VIDEO: islamitische slavenmarkt, een verslag uit de jaren-60

Van Afrika naar Qatar, deze oude documentaire laat een islamitische slavenmarkt zien. In dit gedeelte kopen en verkopen de moslims andere Afrikanen als slaven.

VIDEO – “Islam and Slavery”:

 

Slavernij in het huidige Mauritanië: zwarte Afrikaanse slaven worden in Mauritanië slecht behandeld door Arabische moslims.

De Mauritaniërs gaan zaterdag naar de stembus om hun president te kiezen, maar één gemeenschap staat helemaal buiten spel. Duizenden Haratinen worden nog steeds als slaaf gehouden, ondanks wetten die deze praktijk theoretisch moeten voorkomen.

Deze mensen werden 800 jaar geleden door de islamitische invasie tot slaaf gemaakt en deze praktijk wordt tot op de dag van vandaag in stand gehouden onder de islamitische heerschappij.

80% van de bevolking van Mauritanië zijn blanke Arabische Berbers = Hassani, 20% zijn zwarte Afrikaanse “Wolof en Foulan stammen”.

Zwarte slaven strijden nog steeds voor hun rechten in Arabisch-islamitische landen.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/62730

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Islam, Slavernij. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: islamitische slavenmarkt, een verslag uit de jaren-60

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Deze wereld is alleen te redden als alles wat met die verdomde veroveringsideologie te maken heeft, radicaal en definitief wordt uitgebannen.
  http://tinyurl.com/6fl3tpo

  Like

 2. Mosje Groen zegt:

  Kan niets meer aan Deckzeijl toevoegen; zooooo mee eens!

  Like

 3. Mosje Groen zegt:

  Maar de eerste keer dat ik ABT-allah hoor uitspreken in de nabijheid van mijn half Hollands/half Antilliaanse kleindochter ga ik lossssssssssssss!!!!!!

  Like

 4. oogenhand zegt:

  @ Mosje Groen

  Daarom moet er een wet komen die relaties tussen Marokkaanse mannen en Antilliaanse vrouwen verbiedt, maar het omgekeerde uitdrukkelijk toelaat.

  Ik voorzie een toekomst waar moslims een koekje van eigen deeg krijgen.

  Like

  • Mosje Groen zegt:

   Oogenhand…de reacties zijn zo voorspelbaar: DISCRIMINATIE!!! Zolang slinks nog met vette overmacht de teugels hanteerd zullen jou toekomstdromen, alhoewel ik die ook ambieer, verre van ons worden gehouden…helaas…

   Like

 5. @oogenhand; ik voorzie een toekomstig wereldbeeld dat alle moslims in de pan worden gehakt! Behalve afvallige moslims die de islam vervloeken!

  Like

  • Mosje Groen zegt:

   ohh…wat hebben jullie een mooie kijk op de toekomst! En ik help het jullie hopen…alleen,,,ik heb een meiske wat straks de pineut is op ze’n zachts gezegd…en gezien de politieke houding vrees ik het ergste voor mijn moppie…ik wil dat niet, wil strijdbaar zijn maar ben ook oma…van mijn geliefde meidje…dilemma tussen hart en hersenen

   Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  @JT, 22:57
  Wat je laatste quote betreft: jij hebt zeker nog nooit van taysir gehoord?
  http://tinyurl.com/3hu6x9u
  Met andere woorden: zodra alle moslims de islam vervloeken en de rug toekeren
  ben ik bereid m’n mening te wijzigen, maar dan eerst zien en dan geloven!!!
  Correctie: ik ben realist: niemand zal het voorgaande ooit meemaken.
  Wellicht dat er iets verandert zoals destijds door Gustave Flaubert werd gezegd en onderaan de volgende pagina staat… http://tinyurl.com/3wdvven
  Als ze dat toen gedaan hadden, zat ik nu vast en zeker heel iets anders te schrijven.

  Like

 7. lucky9 zegt:

  Deze video-boodschap zou ik graag in de poco-smoel van de van de groen-linkse diva’s en dito socialistische macho’s blijven wrijven tot het einder der tijden.

  Zij zijn allemaal (inclusief en meer specifiek Femke Halsema, Herman Van Rompuy én José Manuel Durão Barroso) medeplichtig en dus schuldig aan mensenhandel, seksuele alsook economische uitbuiting en afschuwelijk sadistisch misbruik van niet islamitische vrouwen door islamitische mannetjesdieren, alias al dan niet geschoren baardapen.

  Zij schonden allemaal, héél bewust, -stel U dat voor!- de mensenrechten van tienduizenden onschuldige slachtoffers van islamitisch geweld met voorbedachtheid. Stel U dat voor!

  Voor islamofiele idioten of fascistische sadisten géén genade, nooit! “Ich habe es nicht gewusst?” No way, ze wisten het beter dan wie ook!

  Like

 8. maria zegt:

  In de geweldige video van Bill Warner (over 1400 jaar islam/jihad) wordt ook verteld over de duizenden blanke slavinnen die naar de harems werden vervoerd. Vandaar dat je daar soms nog blauwe ogen tegenkomt….
  @oogenhand : Daar bestaat een heel flauw mopje over waarvan de punchline is: Dan zijn de kinderen te lui om te stelen…maar dat heb ik niet bedacht hoor! ; )

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Gerrit ik vermoed en hoop dat een van de laatste daden van Israël, mochten ze een oorlog tegen de arabieren gaan verliezen, dat verpulveren van die steen zal zijn.
  Maar ik betwijfel of het veel zal helpen tegen die smerige islam.
  Die islam past veel teveel bij de mentaliteit van die arabieren.

  Like

 10. Jan zegt:

  Moslims draaien volledig door over figuurtjes uit de film van Tarantino:

  Action figures for ‘Django Unchained’ draw protest
  Najee Ali, director of the advocacy group Project Islamic Hope, plans a news conference Tuesday with other Los Angeles black community leaders calling for the removal of the toys from the market.
  “We were outraged,” said Ali, upon learning of the figures. “We feel that it trivializes the horrors of slavery and what African Americans experienced.”
  http://www.breitbart.com/Big-Hollywood/2013/01/08/Action-figures-for-Django-Unchained-draw-protest

  En dan te bedenken dat moslims de grootste slavenhandelaren waren en tot de dag van vandaag slaven verhandelen, vrouwen ontvoeren, als slaven houden, zoals onlangs bekend werd in Nederland
  Paspoort inleveren, lange werkdagen en niet naar buiten
  http://www.rnw.nl/nederlands/article/slaaf-den-haag

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Beste mensen bedenk dat binnen het gehele maatschappelijk, economisch, politiek en oorlog juridische systeem genaamd sharia de mogelijkheid tot slavernij nog steeds niet is afgeschaft. Terwijl in westerse landen reeds in het begin van de 19de eeuw een opschoning van start ging betreffende de inkoop, verkoop en het houden van slaven is tot op de dag van vandaag binnen het sharia rechtssysteem van een dergelijke opschoning nooit sprake geweest. Wie waren het ook al weer die Islamisering (Islamisering is implementatie Sharia) geen strobreed in de weg wilden leggen? DENK DAAR AAN BIJ DE EERST KOMENDE VERKIEZINGEN!!!

  Like

 12. @Gerrit; ik heb je twee links bekeken. Ik heb nog nooit van taysir gehoord maar begreep het wel. Ik wist wel dat het bestond. Want het is heel logisch. “Alle moslims zullen de islam vervloeken” heb ik niet gezegd. Misschien een aantal. Hoeveel precies dat weet niemand. Dat weet alleen de Allerhoogste die alle harten kent. Maar daar geloof jij niet in. Ik wel.

  Like

 13. oogenhand zegt:

  Mosje Groen zegt:
  8 januari 2013 om 22:48

  Mijn ideeën zagen aan de poten van de Linkse overmacht. Om te beginnen moeten hun intellectuelen straal genegeerd worden. Immers, zij noemen hun tegenstanders burgerlijke intellectuelen en pseudo-wetenschappers en diskwalificeren hen hiermee. Door het Linkse denken institutionele pseudo-wetenschap te noemen, diskwalificeren wij hen.

  Jan zegt:
  9 januari 2013 om 10:57

  Een samenloop van de Afro-Amerikaanse zaak en de islamitische zaak moet vermeden worden. Leg de nadruk op de plannen van salafisten om de pyramiden op te blazen. Wijs er op dat het taboe op een donkere huid in de Arabische wereld ontstaan is door de religieuze stelling van de islam dat het Christendom superieur is aan de inheemse Afrikaanse godsdiensten. Linkse praat over “Geïnternaliseerd Westers racisme” is gewoon een paranoide samenzweringstheorie.

  Like

 14. Pingback: Islam en slavernij | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s