Netanyahu wil grenshek in de Golan

Screenshot_2

De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu is nu ook van plan om een veiligheidshek langs de grens met Syrië te bouwen. Deze dient het land te beschermen tegen illegale indringers en terroristen. Als voorbeeld moet het hek langs de Egyptische grens dienen, maakte de regeringschef zondag in het wekelijkse kabinetsberaad bekend.

“Vorige week heb ik een bezoek gebracht aan het veiligheidshek, dat we langs de zuidelijke grens bouwen”, zei Netanyahu aan het begin van de zitting volgens een mededeling van zijn bureau. Het hek is, op enkele gedeelten bij Eilat aan de Rode Zee na, bijna klaar. Door het hek zou het binnendringen van illegale immigranten in de Israëlische steden bijna helemaal gestopt zijn, voegde de minister-president er aan toe. “De afgelopen zeven maanden zijn er geen indringers de Israëlische steden binnen gekomen. Iedere maand kwamen er enkele tientallen bij het hek en werden naar de opvanginstellingen gebracht, maar niet één illegale immigrant kwam in een Israëlische dorp of Israëlische stad terecht.”

Het bouwteam zou goed werk hebben geleverd, dat ook nuttig zou kunnen zijn langs andere grenzen, legde Netanyahu zijn plannen uit. Dit zou in de allereerste plaats langs de grens met Syrië moet gebeuren. “We zijn van plan om een identiek hek met enkele wijzigingen, die ter plaatse worden aangebracht, in de Golan te bouwen. We weten, dat daar aan de andere kant van de grens het Syrische leger heeft teruggetrokken en dat hiervoor in de plaats de troepen van de wereldwijde jihad zijn gekomen.” Daarom zou Israël deze grens tegen illegale immigranten en terroristen moeten verdedigen. De joodse staat zou, gezien de instabiliteit van het Syrische regime, op ieder mogelijk scenario voorbereid moeten zijn.

Bron:

http://tinyurl.com/a3r29bl

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Israël, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Netanyahu wil grenshek in de Golan

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Goeie beslissing! Had hij al veel eerder moeten doen, tenminste, dat had ik gedaan als ik in zijn schoenen stond. Want zonder poortwachter Israël was het Westen allang islamitisch geweest.

  Like

 2. Er had ook allang een hek om Nederland (Europa) gemoeten!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Veiligheidshekken kunnen ooit weer afgebroken worden. Laten we het hopen. Als Israël zijnde zou ik in elk geval de aannemer meteen een aanbesteding laten doen en nog dit jaar met de bouw beginnen. Wat op moment in Syrië afspeelt tart elke verbeelding. Zullen de geijkte taferelen zijn die expliciet toebehoren bij de Mohammedaanse Jihad. De Koran leert immers “”zaai angst en terreur in de harten van de kuffar””. Deze terreur moet kost wat kost buiten de landgrenzen gehouden worden.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  @Guusvelraeds, 21:19
  AMEN..!!!

  Like

 5. Jan zegt:

  @Jack Terrible zegt:
  7 januari 2013 om 21:12

  Ik wil zelfs een hek om socialisten

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  De kompleet achterlijke en totaal doorgeslagen en van haat vervulde zogenaamde Jihad strijders die door het NOS journaal steevast bevrijders worden genoemd, hebben door hun successen, stiekem aangestuurd door de USA en de EU nu het idee dat zij ook En Passant Israël binnen kunnen stappen. Vindt het een goed idee om deze hekken zodanig stevig te maken, en onder spanning gezet dienen te worden van ten minste 500 Kilo volt. Deze hekken dienen pas verwijderd te worden als er een 100% veiligheid voor de Israeliërs gegarandeerd is.

  Like

 7. Richard zegt:

  Dan mogen ze dat hek meteen goed diep in de grond zetten, anders stikt het weer van de tunnels.

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  US gives unstable Lebanon 200 armored vehicles
  By REUTERS
  01/07/2013 16:56
  BEIRUT – The United States has given 200 armored vehicles to Lebanon, the Lebanese army said on Monday, bolstering forces that have been struggling to deal with sectarian violence inflamed by the war across the border in Syria.

  The M113 armored personnel carriers (APCs) arrived by ship to Beirut on Sunday, the army said in a statement. A Lebanese security source said the army now had 1,200 APCs.

  A US diplomat said the shipment of vehicles would support the Lebanese armed forces’ “capabilities and their mobility and ability to respond to crises. It is also to protect borders and internal stability”.

  The United States has provided more than $140 million in equipment and assistance to the Lebanese armed forces in the past six months, including six Huey 2 helicopters, a 42-metre coastal security craft, more than 1,000 guns – including grenade launchers – and 38 million rounds of ammunition.

  http://www.jpost.com/Headlines/Article.aspx?id=298702&R=R101

  Like

 9. Joop Klepzeiker zegt:

  Ismael wordt steeds verder in de hoek gedrukt en zal worden gebruikt als lont in het kruitvat van het midden oosten en als het stof is opgetrokken geven we gewoon de Joden de schuld van alles , zoals gewoonlijk !

  Ze sturen steeds meer wapens naar de zogenaamde opstandelingen met het weten dat die in tijd tegen Israël gebruikt gaan worden.

  Dan blijft er voor Israël maar een ding over om te overleven en daar wacht men op !

  Als de rook is opgetrokken hebben we ineens een nieuwe baas boven ons, het spel wordt gespeeld en weinigen zijn zich ervan bewust.

  Het is de epitoom van een plan wat al heel lang geleden in werking is gezet, u mag het ook wel geo politiek tot het verwezenlijken van een nwo noemen.

  U weet wel die nieuwe wereld orde die we met zijn allen aan het maken zijn.

  Met pauselijke zegen dat dan wel weer, de nieuwe spiritualiteit als zaligheid van boven, tenminste volgens de afgezanten van god op aarde in de diversen gedaanten.

  Het gereedschap werkt nog steeds heel erg goed en is nog steeds niet verroest in 2000 jaar !

  Zalig zijn de armen van geest , zij zullen het koninkrijk beërven !!

  En de rest kan het geen ruk schelen , biertje ????????

  Burp, die onderbuik van mij speelde weer even op .

  Like

 10. Janan zegt:

  Nieuwe CIA chef Brennan (“Jeruzalem bestaat niet, wel Al Quds”): “De zionistische staat moet vernietigd worden.”

  CIA Nominee John Brennan Touted Engaging With Hezbollah’s “Moderate Elements”…
  http://cnsnews.com/news/article/cia-nominee-john-brennan-has-touted-hezbollah-s-moderate-elements

  Like

 11. Janan zegt:

  John Brennan praises Hezbollah

  “Hezbollah started out as purely a terrorist organization back in the early ’80s and has evolved significantly over time. And now it has members of parliament, in the cabinet. There are lawyers, doctors, others who are part of the Hezbollah organization… And so, quite frankly, I’m pleased to see that a lot of Hezbollah individuals are in fact renouncing that type of terrorism and violence and are trying to participate in the political process [in Lebanon] in a very legitimate fashion. ”

  Like

 12. Jan zegt:

  Syrian Rebels Take Up Position On Fence With Israel
  Syrian rebel forces have taken up positions along the border with Israel, with the exception of the Quinetra enclave which is still in the hands of the Syrian army, senior IDF officials told Prime Minister Binyamin Netanyahu as he looked out across the Syrian border on Sunday from the IDF outpost on Mt. Avital.
  http://patdollard.com/2013/01/many-changes-taking-place-and-they-affect-israels-security-syrian-rebels-take-up-position-on-fence-with-israel/

  Like

 13. Jan zegt:

  De vrienden van Diederik en Mark rukken op naar de grens met Israël:

  Syrische terroristische organisatie Jabhat al-Nusra zegt dat zij een regeringsbasis bij de grens met Israël hebben veroverd
  Terrorists say they destroyed Syrian base near Golan
  http://www.timesofisrael.com/terrorists-say-they-destroyed-syrian-base-killing-over-200/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Straks ontstaat de gekke situatie dat Israël deze groepering in de pan hakt en dus Assad helpt en indirect Iran die Assad steunt en bovendien dat het IDF tegen het Nederlandse leger vecht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s