Welkom in Absurdistan: nieuwtjes uit de islamitische wereld

Screenshot_19

(Door: Udo Ulfkotte)

Voor omgerekend € 13.330,- heeft een 90-jarige Saoedi een jonge kinderbruid gekocht. De familie heeft haar dochter toen gedwongen aan hem uitgehuwelijkt. Maar het meisje was koppig, wilde de grijsaard niet ten dienste staan en sloot zichzelf in de slaapkamer op. De oude man wil nu zijn geld terug. Hij dient een aanklacht in bij de rechtbank. Nu is er een tweedeling in de Saoedische samenleving.

Aan de ene kant staan diegenen die gevangen zitten in de traditie. En aan de andere kant jonge mensen, die niet langer willen dat vrouwen als goederen verhandeld worden. Op Twitter is de zaak van de wellustige grijsaard en het jonge meisje onder jonge Saoedi´s op dit moment in ieder geval een hot item.

In Groot-Brittannië heeft een goed geïntegreerde en ook goed opgeleide moslima haar 7-jarige zoontje doodgeslagen, omdat de kleine jongen de koran niet uit het hoofd kon opzeggen. Daarna heeft de wiskundige het lichaam ook nog verbrand. De rechters in de Britse kustplaats Cardiff hadden daar geen begrip voor. De vrouw moet nu 17 jaar de gevangenis in. Daar heeft zij echter geen begrip voor.

Intussen nemen de haatmisdaden van moslims tegen christenen toe. In Mosul (Irak) werd bij een christelijke leraar de keel doorgesneden. Uiteraard berichten onze media daar niet over – christenen zijn inmiddels onbelangrijk. In Nederland worden op dit moment 2000 kerken gesloten – wie interesseert het nog?

In Egypte werd juist weer een bomaanslag op een christelijke kerk voorkomen. Onze media is dat geen enkele regel waard. Ondertussen onthoofden de door het Westen gesteunde Syrische “rebellen” ijverig mensen, zonder dat daarbij bij ons ook maar iemand tegen protesteert. Noch moslims noch onze politici noch de media. Dat is blijkbaar politiek correct.

De Nederlandse politie heeft (net zoals de afgelopen jaren) zojuist meegedeeld dat Marokkanen in de criminaliteitsstatistiek de meest vertegenwoordigde groep personen vormen. Alle inspanning om jonge Marokkanen ervan af te houden om af te glijden naar criminaliteit zouden zijn mislukt.

Willem Woelders van de Amsterdamse politie beweert dat de “Marokkaanse gemeenschap in Amsterdam een ´broeinest´ voor criminaliteit” zou zijn. Echt nieuw is dat allemaal niet. Het zijn facetten van de nachtmerrie immigratie.

Bron:

http://tinyurl.com/bjosmdu

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Criminaliteit, Islam. Bookmark de permalink .

21 reacties op Welkom in Absurdistan: nieuwtjes uit de islamitische wereld

 1. Jan zegt:

  Als ik vannacht slecht slaap is dit bron zijn schuld!

  Like

 2. Jan zegt:

  Intussen op Cuba:

  Cuban rights abuses, jailings up in new repressive wave
  Political arrests in Cuba jumped to more than 6,600 in 2012, the highest in decades as authorities shifted their strategy for dealing with growing civic resistance, dissident groups say.
  http://www.freep.com/usatoday/article/1809345

  Like

 3. Trias Politica zegt:

  Goed stuk. Het valt te hopen dat de tweede oproep van Geert aan ons parlement om een open debat aan te gaan over het probleem ‘M’ nu eindelijk wel wordt gehonoreerd.

  Like

 4. oogenhand zegt:

  Grappig dat er in Saoedi-Arabië nog enige discussie mogelijk is. Ze worden slap.
  Gelukkig is er zelfs in Pakistan discussie mogelijk over het feit dat Pakistaanse mannen geen Saoedische vrouwen mogen trouwen, omgekeerd uiteraard wel. Daarover denken Pakistaanse mannen en vrouwen heel anders, en dit verklaart de feministische steun voor de islam in het Westen.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  15 jaar, een puber nog. Ik hoop echt dat zie antieke islamitische rukker een paar flinke trappen tegen z’n glockenspiel heeft gegeven.

  Like

 6. Robbert zegt:

  En de linkse geitenwollensokken maar blijven beweren dat het een religie van vrede is. Ik vraag me af of ze voor eeuwig in dat sprookje blijven geloven. Het kan natuurlijk zijn dat ze dat doen om dat ze de werkelijkheid niet willen zien omdat die te eng is voor die tere linkse zieltjes. Het kan ook zijn omdat ze oogkleppen en oordopjes wel confortabel vinden. Wie zal het zeggen.

  Like

 7. maria zegt:

  Flauw hoor om de islam zo aan te vallen! Dit zijn gewoon “incidenten” want de islam is eigenlijk heel vredelievend. Kijk maar eens naar de 99 mooie namen van Allah: Barmhartige, Beschermer, Bron van Vrede etc. Ja daar kijken jullie van op he! En trouwens in IEDERE godsdienst is wel wat mis hoor, kijk maar naar de Katholieke kerk, nou nou! En die opstandelingen in Syrie willen alleen maar vrijheid van die akelige Assad en die video’s waar ze hoofden afhakken zijn gewoon vervalst! (door de Mossad natuurlijk) Want niet de islam, maar Israël is het grote kwaad! Dat jullie dat nou niet willen zien, zucht…

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Zo is dat maria.
  Idd. weer een goed stuk van Ulfkotte.

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  maria zegt:
  9 januari 2013 om 02:10

  Misschien bevindt u zich nog in de ontkennende fase van een islam knuffellarij -verslaving, of helemaal links doorgeslagen, in ieder geval met zo een giftige reactie bent u hier op het verkeerde adres, misschien kan ik u joop.nl aanraden waarop u linkse crypto communistische priet praat kun ventileren, lekker met de geitenwollensokkenclub onderelkaar.

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  @maria

  Nog even dit: uw reaktie gemaakt 9 januari 2013 om 01:56
  https://ejbron.wordpress.com/2013/01/08/belgische-sociale-diensten-bezwijken-onder-de-last-van-turken-marokkanen-en-centraal-aziaten/#more-32216

  maria zegt:
  9 januari 2013 om 01:56
  Misschien mag ik het niet zeggen want ik heb nu zelf ook WW (na 29 jaar) Maar reken eens even uit om hoeveel geld het hier gaat en je slaat steil achterover. En wedden dat de uitkeringen naar Marokko etc. die ze nu willen korten, uiteindelijk gewoon worden gehandhaafd? En dat de fraude daarmee ook gewoon doorgaat, met instemming en hulp van de lokale overheden? Natuurlijk worden we uitgelachen!

  Staat in schril contrast met deze reactie van maria zegt: 9 januari 2013 om 02:10 aan mij gevraagd lijkt het er op dat u met uw wijzende vingertje hier de boel wil frustreren
  https://ejbron.wordpress.com/2013/01/08/welkom-in-absurdistan-nieuwtjes-uit-de-islamitische-wereld/#more-32212

  Like

 11. peterselie1 zegt:

  Slotervaart het mysogyne mekka voor verkrachters?

  Er worden gemiddeld twee vrouwen per dag aangerand, verkracht of misbruikt in Amsterdam. Elke dag. Twee. En één op de drie vrouwen van die twee per dag wordt verkracht. Waarbij we er best vanuit mogen gaan dat die cijfers nog hoger liggen vanwege angst om aangifte te doen.

  http://www.geenstijl.nl/

  Like

 12. Hellen zegt:

  Juist @peterselie1 , en waar in 020 ? Goed geraden , uiteraard in Slotervaart en de Bijlmer , waar het barst van de verrijkers die ons land kapot maken ! Wat een zooitje , wat een belIJd , wat een visie , wat een drama en ze proberen nog steeds die vuiligheid onder t kleed te schuiven , smerige linkse/rooie landverraders . Daarom worden we uitgeperst en uitgeknepen , want naast de ellende betalen wij ons wezenloos aan uitkeringen , kinderbijslag , subsidie’s en andere bulshit , en als dank verkrachten ze ook nog eens onze dochters en vrouwen , terwijl ze luid krijsen vuile k*nkerhoer . Er is maar 1 oplossing eruit trappen , dat hele zooitje allochtoon tuig .

  Like

 13. Dat er volgens de huidige statistieken 2 vrouwen/meisjes per dag worden verkracht is nog maar het topje van de ijsberg in deze twee wijken. Het daadwerkelijke aantal verkrachtingen door deze cultuurverarmers ligt vele malen hoger. Vele vrouwen en vooral jonge meisjes durven geen aangifte te doen uit angst voor represailles! Daarnaast is er nog het loverboy probleem in deze wijken. Hierover horen we nagenoeg nooit iets en de weinige aandacht die er aan wordt gegeven door de overheden en instanties laten een vertekend beeld zien middels instructievideo’s en ander beeldmateriaal wat laat zien dat het steeds blanke jongens/mannen zouden zijn die dergelijke misdaden plegen. Het is verdomme de omgekeerde wereld.

  Wanneer worden die verachtelijke beesten eens met naam, toenaam en rugnummers genoemd? Het verzwijgen van de waarheid is minstens even zo erg als het plegen van de misdaad zelf! En ja, de reden hiervoor is al jaren bekend: Het PvdA-geitenwollensokkebeleid en het eeuwige linkse wegkijken van de realiteit! Een realiteit welke zich steeds verder uitbreidt als de welbekende olievlek!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Peterselie 1 10.48. uur, beroerd word ik van deze misselijkmakende berichten over de marokkaanse zgn. prachtparels. De hele integratie is volledig MISLUKT, zeker waar het de islamisten betreft. En nog blijven de politici ontkennen dat we een groot probleem hebben in ons land, namelijk de onaangepaste islam-volgers.

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Nieuws uit India: ZUM KOTZEN…!!!!!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21207123/___Verkrachting_was_eigen_schuld___.html
  (advocaat van dat tuig is zeker ook een vrouwenhater)

  Like

 16. oogenhand zegt:

  Worden Marokkaanse meiden verkracht door Somaliërs?

  Like

 17. maria zegt:

  Beste peterselie1, ik hoopte nog dat het sarcasme er dik genoeg bovenop lag… Wees maar gerust hoor, ik ben geen islamknuffelaar! Deze site is voor mij erg waardevol omdat er op een goede manier wordt bericht over zaken waar je in de mainstream media weinig over hoort en waar ik het, voor de goede orde, ZEER MEE EENS ben. Ook uw bijdrage kan ik zeer waarderen. Dus, mijn excuses voor de schrik en ik zal niet meer zulke flauwe grappen maken!

  Like

 18. peterselie1 zegt:

  maria zegt:
  9 januari 2013 om 15:11

  Sorry Maria, ik had het echt niet door dat jouw reactie sarcastisch bedoeld was, ik haalde nog met mijn suffe hoofd twee verschillende reacties van jouw aan, en die stonden in schril contrast met elkaar. In plaats van het dieper doorspitten van je reactie, reageerde ik verkeerd, In het dagelijkse leven wil ik ook nog wel eens sarcastisch doen over bepaalde onderwerpen/topics die wij hier normaal vinden op deze blog, meestal krijg ik zo een blik van meent hij het nu of niet? Hoop dat je mijn excuses aanvaard?

  M.v.g.

  Like

 19. maria zegt:

  Excuses aanvaard, peterselie1! Maar iemand naar joop.nl sturen is wel een hele zware straf….
  (al moet ik bekennen dat ik soms stiekem naar anjameulenbelt.nl ga om me lekker te kunnen ergeren)
  En dan te bedenken dat mijn parodie voor veel mensen hun echte mening is, dat is pas echt treurig!

  Like

 20. peterselie1 zegt:

  @maria oke Maria bedankt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s