POSTER

Screenshot_48

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

72 reacties op POSTER

 1. E.J. Bron zegt:

  ??? Graag gedaan hoor!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Om ieder misverstand uit te sluiten:ik steun jullie initiatief* 200%. Maar ik ga niet naar het Malieveld, en niet alleen omdat al die Haagse hotemetoten dat heel makkelijk vinden. Ze kunnen van een afstandje de zaak observeren.En met dat facebook wil ik sowieso niks te maken hebben.
  http://tinyurl.com/auxaelu
  Ik gebruik de laatste decennia andere middelen om m’n ongenoegen mbt dat vreselijk eigenwijze en arrogante Nederlandse bestuur voor het voetlicht te brengen en dat is niet met demonstraties meelopen. Die worden nl. door stillen gefilmd en de opnamen worden bewaard zodat deze, op een voor de heren geschikt moment, tegen je gebruikt kunnen worden. Want je kunt geen stap meer zetten in dit land of het staat meteen ergens op een harde schijf en zie ’t er maar eens af te krijgen als je niks te verwijten valt. Nee, die lol gun ik de heren niet. Laat ze de ECHTE problemen maar aan gaan pakken, waarvan we nu wel onderhand weten dat ze te belazerd zijn om dat te doen.En het dragen van die groengele hesjes is helemaal de bloody limit. Je valt op als een olifant in een aardbeienveld. Kan me de grote anti-kruisrakettendemonstraties in 1981 nog herinneren als de dag van gisteren, ik was er bij, uit volle overtuiging. Toen ook geen hesjes, ZUM KOTZEN.
  Maar ik snap ’t heel goed, dat van die hesjes… jullie ook…???
  Hoe dan ook: veel succes de 18e a.s., hou je ogen open maak zelf ook filmpjes…!!!
  *voor het buiten werking stellen van welk regeeraccoord dan ook zijn krassere middelen nodig!!!

  Like

 3. Verder grote radiostilte over deze demonstratie bij de pers….

  Like

 4. BertG. zegt:

  Daar was ik ook bij. En dat was meteen de allerlaatste keer ook. Toen had ik ’t door hoe ’t werkte.
  Daar is meer voor nodig om hier nog iets te bereiken.
  Maar verder sta ik er ook volledig 200% achter. Blijft moeilijk hier in NL. Ik heb ’t nog niet kunnen bedenken wat zou werken behalve 150 zetels voor de PVV.

  Like

 5. Leo zegt:

  plaatje zoveel mogelijk forwarden kan een bijdrage leveren aan de opkomst ??

  Vergeet niet,
  Iedere NEDERLANDER IS !!!! voor dat tuig al en verdachte zodra die zijn huisdeur uitstapt.

  Like

 6. willemientje zegt:

  Die hesjes zijn om de verplichte ordedienst van 10% van het aantal demonstranten te omzeilen, anders geen vergunning, en ook de persoonlijke aansprakelijkheid van de organisatie

  Het is geen kattenpies om dit te organiseren, en wij weteen heus wel dat ze in Den Haag niet als bibberende juffershondjes binnenblijven, Q music heeft er al aandacht aan besteed, luna is al in de uitzending geweest, pownews heeft mij al gebeld,
  Door zo laat toestemming te geven, en het evt nog een week later te zetten, hebben ze de promotietijd verkort

  Wij zijn natuurlijk ook maar amateurs, maar we doen ons best, en als het allemaal goed gaat, willen we dit regelmatig herhalen, en proberen de onvrede te bundelen, samen staan we sterker

  Iedereen wil op z’n eigen manier iets doen, al kunnen we maar voor elkaar krijgen dat er de volgende keer nagedacht word voor mensen gaan stemmen, dat kan op websites als deze, dat kan op facebook, en zelfs met een demonstratie

  Waarom al bij voorbaat zo negatief door sommige mensen, we moeten toch iets proberen
  Laten we eerst maar afwachten, en als je zelf niet kan komen, hang dan in elk geval de Nederlandse vlag halfstok ter ondersteuning

  Ik heb soms het idee dat ik me moet verdedigen omdat ik meewerk aan de demo
  De grootste credits zijn voor Luna

  En facebook is een handig promotiemiddel, verder doe ik er ook niet veel mee, en ze kunnen overal meekijken als ze willen, ook hier!!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Beste Willemientje ook ik kan niet aanwezig zijn bij de demonstratie. Ik heb een afspraak staan bij mijn tandarts waar ik niet omheen kan. Ook ik sta 200% achter de demonstratie! Hierbij wens ik jou Willemientje en alle andere demonstranten veel succes 18 januari a.s.

  Like

 8. willemientje zegt:

  Hang dan je Nederlandse vlag maar halfstok, er zullen veel mensen niet kunnen komen, al heb ik wel een tip, Blokker verkoopt weer treindagkaarten voor 17 euro, kan online, scheelt enorm in de kosten

  Like

 9. Willemientje, klopt als een bus! De wettelijke regels voor het houden een demonstratie zijn gewoon dermate ingewikkeld en kostbaar gemaakt, niet alleen om de demonstranten te demotiveren maar ook om er zelf een paar vette graantjes van mee te pikken!

  Like

 10. G.Deckzeijl: Ik denk niet dat meedoen aan een demonstratie tegen je gebruikt kan worden, want dan zouden de honderden (en mogelijk) duizenden demonstranten ook hiervoor aangeklaagd kunnen worden! En ik denk niet dat zij een volkstribunaal willen riskeren, waarbij hun incompetentie wereldwijd kenbaar wordt!

  Like

 11. G. Deckzeijl, bovendien wordt ook alles wat op publieke sites geschreven wordt door reaguurders nauw gevolgd via IP-adressen en geregistreerd. Als ze een reden zouden willen vinden, dan zou ik nu al achter slot en grendel zitten!

  Like

 12. En de kernwoorden die het meest in de gaten worden gehouden is de Islam en de EU!

  Like

 13. E.J. Bron zegt:

  Erger nog = zijn! 🙂

  Like

 14. Hellen zegt:

  Hoe kom je aan een geel vest ??

  Like

 15. Peter Hart zegt:

  ANVB winkel , en normaal verplicht in ieder auto ?

  Like

 16. BertG. zegt:

  @Hellen, bij de action voor zo’n 1,5 euro.
  @realpredictor, daar ben je nog niet belangrijk genoeg voor om aangehouden te worden.
  noord-korea is er niks bij inmiddels hier. Er zijn er meerdere voor gegaan. Geen reden om dan maar niks te doen natuurlijk.

  Like

 17. willemientje zegt:

  Hellen, een oranje hesje zal ook wel goed zijn, is verplicht in de auto, bij de axion hebben ze ze ook wel denk ik,

  Bert, mag ik van jou hier het bankrekeningnummer neerzetten? De dranghekken, en chemische toiletten zullen ook ergens van betaald moeten worden ( smile) en alle kleine beetjes helpen

  Like

 18. willemientje zegt:

  Heb trouwens net omroep Max aan de lijn gehad

  Like

 19. Hellen zegt:

  Oei , heb wel een auto maar geen vest , moet ik me nou schamen ?

  Like

 20. willemientje zegt:

  Ja natuurlijk, je moet wel netjes luisteren naar de overheid, het is voor je eigen bestwil, Hellen

  Like

 21. louis-portugal zegt:

  Gelukkig zit ii een eind weg zodat ik geen smoesje hoef te verzinnen.
  Ik heb altijd een hekel gehad aan massas bij elkaar hoe belangrijk het ook is.

  Like

 22. Hellen zegt:

  Das het probleem @ Willemientje , de (R)overheid luistert niet naar mij , daarom heb ik maling en een bloedhekel aan die bende Haagse hypocrieten en zakkenvullers , uitgezonderd , natuurlijk de kamerleden van de PVV .

  Like

 23. Ik koop morgen een geel vestje bij Action en een treinkaartje bij Blokker. Dan nog een algemene vraag, hoe moet ik reizen van CS Den Haag naar het Malieveld. Rijden er speciale bussen?

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  @Willemientje, 20:28
  Heb dat slappe Meldpunt-consumentenprogramma van vanavond gezien. Die Elles de Bruin met haar gespeelde verontwaardiging maakt op mij geen indruk. Ouderen gaan ook actievoeren, samen met CSO* -chef W.van Minnen, ze gaan met de verantwoordelijken praten…
  Tsja, ik had ’t vooruit kunnen weten. Voordat je ouderen wakker hebt geschud dat ze straks op een houtje moeten bijten, zijn we zomaar drie generaties verder. Het spijt me heel erg maar dat wordt niet wat. Een emailBOMBARDEMENT ligt meer in de lijn en dan niet eenmalig, nee, GVD iedere dag van de week, dat noem ik actievoeren.
  Want als je 100 eurie hebt kun je geen 300 eurie uitgeven, capice, lezers????
  En omdat al die silmpele zielen zo vreselijk snel vergeten, nog even dit:
  http://tinyurl.com/a2cgbax
  *overkoepelende ouderenbonden-club

  Like

 25. Het Malieveld ligt binnen loopafstand van CS Den Haag! Met de tram van CS Den Haag of Hollands Spoor tram 9 of 16 halte Malieveld.

  Like

 26. Hellen zegt:

  @ Jack 22.06 , het malieveld is vlakbij het station , is lopend goed te doen .

  Like

 27. Tiny zegt:

  @ Jack,

  Kijk even op Google maps voor de plattegrond van Den Haag ter oriëntering. Maliveld is vlak bij CS, in principe kun je het lopen. Maar er zijn ook een heleboel trams.

  Like

 28. laura van der storm zegt:

  Het is nog niet zolang geleden dat allerlei islamitisch gespuis met baarden en djelleba’s , onder aanvoering van van Bommel en Gretta Duisenberg stonden te demonstreren in Amsterdam ZONDER gele hesjes en nu zullen de autochtonen een geel hes moeten dragen (doet me denken aan een gele ster). Het moet toch echt niet gekker worden in dit land!!

  Like

 29. Dees zegt:

  @ Jack Terrible
  Het Malieveld ligt zowat naast Centraal Station. Is dus lopend te doen, hoogstens 5 a 7 minuten en je bent er.

  Like

 30. Dees zegt:

  En mochten er mensen zijn die slecht ter been zijn. Of om een andere reden niet kunnen lopen. Tram 9, stopt op het Korte Voorhout, dat is schuin tegenover het Malieveld. Maar let op: Tram 9 stopt niet op Centraal Station zelf, op dit moment. Dit vanwege werkzaamheden. Tram 9 stopt daarom tijdelijk op de Schedeldoekshaven, dat is: als je uit Centraal Station komt, een stukje naar links lopen en dan om de hoek. Bijna alle trams die normaal beneden stoppen op CS, stoppen daar nu, dus dat zie je vanzelf. Maar als het goed is (al weet ik niet of het de 18e nog zo is) staan er mensen van de HTM, om mensen de weg te wijzen.
  Neem dan Tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand!

  Like

 31. G. Deckzeijl, ik las eens deze afsluiter van een artikel:
  “Schijnbaar moet eerst het water echt tot aan de lippen komen, voordat men massaal in de benen komt om te gaan vechten voor hun verworvenheden en daarbij alle mogelijkheden en sociale media gebruiken die zij tot hun beschikking hebben. Helaas komt dat protest vaak te laat, omdat de kaarten dan al geschud zijn en hervormingen al zijn doorgevoerd”

  Wij kunnen dus niet langer passief blijven, want hoe langer men wacht met acties, hoe meer de kans dat het te laat is! Ik betwijfel of wij op tijd zijn, maar niets doen betekent onherroepelijk onze doodsvonnis!

  Een dooddoener maar toch: “Nooit geschoten is altijd mis!”

  Like

 32. Mosje Groen zegt:

  Ik ga wel.

  Het zal me niet gebeuren dat als straks alle regeringsellende losbreekt/al IS gebarsten over de bevolking, ik daar slechts een paar lullige zinnetjes op het internet als weerwoord tegenover heb gesteld.

  Like

 33. G.Deckzeijl zegt:

  11-1, 07:17 Ik voer actie op een andere manier, waarvan acte.

  Like

 34. G.Deckzeijl zegt:

  @Laura 02:10
  AMEN..!!!!

  Like

 35. Tistochwat zegt:

  @ BertG. om 20:42

  Geweldig, dat nummer van Herman van Veen bij dat filmpje van die schijtlijsters!
  Kijkt u ook eens hier als u tijd heeft?
  http://tistochwat.wordpress.com/2011/01/06/prins-carnaval-en-kapitein-iglo/

  Slechts 16 aanwezigen?
  http://www.hyves.nl/agenda/19353360/AANKONDIGING_DEMONSTRATIE_WIJ_ZIJN_TEGEN_HET_NIEUWE_REGEERAKKOORD_reblog/

  Ik wens de initiatiefnemers heel veel succes bij de demonstratie, die van de ‘heren in Den Haag’, onze ‘graaiende leiders’, aan strenge regels moet voldoen!
  Het moet een kudde makke schapen zijn, anders zwaait er wat voor de betogers…
  Nee, dan zie ik liever zoiets als tijdens de Franse Revolutie, maar hiervoor zijn we nog niet rijp, denk ik…

  Eigenljk vraag ik me af waarom niet ALLE PVV-stemmers een keer gaan demonstreren in Den Haag? Wilders is de enige die ons voor alle ellende die nu al vele jaren over ons wordt uitgestort, wil behoeden!

  Like

 36. @Tistochwat: dit is slechts een van de vele reblogs! Er zijn er veel meer omdat deze aankondiging is doorgestuurd naar de vrienden op de diverse community sites, die deze ook weer hebben overgenomen en naar hun vrienden hebben gezonden. Zo wordt namelijk een lawine-effect gecreëerd!
  Het aantal aanmeldingen daarvan is hier dus niet te zien., maar naar ik heb vernomen loopt dit in de vele honderden
  Het vreemde is wel dat er helemaal niets staat van deze demonstratie in de media, terwijl de demonstraties van de asielzoeker, Koerden, enz. destijds volop in spotlight in de belangstelling stond!

  Like

 37. correctie laatste zin; deze moet zijn:: volop in de spotlights/belangstelling stonden!

  Like

 38. BertG. zegt:

  @Tistochwat,
  Leuk dat ‘m bekeken hebt. Je had ‘m zelf ook op je site gezet zag ik.
  Slechts 16 aanwezig? Dit zijn alleen maar hyves klanten. Niet iedereen is hier mee bezig.
  Ik denk dat ’t wel wat drukker wordt. Althans dat hoop ik voor iedereen die er aan mee doet.
  En die PVV stemmers die hebben het laatst ook met de verkiezingen behoorlijk laten afweten om maar vooral strategisch te stemmen. En dus niet voor de PVV te kiezen.

  Like

 39. Tistochwat zegt:

  @ BertG. om 13:25

  Ik ben blij dat ik NIET ‘strategisch’ heb gestemd en mijn oren NIET heb laten hangen naar die opruiende valse linkse propaganda van o.a. de rooie staatsomroep waardoor we nu nog steeds én steeds meer met de gebakken peren zitten.
  Ik vrees dat er bij nieuwe verkiezingen wederom linkse landverraders aan de macht komen…

  Like

 40. Tistochwat zegt:

  Hm… de eerste zin van mijn vorige reactie loopt niet zo lekker maar ik denk dat men wel begrijpt wat ik bedoel.

  Like

 41. Anneke zegt:

  Haleluyah….Het ziet er naar uit dat wij wèl naar Den Haag komen!!! Laat onze boze stemmen maar horen, laat maar merken dat we het méér dan zat zijn!!! Decennia lang financieel – en materieel letterlijk UITGEKLEED te worden!!! Wij Nederlanders zijn wéér terug in de tijden van de jaren-50/-60….althans voor velen ‘voelt’ dit weldegelijk zo. Eens zal de bom exploderen, deze fase is nu HEEL NABIJ!!! Maar de geld- en machtlustige heren, op de regeringstroontjes, blijven zich vastklampen aan al het BEDROG. ZIJ zullen letterlijk ONDERUIT gaan op ’t laatst zal er REDDING voor het volk zijn….”Wie het laatst lacht, lacht uiteindelijk het hardst…De verbale volumekracht heeft ruimschoots tijd gehad om zich te ontwikkelen..hahaha”.

  Like

 42. Anneke zegt:

  @Bert G..13.25u..Het tellen van de stemmen verloopt al decennia niet langs de ‘democratische route’. “Is er ooit wel een faire democratie geweest”??? Man de burger wordt al tijden/eeuwen bedrogen en beduiveld door de zogenaamde!!! meerderen!!! En weet heel goed hoe de PVV door de journalistieke drek is gesleept tijdens de baringsweeën van 12-09-2012- de laatste verkiezingen!!!

  Like

 43. BertG. zegt:

  Anneke, dat weet ik al een vrij lang. Vaak in een reactie vermeld.
  Maar als er 150 stemmen voor de PVV waren dan valt er niks meer te rommelen.
  Er wordt overal mee gerommeld hier in NL. Maar wie controleert de controleurs. Niemand.

  Like

 44. Alex Groen zegt:

  Gewoon maar een simpele vraag van een eenvoudige Nederlander : Komt St. Geert zelf ook of laat hij het aan zijn adjudanten over, zo ja wie van hen komt er er ? Sorry dit had ik natuurlijk niet mogen vragen.

  Like

 45. Volgende week vrijdag neem ik de benenwagen vanaf CS Den Haag naar het Malieveld met mijn schilderij van 70 bij 50 centimeter. Op dat schilderij staan 5 of 6 (eigenlijk 5 en een half) politici, kinderlijk geschilderd, met boven hun hoofden de volgende tekst geschilderd; And all the politicians are making crazy sounds. (En alle politici kramen onzin uit) Die tekst is van de Amerikaanse zanger Lou Reed uit zijn song Heroin! Dit schilderij draag ik op mijn borst tijdens de demonstratie. Ik hoop dat de NOS en talrijke andere media ook aanwezig zijn!

  Like

 46. Hellen zegt:

  @ dhimmy666 / groenslinxertje 17 .09

  Een simpel antwoord aan een nog simpeler gutmens , een misselijk makend kwijltje ? Of zit ik er naast en biedt jij , een miezerig , onbelangrijk kereltje zich aan om de hr. Wilders te beveiligen ? Kan ook zijn dat je van joop bent weggetrapt of dat ze je op maroc uitgemaakt hebben voor kaffir .
  Anders nog iets te melden ? Iets zinnigs ,belangrijks ? Nee ? Tieft dan op trol !

  Like

 47. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen 18.26. uur, heel goed Hellen. Ik stond ook op het punt een reactie te geven op deze trol! En ze blijven maar komen, de Laarmansen, de Chantallen, de Columbussen en de de Witts. Gelukkig hebben we ze snel in de smiezen. Prettig week-end.

  Like

 48. Hellen zegt:

  @ Tom
  Als je zo’n reactie leest dan denk je , WTF , gek , smerige trol , rot op , een blinde ziet dat hier alleen maar de keiharde waarheid wordt gezegd en dat wij daarvoor de straat op willen gaan , dan komt er zo’n ( dat vind IK van die dhimmy trol ) nieuwe nsber hier zijn rotzooi gooien ?
  Ook voor jou een goed weekend Tom .

  Like

 49. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen dank U. En voor alle reageerders een goed weekend. Together we stand!

  Like

 50. we gaan ervoor kost mij zelf die dag ook veel geld ,een stille hoop dat we resultaat boeken ,,ik heb het gevoel dat er veel in de kiem gesmoord is /gaat worden!! wat betreft de Media,, Maar straks staan ze met hun lange neuzen VOORAAN!! OM DE WERELD TE LATEN ZIEN HOE WIJ ALS MAKKE LAMMETJES DEMONSTREREN ACHTER EEN HEKJE !! ik denk dat op het binnenhof althans het torentje een paar mensen hun broek niet droog houden van het lachen ,,

  Like

 51. We hoeven niet bang te zijn dat zoals in islamitische landen het geval is dat we gearresteerd worden en levenslang achter de tralies verdwijnen of dat we op het Malieveld onthoofd worden door boze regeringstroepen. Het is nog niet zo. Wat niet is kan nog altijd komen. De sharia staat voor de deur…

  Like

 52. BertG. zegt:

  Beste reageerders, hebben jullie niet wat erg vlug een kant en klaar oordeel klaar hier.
  Een volstrekt normale vraag van Alex Groen 17:09

  Komt Geert ook of komt er iemand anders. Is hij uitgenodigd.
  Hij vraagt het zelf heel voorzichtig, waarschijnlijk kent hij de tendens al hier.

  Nee, de naam groen is dan alweer voldoende als stok.
  Mensen worden hier soms wel erg vlug als trol aangezien en alles gaat er voor uit de kast.

  Like

 53. G.Deckzeijl zegt:

  Zouden ALLE Nederlanders van de ene op de andere dag TEGELIJK moeten doen, dat is nl.
  actievoeren!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21214130/__De_Winter_weigert_belasting__.html
  Maar dat is ijdele hoop, ik wéét ’t maar al te goed, de meesten doen ’t 7 kleuren tegelijk in de broek voor die Haagse hotemetoten zodra ze gaan dreigen met pliesie en deurwaarders,
  want zo is ’t toch al jaren in dit land, of niet soms???

  Like

 54. BertG. zegt:

  Ik vind dit b.v. veel zorgwekkender. Weer geld voor haathutten in een bezet deel van de eu. Cyprus. Wat nog steeds bezet grond gebied is maar daar hebben ze het maar niet meer over.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/01/eu-geld-voor-turkse-moskee%C3%ABn

  Vaak herhaald hier. Verlies niet het doel uit je ogen. Deze is gemeenschappelijk.

  Like

 55. willemientje zegt:

  Deze demonstratie is a-politiek, geen enkele partij is hierbij betrokken, het is geen PVV idee, ook niet van de SP, PvdA etc, het is een idee van een gemende groep burgers, we willen het juist niet laten kapen door de politiek, wat niet wil zeggen dat er geen anhangers van de diverse partijen komen
  Dus ik vind het wel een vreemde vraag, je kan evengoed vragen of sint Mark, sint Diederik, sint pechtold, en de andere sinten komen, maar Geert wordt er uiteraard weer uitgelicht, stop daar eens mee
  Er zijn meer Nederlanders als PVV ers die het niet eens zijn met de gang van zaken

  Like

 56. BertG. zegt:

  Dat sint hebben ik even overheen gelezen. Stom.
  Maar omdat het TEGEN deze regering is, zou het misschien kunnen dat ze sympathisant zijn of deze aktie op een andere manier willen steunen zonder de boel te kapen. Zo las ik het.
  Niemand van de regering is tegen de regering behalve de PVV. Ook de SP vind alles best volgens mij. Vandaar.

  Like

 57. G.Deckzeijl zegt:

  @Willemientje, 11:07
  Wat je laatste opmerking betreft: dat zal best en ik geloof je graag, maar dan mag die categorie
  wel eens HEEL SNEL iets van zich laten horen, bv. op dit blog.
  Aldus: OPROEP aan alle a-politieke Nederlanders die zich ook al jaren ergeren aan een bepaalde ontwikkeling, LAAT WAT VAN JE HOREN.
  Laat niet de hete kastanjes door een klein groepje uit het vuur halen, STOP met die afwachtende houding van hetzalmijntijdweluitduren en namijdezondvloed e.d.
  Mail of schrijf naar politici, blijf dat volhouden, DOE IETS..!!!

  Like

 58. jade zegt:

  Ik hoor nog niks op radio en TV…
  Zou het iets zijn om het op Twitter te gooien?

  Like

 59. Hellen zegt:

  @Bert 09.22
  Sorry hoor , ik hoef zoiets maar met 1 oog te lezen om dat rood linkse sarcasme te herkennen , ST ? Adjudanten ? Wie van hen komt er ? Sorry dat had ik natuurlijk niet mogen vragen ? WTF . Welk normaal mens tikt dit bij zijn volle verstand in ? Alleen bepaalde personen , die eelt op hun voorhoofd hebben en een IQ van 60 , of een groen slinx /dhimmy666 /pvdalla stemmer en islambuiger volgens mij .

  Like

 60. G.Deckzeijl zegt:

  En toen stonden ze allemaal met de mond vol tanden…!!!

  Like

 61. Tistochwat zegt:

  @ G.Deckzeijl om 11:56

  U zegt o.a.: “Mail of schrijf naar politici, blijf dat volhouden, DOE IETS..!!!”

  Een zeer goed idee dat ik zeker ga uitvoeren. Elke dag dezelfde mail naar die lui sturen hoeft niet veel tijd te kosten. Hun mailboxen moeten ontploffen!
  Tevens houd ik me al bezig met ‘kopersboycot’.
  Een demonstratie is uiterst prijzenswaardig, maar ik heb er altijd het gevoel bij van: ‘het groepsgewijs en vooral ordelijk laten zien dat je het ergens niet mee eens bent’.
  Het feit dat de graaiende Haagse onderdrukkers bepalen hoe WIJ ons ongenoegen tijdens een demonstratie mogen laten blijken, hoe WIJ ons dienen te gedragen (!), getuigt van schaamteloze, dictatoriale en arrogante bemoeizucht.
  Natuurlijk hoop ik dat 18 januari a.s. een groot succes wordt, want er is hard aan gewerkt, maar ik vrees helaas dat men weer volkomen sch**t aan ons zal hebben!

  Misschien mag deze link hier worden geplaatst? Het gaat over ‘kopersboycot’:

  http://tistochwat.wordpress.com/2012/12/23/demonstreren-tegen-rutte-ii-heeft-grotere-kans-van-slagen-vanuit-de-luie-stoel-dan-vanaf-het-malieveld/

  Like

 62. A3an zegt:

  Beste mensen,

  Helaas zit ik de volgende week de hele week ver weg….
  Ik heb het ook al op DDS geplempt;

  Neem een paar grote spandoeken mee met de tekst;

  ZIJN WE NU GENOEG UITGEKLEED ???

  EN:

  WE ZIJN GENOEG UITGEKLEED !!!

  Probeer de mensen zo ver te krijgen om tegelijkertijd zo veel mogelijk kleren uit te trekken !!!

  Dit zal (ook) internationaal de aandacht trekken…Zeker weten…

  En zeker bij de Nederlandse pers !

  Zo een primeur laten ze zich (zeker weten) niet ontgaan…

  TV kan er dan ook niet meer omheen !!!

  DOEN !

  Veel succes en prettig weekend….

  PS-je

  Misschien kan dit bericht doorgesluisd worden (middels de actie-opzetters) naar alle sites waar jullie deze actie gepost hebben, ik weet niet welke…

  Door twitteren met linken van betreffende sites met de poster zou ook al heel veel zoden aan de dijk zetten…

  Grtz…

  Like

 63. Tistochwat zegt:

  Kijkt u eens naar ‘Vraag van vandaag’ wat een fantastische ‘democratie’ wij hier hebben (poll)?

  http://www.ing.nl/particulier/logoff/index.aspx

  Hoe kunnen wij in Nederland trouwens een ‘democratie’ hebben als Bea Bilderberg… pardon, ik bedoel natuurlijk: mevrouw Van Amsberg het hier in feite helemaal alleen voor het zeggen heeft?
  Die ‘hoog boven ons verhevene’ heeft zó angstaanjagend veel macht…

  Like

 64. Pingback: Demonstratie tegen het nieuwe regeerakkoord! | Tistochwat B.V.

 65. we zullen van ons laten horen, maar ben ik bang dat het stelletje volks vertegenwoordtgers ,,Oost Indisch Doof zouden zijn

  Like

 66. Ik vind het nog steeds vreemd dat er NIETS over de demonstratie in de media staat, ook informatie zoals op de agenda van het Malieveld en agenda Den Haag is niets hierover te vinden!
  Er zal toch minstens 1 officieel bericht moeten zijn? Over de demonstratie van de Koerden waren honderden berichten te vinden!
  Ik ga hier morgen toch over bellen….

  Like

 67. Ik ga morgen naar het Malieveld maar ik neem een schilderij van Minister-President Mark Rutte mee die naar de pijpen danst van Herman van Rompuy, President van de Europese Unie. Te bewonderen op http://www.svpbunschoten.nl/politicalart.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s