VIDEO: Dispatch International (Engels ondertiteld)

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Dispatch International (Engels ondertiteld)

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom ik de gluurders van de AIVD niet geloof.
  Want telefonisch niet bereikbaar zijn wil niet zeggen dat geschifte ideeën* over een wereldkalifaat aan de wilgen werden gehangen. Mijn tip voor u, lezer: geloof de autoriteiten niet, volg alleen uw eigen waarnemingen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21203208/__Moslimclub_heeft_tijd_gehad__.html
  *>> oorzaak: hersenbeschadigingen>> http://tinyurl.com/cd8jbdn

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  ….luie politiek correcte stoel….
  http://www.pvv.nl/index.php/component/content/article/36-geert-wilders/6377-pvv-vragen-over-marokkanenprobleem-optreden-of-aftreden.html
  Beste PVV-ers, beste lezers: ik kan jullie verzekeren dat je nietszeggende dan wel ontwijkende antwoorden zult krijgen. En waarom: omdat dit land wordt bestuurd door figuren die net zo lang wachten totdat de situatie gierend uit de hand loopt en een burgeroorlog het eindresultaat zal zijn.
  Onthou ’t nou maar: waar die KUT-marokkanen(ik citeer Rob Oudkerk) al tijden mee bezig zijn is HET PROJECT ten uitvoer leggen. Zoveel mogelijk chaos en rotzooi veroorzaken, met als einddoel een wereldkalifaat. Daarna neemt dat zgn islamitische “vredesleger” de macht over en worden islam + sharia ingevoerd. Wilt u dat? Ik niet. Wie volgt?

  Like

 3. Lucky9 zegt:

  De site van Dispatch International is begin 2013 terug gekraakt en wordt nu herbouwd.

  De papieren uitgave van #1/2013 is enkel in het Zweeds en de downloadadres wordt per mail ter opgestuurd als pfd Zelfs dan slaagt McAfee er nog in de downloadsite als gevaarlijk en onbetrouwbaar te catalogeren! McAfee liegt of wordt zelf gemanipuleerd door de krakers en hun kompanen.
  Ik ken wel geen Zweeds maar wou weten wat er geleverd zou worden: een perfect normale digitale krant in pdf-formaat! De hoofdredacteurs hopen hetzelfde toe kunnen doen voor een Engelstalige en Deense versie.

  Inmiddels klagen Ingrid Carlqvist en Lars Hedegaard dit door de overheid gedoogd terrorisme als volgt aan:

  “Onze vijanden handelen uit angst. Zij weten dat zij het publiek decennia lang hebben belogen en nu zelf op heel dun ijs lopen dat gedoemd is om op eender welke dag te breken.
  Ze zijn wanhopig – zoals ze moeten zijn. En wanhopige mensen begaan wanhopige acties zoals het aanwenden van elke denkbare vuile truc om te voorkomen dat anderen de waarheid verkondigen die ze zelf al zo lang verborgen hebben gehouden. Als ze denken dat ze Dispatch Internationaal kunnen vernietigen, hebben ze het bij het verkeerde eind. We zullen nog lang hier zijn nadat het laatste politiek correcte dagblad zonder abonnees is komen te vallen.”

  Hierbij wil ik zelf doen opmerken dat het verschil tussen gedogen en sponsoren flinterdun is en dat beide gedragingen zich even zeer bevinden in de criminele sfeer als het belasteren en kraken van de DI-site zelf.

  Like

 4. Ruud Beijer zegt:

  Geachte G.Deckzeijl,het heeft geen enkel nut om de mensen op dit gevaar te wijzen.Op de een of andere manier willen de Nederlanders het niet zien.Behalve een miljoen PVV stemmers blijven de overige Nederlanders zich bezighouden met kritiek op de PVV en wordt de [roep weg met ons]kwistig verpakt in zakkenvol met geld wat naar het buitenland gaat.De grenzen nog verder open.
  De gevolgen zijn al jaren zichtbaar wat de multiculti ons heeft gebracht,enorme toeloop van misdaden ,moskee-en hoofddoeken ,Islam enz enz.Voor mij is het enigste voordeel wat ik kan bedenkenvan de multiculti is het broodje Swarma en een broodje Kebab.Verder kan ik mij niets bedenken.Dat zou toch triest moeten zijn als je kijkt wat een geld de multiculti ons kost.
  Gelukkig kan ik mij troosten met het idee dat er in ieder geval een miljoen Nederlanders hun verstand net als ik niet kwijt zijn.

  Like

 5. Moet je eens in een Turkse Shoarma tent een broodje Varkensvlees bestellen!

  Like

 6. BertG. zegt:

  @Jack,
  Dan kan je net zo goed een pil van Drion opeten.
  Alles wat je in zo’n zaak koopt zit vol met alles wat jij niet wil opeten. De meest nare bacteriën.

  Like

 7. treintrien zegt:

  @Bert G:
  nou kijk ik die rommel eigenlijk nooit, maar ik heb gisteren voor het eerst naar dat programma “de smaakpolitie (Of zoiets) gekeken. Met die vriendeljke jongen die dan gaat kijken of er wel netjes zeep in de dispensertjes zit en zo.
  Drie zaken, waarvan twee allochtoons. En smerig, dat wil je niet weten!
  Een leuk autochtoon koffietentje en die had zelfs een bureau ingehuurd om te kijken eens in de twee maanden, of alles nog wel goed ging. Letterlijk: dat houdt ons scherp.

  Laat ik het zo zeggen: na het zien van dat programma durf ik ook niet meer naar de chinees 😉
  Vroeger riep ik altijd dat dát geen kwaad kon, die chinees, ik eet tóch geen vlees 😉 dus vind ik geen hond of kat in de pot 😉

  ’t Kan natuurlijk altijd nog toeval zijn. Ben bang dat ik daar niet achter ga komen, want zó vaak kijk ik niet naar tv.

  Like

 8. @G.Deckzeijl om 07:47: Mijn nederige bijdrage:

  Met betrekking tot die link: De mentale en fysieke schade door het tapijtstampen met hun hoofd is niet van de laatste jaren. Al ruim 1400 jaar beuken ze met hun schedel (of wat daar voor door moet gaan) op de grond. Niet alleen de frontale hersenkwab loopt daardoor schade op maar door de schokgolven door de weke massa van het brein zich voorplanten, lopen ook de kleine hersenen aan de achterzijde schade op. Deze schade is onherstelbaar en in de loop van vele generaties is deze schade geëvolueerd tot een gebrek in het gehele denken en spreken. Doordat de schade zich openbaart in vele andere locaties binnen het brein is niet na te gaan wat voor blijvende mentale schade de komende 1400 jaar nog zal ontstaan.

  De eerste problemen die zich openbaren zijn het drinken van urine van kamelen van het vrouwelijke geslacht en de bizarre drang om kinderen van nog geen 6 jaar te verknoeien. Ook de wazige blik die de meeste moslims in hun ogen hebben is een teken van vergaande hersenbeschadiging. Het niet meer helder kunnen denken en de herhaaldelijk gedane uitspraken welke werkelijk nergens op slaan (allah snackbar 😆 ) duiden op vergaande degeneratie van de hersenen. Voeg hierbij de drang om te geloven in een niet bestaande figuur en een zogenaamde profeet die niets anders was dan een moordzuchtige, intolerante kinderverkrachter duidt op deze vergaande degeneratie van de hersenen. Voeg hierbij de gevolgen van eeuwenlange inteelt binnen dergelijke families en het wordt meteen een stuk duidelijker. De gevolgen van deze jaren en zelfs eeuwenlange zelfverminking zullen nog jaren en wellicht zelfs eeuwen te constateren zijn. Niet alleen in de vorm van de stug doorgaande zelf-mutilatie maar ook in de steeds verdergaande teloorgang van diverse hersenfuncties die er voor moeten zorgen dat men zich normaal zou moeten kunnen gedragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s