EU-besluit: ook Oost-Europa wordt nu met Afrikanen en Arabieren overstroomd

Screenshot_28

Cecilia Malmström

De EU is vandaag van start gegaan met het zogenaamde “asielpakket” . Daardoor zullen in de toekomst ook landen in Europa met immigranten uit de Derde Wereld worden overstroomd, die tot nu toe bijna geen vluchtelingen hebben opgenomen.

Al in 1999 probeerde de EU – tot nu toe tevergeefs – een gemeenschappelijk asielsysteem op te richten. EU-commissaris Cecilia Malmström bericht van taaie onderhandelingen tot het eind toe. Nu zou men het echter eens zijn geworden over een gemeenschappelijke asielpolitiek. De nationale regeringen hebben nu geen mogelijkheid meer om de immigratie in hun landen te beperken.

Tot nu toe hadden Oost-Europese landen geweigerd hun landen te verrijken met massa-immigratie uit Afrika en het Midden-Oosten.

Estland had tot nu toe slechts enkele honderden vluchtelingen opgenomen. In de straten van Tallin zou ik de donkerste persoon zijn, zei Malmström onder verwijzing naar haar donkere haarkleur.

Op de lange termijn zullen er veel meer asielzoekers naar landen als Polen of Estland komen, die tot nu toe bijna geen Derde Wereld-immigratie hadden.

Tien landen namen 329.000 van de in totaal 365.000 asielzoekers op, die in 2011 de EU zijn binnengekomen. De overige 17 landen namen 36.000 asielzoekers op.

Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Italië namen drie vierde deel van alle asielzoekers op.

Als alle landen in gelijke mate asielzoekers opnemen, kan de bescherming zoekende zelf beslissen of hij naar Estland wil of naar de “gebruikelijke” landen, aldus Malmström.

Bron:

http://www.freiezeiten.org/eu-beschluss-auch-osteuropa-wird-nun-mit-afrikanern-und-arabern-uberschwemmt/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Brussel, Elite, EU, Immigratie, landverraad, Socialisten. Bookmark de permalink .

38 reacties op EU-besluit: ook Oost-Europa wordt nu met Afrikanen en Arabieren overstroomd

 1. jowitteroos zegt:

  …..Wat is een asielzoeker……………misplaatste noemer, net als vluchteling…………..die gasten zijn geen asielzoeker of vluchteling..maar gelukzoekers…………of onrustzoekers…………

  Like

 2. Dorith zegt:

  Een goed idee om de palestijnse vluchtelingen uit Syrie op te nemen in de oost Europese landen.
  Hier in Azie schijnt niemand bereid te zijn hen op te nemen. Dat Israel niet geinteresseerd is, valt te begrijpen. Maar dat hun broeders in de islam hen ook niet binnen laten?

  Like

  • MARJOLEINTJE zegt:

   ja die islam is NIET SOCIAAL dat weet iedereen toch?????maar ze komen er wel weer mee weg!!!dan word hun samenleving ontwricht hahahaen de europese saMENLEVING WORD AL JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAREN ONTWRICHT DOOR MOSLIMS WE WORDEN ER gek VAN!JA EN VAN ISRAEL KAN IK HET BEGRIJPEN DAT ZOU VAN DE GEKKE ZIJN ALS DIE MOSLIM ASIELZOEKERS ZOUDEN OPNEMEN OF……………EEN WONDER?

   Like

 3. Petrossa zegt:

  Dat wordt lachen, want daar zijn ze zo racistisch dat het niet leuk meer is. Daar worden ze niet geknuffeld maar geknuppeld.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Het werd tijd!
  Nu Wit-Rusland nog effe tot de orde roepen, en Aleksandr Grigorjevitsj Loekasjenko publiekelijk tot wereld-crimineel verklaren en de zaak is mondiaal rond! 😦

  Like

 5. De economische vluchtelingen hebben het voor het uitkiezen naar welk land ze willen…

  Like

 6. Turul zegt:

  “Nu zou men het echter eens zijn geworden over een gemeenschappelijke asielpolitiek.”

  Is dit 100% zeker dat “ze” het eens zijn geworden met alle lidstaten over een gezamelijke immigratie politiek, die door de EU geleid word.

  Ik kan mij namelijk haast niet voorstellen dat de meeste Oost Europese landen hiermee akkoord zijn gegaan….

  Like

 7. Turul zegt:

  @Dorith waarom zou het een goed idee zijn dat de Oost Europese landen Palestijnen uit Syrië opnemen???

  Ik denk dat wij als Europese volkeren toch echt een front moeten vormen tegen de invasie uit de derde wereld!!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Vluchten kan niet meer…… daar zullen die GODVERGETEN linkse rotzakken wel voor zorgen.

  Hoe lang moeten wij dit nog accepteren?

  En links maar beweren dat zij ook tegen een al te grote instroom zijn.

  SMERIGE LEUGENAARS!

  Nederlands ‘KLOOTJESVOLK’ wordt eens wakker!!!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Wachteres 21.56. uur, inderdaad Wachteres, de RODEN -LINKSEN- zijn met afstand de grootste huichelaars en verraders. Vanaf Joop den Uyl af, zijn ze overal geinfiltreerd met hun rode gif. Islam en Links, de meest giftige cocktail!

  Like

 10. Wachteres zegt:

  “Nu zou men het echter eens zijn geworden over een gemeenschappelijke asielpolitiek. De nationale regeringen hebben nu geen mogelijkheid meer om de immigratie in hun landen te beperken”.

  Uiteindelijk krijgt Europa in alles zijn zin!

  Dankzij het volk dat liever naar ‘boer zoekt vrouw’ kijkt dan dat zij zich zorgen moeten maken over hun toekomst of de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen.

  Like

 11. @Petrossa om 20:44: Dat zou wat zijn. Maar hoelang zou het dan duren voordat het EUSSR-Leger (EuroGendFor) wordt ingezet?

  De situatie binnen het Europese vaste land wordt door dit soort idiote regels en wetten nog verder de afgrond ingeduwd. Alsof de voormalige Oostbloklanden zitten te wachten op nog meer uitvreters. Ik denk zelfs dat deze Oost-Europese landen inmiddels al aan het overdenken zijn waarom ze de ene dictatuur (USSR) hebben ingeruild voor de andere dictatuur (EUSSR). Wat was men denkende toen men wou toetreden tot deze dictatoriale unie?

  Like

 12. benny zegt:

  van waar komen zo een wereldvreemde figuren als Cecilia Malmström,word dat ergens in een serre gekweekt of zo?zo een ss-teef is een gevaar voor de toekomst van ons continent en ons dierbaren.

  Like

 13. Bob Fleumer zegt:

  Fru Malmstrom ar galen, komplet galen, hon ar sjuk i huved och ganska kropp.
  Mevrouw Malmstron is hardstikke gek en ziek in hoofd en lichaam.

  Like

 14. Trucker zegt:

  Die heks op de foto (kan het niet helpen maar van dit soort creaturen krijg ik steeds nachtmerries dus is heks nog een lieflijke benaming) zal er voor zorgen dat wij na de noord afrikanen (islamieten in zijn geheel) én na de invasie van de communisten nog eens een lading islamieten binnenkrijgen, maar nu vanuit de communistische staten…
  Die heks weet zeer goed met wat ze bezig is, ik wil wedden dat ze elke dag een Christelijke volgeling aan het kruis nagelt en elke islamiet met een brede grijns persoonlijk een toegansticket zou geven.
  Dat ik het één en ander in voorwaardelijke wijs schrijf is louter toeval, mijn vingers rammen zo hard op men keyboard dat ik het soms niet goed meer volg, maar het gaat hem om de essentie en die is dat al het eurabia TUIG ons liever vandaag dan morgen wil overleveren aan horden haatbaarden in soepjurken met een keukenhanddoek op hun kop en vrouwmensen in tenten.
  Oprotten naar somalie of nigeria mali is ook in trek vandaag de dag voor het eurabia verraderstuig a la schulzen, barossos en van rompuys en andere soortementen malstromen.

  Like

 15. Heeft iemand al eens een achtergrondcheck gedaan op Cecilia Malmström en haar familie? Het zou mij iig niets verbazen wanneer daar verbanden zouden zijn met andere fascistische lieden en de daarbij behorende organisaties/instituten… Linkse teef!

  Like

 16. Martien Pennings zegt:

  Zou zo’n wijf nou zo gek zijn geworden van schaamte om haar uitzinnige salaris als eurocommissaris?
  Wat toucheert zo’n leipeniste eigenlijk?
  Ik heb begrepen dat het minimaal 300.000 per jaar is.
  Filantroop had in juli 2012 al een fundamenteel stukje over deze halve gare: http://bit.ly/W1lzMb

  “( . . .) het Europa dat nu al zucht onder veel meer arbeidskrachten dan er banen zijn, en dat daarmee het huis van sociale voorzieningen tot krot ziet wegrotten. In een vraaggesprek in de Franse krant Le Monde ijvert ze voor nog meer ellende op de arbeidsmarkt dan nu al het geval is. IJvert ze voor nog meer onvrede tussen allochtonen en autochtonen in de grote steden. IJvert ze voor nog meer criminaliteit. IJvert ze voor nog meer burgerlijke onvrede tussen de burger en diens bestuurders. IJvert ze voor nog meer wantrouwen van de burger jegens het Europa van de eurofielen. En ijvert ze dus voor nog meer populisme. ( . . .) Aan haar waanzinnige ideologie dat als je Europa maar volstouwt met de elders mislukte mens, het met Europa wel goed zal komen. Aan de gekte van de gedachte dat de autochtone Europeaan zich nog verder zonder verzet zal laten verdringen door volk dat elders niet in staat blijkt een fatsoenlijke economie op te bouwen. Het ooit zo succesvolle Europa is door denkers als Cecilia Malmström verworden tot een vlot waaraan zoveel drenkelingen zijn gaan hangen dat het op zinken staat. Europa wordt namelijk omringd door talloze slecht gebouwde Titanics waarvan schipbreukelingen niets liever willen dan overspringen. ( . . .) Haar zendingsdrift heeft al het moois dat een verenigd Europa had kunnen brengen gedeformeerd tot een Europa van verdeeldheid. Het heeft precies het tegenovergestelde veroorzaakt van hetgeen ze beweert te beogen. Ze put haar hypothesen uit een bewasemde glazen bol, want er ligt geen wetenschappelijk bewijs ter lezing voorhanden waar onomstotelijk uit blijkt dat nog veel meer immigratie goed voor Europa zou zijn. Wat we wel weten dankzij de becijferingen van het opinieweekblad Elsevier, is dat de massa-immigratie de Nederlander tot nu al 200 miljard euro gekost heeft. Een somma die nog steeds oploopt, en in het extreme zal oplopen als ideologen als Cecilia Malmström hun zin krijgen.”

  Like

 17. luckybee zegt:

  Dit heeft Jezus Hierover gezegd:” 1 Korinthe 7 OVER HET HUWELIJK Vers 1-40
  32 En ik wil, dat gij zonder bekommernis zijt. De ongetrouwde bekommert zich met de dingen des Heeren, hoe hij den Heere zal behagen;
  Voorlopig blijf ik de Here dienen, tot dat het klimaat veranderd is.
  33 Maar die getrouwd is, bekommert zich met de dingen der wereld, hoe hij de vrouw zal behagen.
  Je kan een vrouw niet behagen zo lang je haar toekoms en die van haar kroost , niet zeker kan stellen.
  Dus wij hebben nog heel veel te doen.

  Like

 18. Petrossa zegt:

  Is iets met het noorden geloof ik. Connie Hedegaard (milieu, Noorwegen) is ook zo gek als een deur. Volgens mij moet het glazen plafond wat lager.

  Like

 19. Jan zegt:

  “Tien landen namen 329.000 asielzoekers op. De overige 17 landen 36.000 asielzoekers op.”

  Dat zijn 365.000 te veel, aangezien dit niets anders dan parasieten zijn zoals Sarazin hoog en breed heeft aangetoond in ‘Deutschland schafft sich ab’.
  Ik wil geen moslims hier en niet in Oost-Europa. Komen zij binnen dan het leger inzetten en met scherp schieten.
  In het Midden-Oosten wordt gefokt net als in Afrika en dan zullen wij ons met deze eindeloze stroom zelfmoord moeten plegen.
  Overigens, de eerste die het bij mij niet redt is Malmström.

  Like

 20. louis-portugal zegt:

  Dat er van dat soort kenaus rondlopen weten we wel, kijk maar eens bij OPZIJ, maar dat ze zoveel macht hebben geeft aan hoe de zaken in Brussel lopen en de duitsers willen meer “vrouwen” in belangrijke functies.
  365.000 “asylzoekers” cq. gelukzoekers cq. profiteurs kosten, afhankelijk van het land, toch minstens 20 tot 30.000 € per jaar incl. de rommel die eromheen hangt om hun het leven aangenaam te maken.
  365.000 keer 20.000 is 7 300 000 000
  365.000 keer 30.000 is 11 950 ooo ooo
  En dat terwijl bijna alle landen al rigoreus moeten bezuiniggen of meer van de werkende mensen moeten afnemen om de huidige situatie, maximaal 3 % meer schuld, rond te krijgen en de schuld niet nog veel harder laten oplopen.
  En het lukt van geen kant ondanks de hosannas van Barroso en Draghi.

  Like

 21. guusvelraeds zegt:

  Als alle landen in gelijke mate asielzoekers opnemen, kan de bescherming zoekende zelf beslissen of hij naar Estland wil of naar de “gebruikelijke” landen, aldus Malmström.

  De bescherming zoekende (lees de economisch voordeel zoekende) zal natuurlijk kiezen voor die landen die het beste pakket hebben in gratis sociale en financiële voorzieningen, gratis wonen en gratis gezondheidszorg. Landen als Nederland, Duitsland en vergelijkbaar kunnen hun borst weer nat maken. We hebben echter een hoop. Als hier de economische, maatschappelijke en culturele boel in elkaar stort onder het gewicht van de verrijking komt de voortdenderende immigratie trein vanzelf tot stilstand. Alleen de ravage in het kopstation Noord Europa is dan niet meer te overzien.

  Like

 22. peterselie1 zegt:

  Cecilia Malmström het vleesgeworden symbool van multiculturalisme, deze van plezier kirrende dame gaat totaal voorbij aan het feit dat zij de culturele samenstelling van Europa, voorgoed aan het veranderen is nu zij van geen wijken weet en de massa-immigratie blijft bepleiten, tegen beter weten in gooit zij de poorten wijd open. Zij gaat volstrekt voorbij aan het feit dat de multiculturele maatschappij mislukt is en als een verse drol blijft stinken in een hoek van de woonkamer. Malmström gaat voorbij aan het feit dat de massa-immigratie negatieve effecten heeft op onze maatschappij, een statistisch gedocumenteerde stijging van de criminaliteit, gepleegd door 75% van deze cultuurverrijkers, het verlies aan interne cohesie van de maatschappij, de concurrentie positie beweegt zich in een neerwaartse spiraal, door het importeren van legio ‘s kansloze die als spreekwoordelijke bedelaars hun handen ophouden. De integratie wil maar niet lukken er zijn ruim vier decennia voorbij gegaan waar regeringen van verschillende samenstelling miljarden en nog eens miljarden er tegen aan gegooid hebben om toch maar een succes verhaal van deze maakbare multiculturele samenleving te maken. Hoe regentesk en arrogant de bestuurder in Brussel zijn gegeven het feit dat zij nota bene ons het volk, de schuld van discriminatie en uitsluiting in de schoenen willen doen schuiven van dit mislukte experiment.
  Cecilia Malmström is geen sluimerend virus, zij is een pro actief vergif wat de demografische samenstelling van Europa voorgoed doen veranderen zodat het Eurabië een feit wordt. Malmström schept er een duivels plezier in, om vanuit haar luxueus kantoor in Brussel het neo nationaal socialisme te prediken. als een dominee zijn volgzame schaapjes toespreekt vanaf zijn kansel.

  Like

 23. peterselie1 zegt:

  Grote huichelarij van Hans Spekman

  PvdA-voorzitter Hans Spekman pleit voor een beschavingsoffensief op internet nadat hij een haatmail publiceerde. De vraag is of dat wat gaat uithalen. De internet web blogs bestaan nu eenmaal voor het grootste gedeelte uit volslagen debielen.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/beschavingsoffensief.html#more

  Like

 24. Jan zegt:

  @peterselie1 zegt:
  13 januari 2013 om 12:26

  Als ik Spekman zie en hoor vat ik dit op als een persoonlijke belediging. Op Singel 449 is een mooi museum. Daar hoort Spekman thuis.

  Like

 25. Pal Jas zegt:

  Oost-Europeanen zijn geen mietjes als ons West-Europeanen. Polen, Hongaren, Russen, Tsjechen, enz, zullen dit niet lang pikken. Een schande dat de politiek ook zulke mooie landen willen vernietigen.

  Like

 26. treintrien zegt:

  Nou ja,het zal sowieso niet zo veel uitmaken op deze manier.
  Ik bedoel, welke asielzoeker kiest er nou vrijwillig voor Polen of zo?

  Het zou kúnnen helpen als die vier landen die nu de meeste asielzoekers opnemen besluiten dat de koek op is en gewoon géén asielzoekers meer binnenlaten. Dan móeten ze wel naar Oosteuropa. Om dan vervolgens met die fijne open grenzen meteen weer hier aan te kloppen voor de gratisgeldmachine.

  Ik heb dat altijd zo gek gevonden he: met het geld dat hier wordt uitgegeven per asielzoeker (zal toch snel op een tonnetje of wat komen, met alle rechtszaken over de papieren en de bijstand later) enfin, met dat geld kun je in een naburig land toch véél meer mensen helpen?

  En waarom wordt niet elk bedrag uitgegeven aan een asielzoeker uit een bepaald land ingetrokken van de ontwikkelingshulp die dit land ontvangt?

  Ik vind dat asiel en ontwikkelingshulp één pot moeten worden, met communicerende vaten, wat er bij de een af gaat, komt er bij de ander bij. Misschien is dat wel een mooie prikkel voor die landen om hun onderontwikkelde testosteronbommetjes gewoon thuis te houden!

  Like

  • Turul zegt:

   @treintrien

   de massa immigratie in de westerse wereld heeft niets te maken met hulp voor de zwakkere uit de derde wereld. Het doel is de Europese nationale, etnische volkeren en hun cultuur te vernietigingen, zodat er een nieuwe Europese mens (sovjet mens) voor in de plaats kan komen.

   Op dit moment is er een proces van vervanging gaande (wij worden vervangen in onze eigen landen). Met dit in het achterhoofd zijn al die uitgaven van uw belasting geld opeens niet meer zo vreemd, zoals ook de nog steeds open grenzen in dit licht niet vreemd zijn, ondanks alle economische moeilijkheden.

   Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  @Peterselie 1 11.50. uur, op 13/1. Hulde Peter voor deze goede reactie. Het is inderdaad de toverkol MALMSTRÖM, die met de TROLLEN van RAMPUY,BAROSSO, SCHULZ en VERHOFSTAD, ons land, en de overige europese landen ” kapot maken”, alles voor hun ” natte droom”, de EUSSR!

  Like

 28. peterselie1 zegt:

  @Tom Hendrix

  Goeden morgen Tom, bedankt maar ik het stukje geloof ik een week of wat terug geplaatst, maar kon het niet laten om het voor de tweede maal te plaatsen, dat deze Zweedse trol, haar stempel drukt op het immigratie beleid wat wordt gevoerd in de Europese landen, vooral Nederland wordt niet ontzien, door haar immorele regeldruk.

  Like

 29. Pingback: BOINNK!!! | Oost Europa stroomt nu ook vol met islamieten

 30. zlj13051967 zegt:

  Pal Jas zegt:Oost-Europeanen zijn geen mietjes als ons West-Europeanen.Polen, Hongaren, Russen, Tsjechen, enz, zullen dit niet lang pikken. Een schande dat de politiek ook zulke mooie landen willen vernietigen…..Vergeet niet Servië…http://madeinbanjaluka-rs.blogspot.nl/2013/01/blog-post_13.html

  Like

 31. Tom Hendrix zegt:

  @Turul 11.44. uur, inderdaad Turul, dat heeft U goed gezien. Wij oorspronkelijke geboortige nederlanders/europeanen zijn VERRADEN door alle partijen- behalve de PVV en de SGP- met de aanname van de motie HALSEMA. Tevens hebben politici gemeend om in onze plaats de moslims aan te nemen als hun favorieten. Alles om HET PROJECT te laten slagen. Daarom ook de vuile streek van de EUSSR, bij monde van de fascist van Rompuy, om de oppermuzelman van EGYPTE 5 miljard EURO te geven, mede van ons opgebracht BELASTINGGELD. En daarom gaat alles kapot gemaakt worden in NEDERLAND, de ZORG, de SOCIALE ZEKERHEID, de Bejaardenzorg, de HYPOTHEEKRENTEAFTREK etc, etc. En met een waanzinnig grijnzende MARX RUTTE die hieraan met KAMERAAD SAMSOM graag medewerking aan verleend!

  Like

 32. treintrien zegt:

  @Turul:
  I know… ik heb Eurabia van bat ye’or gelezen, dus weet eigenlijk wel hoe het zit.
  Maar ik hoop door dit soort discrepanties te benoemen, dat anderen dit ook gaan zien.

  Like

  • Turul zegt:

   @treintrein

   Ik wilde verre van belerend zijn en hoop dat het zo niet is overgekomen.

   Dat is een goed streven van u, hoe meer mensen de waarheid gaan zien des te beter. Dat kan uiteindelijk het tij keren, ook al lijkt het nu onmogelijk. Maar ik geloof niet in onmogelijkheden, ook o.a. de sovjetunie heeft het niet gehaald.

   Like

 33. Turul zegt:

  @Tom

  toch blijf ik geloven dat deze verraders niet het laatste woord hebben en hun “koninkrijk” sneller zal vallen als hen lief is. Al hoop ik wel dat als dat gebeurt, deze criminelen zich zullen moeten verantwoorden voor wat zij de Europese volkeren en hun landen hebben aangedaan in een eerlijk proces. Met straffen die in verhouding staan tot de misdaad.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s