Belgische sociale diensten bezwijken onder de last van Turken, Marokkanen en Centraal-Aziaten

Screenshot_20

De uitkeringstrekkers in Antwerpen – als ze toevallig niet bij de sociale dienst in de rij staan…

De sociale diensten in België bezwijken onder de aanvragen naar geld en diensten. De meeste aanvragers zijn buitenlanders uit niet-EU-landen. In Antwerpen wordt twee derde deel van de aanvragen door buitenlanders ingediend:

Tien jaar geleden was nog meer dan 60% van de aanvragers in Antwerpen Belg. Door de uitgebreide en deels op de sociale diensten afgewimpelde taken ziet het er tegenwoordig heel anders uit. Schrikbarend, zeggen deskundigen. Want in de Scheldestad is twee derde deel van de aanvragers buitenlander.

“Het zou fout zijn om te denken dat het alleen maar om Turken en Marokkanen gaat”, zegt Christiane Timmerman van de universiteit Antwerpen. “Intussen komen er ook mensen uit India, China en de oorlogsregio´s in Centraal-Azië.”

BRF

Bij deze gespannen situatie komen de maatschappelijk werkers uiteraard maar op één idee: “We hebben meer geld nodig.” En dat in de tijd van een voortdurende economische crisis. Want laten we eerlijk zijn, één ding is natuurlijk blijvend, in heel Europa: de neerwaartse economische trend.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/01/07/belgiens-sozialamter-brechen-unter-antragen-von-turken-marokkanern-und-zentralasiaten-zusammen/#more-41213

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", België, Immigratie, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti. Bookmark de permalink .

20 reacties op Belgische sociale diensten bezwijken onder de last van Turken, Marokkanen en Centraal-Aziaten

 1. We leven in de eindtijd… of je het daar nu wel of niet mee eens bent. Een fantastische collega van mij gelooft niet en stemt op de SP maar denkt dat in 2014 de economie weer een opleving krijgt omdat er dan weer veel werk is en de ouderen massaal met pensioen zijn. Maar ik zie het somber in voor de economie wereldwijd.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Het zou nou eigenlijk toch wel gek zijn als niet iedereen in de wereld weet dat je hier gratis kan leven en stennis maken. Zoveel je wilt en ze houden overal rekening mee. Anders iets harder schreeuwen. Of ze beginnen er zelf over. Mooier kan toch niet.
  Eigen schuld zou ik bijna zeggen, het blijft hangen bij de gedachte dat we allemaal gelijk zijn en/of tot redelijk gedrag in staat zijn.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Iedereen die over een goed functionerend brein beschikt, en alle informatie die hem op dit soort blogs aangereikt wordt, die moet haast wel langzamerhand tot de conclusie gekomen zijn dat de acopolistische toekomst beelden die door de hersenschors geprojecteerd worden in beelden van wat wij hebben gezien op verschillende websites, die deze ellende met de islam beschrijven. Kan er met mijn verstand niet bij dat overgrote meerderheid zo naief is, onwetend of de kop in het zand steekt voor de ellende (volgens mij moeten veel mensen een soort gevoel hebben dat dit niet goed kan gaan) die in de toekomst ongetwijfeld in de vorm van burgeroorlogen plaats gaat vinden in Europa.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Titel verbaast me niks. Het hoofddoel van HET PROJECT is:een wereldkalifaat. Voor die tijd gaan “ze” zoveel mogelijk chaos veroorzaken in het land van de kafir. Zodra ze denken dat ze in de meerderheid zijn nemen ze de macht over en wordt de sharia ingevoerd. Lees 2 citaten uit de bestseller Jihad in de Polder van Siem Eikelenboom op deze webpagina:
  http://tinyurl.com/3wdvven. De staat schade toebrengen door van een uitkering te leven is een werkwijze die al wordt toegepast vanaf dag één dat die allahschreeuwers hier rondlopen.
  Moskeeën worden niet gebruikt om hun maandgod te vereren, die haatbunkers worden gebruikt als OPRUI-centrales!!! De constante aanslagen op sociale vangnetten in het Westen werden jaren geleden reeds opgestart. Het bedonderde is: je kunt het blijven herhalen, slechts een enkeling snapt het maar dat is VEEL TE WEINIG.
  Het zijn ook geen asielzoekers of vluchtelingen: het zijn islamitische overlast- en chaosveroorzakers> http://tinyurl.com/3qcstlc

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  De crypto communisten verkeren vanwege hun uitermate tegenstrijdige gedachtegoed en gedrag eigenlijk altijd in geestelijke nood. Krakers, ecoterroristen en ander links tuig wat zo dwars is, (wanneer zij in het water geworpen zouden worden, dat zij tegen de stroom in zouden drijven), die zogenaamd veel oog hebben voor de schoonheden der natuur, kunnen niet verklaren waarom ze aan de andere kant de multiculturele maatschappij ondersteunen, daardoor de bevolkingsdruk zo toegenomen is dat onze cultuur, waarden en normen onder druk gezet zijn door deze massa-immigratie, zo dat er naast een fysieke vervuiling een geestelijke vervuiling optreedt als gevolg hiervan. De achterban van deze communisten geven nooit de uitleg of wuiven deze neerbuigende weg waarom het nodig is om zo veel miljarden aan Europa, oorlog, ontwikkelingshulp en de multiculturele maatschappij te verspillen, terwijl de voedselbanken de nieuwe toe stroom niet of nauwelijks kan bijhouden. Door ontslagen die overal in het land plaats vinden als gevolg van de financiële crisis die op gevolgd werd door de nu als te boek staande, economische crisis.

  Like

 6. s breget zegt:

  En zo helpt een dodelijke epidemie die islam heet Europa naar een financiële afgrond ,en lachen de islamitische landen zich een breuk om die stomme westerlingen .

  Like

 7. Piet Klont zegt:

  Eindtijd??
  Het is amper begonnen en er komt geen einde aan!

  Like

 8. maria zegt:

  Misschien mag ik het niet zeggen want ik heb nu zelf ook WW (na 29 jaar) Maar reken eens even uit om hoeveel geld het hier gaat en je slaat steil achterover. En wedden dat de uitkeringen naar Marokko etc. die ze nu willen korten, uiteindelijk gewoon worden gehandhaafd? En dat de fraude daarmee ook gewoon doorgaat, met instemming en hulp van de lokale overheden? Natuurlijk worden we uitgelachen!

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  De crisis is voorbij zei Barroso nog of geloven jullie dat niet????
  Nou ik dus niet.en die opleving in de 2-de helft van dit jaar of 2014 ook niet.
  De kosten van al die niet productieven gaan Europa helemaal samendrukken en doen de landen bezwijken.
  Ook geloof ik dat het veel harder gaat dan velen verwachten.
  Samaras die griek bij Merkel was enthousiast over de vorderingen die Griekenland maakt.
  Wat moet hij anders zeggen om nog een keer meer geld te krijgen???
  Ik ben het helemaal eens met die mensen die denken dat het hele verhaal Europa volledig in elkaar gaat storten en dat gaat geen tien jaar meer duren.
  Het is pas sinds enkele jaren dat mensen via internet enige informatie krijgen over de echte ellende en het zijn gelukkig telkens meer mensen die het gaan zien.

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  De allochtoon maakt onevenredig gebruik van deze zorg,en daar zit het probleem, Over dit heikele onderwerp zijn genoeg rapporten over geschreven en dat al vele jaren eerder. Wie harde feiten presenteert raakt geïsoleerd in het debat en wordt als niet politiek correct weggezet. Voor dit journalistieke boek verzamelde Joost Niemöller de cijfers die de politieke elite liever onder het tapijt veegt.

  https://ejbron.wordpress.com/2012/05/24/joost-niemoller-het-immigratietaboe-10-wetenschappers-over-de-feiten/

  Het laatste nieuws over de zorgkosten kwam gisteravond op teletekst dat het aantal wanbetalers van de basis premie stabiel is gebleven op 300.000 vanaf de invoering in 2006, waarvan 1% autochtone wanbetalers en dus het zelfde oude liedje van 99% allochtone wanbetalers, die wel de lusten maar de lasten van de genoten gezondheidzorg liever aan de autochtone burger overlaat.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Het zal in Nederland echt niet anders zijn dan in België.
  Het sociale vangnet is hier verwoest en onbetaalbaar geworden, WW, Bijstand,Zorgverzekering, AOW, Huursubsidie, Opvang huizen enz enz.

  Like

 12. Wat er in België gebeurt, gebeurt hier in Nederland evengoed. Kijkt bijvoorbeeld eens naar de gemeente Rotterdam. Deze kan met heel veen pijn en moeite de zaken nog rond krijgen. Is ook niet vreemd met een Marokkaan als burgervader. En wat er in Rotterdam gebeurt gaat ook in andere grote steden gebeuren waar.

  Het grootste probleem wordt straks dat immigranten en andere onwenselijke import WEL de gelden ontvangt en dat de autochtone burger er straks naar kan fluiten! Dergelijke gevallen komen helaas nu al voor maar daar wenst men geen ruchtbaarheid aan te geven.

  De nationale en lokale overheden buigen als maar dieper voor de islam en de autochtone burger? Die kan wat hun betreft diep in de stront zakken!

  Like

 13. Piet Klont zegt:

  @ maria:

  En óf je dat mag zeggen, want jij en NIET iedereen hebt daar recht op!!
  En het gaat inderdaad om heel veel geld wat over de balk wordt gesmeten door onze smijtgrage roversbende in Den Haag alsof het niets is.
  En dat is het ook in hun ogen, want de belastingbetaler kan nog veel meer worden uitgewrongen, want dat hebben ze prima gedemonstreerd met Oud & Nieuw door voor weer miljoenen de lucht in te knallen.
  En zo draait de overheid iedereen zijn of haar korte lontjes en pootjes uit, totdat ze ontdekken in Den Haag dat ze zichzelf daarmee de nek hebben omgedraaid.
  De groteske idioten!

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Ruim drie jaar geleden… Hoe is de situatie nu..???
  http://www.binnenlandsbestuur.nl/openbare-orde-en-veiligheid/nieuws/een-derde-van-moslims-in-nederland-wil-weg.120291.lynkx
  Ik hou ze echt niet tegen, ben zelfs bereid ze uit te zwaaien, toedeledokie..!!!

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 09.42. uur, inderdaad de onaangepaste volgers der islam zullen onze “sociale zekerheid”, volledig wegvreten. Het is zoals @ G.Deckzeijl zegt om 21.45. uur op 8/1, het is een vooropgezet plan om ons geheel kapot te maken. En MARX RUTTE staat erbij en lacht erom.

  Like

 16. @Piet Kont; de eindtijd zijn als de barensweeën van een vrouw. Ze worden steeds ernstiger en heviger.

  Like

 17. treintrien zegt:

  @ Maria:
  ww is bij mijn beste weten een verzekering, daar betáál je ook al 29 jaar voor!
  Dus ja! Mag je zeggen!

  Like

 18. oogenhand zegt:

  De ironie van dit verhaal is dat als je hier in het openbaar wat van zegt, je je baan verliest, en zelf afhankelijk wordt van een uitkering.

  Like

 19. lisa zegt:

  ik word al jarenlang gediscrimineerd als blanke nederlander door turken en marokanen, zowel mannen vrouwen als kinderen, waarom lees ik daar nergens over op internet, ben ik de enige ? het is een volk dat ruzie zoekt en problemen loopt te maken, waar wonen ze niet dan ga ik daar naar toe

  Like

  • merel zegt:

   ik word ook al jarenlang gediscrimineerd als witte hollandse door turken en marokanen, inderdaad mannen vrouwen en kinderen, ik wil ook graag weten waar ze niet wonen want verhuizen heeft anders geen zin

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s