Islam is hier! Islam is hier! Islam is hier!

Screenshot_31

(Door: Martien Pennings)

Ik heb eens een keer een feestje bezocht waar Rob Oudkerk, ex-PvdA-wethouder te Amsterdam, ook te gast was. Hij stond toevallig in mijn buurt en ik maakte hem voor het eerst mee. Hij heeft zeker anderhalf uur monomaan tegen me aan staan te lullen over zichzelf. En over wat-ie van vanalles vond. Dus ik herken mij helemaal in de ervaring van Heleen van Royen, die in 2004 blijkbaar ook zo’n gesprek had met Oudkerk:

“Van Royen is verbijsterd over de ontkenning van Oudkerk: ‘’Hij had het alleen maar over zichzelf. Zijn laatste woorden waren: ik lees het wel.’ Ze verwacht niet dat Oudkerk juridische maatregelen tegen haar zal nemen, omdat er een getuige bij het gesprek zat.”

Ontkenning? Juridische maatregelen? Oudkerk had Van Rooyen verteld dat-ie dol was op porno en hoerenbezoek, en dat-ie ook wel eens op de Theemsweg ging neuken, waar heroïnehoeren, slachtoffers van drugsverslaving  en van vooral Oost-Europese en Marokkaanse pooiers en mensenhandelaars stonden te pezen. Als wethouder was hij er eigenlijk medeverantwoordelijk voor dat de misstanden aan de Theemsweg aangepakt zouden worden.

Maar wat ik zeggen wilde: de ruimdenkendheid die Oudkerk aan de dag legde qua mensenhandel en heroïnehoeren, had hij ook bij de extreme vrouwontmenselijkings-symbolen van de islam.  Anything goes! Want in een campagne in 2003, die onder zijn auspiciën werd ontworpen, werd het mogelijk geacht dat een boerkaab een signaal van vrouwelijke empowerment zou kunnen zijn. Alsof je een ijzeren-enkelketting-met-loden-bal als een teken van vrijheid opvat.

Ik liep in dat jaar 2003 in de Amsterdamse Linnaeusstraat en maakte de foto die bij deze tekst staat afgedrukt: een dame  die met mooie ogen over haar gezichtssluier heen kijkt, met daaronder de tekst: “Power-girl of probleemgeval?”  De méér dan levensgrote  affiches stonden indertijd overal in de stad.  Een Marokkaan in een leren jasje, een forse veertiger, zag me de foto maken, bleef staan en siste me agressief toe: “Jaja! Goed voor jou! Goed voor jullie!”

Tien jaar nadien, in de eerste dagen van 2013, liep ik op een plein niet ver daarvandaan. Ze kwamen van drie kanten: twee jonge zwarte vleermuizen in niqaab van voren, en twee groepen dikke ouwe wijven met vette hoofddoeken van links en rechts. Ik hield het even niet. Ik stak mijn beide armen hoog in de lucht en riep: “Hoera, hoera! Islam is hier! Islam is hier!” Want daar word je in deze buurten als je gemiddeld twee uur op straat bent, 500 keer per dag aan herinnerd. Een van de vette sleepvoetende wijven, zo zag ik uit mijn ooghoeken, bleef staan en schreeuwde me woedend toe: “Ja, natúúrlijk islam is hier!”

Allicht. Heel gewoon dat je 500 keer per dag een nazisymbool in je smoel wordt gewreven. Wen er maar aan. En niet verwonderd doen! Want dat levert agressie op. Wat zouden de lieve hoofddoekmeisjes aan de kassa bij Albert Heijn zeggen als ik hun vertoon van levensovertuiging elke keer zou beantwoorden met de vraag: “Zozo! Dus jij bent van de islam?” Of als ik elke keer als ik zo’n hoogwateridioot , soepjurk , hoofddoek of boerkaab op straat tegenkom zou roepen: “Hallo islam! Hallo islam!!” Hoe lang zou het duren voor ik ben opgepakt of in elkaar geslagen? En dan heb ik het er nog niet eens over dat ik zou uitleggen wat ik van hun “geloof” vind: een roofmoordenaarsideologie.

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Islam, Islamisering, islamofascisme, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Socialisten, Vrijheid. Bookmark de permalink .

62 reacties op Islam is hier! Islam is hier! Islam is hier!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zo waar wat U hier naar voren brengt Hr. Pennings. Bij mijn buurt, in een middelgrote stad in Limburg is het hetzelfde laken het pak, daar zie ik ook steeds meer PINGUINS – moslima ingepakt als tent- rondlopen. We worden vreemden in eigen land. En door de waanzinnige politici van LINKS en LINKS-LIBERALE origine gaat deze toestroom gewoon door, en alles krijgen deze onaangepasten GRATIS, UITKERING,HUIS,MEUBELS. En in plaats van dankbaarheid, staan deze achterlijke zandmensen ons naar het leven. Ik kots van DEN HAAG en BRUSSEL die dit ons door de strot hebben geduwd, de MASSA-IMMIGRATIE.

  Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  Enigzins off topic, maar ik wil jullie wijzen op een artikeltje in Trouw en VK. Zou dit de storingen van de afgelopen weken op deze site kunnen verklaren?

  http://www.trouw.nl/tr/nl/5091/Religie/article/detail/3374488/2013/01/09/Nederlandse-sites-gehackt-om-anti-islamfilm.dhtml

  Like

 3. Jouw verhaal klopt, Martien. Ik loop één keer per jaar door de Linneausstraat tijdens de Herdenking van Theo van Gogh en ik zie ook telkens vrouwen in lange zwarte gewaden met hoofddoek op. Zo lopen ze daar de Albert Heijn naar binnen. Bij de brug waar de trein over gaat in de Linneausstraat tegenover de Albert Heijn staat een bankje. Daar ga ik altijd zitten. Toen ik de laatste keer daar ging zitten op 2 november zat er al een islamitische vrouw. Zodra ik aanstalten maakte om te gaan zitten stond ze vliegensvlug op en nam de benen. Of ik vies en gevaarlijk ben en stink!

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  …….Het worden er bij mij in de wijk en buurt ook steeds meer….zeker na de komst van Moskeeën: groepsdruk!! Westers geklede Nederlanders worden opeens moslims in tenue………….. waar je ook komt…………in wat voor een bedrijf/winkel je ook komt………………………..its in your face!!!
  Maar o wee als dit keppeltjes waren……………….
  Ik geloof dat ik me ook maar eens van mijn “geloofs”-kant laat zien…..

  Wat die Oudkerk betreft: ik stond verbaast van die hautainiteit ( gewend bij de PvdA) na het gebeuren. De man viel alleen maar over van Rooyen en dat zijn vrouw en kinderen eronder leden en dat er ook iets bestond als privacy en dat ie in zijn functie stress had en daarom…….

  Ja ja L.L, je hebt misbruik gemaakt van een heroïne hoer in plaats dat je d’r helpt en dat je je fouten toegeeft.slappe idioot…dat je nog huisarts bent.gatver moet er niet aan denken (daar klaagde hij geloof ik ook nog over, dat er patiënten bij hem wegliepen).

  Like

 5. Robbert zegt:

  We zijn maar ‘gezegend’ met die islamideologie!

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Een treffende sfeer tekening waaruit de sfeer van politieke verrotting je tegemoet slaat.
  Dit is het klimaat van de ”vooruitgang”
  Wee degene die daar het zegenrijke niet van inziet.
  Zo ziet de waanzin er dus uit en zo ook breng je een uitvoerder van de politieke waanzin in beeld.
  Om van over je nek te gaan.
  Jo Witteroos..verzucht :
  ”Maar o wee als dit keppeltjes waren……………….
  Ik geloof dat ik me ook maar eens van mijn “geloofs”-kant laat zien…..”
  Zeg dat wel, Jo!
  Nu ben ik zelf christen en een groot vriend van het Joodse volk en Israël, en ik begin mij steeds meer af te vragen of het een zinvol gebaar zou zijn indien er zoveel mogelijk mensen er toe zouden overgaan om hun verbondenheid met het jodendom en Israël daadwerkelijk zichtbaar te maken door middel van een goed zichtbare Davidsster.
  Naar verluidt reed in oorlogstijd de Deense koning ,die niet in allerijl de Noordzee was overgestoken om zichzelf in veiligheid te brengen, elke dag op zijn paard door Kopenhagen, waarbij hij goed zichtbaar een David ster droeg.
  Zon gebaar kan ik zeer waarderen.

  Misschien wordt het inderdaad de hoogste tijd dat overal ín ons land het straatbeeld wat ontgift wordt, door het – op zeer grote schaal- dragen van een symbool;waarvan de islam gruwt….

  Wachteres en ik hebben het er vaak over.

  Like

 7. Trucker zegt:

  EEEEEEEEKKKKKK, ik ben niet vlug bang maar als ik zo’n rechtoplopend spook in een tent zou tegenkomen zou ik het in mijn broek doen…
  Grapje maar wat gaan kinderen denken als ze soiets tegenkomen.
  OPZOUTEN met die handel islam enkel in islamlanden dus ver van ons bed maar niet in het Vrije Westen.
  Mijnheer Wilders mag er blijven op hameren dat er smeerlappen zijn die ons willen overleveren aan kerels in soepjurken en vrouwen onder tenten in ONS VRIJE WESTEN.
  Maar, maar als het afhangt van de rechtsen buiten ermee en liever gisteren dan vandaag, want het links tuig die onafhankelijke journalistiek voorstelt (ik lig nu echt in een deuk) in de media en de andere soorten die vanonder eender welke steen kruipen is verlekkert op islamieten.

  Like

 8. Hellen zegt:

  @ Henk V 20.06
  Zo moeilijk is het niet voor Nederlanders (( die never nooit zullen buigen of kruipen en hun kop never nooit , vrijwillig op het hakblok zullen leggen voor die bloeddorstige woestijnratten )) het kost geen moer om een ketting met een groot kruis over je jas te dragen , doe ik al zeker een jaar of 10 , on line kan je heel simpel Israelische T shirts kopen bij http://www.israeli-t.com/ er is nu een geweldige aktie , heel veel T . SHIRTS va. Dollar 5.95 , kijk bij OUTLET !!!! En koop er een paar , tis voor het goede doel !!!! Ik heb er 7 besteld , worden per post na 7 dagen thuis gestuurd , wij kunnen , als het Lente/Zomer wordt , dan met minimaal 161 EJ. Bron bezoekers ook dagelijks vele islamietjes confronteren en provoceren met teksten als IDF , Mossad It’s Never an Accident en I love Israel , gewoon DOEN , laat die haatbaarden en ingepakte zwarte spoken maar zien waar WIJ voor staan !

  NEVER SURRENDER !!!!!!!!!

  Like

 9. Dat Nederland aan het verpauperen is ziet iedereen! Niet alleen vanwege het continu binnenhalen van ongecultiveerde, zwakzinnige kamelenvolkeren, maar door het systematisch overnemen van hun achterlijke cultuur! Een macabere Devolutie dus!

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  En dan die onooglijke lange jassen die die ingepakte moslimwijven dragen, in de zomer zowel als in de winter, zelfs als de mussen dood van het dak vallen, ze moeten en zullen die lange jassen dragen, zo mogen van die GESCHIFTE allah en z’n verzonnen instructieboekje niet als vrouw herkenbaar zijn.
  Ze zijn allemaal lid van de LWB.
  Lange Winterjassen Brigade.

  Like

 11. @Hellen; ik ben van plan om bij de Hema een Jodenster aan een ketting te kopen. Dat is een amulet van twee driehoeken. Op de Joodse vlag staat ook een Jodenster. Die wil ik zichtbaar voor iedereen op mijn borst dragen!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 21.02. uur, lange winterjassen brigade whoehahahaha! Die zit!

  Like

 13. rian zegt:

  Ons verzet tegen de woestijnratten zie ik als een plicht , en sinds enkele maanden heb ik als ik
  naar ons winkelcentrum ga een zilveren jodenster om , met binnenin een kruisje.
  Kijk maar eens bij Zoeb .nl.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Rian 21.27. uur, lijkt mij een heel goed initiatief!

  Like

 15. Robbert zegt:

  Beste G Deckzeijl

  die lange jassen zijn wel degelijk een probleem want omdat ze zich zomer en winter zo kleden zijn ze ook vaker ziek. Het gevolg is dat de doktoren en ziekenhuizen overspoeld worden door hoofddoeken met lange jassen of zo je wilt langgejaste hoofdoeken. Uiteindelijk betalen wij het (harde) gelag want door deze dingen maar ook het ongezonde eten wat ze doen kraakt ons verzorgingssysteem in alle hoeken en gaten.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Ik draag niks(behalve m ’n kleren dan). Als “ze”tegen mij beginnen te zeiken zeg ik gewoon: allah bestaat niet.En da’s een feit.
  (moge zijn toorn op me neerdalen alst wel zo is. Lekkertochnie, puh!)

  Like

 17. Robbert zegt:

  Nou G Deckzeijl helaas bestaat hij/zij/het wel. Je kunt op YouTube filmpjes zien wie die allah in feite is.

  Like

 18. maria zegt:

  Op de gehoofddoekte AH-meisjes kan ik niet boos worden. Wat ik wel eng vind zijn de totaal gesluierde dames die hier voorbij komen op weg naar de islamitische basisschool. (ik noem ze “anoniempjes”) Dit zijn meestal nederlandse bekeerlingen die het rete-interessant vinden om lekker extreem mohammedaan te zijn. Of ze doen zo hun best om toch vooral niet door hun echtgenoot voor hoer te worden uitgescholden. En ik? Ik moet bekennen dat ik wel eens huiver om mijn davidster-ketting hier in de Baarsjes om te doen. Is dat laf? Ja, maar ik heb hier al eens een demonstratie meegemaakt van “Marokkanen tegen politiegeweld” en heb dat als zeer bedreigend ervaren.
  Ja, de islam is hier!

  Like

 19. Marcel zegt:

  Zou wel een goeie actie zijn.
  Ik droeg vroeger veel sierraden, oorbel, horloge, ketting, enz.

  Nu nooit meer, niets.
  Ik zal nog eens goed zoeken, ik moet nog ergens een gouden halsketting met een hugenotenkruis eraan liggen. Dat droeg ik toen al vanwege de betekenis, ik ben protestants gedoopt.

  En op zolder heb ik nog een plunjebaal uit mijn diensttijd. Eens kijken of ik daar niet zo’n vlaggetje van de mouw af kan halen, zet ik hem op dezelfde plek terug op mijn burgerjasje.

  Like

 20. treintrien zegt:

  @ trucker:
  in een van de filmpjes van Pat Condell beschreef hij hoe een burka-vrouw door een Brits jochie werd beschreven als een “Letterbox Lady ”
  ’t Is al een heeeeel oud filmpje, maar dat vond ik zo mooi 😉

  @ Deckzeijl:
  LWB, wat een prachtige verwijzing naar de Onwelriekende Gleuven Brigade van Komrij 😉
  Wat toch triestig dat die man ons zo vroeg ontnomen is.

  Like

 21. Avidia zegt:

  Ja zeker, ze zijn allemaal ziek, ik ben in geen 20 jaar naar de dokter geweest, alleen een jaar terug, ik had een zeer pijnlijke oorontsteking het was niet uit te houden, dus toch maar naar de dokter, de hele wachtkamer zat vol met buitenlanders, die ook nog in hun taal tegen de kinderen spraken, ik wist niet wat ik zag, later hoorde ik dat dit al heel lang speelt, daarom gaan onze gezondheidszorg omhoog, alleen omdat een druppel uit de neus van zo’n turkje meteen een doktersbezoek vereist, zijn ze nu helemaal gek geworden met z’n allen??? Pikken wij dit????

  Like

 22. luckybee zegt:

  De Bouw van de Al Fath Salavistische Moskee aan de Laan van London hoek M.H. Tromp weg in Dordrecht gaat ook gewoon door.In de buurt wonen hoofdzakelijk rollators gebruikers.Dat wordt een bloedige massakker als de Jihad opgeroepen wordt.

  Like

 23. luckybee zegt:

  Dit is wat Lucifers aan Jezus Christus heeft beloofd:”
  Matthéüs 4,1-11

  De verzoeking van Jezus
  8 Wederom nam Hem de duivel mede op een zeer hogen berg, en toonde Hem al de koninkrijken der wereld, en hun heerlijkheid;
  9 En zeide tot Hem: Al deze dingen zal ik U geven, indien Gij, nedervallende, mij zult aanbidden.

  En dit heeft Allah (Via Mohammed) aan de moslims beloofd.
  24. Het Licht (An-Noer)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 64 strofen.

  55. Allah heeft aan degenen onder u die geloven en goede werken verrichten beloofd, dat Hij hen voorzeker tot stedehouders op aarde zal stellen, zoals Hij degenen die vóór hen waren tot stedehouders maakte en dat Hij de godsdienst, die Hij voor hen heeft gekozen, zeker zal bevestigen, en dat Hij hun na hun vrees, vrede en veiligheid zal geven; Mij zullen zij aanbidden en niets met Mij vereenzelvigen. Maar wie daarna het geloof verwerpen, zullen overtreders zijn.

  Like

 24. BertG. zegt:

  Ik moet regelmatig hier een aantal keer naar de adres balk kijken of ik wel bij ejbron terecht gekomen ben i.p.v. een of ander forum van een zwarte kousen kerk site.
  Soms lijkt het er wel op.
  Leer zelfs eens een leven te ontwikkelen en zelf na te denken dan dingen uit een boekje te blijven herhalen.
  Dan doe je toch precies hetzelfde dan dat wat je andere verwijt. Niet zelfstandig kunnen nadenken vanwege zo’n stom sprookjesboek.

  Like

 25. Jan zegt:

  @Jack Terrible zegt:
  9 januari 2013 om 19:38

  Ik heb daar dichtbij vroeger gewerkt. In een zijstraat van de Linnaeusstraat vlakbij waar Theo werd vermoord staat een lagere school waar de pinguins hun koters naar toe brengen en dus is er een stoet van dat volk die kant op. Dan is er het Motessori Lyceum op de Polderweg dat al niet bijdraagt aan de leefbaarheid. Veel van de scholieren komen ’s ochtends in de winkel van AH. De wijk die ligt tegenover het politiebureau is nagenoeg een allochtonenwijk geworden wat je kunt merken als je in de Dekamarkt komt (vlakbij de Hema)

  Like

 26. Jan zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  9 januari 2013 om 21:24

  Ik kan mij niet voorstellen dat die zwachtels om de kop in een warme zomer als het broeierig weer is en een beetje miezerd een lekker gevoel geeft. Ik stel mij voor dat het het gevoel van luizen geeft en dat je haar aan het eind van de dag stinkt als zweetvoeten.

  Like

 27. peterselie1 zegt:

  Advocaat: ‘Dode grensrechter lokte het uit’

  Advocaat Geert-Iem Roos vindt dat grensrechter Richard Nieuwenhuizen zijn dood zelf heeft uitgelokt. Want Geert-Iem Roos heeft de leukste baan van Nederland. En voert die goed uit. Hij mag namelijk de 16-jarige voetballertjes vrijpleiten van het doodschoppen van grensrechter Richard Nieuwenhuizen. Of strafvermindering voor deze belhamels regelen.

  http://www.geenstijl.nl/

  Like

 28. peterselie1 zegt:

  Leuk om te lezen wat je mee hebt gemaakt Martien!

  “Hij heeft zeker anderhalf uur monomaan tegen me aan staan te lullen over zichzelf.

  En over wat-ie van van alles vond.” Als je een lijntje snuift dan kun je met gemak een monoloog houden van anderhalf uur, het narcisme spat van deze communist af, als water wat door een hoogte verschil op de rotsen klettert, tsa Rob Oudkerk vindt zijn eigen persoontje heel erg belangrijk. Herinner mij nog het akkefietje wat hij toen had, hij reageerde geïrriteerd tegen zijn rode broeder Job Cohen over die “kut Marokkanen” niet bewust was dat de microfoon van de geluidsinstallatie nog aanstond. Met zo een uitspraak kun je duidelijk zien dat de vlag de communistische lading dekt, de islamitische aap uit de mouw kwam. Dat de communisten de islam apologeren is alleen voor de bühne, niets anders, het is een onderdeel van hun verdorven politiek. Zij zijn het punt voorbij, dat alle douceurtjes waarmee de islam mee bevooroordeeld wordt, niet meer teruggedraaid kan worden.

  Like

 29. G.Deckzeijl zegt:

  @Treintrien, 01:13
  Ja, ik mis Komrij ook vreselijk. Heb jaren geleden z’n meesterwerk over de Nederlandse treurbuis
  gekocht, onnavolgbaar leesvoer. Tip: koop snel z’n laatste dichtbundel Boemerang!!!!
  Uitg. De Bezige Bij, ISBN 9789023465591
  Er staat ook materiaal van GK op youtube.

  Like

 30. E.J. Bron zegt:

  @BertG. (08:46)

  Ik vind dat u niet degene bent die hoeft te oordelen hoe iemand anders zijn leven leeft en inricht en volgens welke richtlijnen. Het maakt mij niets uit vanuit welke invalshoek men vecht tegen de rode islamofielen en de islam. We hebben een gezamenlijke vijand!

  Like

 31. BertG. zegt:

  Bron, mijn excuus. Ik zal het niet meer doen of op dergelijke berichten reageren.
  Maar ik heb tegen elk geloof wat. Dat is mijn storing.

  Like

 32. jowitteroos zegt:

  @ Hellen 20.43

  Goed plan, had al speldjes besteld maar kon in Nederland de Shirts niet vinden of ik moet via het buitenland met een paypal betalen. kan de shirts natuurlijk ook zelf laten bedrukken en kopen die winkels heb je wel in Nederland.

  Like

 33. BertG. zegt:

  Beste E.J. Bron, nog 1 ding.
  Als ik ergens lees dat alle ellende is begonnen door de mensen die niet meer in het woord god geloven en daardoor van het juiste pad zijn geraakt. (heb hier ook vaak gestaan dergelijke berichten) dan voel ik mij persoonlijk ook beledigd en aangevallen in mijn persoonlijke levenssfeer en hoe ik mijn leven inricht. Ook niet gelovige kunnen beledigd worden hierdoor.

  Like

 34. E.J. Bron zegt:

  @BertG.

  Eens! Ik heb inmiddels een olifantshuid en lees daar overheen en doorheen. Tip: verlies nooit het uiteindelijke doel uit ogen! Véél belangrijker dan elkaar vliegen afvangen!!

  Like

 35. G.Deckzeijl zegt:

  Niet alleen de islam is hier, moslimvriendje Spekman ook.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21210036/__Spekman_is_haatmails_zat__.html
  Hij weet nog niet half wat talloze Nederlanders zat zijn.
  En dan zit die stakker ook nog op facebook, hopende dat alle Nederlanders daar gaan kijken.
  Gaat niet gebeuren, ben pas ziek geweest.

  Like

 36. Anneke zegt:

  “Hmm; krijg onderhand een (z)waar PUNTHOOFD van de islam-/mohammed-cultuur….”!!! Ga minder, minder en minder de markt op. Loop ‘k in ’t winkelgebied, dan waan ‘k me toch merendeels in een verweghistanland. Hoe vaak gebeurd het wel niet dat de islamitisch conservatieven bewust ruzie zoeken op straat, in de winkel, ect. ect. ect. Tegenwoordig zijn de gehoofddoekte dames net zo brutaal en agressief, als hun mannelijke broederkes. Wàt is het dan moeilijk om de kaken op elkaar te houden en je niet te verlagen naar hun ‘niveau’. De afgelopen jaren is het mijzelf merendeels gelukt om m’n mondje dicht te houden en m’n woorden in te slikken. “Niet reageren, daar bereik je véél meer mee…lol schenk je ze niet. Ze verwachten discriminerende -, vernederende reactie’s/woorden, maar krijgen nul….” Dìt geeft mij grote (gewetens) bevrediging!!!-!!! “Overwinning, op de ‘oosterse’-duisternis”

  Like

 37. Wachteres zegt:

  http://www.at5.nl/artikelen/93900/woeste-passagier-overgiet-chauffeur-met-benzine

  Weer een positief bericht uit Amsterdam. Bekend bij iemand, Martien misschien? 😉

  Like

 38. Hellen zegt:

  @ jowitteroos 13.14
  Je kunt ook via Western Union betalen als je geen paypal hebt , ook dan worden ze na de betaling te hebben ontvangen opgestuurd ! Het zijn erg mooie T shirts , ik had er al een paar , kwaliteit is prima , en ze kosten bij israeli-t shirts maar 5.95 dollar das nog geen 5 euri voor een origineel shirt .
  Voor die prijs kan iedereen de islamietjes provoceren en confronteren .

  Like

 39. treintrien zegt:

  @Deckzeijl:
  heej bedankt, ga straks even kijken of er nog wat op mijn bol-bon staat.
  De treurbuis noem ik al jaren de ‘galbak’
  (wij hebben nog zo’n ouderwetse met een beeldbuis, zo’n grote, vandaar)

  Like

 40. G.Deckzeijl zegt:

  @Hellen, 15:51
  Pracktische bumpersticker. http://tinyurl.com/be54uxd
  Ook geschikt als vlag of als billboard langs snelwegen,of, nog leuker:
  als eigen briefhoofd, als je schrijft naar pro-moslim-hotemetoten en aanverwante
  gedrochten. Keus genoeg, lijkt me.

  Like

 41. Hellen zegt:

  @ Gerrit 16.05
  Ik ben gek op bumperstickers , heb net die tegen de intoleranten op de achterkant en zijkanten van mijn auto en op de brievenbus geplakt , maar krijg deze sticker niet te zien via die link , zit der een vautje in ?

  Like

 42. Bakito zegt:

  Goed stuk. Eindelijk iemand die het opneemt voor deze arme, onderdrukte immigranten. Hulde.

  Like

 43. Hellen zegt:

  @ Bakito
  Je vergeet , zielige en tolerante achter ” deze arme , onderdrukte immigranten ” owwww , hoe kan ik het vergeten , uiteraard vreeTzame .

  Like

 44. Bakito zegt:

  @ Hellen
  Die kwalificaties spookten wel door mijn hoofd, maar als groentje hier wilde ik de zaak niet overdrijven. Niettemin en nogmaals, het wordt tijd dat we deze nieuwe burgers eens bevrijden uit hun duisternis.

  Maar hoe??

  Van de politiek hoeven we niks te verwachten, zelfs Wilders geeft sinds de EU niet meer thuis….

  Like

 45. Hellen zegt:

  @ Bakito
  Dan heb je iets gemist , want in het nieuwjaars intervieuw zei Wilders dat de islamisering weer bovenaan de agenda staat in 2013 , samen met de EU bende en de Economie .

  Like

 46. Bakito zegt:

  @ Hellen
  Dat heb ik gemist vanwege vakantie. Maar goed, Wilders plaatst dus drie verschillende zaken bovenaan zijn agenda, hetgeen verwarrend is voor de achterban. Op deze manier blijft de PVV zwalken en speelt daarmee het CDA en VVD in de kaart. Zwevende kiezers zijn m.i. cruciaal bij de volgende verkiezingen in 2016. Links lacht zich helemaal ziek bij zoveel driespalt aan gene zijde van het politieke spectrum.

  Like

 47. Hellen zegt:

  Nou @ Bakito , ik ben een PVV stemmer van t eerste uur en vind deze 3 items wel degelijk het belangrijkste , dat vind ik niet verwarrend maar juist duidelijk , dan weet je waar de PVV staat en wat hun punten zijn , de islamisering is het grootste gevaar OOIT , die EU shit daar moeten we asap uitstappen , kost Miljarden en zit vol met linkse zakkenvullers , islamknielers en ongekozen dictators en de economie , tja er zal wat anders moeten gebeuren , dankzij het krankzinnige regeer akkoord van de VVD en Pvdalla , gaan we kapot , 45 % van de Nederlanders zit al in de problemen , er staat heel veel op t spel , daarom is het te hopen dat er 18 Januari veel mensen op t Malieveld zullen staan , er moet aktie ondernomen worden , we lijken wel ingeslapen , laten alles maar over ons heen komen , terwijl we uitgeperst en uitgekleed worden , het is de hoogste tijd om te laten zien dat we deze bulshit niet langer pikken .

  Like

 48. Hellen 18.13 uur; ik heb ook twee van die stickers over intoleranten gekregen. Eén van die stickers heb ik op de algemene schuurdeur van de flat geplakt. Een dag later was ie alweer beschadigd want iemand heeft aan die sticker staan te krabben. Zo intolerant!

  Like

 49. Bakito zegt:

  @ Hellen
  45 % die in de problemen zit. Kun je dat specificeren? Volgens mij ligt dat vaak ook aan persoonlijke keuzes van mensen en het feit dat we verwend zijn. Ik bedoel, niet alles is de schuld van de overheid….

  Like

 50. Trucker zegt:

  BertG. zegt:10 januari 2013 om 12:25

  Wees blij dat Europa Joods Christelijke wortels heeft, ondanks dat je “iets tegen elk geloof hebt”.
  Stel je een nanoseconde voor dat je een islamiet zou geweest zijn…
  Ik heb respect voor het Katholieke geloof was in mijn tijd aktiever te beleven dan vandaag en, ondanks dat ik er afstand van heb genomen heb ik er respect voor.
  Isalm is voor mij geen geloof nog religie want iets dat je dwangmatig (met de dood tot gevolg als je eraan verzaakt) wordt opgelegd is niet vredelievend noch religieus.
  Islam is gewoon kill, kill en nog eens kill en dan nog alles en nog wat, zelfs arme ezels enkel voor de lol van zo’n geschifte neanderthalerachtige islamiet haatbaard gedoe.

  Like

 51. BertG; vindt de bijbel een stom sprookjesboek. Dat vind ik niet. En heel veel mensen delen mijn mening. Natuurlijk delen ook heel veel mensen de mening van BertG. Jezus was zo’n liefdevol mens en had zulke scherpe en gedurfde uitspraken waar ik nog steeds bewondering voor heb. Moslims geloven niet dat Jezus aan een kruis is gestorven en na drie dagen uit de dood opstond. Moslims haten de vele leugens van de bijbel. Ze noemen Jezus ook anders, Iesa. Wegens de haat van moslims aan het christelijke geloof ben ik graag een Christen! En ik drink graag een biertje.

  Like

 52. Trucker zegt:

  @ Jack Terrible zegt: 11 januari 2013 om 21:46
  Sommige mensen hebben momenten dat ze hun emoties de overhand laten krijgen in een handeling…nooit goed.
  Het Katholieke geloof bewust denigrerend en minachtend beschouwen is een groot onrecht aan alle mensen die het Christelijke geloof belijden en (ik hoop in het geval van die BertG onbewust) de woestijncultuur die eigenlijk kill kill en nog eens kill is GELIJKSTELLEN met een religie.
  Tja BertG hoop dat je bij de les bent en eens je eigen gedachten analyseert.
  Islam gedoe en het Goddelijke woord als evenwaardig beschouwen…

  Terrible, schol (hoop dat het lekker koel is).

  Like

 53. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible 21.46. uur, zonder meer waar. Ook al zou ik kritisch tegen het christendom aankijken, ik kan nooit om de persoon Jezus Christus heen. Hij heeft laten zien, waar de mens uit zou ( moeten) (kunnen) leven. Barmhartigheid, liefde, en verdraagzaamheid waren het kenmerk van zijn leven. Een zedelijkheid die werkelijk na te streven is. Dat laat buiten beschouwing, dat ieder mens het recht heeft om daarin te geloven, of niet in te geloven.

  Like

 54. BertG. zegt:

  Nog 1 keer dan,
  Ik heb waardering voor ieder zelfstandig en zelf nadenkend mens. Waar dan ook in de wereld.
  En wat moslims ergens van vinden, boeit mij voor geen meter. Net zoals wat iemand anders van welk geloof dan ook ergens vind. Boeit me ook voor geen meter.
  Als we mekaar daar niet mee lastig zouden vallen, dan zijn we al op de helft om een vredige wereld te kunnen creëren.

  En als je zo in de waar bent door een geloof dat je vind dat iedereen minderwaardig is omdat ie niet gelooft dan ben je verkeerd bezig vind ik.
  Iedereen die iemand wil dwingen of overheersen dient een nekschot te krijgen.
  Als we mekaar met rust zouden laten dan was dit nooit begonnen.
  Het zijn altijd gelovigen (welke dan ook) die de neiging hebben om andere uit te sluiten en slechter te vinden dan zichzelf omdat die iets anders vinden. Dat is het probleem. Ook in onze westerse wereld. Vaak genoeg meegemaakt.
  Het gaat er toch niet om wie de meeste medestanders heeft in een geloof of een idee.
  De meeste zijn meelopers trouwens omdat ze anders uit de ploeg liggen.
  En als iemand ergens een houvast/geloof in zoekt, ga vooral je gang maar val andere er niet mee lastig. Doe ik ook niet omdat ik weer wat anders vind.
  Het woord respect gebruik ik niet want respect moet je eerst verdienen in mijn beleving.
  En dat zijn er maar zeer weinig voor mij die het woord respect verdienen.

  Like

 55. BertG. zegt:

  En ik heb trouwens nog nooit ergens beweert dat ik islam een religie noem of vind of gelijkwaardig acht.
  Maar dat geldt voor elk ander geloof ook. Daar zal ik het ook nooit over beweren.
  En het is een ieder vrij om daar wat anders van te vinden.
  Ik gebruik me eigen hersen inhoud/pan.
  Daarmee bepaal ik zelf wie deugt en niet. Daar kan iedereen onder vallen. Wel of niet deugen.

  Me opa was ook nogal gelovig maar viel nooit andere lastig hiermee of een oordeel over een ander klaar hebben omdat hij wel geloofde en een ander niet.
  God zit achterop je fiets op je bagagedrager als je dat wilt. Zei hij altijd.
  Daar heb je geen kerk voor nodig of andere mensen. Een wijs man.

  Like

 56. BertG. zegt:

  Het staat mij nog goed voor de geest hoe mijn nichtje op visite kwam bij der oma (mijn moeder) met gekruisde vingertjes een angst kreetje uitslaan over een kruisbeeld aan de muur bij me moeder wat daar al meer dan 50 jaar hangt.
  Dat hoorde daar niet, dat was slecht en duivels en nog veel meer.
  Compleet gehersenspoeld door zo’n jehova trut die der moeder is toevallig. En doodsbang voor de duivel gemaakt en iedereen veroordelen die wat anders vindt. In en in triest vind ik zo iets.

  Like

 57. BertG. zegt:

  In het verleden weleens mijn medewerking gegeven aan een musical met de begeleiding van de muziek voor 7de dag adventisten. Deze huurde een ruimte bij het leger des heils om te oefenen.
  Als ze geweren hadden, dan hadden ze mekaar beschoten. Zo een hekel hadden ze aan elkaar omdat ze iets anders vonden. En allemaal ging het om dezelfde god volgens mij.
  En nee, ik was een buitenstaander die graag mensen helpt ergens mee. In dit geval muziek begeleiden.
  Ik hoorde niet bij de 1 of de ander. Maar heb geen oordeel over wat mensen doen en hoe ze dat beleven.
  Als het nou nog niet duidelijk is. Ik veroordeel niemand omdat ik iets gek vind. Ik help zelfs nog om iets mogelijk te maken. Zonder enig belang hierbij.
  Dat geeft een heel andere kijk als buitenstaander zonder vooroordeel.

  Like

 58. @BertG; de aap komt uit de mouw! Je zuster of schoonzuster en nichtje zijn Jehovah’s Getuigen. Mijn ouders waren christelijk opgevoed maar mijn zusje en ik mochten nooit naar de kerk. Ik heb vanaf mijn 22ste jarenlang allerlei kerken bezocht. Toen ik bijna dertig was heb ik mij laten dopen als Jehovah’s Getuige. Dat ben ik 5,5 jaar geweest en toen ben ik er radicaal mee gestopt.
  Daarna heb ik nog twee jaar de Katholieke kerk bezocht, toen jaren niks meer en tegenwoordig bezoek ik de Joods-Christelijke pastor en islamcriticus Ben Kok van de Tora-Yeshua gemeente.

  Like

 59. BertG. zegt:

  @Jack, nou komt de aap uit de mouw? Je snapt het niet goed geloof ik. (me schoonzusje trouwens)
  Zulke mensen worden ook groot en wel los gelaten in een wereld die anders denkt dan zij geleerd hebben. Dat is het grote gevaar in alles. Daarmee blijven ze een vijandige blik houden op de wereld omdat ze anders zijn. Exact gelijk aan elk aan ander geloof. Uitsluiten van andere.
  Zie 2de voorbeeld. Het gaat erom dat andere uitgesloten worden om een mening die anders is.
  Verder tot me 13de bijna in een kerk opgegroeid (RK) Nooit vervelend ervaren. Niemand werd ook uitgesloten of anders behandeld. Het is maar hoe er mee om gaat. En daar scheelt het nogal in wat opvattingen betreft. Jehova’s zijn wel heel erg extreem hierin. RK het makkelijkst.
  Ik woonde 13 jaar lang tegenover de Gerardus Majella kerk (als ik het goed schrijf) in A’dam Oost. Indische buurt.
  IN het midden een kerk en erom heen scholen en klooster en pastorie. Kerk werd als doorloop gebruik want dat was korter lopen. Inmiddels hebben ze daar ook een grote haathut van gemaakt.
  Ik heb nog steeds aan niemand een hekel maar laat mekaar met rust. Er is geen aap in een mouw. Of je nou christen, jood, of moslim bent. Laat mekaar met rust en iedereen in ze eigen waarde. En hier hebben gelovige vaak nogal moeite mee. Dat is de aap in de mouw.

  Like

 60. BertG. zegt:

  Ik begin aan iemand pas een hekel te krijgen wanneer iemand mij probeert te vertellen dat ik van het pad ben af geraakt maar dat het weer goed komt als ik ook maar ga geloven en de heer in me hart sluit. Oeverloze gesprekken met maar 1 doel. De ander proberen te overtuigen en er bij te halen.
  Ik denk dat ik een menswaardiger mens ben dan de vele gelovige die ik ooit ben tegen gekomen.
  Zij rechtvaardige regelmatig hun gedrag omdat ze menen een regeltje erop na te moeten houden en zich daardoor onhebbelijk opstellen.

  Like

 61. Pingback: Amsterdamse zender AT5: ook de islamitische roofmoordenaars-ideologie kleurt helemaal oranje | E.J. Bron

 62. Pingback: Van Rossem van GeenStijl heeft een voorlijke Belg ontdekt | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s