Istanboel: hoofdstad van de mensensmokkelaars

Screenshot_23

Uitgerekend de “Deutsch Türkische Nachrichten” berichten dat Istanboel een centrum van de illegale mensensmokkel zou zijn. Kennelijk bestaan daar al centra voor de verschillende nationaliteiten. Kumkapi in het Fatih-district van Istanboel aan de Marmara-kust zou de thuishaven van de Frans sprekende Afrikaanse gemeenschappen en de Somaliërs zijn. Verder naar het westen in Zeyntinburnu zouden zich vooral Afghanen en Iraniërs hebben gevestigd. Irakezen en Nigerianen zouden echter een voorkeur hebben voor Kurtulus, in de buurt van het bekende Taksimplein, terwijl Syriërs zich vooral ophouden in Kucukcekmece.

Bijna een derde deel zou in Turkije willen blijven, de anderen zouden naar de EU willen. De reis naar de EU zou voor illegalen tot € 8000,- kosten. Wat niet in het artikel staat, is dat Turkije haar rol als centrum van mensensmokkelaars bevalt. Daarmee wordt de EU onder druk gezet om de visa-bepalingen voor Turken af te schaffen. In dit geval belooft men de illegalen te stoppen. Uiteraard een leugen. Zodra de visumplicht voor Turken is afgeschaft, laat Erdoğan de illegalen gewoon verder trekken. Wat dacht je dan!

Screenshot_24

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/01/istanbul-hauptstadt-der-menschenschmuggler/#more-299706

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Immigratie, Turkije. Bookmark de permalink .

14 reacties op Istanboel: hoofdstad van de mensensmokkelaars

 1. oogenhand zegt:

  Dit moet goed in de gaten worden gehouden. Ik voorzie een toekomst waar deze lieden voor heel andere doeleinden “gesmokkeld” worden.

  Like

 2. Mosje Groen zegt:

  Tyfuslijers!

  Like

 3. Mosje Groen zegt:

  Sorry…een emotionele oprisping; nietv te onderdrukken….

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Het journaal van 20:00 wist te melden dat er in Istanboel een nieuwe haatbunker bij gebouwd gaat worden. Zien niet-gelovige Turken niet zitten en dat lieten ze in de uitzending goed merken.
  Journaalredactie had zeker geen diepgelovige hoofddoekdragers kunnen vinden…

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Vroeger deden de oost-duitse communisten dat met vooral viëtnamezen die ze dan naar de BRD lieten gaan.
  Fijne politiek is dat.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk vindt de TURKSE GROOTMONGOOL Erdogan dat prachtig. Destabilisatie van West-Europa is zijn “natte droom”. En alles met medewerking van LINKS en de Gutmensch bij ons.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Smijt de Turken uit de Nato; het is een ander land geworden zinds de AK partij aan de macht is zijn ze hun seculieren politiek kwijt

  Like

 8. Seculiere zegt:

  Er komt inderdaad een nieuwe haatbumker in Istanbul en niet zomaar eentje,de grootste ter wereld 😦

  Like

 9. Seculiere zegt:

  En naast die haatbunker gaan ze de grootste ter wereld een luchthaven bouwen,hele wijken moeten eraan geloven

  Like

 10. Seculiere zegt:

  Hier is dat filmpje en ik heb er hart zeer van gekregen,zo juist naast de herdenkings stanbeeld van AtaTurk

  http://nos.nl/video/459682-turken-verdeeld-over-verbouwing-taksimplein-istanbul.html

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Er is een brede politieke stroming gaande met doel het oude Europa zoals wij dat gekend hebben van voor 1975 geheel en volledig te demonteren. De hoofdrolspelers in dit drama zijn: De Arabische staten onder aanvoering van het OIC, De U.S.A. onder aanvoering van stealth communistische democraten. Oud communistische groeperingen binnen Europa en hun socialistische mede collaborateurs die nu allen sleutelposities bekleden binnen de Europese politiek. G.O’s en N.G.O’s en de door hun getolereerde semi criminele en volledig criminele organisaties gericht op mensensmokkel. Wie nu nog geloofd dat alle vluchtelingen die zich aandienen vluchteling zijn is werkelijk niet goed bij zijn hoofd. Het grote woud aan subsidies en de uitvoerende organen die volledig geperverteerd zijn en ontworpen door oud communisten en socialisten met doel de kapitalistische mechanismen te breken. Niet te vergeten de grote hoofdrol speler EU en haar vernietigende immigratie politiek en open grenzen politiek met als doel de oude Europese bevolking te verdunnen en/of te vervangen. Met de EU als spin in het web komen al deze krachten samen en worden gebundeld en als uithollend wapen gebruikt om via juridisch boven nationale niet aanvechtbare wetgeving de vernietiging van het oude Europa bestaande uit nationale staten onherstelbaar te maken. We zien het voor onze ogen gebeuren en kunnen alleen nog verlamd toekijken. Er komt een moment dat Europa gaat branden als nooit tevoren. De invallen van de vandalen en de grote volksverhuizing, de invallen van de Moslims in de vroege middeleeuwen en de 1ste en 2de wereldoorlog zullen in het niet vallen bij dat wat Europa nog te wachten staat. Dat mensen nog steeds op Eurofiel partijen stemmen heeft alles te maken met de massieve socialistische en multiculturele indoctrinatie die al decennia gaande is binnen onze opleiding instituten en de collaborerende media die de laatste 40 jaar steeds brutaler en onbeschaamder verhullende en misleidende informatie verstrekt. Zijn we het massieve en manipulerende socialistische media geweld al vergeten van de laatste verkiezingen in 2012. Stap voor stap wordt Europa gedreven naar de afgrond. Als de val eenmaal in gang is gezet kan niemand dat meer stoppen.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Off topic maar voor iedereen van belang te weten. Ook dit hoort bij de desintegratie activiteiten van Europa het gebied van de Kuffar. Wat verzwijgen ze allemaal nog meer voor ons?

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/01/van-massamigratie-komt-massaverkrachting?utm_source=Dagelijkse+Standaard+List&utm_campaign=e072d1bfde-nb&utm_medium=email

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Guusvelraeds 11.38. uur, hear,hear! Helemaal eens met uw conclusies.

  Like

 14. oogenhand zegt:

  Het is overigens tekenend dat Erdogan en de Gouden Dageraad min of meer identiek denken over Israël.

  guusvelraeds zegt:
  9 januari 2013 om 11:38

  Het is vrij simpel dit te doorbreken. De NWO heeft zich onlosmakelijk verbonden met de islam. De islam gaat neer in Syrië. Blijf rustig en kalm en zeg dat Europeanen niet racistisch kunnen zijn; moslims beweren onderdrukt te zijn, maar volgens Hitler werden Duitsers door Joden onderdrukt. Onderdrukkingssmoesjes moeten dus niet gegeloofd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s