VIDEO EDL: Muslims Are Taking Over Britain And Europe 2012

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t jowitteroos)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO EDL: Muslims Are Taking Over Britain And Europe 2012

 1. winnie zegt:

  joden of moslims,…..wat kies jij?

  Like

 2. Jan zegt:

  ’t Is nu 2013 en twee jaar kreeg ik uit welingelichte BRON een artikel dat moslims in 2012 uit Europa zouden worden verdreven:
  http://www.amsterdampost.nl/vanaf-2012-worden-de-moslims-weer-overal-uit-europa-verdreven/
  Waarom moslims nu een steeds grotere bek krijgen komt omdat er een moslim in het Witte Huis zit die geadviseerd wordt door de Moslimbroeders. Daarom staan moslims nu te krijsen in Caïro dat Spanje nog steeds bezet is.
  Het wordt tijd dat de Assoeandam opgeblazen wordt.

  Egyptians Protest the Fall of Islamic Andalusia, Vow to Liberate It

  Like

 3. Jan zegt:

  En intussen in Frankrijk:
  Muslims call for major jihad terror attacks in response to Muhammad cartoons
  The suggestions included: killing France’s ambassadors, just as the “manly” Libyan fighters killed the U.S. ambassador in Benghazi; carrying out operations similar to 9/11, London’s July 7, 2005 bombings, and Madrid’s March 11, 2004 bombings, because only attacks of this kind would deter and defeat the “crusaders”; carrying out assassinations; conducting suicide bombings outside the French Information Ministry building; and holding demonstrations outside French embassies
  http://www.jihadwatch.org/2013/01/myjihad-in-france-muslims-call-for-major-jihad-terror-attacks-in-response-to-muhammad-cartoons.html

  Drones inzetten.

  Like

 4. Jan zegt:

  @winnie zegt:
  8 januari 2013 om 19:44

  ‘Why is there no peace in the Middele East’.
  Antwoord van ‘journalist’ Hijmans: ‘Het Palestijnse Recht op Terugkeer blijft – hoe je het wendt of keert – de kern van het Israelisch-Palestijnse conflict.’ Om vervolgens met een ‘indrukwekkende’ lijst antisemieten en antisemitische organisaties te komen opdraven, zoals Israëlhater ‘Rabbi’ Lynn Gottlieb en beroepsantisemiet Ilan Pappé
  h**p://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2013/01/jews-for-palestinia-right-of-return.html

  Het erge is, hij gelooft ook nog dat de wereldvrede uitbarst als de laatste Jood is vermoord, pardon, als de Arabieren weer ‘thuis gekomen’ zijn.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  In 2005 werd The Long Emergency van James Howard Kunstler uitgebracht, met een herdruk in 2006. http://www.indiebound.org/book/9780802142498?aff=JHKunstler
  Daarin doet hij twee voorspellingen. De eerste betreft de torenhoge prijs van een vat ruwe olie.
  Die voorspelling kwam uit, want in juni 2008 kostte een vat ruwe olie maar liefst 147 dollar.
  De huidige prijs van een vat ruwe olie vindt u door op PRIJS in de volgende webpagina te klikken.
  http://tinyurl.com/6a4yd6j Maar dat terzijde.
  Ten tweede voorspelde Kunstler dat de Europeanen moslims zullen deporteren als zij zouden blijven weigeren zich te conformeren aan Westerse wetten en omgangsvormen.
  Die voorspelling is nog niet uitgekomen, nog los van het feit dat bv. vanuit dit land mondjesmaat allochtone recidivisten en andere criminelen worden uitgezet.
  Klip en klaar maak ik de lezer hetvolgende duidelijk en dat geldt eveneens voor alle politiek correcte hotemetoten die ons wijs proberen te maken dat ze de touwtjes in handen hebben.
  Van mij mogen de treinen weer gaan rijden. Het mogen van mij goederenwagons zijn die inplaats van naar Auschwitz naar het ZUIDEN rijden, naar Mekka bv. of nog verder.
  Want hoe zuidelijker je komt hoe warmer dat het wordt.
  Ik ben niet de enige die het toenemende gelazer van al die islamitische overlastveroorzakers
  stront- en strontzat is en ik weet pertinent zeker dat ik niet de enige ben.
  Binnen elitaire kringen denken ze er ook zo over, maar dat zwaarbetaalde zooitje vertikt ’t om de scheur open te trekken. Kennelijk zien ze dit land en de rest van de EU liever naar de kloten gaan. En dat is een ontwikkeling die ik nooit zal accepteren. Ik ben nl. een realistische nationalist, ik hou nog steeds van dit land. Ik vind het tijd worden om in actie te komen.
  Wat gaat u doen? Verder met de kat uit de boom te kijken?

  Like

 6. maria zegt:

  En toch zijn er nog steeds mensen die dit NIET zien! Terwijl er toch genoeg info is! (Dank, E.J.!)
  Mijn broer die bepaald niet achterlijk is leest Trouw (blegh) en wist niet wat een dhimmi is. Toen ik
  hem uitlegde wat de plannen van de Islam/Jihad waren dacht hij dat ik doorgedraaid was. Vrienden op Texel die geen nieuws/krant zien wilden mij met een vroom gezicht uitleggen dat de islam eigenlijk heel vredelievend is. Ik wilde van ellende bijna naar huis zwemmen…..

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Maria het water lijkt mij wel koud om te zwemmen.
  Gerrit ik vrees dat het transport nog niet zover zal komen.
  Ze zijn al bijna zo sterk dat we het zelfs helemaal niet meer klaar krijgen om nog maar niet te spreken over al die dhimmys en zelfs onze landverraders.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Er is maar èèn oplossing gedwongen uitzetting naar land van herkomst, als er ook ‘goede’ zijn jammer, die moeten maar onder de kwade lijden.
  Misschien kunnen de linkse collaborateurs gelijk mee??

  Like

 9. Richard zegt:

  Inderdaad, waarom iedereen die zich niet integreert of zich crimineel gedraagt met familie en al uitzetten? Als ik mij in saoudi arabie niet aanpas en met net zo gedraag als hier, sta ik binnen de kortste keer weer op Schiphol. Mank. Hoe het werkelijk zit met de Islam is ingewikkeld. Kijk maar op Wikepedia naar het leven van hun profeet. Daar wordt omschreven wat moslims weten van Mohammed. Geen wonder dat ze zich beledigd voelen, want geen eentje heeft de hadith gelezen. De koran hebben ze ook al niet zelf gelezen. Dus als wij zeggen dat er haatverzen instaan, geloven ze het niet. Kom je dan met bewijs dat het er wél instaat, snappen ze er niets meer van. Als zij het al niet weten, hoe moeten de doorsnee Nederlandse burgers er dan achterkomen? Die lezen nooit een boek en de tv laat alleen maar domme klapvee programma’s zien. Dus als ik bekenden vertel hoe de Islam werkelijk in elkaar zit, denken ze dat ik gek ben.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @Richard, 10:34
  Zo goed als zeker is er nooit geen profeet mohammed geweest, sterker: goden zijn verzonnen, ze kunnen dus geen opdracht aan niet-bestaande engelen hebben gegeven om een pseudo-literair VOD te schrijven, alle religie is NEP in casu autosuggestie. Ik hoop echt dat jij zo slim bent om dat te snappen, dat hoop ik van alle realistische Nederlanders, sterker: het najagen van hersenspinsels is GEKKENWERK. Iedereen die zichzelf iedere dag van het jaar een rad voor de ogen draait door in sprookjes te geloven, moet heel snel ophouden dat aan anderen op te dringen!! Lees P.J.Vinken goed>>> http://tinyurl.com/chvotkr
  R.Spencer>> http://tinyurl.com/bln52kk

  Like

 11. Doodziek word je van deze islamitische achterlijke idioten. En dan nog zijn er individuen (mensen noem ik ze allang niet meer!) die menen dat het een vredelievend geloof is. Idioten! Het is een ideologie die slechts één doel voor ogen heeft: De totale bekering tot de islam voor iedereen en wie niet wil, mag en moet volgens de koran gedood worden. Lekker hoor.

  In mijn familie (wat er nog van over is) heb ik ook zo’n links achterlijk individu rondsjouwen die roept dat de islam het geloof van de vrede is en de rest loopt vrolijk achter hem aan… Gewoon ONGELOFELIJK! Die kan het rustig vergeten dat ik me bek hou als hij die linkse vuilspuiterij uitkraamt. Fikse klappen ‘op den beck’ kan hij van me krijgen en jullie mogen het gerust weten: van je familie moet je het maar hebben! Ik ben er helemaal klaar mee. Sodemieter op en ga richting mekka op de knieën!

  Ik heb in ieder geval geen bloedverwanten meer die ik familie kan en wil noemen! De islam maakt alles kapot wat je ooit lief hebt gehad! Maar goed, wie niet horen wil, moet het maar zelf onder de lijve ondervinden… stelletje kruipers!

  Dood en doodziek word ik ervan!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 22.08. uur, op 8/1. Helemaal met je eens. Voor mij mogen de MO aanhangers ook vertrekken, liever vandaag dan morgen. Ik hoop Gerrit dat onze bevolking eens wakker gaat worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s