals ik aan het begin al aangaf. Dit zal een preventieve werking hebben (men zal twee keer nadenken alvorens over te gaan tot deze criminele daad). Daarnaast dienen hier reeds aanwezige gekken die al zijn overgegaan tot eerwraak zoveel mogelijk uitgezet te worden. Zo wordt er ook reactief ingezet op deze ellende”

“Het is nu nog niet mogelijk om deze moordenaars na het uitdienen van hun gevangenisstraf uit te zetten naar het land van herkomst. Denkt u dat dit in de nabije toekomst toch mogelijk zal worden?”

“Die mogelijkheid bestaat reeds. Echter, het gaat dan om zaken die raken aan terrorisme. De Partij voor de Vrijheid zal alles in het werk stellen om de mogelijkheden uit te breiden”

“Meneer van Klaveren we danken u hartelijk voor dit vraaggesprek en wensen u en de andere parlementsleden veel wijsheid en inzicht toe in de komende tijd.”

“Heel graag gedaan”.

Screenshot_18

Bron:

http://tinyurl.com/b3cjzrp

Door: R.J. Veldman

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Immigratie, Islam, Nederland. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Islamitiese eerwraak is slegs die puntjie van die ysberg”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Goed artikel R.Veldman. Echter een vraag waarom komt dit vanuit de Afrikaner Volkspartij?

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.amsterdampost.nl/ach-annette-van-soest/
  Helemaal eens met Joram van Klaveren, met één punt van (opbouwende) kritiek:
  eerwraak is niets anders dan moord met voorbedachte rade, mede ingegeven door eeuwenlange vrouwenhaat.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  O ja, ik lees net op http://www.powned. nl, dat in Engeland, in de plaats Cardiff, een moeder van moslimorigine, haar zoontje van 6 jaar vermoord heeft, omdat hij het – HAATBOEK KORAN- niet uit zijn hoofd kende. Het gaat maar door met die zandmosselen dag aan dag aan dag ( KOTS).

  Like

 4. Martien Pennings zegt:

  Ik vind die laatste twee zinnen erg essentieel voor het interview.
  Het geeft zoveel wáárdigheid aan de tekst.

  “Meneer van Klaveren we danken u hartelijk voor dit vraaggesprek en wensen u en de andere parlementsleden veel wijsheid en inzicht toe in de komende tijd.”
  “Heel graag gedaan”.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Update over vrouwenHATERS…!!!
  http://michael-mannheimer.info/2013/01/07/turkei-morde-an-frauen-um-1400-prozent-angestiegen/
  @Tom, 18:58, klik de link van 18:55 aan, daar vind je m’n comment over dat artikel mbt die moord in Cardiff.

  Like

 6. Jan zegt:

  Islam stompt af:

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Zo te zien schijnen ze zich met hun lot verzoend te hebben, Jan.
  (klaverjassen kunnen ze sowieso vergeten)

  Like

 8. Robbert zegt:

  Beste Tom. Ik werk voor de Afrikaner Volksparty zodoende. Het is een politieke partij die weigerde om samen met de communisten van het ANC in de regering te zitten. Ik geef de huidige machthebbers liever het predikaat ‘regime’ als je het niet erg vind.

  Like

 9. Robbert zegt:

  Beste Martien dank je wel voor het compliment maar ik vind het niet meer dan volstrekt normaal om de dhr. van Klaveren en de overige parlementsleden van de PVV veel wijsheid en inzicht toe te wensen bij hun zeer belangrijke werk 🙂

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @realpredictor 20:44
  Dank voor je link. Ik heb hiervoor niks teveel gezegd over vrouwenhaters. Ben gestopt met lezen nadat ik zag wat het TUIG met die ijzeren staaf had gedaan.
  Echt, ik hoop dat dat vijftal de doodstraf krijgt maar een schot hagel is eigenlijk nog te duur.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @ Robbert 20.21. uur, bedankt voor de verduidelijking beste Robbert. Together we stand!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 19.20. uur, klopt Gerrit. En de arme verkrachte vrouw die overleden is, daar vermoedde ik dat het ook hier weer de HAATBAARDEN als daders waren. Inderdaad een schot hagel is nog te duur voor dit takkevolk!

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Er moet een landelijk meldpunt komen met tevens een landelijk telefoonnummer (Vergelijkbaar met 112) waar meiden (natuurlijk ook jongens als dat zo is) die bedreigt worden zich kunnen melden. Aan dit nummer moet ook per directe ingang (dus op moment van melding) een bescherming programma gekoppeld worden die de betroffen meid uit haar gevaarlijke omgeving haalt en permanente bescherming biedt. Zij die dreigingen uitten en/of insinuaties doen m.b.t. het uitvoeren van eerwraak oppakken en meteen zwaar voor schut laten gaan en nadien uiteraard linea recta uitzetten naar het ideale land van herkomst. Als Brussel roet in het eten gooit is dit temeer een aanleiding zo snel mogelijk het lidmaatschap van dit megalomaan drama op te zeggen. Nu zien we situaties dat meiden wel opgevangen worden in een soort van safehome maar de schoften die de eerwraak willen plegen kunnen frank en vrij rond blijven lopen en hun intimidaties geregeld ook nog tot in het safehome uitvoeren. Bah wat hebben we laffe politici en rechtelijke macht.

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Ons beklemtoon die woordjie ‘moet’, omdat dit die heilige plig van ‘n moslem is, dat ‘n meisie of vrou vermoord moet word om die eer van die familie te red.

  Dit wil ik ook nog even kwijt. Het is toch een mooie taal, dat “”Suid Afrikaans””. Zou honds jammer zijn als deze taal verdwijnt door een deels georganiseerde genocide op de Zuid Afrikaanse boeren gemeenschap. Inmiddels meer dan 3500 boeren mannen vrouwen en kinderen op beestachtige wijze afgeslacht. Nog nauwelijks niets van vernomen op NOS, P&W en de Wereld draait door. Wat een schoften. Zodra echter bij de ex terrorist Mandela een scheet dwars zit draait de Nederlandse media op volle toeren. Evenwel ook hij zong ooit weinig lijdzaam het liedje””dood de boer””.

  Like

 15. delamontagne zegt:

  @ realpredictor & G. Deckzeijl 21:07 Net als U heb ik niet verder gelezen Ben gestopt met lezen nadat ik zag wat het TUIG met die ijzeren staaf had gedaan. Net als die walgelijke foto op 19:59 , gauw weg geklikt.De meeste mensen op dit soort “sites”weten het allemaal wel, de anderen willen het toch niet weten/lezen/horen. In de Engelstalige kranten is best wel het een en ander te lezen hoe,ook westerse , vrouwen worden behandeld als ze verkracht/aangerand zijn in die nu “moderne”landen, o.a. daar aan de Arabische Golf. Modern en geweldig qua wolkenkrabbers en andere westerse verworvenheden. De mentaliteit is nog dezelfde als 40 jaar terug toen ze in die kreek,inham van de zee, de djelalalba omhoog deden en daar zaten te schi,ten bij gebrek aan andere voorzieningen. Die “kreek”is nu omgebouwd tot een soort gondel-gracht” als”in Venetie en de westerse toeristen vinden dat gewweeeldig, ondanks de buitensporig hoge temperaturen daar.

  Like

 16. Leo zegt:

  Nog steeds te veel bla bla bla , ik ben voor nog wat wilders.
  “En Garde” !, vanaf NU !!

  Like

 17. luckybee zegt:

  Wat mopperen julie toch altijd maar? Het is toch een geweldige bijdraag van de Islam aan onze cultuur?Whaaaaaaaaaaaaahahaha

  Like

 18. Jan zegt:

  Diese Menschen mit ihrer vielfältigen Kultur, ihrer Herzlichkeit und ihrer Lebensfreude sind eine Bereicherung für uns alle!

  Man doodt vrouw en steekt woning in brand
  Die Bluttat ereignete sich am Freitagabend. Die Polizei in Freiburg berichtet weiter, dass der Tatverdächtige, ein 32-Jähriger türkischer Abstammung, unter einem Vorwand in die Wohnung seiner 48-jährigen Ehefrau eingedrungen sein soll. Kurz darauf kam es zu der blutigen Auseinandersetzung…
  Nach der grausigen Tat legte der Tatverdächtige mit Benzin Feuer in der Tatwohnung. Die Polizei geht von Ehestreitigkeiten als Tatmotiv aus. Der Türke, der seit 2004 in Deutschland ist, und seine 48-jährige Ehefrau leben offenbar seit Mitte 2012 getrennt.
  http://www.focus.de/panorama/welt/blutbad-in-bad-krozingen-mann-toetet-seine-ehefrau-und-zuendet-wohnung-an-_aid_896626.html

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 16.48. uur, Jan deze verrijking komt mij de STROT UIT. Elke dag trammelant met de islamitische zandkamelen, kotsbeu word ik ervan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s