Hoogste immigratie naar Duitsland sinds 20 jaar

Screenshot_3

Misleiding van de bevolking: Angela Merkel zorgt voor de hoogste immigratie naar Duitsland sinds meer dan 20 jaar

Bijna een miljoen mensen immigreerden vorig jaar in Duitsland. Prognoses gaan uit van meer dan 5 miljoen mensen, die van 2009 tot 2013 naar Duitsland zullen immigreren. Daarmee zorgt de christendemocratisch-liberale regering voor de hoogste immigratie  sinds 20 jaar.

Volgens het Duitse Bureau voor de Statistiek leven er meer dan 10,7 miljoen migranten uit 194 verschillende landen in Duitsland. Daarmee heeft al 20% van de Duitse bevolking een migratieachtergrond. 1,4 miljoen migranten leven al langer dan 40 jaar in Duitsland, meer dan de helft van alle migranten (5,9 miljoen) immigreerde tussen 1990 en 2010. Sinds 2009 kregen meer dan 200.000 asielzoekers een permanente verblijfsvergunning.

Ergens tussen 2035 en 2040 zullen Duitsers onder de 35 volgens de enquêtecommissie “Demografische verandering” van het Duitse parlement in Duitsland vermoedelijk in de minderheid zijn.

De immigratie vanuit de Balkan, uit Irak, Iran en Afghanistan en uit de landen van de Maghreb (vooral Libië en Tunesië) en de Arabische wereld (bijvoorbeeld Syrië en Egypte), is de afgelopen jaren dramatisch toegenomen. Reden daarvoor zijn vluchtelingenstromen, veroorzaakt door oorlogen van de NAVO en talrijke door het Westen veroorzaakte burgeroorlogen, met het doel de desbetreffende regering van het land ten val te brengen.

Ondanks deze recordimmigratie spreekt de CDU in haar verkiezingsprogramma van een “restrictieve immigratiepolitiek”. Rood-groen wil de binnenkomst van vluchtelingen nog gemakkelijker maken, bovendien moeten de al verhoogde uitkeringen voor vluchtelingen nogmaals verhoogd worden.

Bron:

http://www.freiezeiten.org/hochste-einwanderung-nach-deutschland-seit-uber-20-jahren/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Immigratie, landverraad. Bookmark de permalink .

39 reacties op Hoogste immigratie naar Duitsland sinds 20 jaar

 1. De rillingen lopen je over de rug, zeker als je beseft dat dit niet gaat stoppen maar doorgaat.
  Je kunt je afvragen hoe het komt dat men weigert dit in te zien, en wat er gedaan zou kunnen worden om dit terug te draaien, eerlijk gezegd denk ik dat de fervente tegenstanders van dit fenomeen het gaan verliezen.
  Eén geluk dat ik op een dergelijke leeftijd ben dat ik het waarschijnlijk niet meer mee ga maken.
  Nou maar hopen dat toekomstige generaties weten dat er wel tegenstand was, maar dat we niet in staat zijn gebleken dit voor hun te voorkomen dankzij een blinde meerderheid.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Ben blij dat ik 62 ben. Geef me nog 20 jaar maximaal en ik hoef de allergrootste ellende die ons wacht niet meer mee te maken. Duitsland, Nederland, België, Frankrijk enzovoorts stevenen linea recta af op hun economische, culturele en maatschappelijke ondergang. Wat de 1968 generatie (ook mijn generatie) in hun jonge tijd niet gelukt is op straat is hun wel gelukt in hun mars door de instituties. Ik hoor ze nog roepen, jullie rechtstaat is de onze niet en zie binnen nog geen 50 jaar hebben ze de poorten volledig opengezet voor die andere rechtstaat “”De Sharia””. Europa heeft vele maatschappelijke rampen en oorlogen meegemaakt maar wat nu op ons afkomt is de ultieme ramp die Europa nooit meer te boven zal komen. Als ik nu 20 jaar was keerde ik Europa de rug toe en zocht mijn heil elders want aan de cultuur van de muzelman kan en zal ik mij nooit conformeren.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Als julie denken dat dat alleen in Duitsland gebeurd, dan vergissen julie geweldig . Zinds Rutte aan de macht komt en zamen met de PvdA coalieert , ziet het in Nederland niet anders uit.Wij mogen nooit meer de Proleten laten regeren.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Emigreren naar Duitsland? In een grijs verleden heb ik daar kort over gedacht, maar ben er niet aan begonnen. Hundesteuer, kirchensteuer en nota bene DIT nog steeds…
  http://michael-mannheimer.info/2013/01/12/die-gez-zwangsgebuhren-sind-ein-relikt-von-joseph-goebbels/comment-page-1/#comment-42798
  Sterker: je raakt daar zelfs je rijbewijs kwijt als je een maanzaadbroodje hebt gegeten.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Hieruit blijkt dat het helaas alleen niet LINKS is, die verantwoordelijk zijn voor deze massa- immigratie. Ook ik betoogde menigmaal dat een vergelijkbare partij als de CDU, in Nederland het CDA, meegestemd hebben en hadden VOOR de massa-immigratie. Kijk de laatste 40 jaar maar wie er in nederland “aan de touwtjes”, trokken; namelijk VVD,D66,PVDA en het CDA.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Mensen kom naar Portugal.
  O.K. hier is het ook niet perfect door vooral die oosteuropese bendes.
  Maar met een beetje pensioen en het liefst wat geld om een huisje te kopen is het hier goed leven.
  Ik heb nog nooit een vrouw met een harnas gezien hoewel een nederlander me eens vertelde dat hij er wel een gezien had is het hier in ieder geval een zeldaam fenomeen met ongeveer 50.000 moslims en ik meen 2 moskeeën.
  Met een minimumloon van 485 € per mnd en de moeite om een uitkering te krijgen blijft die noord-afrikaanse massa hier weg.
  Ik woon hier al meer dan 20 jaar waarvan 15 jaar in loondienst met afdrachten zodat ik nu een klein portugees pensioentje krijg, maar daar gaat het niet om, echter ik mag hier alleen maar kiezen voor de gemeenteraad en niet voor de landsverkiezingen.
  Inmiddels zijn er in Nederland en ook in Frankrijk zoals we gezien hebben hele volkstammen geïmporteerden die al uitmaken wie gaat regeren.

  Like

 7. Ook ik ben blij dat ik al 63 ben… Mijn man en ik overwogen in 2008 te gaan emigreren, hij kon van zijn zaak uit een baan in Australië krijgen, ook wilden we kijken of die baan ook in Nw Zealand zou uitgevoerd kunnen worden… We togen naar Engeland voor zo’n exhibiton beurs voor beide landen en begonnen ons er in te verdiepen… VRIJ SNEL kwamen we tot de ontdekking dat in rauwe tegenstelling tot onze verwachtingen, het in Australië MINSTENS al nèt zo erg was!! Vrienden die daar wonen zeiden ‘doe het NIET’, in Queensland kunnen we al niet eens meer zèggen wat wij willen… En wat wij ontdekten wat Nw Zealand betreft; één grote ontkenning en een àchterlijkheid niet te zuinig, die worstelen daar sowieso nog met het Maori probleem en zitten midden in een vooràl multi-culti moet kunnen! De maori’s worden er sowieso al op schandalige manier bevoordeeld, hoe het er kan zijn is in mijn optiek te vergelijken met ‘schoolplein mentaliteit’ en dan hebben we t nog niet eens over het islam gevaar ‘want bij ons op het werk zijn veel moslims en zùlke ààààrdige mensen’… Maar wij wisten genoeg… we besloten maar hier te blijven en ons zelf adequaat te gaan beschermen in de ruimste zin van het woord… helaas stierf het jaar daarop in augustus, de 9e, mijn man door een medische foutieve diagnose met daarop volgende een foutieve medische behandeling… hij was pas 54…ben nòg in juridisch proces erover, en heb het dan nog niet eens over het rouwen waar ik niet aan toe ben kunnen komen… en eigen familieleden denken dat ik ‘overdrijf’ … als jij ‘aardig bent tegen hen, zijn zij het ook tegen jou’… goh… àl die doden al alleen al in onze landen, Nederland en België… allemaal ‘niet aardig dus geweest tegen die ààrdige islammers’… hoezo je ogen uitgestoken krijgen terwijl je nog leeft’??? Martelen en verkrachten… ze weten van NIETS!! Dat Indiase meisje verkracht gemarteld met ijzeren staven verkracht, organen kapot er door? Ze wéten het niet… jullie begrijpen dat ik het ook niet ècht erg zal vinden om op tijd dood te kunnen zijn door hopelijk ‘natural causes’…

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  @Tom Hendrix

  Goeden morgen Tom ben het helemaal met je eens, de reguliere politiek heeft ons autochtone Nederlanders op de brink van de afgrond gebracht, het wachten is op het definitieve zetje die deze reguliere gekozen landverraders doen.

  Like

 9. oogenhand zegt:

  Waarschijnlijk heeft Angela Merkel een geheime sexkelder met Turkse, Arabische en Koerdische jongemannen.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Peterselie 1 11.19. uur, hoi Peter dat is de hele waarheid!

  Like

 11. Henny Clemens zegt:

  Louis Portugal@
  Wij wilde naar Spanje of Italié, gek dat we nooit aan Potugal dachten.
  Portugal is nog steeds overwegend katholiek en dat is niet echt mijn geloof, maar altijd beter dan de islam!
  Maar nu zeg jij dat er wel veel oosteuropese bende’s zijn?
  En hoe is de zorg in jouw land?
  Wij zijn nog relatief jong en hebben redelijke financién dus zullen wijmhet een uitzoeken.

  Like

 12. peterselie1 zegt:

  @Scarlatti Bombatti

  Islamitische wereldveroveraars er is al veel over geschreven en deze karavaan trekt zich nergens van aan en gaat gewoon door met de verovering van de wereld door middel van de BAARMOEDER strategie. De massa-immigratie zal het paard van Troje blijken te zijn, een demografische tijdbom.

  M.v.g.

  Like

 13. Hansfree zegt:

  Reuze bedankt voor jullie uiteenzettingen, beste Louis en Scarlatti, ik zou meer van dit soort persoonlijke ervaringen willen lezen! Ik ben zo’n 10 jaar jonger dan jullie maar kan eigenlijk ook alleen maar hopen dat het mijn tijd nog wel duurt. Ik (technisch academicus, zzp’er) informeer me zeker wel m.b.t. emigratie, maar ik heb echt geen idee meer waar je wereldwijd nog naar toe kunt om de schadelijke maatschappelijke invloeden van de voortwoekerende islam en de ontkenning daarvan te ontlopen. Heel misschien Finland. Maar ik bind onze tienerdochter wél op het hart dat zij ook zelf goed in de gaten houdt of ze niet beter elders een goede toekomst kan opbouwen dan hier. Bijvoorbeeld middels een studie in een goed gekozen buitenland. Maar ja, wat en waar is nog niet zo eenvoudig… Het is toch wel erg dat het zo ver moet komen dat je dit soort zaken moet overwegen. Wie had dat toch ooit gedacht, in de aanloop naar het nieuwe decennium?

  Like

 14. Wachteres zegt:

  @ Scarlatti Bombatti

  Wat een trieste ervaring voor u, wat betreft de dood van uw man. Veel familie begrijpt ons ook niet. Het is gemakkelijker om net te doen alsof er niets aan de hand is.

  Ik weet niet of u kinderen hebt, maar voor hen span ik me nog in om de mensen (de maatschappij) duidelijk te maken hoe gevaarlijk de islam is. Dat probeer ik althans.

  Ik begrijp heel goed, denk ik, hoe u zich voelt. Mijn man en ik hebben beiden kanker gehad en dat heeft mij het gevoel gegeven dat ik mijn tijd goed moet besteden.

  Trouwens, ik zou niet anders kunnen. Wat je eenmaal ziet kan niet meer weggevaagd worden.

  Net als Wilders zeg ik: “Aan het bestrijden van de islam besteed ik de rest van mijn leven”.

  Like

 15. Hansfree zegt:

  Verdorie, ik dacht al er klopt iets niet. Ik bedoelde de aanloop naar het nieuwe millennium, niet decennium. Zeg maar zo’n 15 jaar geleden, toen alles er nog heel veelbelovend uitzag, althans in mijn persoonlijke herinnering.

  Like

 16. peterselie1 zegt:

  @ Scarlatti Bombatti

  Haal de woorden van Wachteres aan die zij zeer treffend deed weergeven, en ik leef met u mee!
  Wat een trieste ervaring voor u, wat betreft de dood van uw man. Veel familie begrijpt ons ook niet. Het is gemakkelijker om net te doen alsof er niets aan de hand is.
  Dit is nu precies wat er aan de hand is met de Nederlandse stemgerechtigde kiezer.

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Scarlatti B. Sterkte.
  Achter jouw naam had ik dat niet kunnen vermoeden.
  Henny het beste is om eens te komen kijken want dat geeft een goede indruk.
  Ik denk dat het hier niet minder is dan in Nederland behalve werk vinden en uitkeringen want dat is moeilijker.

  Like

 18. oogenhand zegt:

  peterselie1 zegt:
  13 januari 2013 om 11:45

  Met baarmoeders kun je twee dingen doen: vernietigen (Nazi-praktijken), of in beslag nemen (Ottomanen-praktijken).

  Hansfree zegt:
  13 januari 2013 om 12:09

  Geef een goede reproductieve toekomst aan tienerdochters met een islamitische achtergrond, en veel dingen zullen op hun plaats vallen.

  Like

 19. Dank je wel Wachteres, dit is ook mijn reden om nog door te leven nu…
  mijn man recht doen door middel van een proces waarin die ivoren torens vd medici met hun verzekeringsmaffia omver worden gestoten

  en ja… ik heb 2 dochters… beiden in de 30…. een ervan bijna 2 kids…
  beiden denken helaas dat het wel meevalt… want ‘die aardige buren’ bij de een en bij de ander ‘als jij gewoon doet etc etc etc..’

  toch zijn ZIJ het die ik wil proberen te beschermen tegen het kwaad vd islam…
  Ik kan wel jànken als ik hèn en ook een paar maar, gelukkig, andere vrienden spreek… diegenen die ik tenminste nog niet ook verloren ben aan mijn kruistocht tegen de islammersinvasie…

  maar ik ben ‘moe’ soms en zou me graag nergens meer mee willen hoeven bemoeien,
  helaas… dat kan ik niet… ik heb altijd al een erg sterk rechtvaardigheidsgevoel gehad en hoe graag ik ook me alleen met fladderende blauwe vlindertjes zou willen bezighouden en me verheugen in t komende nieuwe grootmoederschap… dat is helaas niet voor mij weggelegd… ik zie dat er een nieuw ‘slaafje of slavinnetje’ aankomt wat die barbaren moet gaan ‘dienen’ en zij ZIEN het niet…. dus probeer ik opgewekt te doen en mezelf met een ruk te doen kijken naar alleen dàt nieuwe kindje…. iets wat eens een tot blijdschap stemmend fijn vooruitzicht was…
  maar nu mij met angst en beven vervult en dan komen altijd beelden naar voren die met pijn, ontzetting enorme angst en hopen op een snelle dood, te maken hebben…

  en Peterselie, ik weet het helaas dat het nu via de baarmoeder gaat, zoals zo’n smerige amerikaanse islamiste eens uitriep “in our wombs we grow the future martyrs”…

  in België, waar ik al sinds 2001 woon ivm baan van echtgenoot, is de helft vd bevolking islammer en mèt uitkering uiteraard en met tàlloos gefokte retards, die allemaal moeten gaan meetellen voor het onderwerpen aan de islam…
  brussel kom ik sowieso nooit meer doordat daar het ziekenhuis is wat de hand heeft gehad in mijn mans oneigenlijke dood, wat ik dan ook ‘de moord op mijn man’ noem…
  Leuven waar ik vlak bij woon, zie je ook steeds meer en meer islammers in de straten en hun boze kwade koppen doen bij mij enorme plannen euhh lees DROMEN opwellen,
  zoals strychnine in hun drinkwater in hun wijken/steden doen toekomen,
  rattenvanger van hamelen oplossing komen als bij bloemen onder zonlicht in mij op…
  de pil van Drion tijdens de rammuhdan in hun eten doen
  zodat we ook even niet zitten of die kern energie centrales ècht wel NU al weer ààn moeten want er is brandstof volop voor een flinke tijd,
  dàt tezamen met al die land- en volksverraders van autochtone afkomst mèt hun zeeer dienstbare dhimmies ‘afvoeren’ en er zouden een hoop problemen zo maar ineens opgelost blijken te zijn!

  Terwijl deze plannen uitgevoerd zouden worden zou ik willen voorstellen de infra structuur in de v oorsprong islamitische landen volledig, maar dan ook VOLLEDIG om zeep te helpen, stel je een kraterlandschap voor en m.b.v. de nog overblijvende misdadigers die wij in onze landen nog hebben, van het overblijvende puin, enorme muren om die zandbak landen te laten maken.

  De islammers die er nog zijn en die die zich eventueel nog wederrechtelijk in andere landen bevinden, daarnaar toe brengen en het laatste gat in de muur daarna dichten.
  Geef aan de inwoners vd omringende landen een baan als ‘muurbewakers’ dat niemand er nog ooit UIT of IN kan en er is ook een banen aanbod gecreëerd.

  Dan onze grondwet aanpassen en alle tot dan toe bevoorrechte geloven UIT de grondwet halen, was dat niet artikel 131?? Zodanig dat er ook nooit meer hirshballins, v agten en dat soort meer, zich kunnen roeren.
  Godsdiensten willen hebben? Ok! Maar dan ieder achter zijn eigen voordeur! Soit!

  Vervolgens moet het ‘eu monster’ volledig uitgewist worden want het is van meet af aan een smerig duivels plan geweest om MACHT en NIET om bevorderen van WELZIJN!
  (Even voor alle duidelijkheid, de ‘ambtenaren vh eu-monster’ zoals barosso, v rompuy en diens enge kontenlikkers zoals rutte e.c. ZIJN al of als brandstof gebruikt of als moslim dhimmie afgevoerd tot àchter de muren vdie moslimlanden… laten we overigens vooràl de zgn. leden vd koningshuizen en bilderberg adepten niet vergeten mee te nemen….)

  Hè! Schiet ik toch ineens wàkker uit deze zalige dromen!!
  Wat een nare abrupte confrontatie weer met de afgrijselijke werkelijkheid…
  Ik ga me maar douchen en met de honden naar het hondenbos, ik zie zelfs dat ik moet opschieten, het is al 3 uur!!.
  Wie weet heb ik alsnog een fijne dag dan zoals ik gisteren had met beide dochters en kleinzoontje…

  Like

 20. Jan zegt:

  @luckybee zegt:
  13 januari 2013 om 07:16

  “en zamen met de PvdA coalieert ” moet zijn: “en samen met Diederik coïteert”

  Like

 21. koddebeier zegt:

  @Tom Hendrix 08.50 zegt. VOOR de massa-immigratie. Kijk de laatste 40 jaar maar wie er in nederland “aan de touwtjes”, trokken; namelijk VVD,D66,PVDA en het CDA.
  Ik ben het volkomen met je eens Tom, maar welke onbenullen hebben er op die partijen gestemd?? Kijk van de Allochtone kan ik het begrijpen, maar van die stomme grauw grijze gehaktballen niet, zijn ze ziende blind?? Zien ze nooit opsporing verzocht.?? Kunnen ze 1 + 1 niet bijelkaar optellen??? Nee, niet alleen die politieke partijen hebben ons verraden, maar ook het overgrote deel van de autochtone bevolking. Die iedere keer weer in de mooie praatjes van de politici trappen.

  Like

 22. Martha zegt:

  @Scarlatti Bombatti

  Uw verslag heeft mij erg doen schrikken en het besef drong tot mij door,
  dat ’t goed is hier bij E.J. kennis te vergaren omtrent islamisering e.d., maar
  dat dat niet tot gevolg mag hebben, een totale beheersing van denken en voelen,
  zelfs in haat resulterend.

  Alstublieft, Scarlatti, tel uw zegeningen.
  Geniet van uw dochters, kleinzoon en het nieuwe kleinkind.
  Ga elke dag wandelen met uw lieve honden en kijk om u heen!

  Het mag niet zo zijn, dat resterende jaren u gegund, verlopen in bitterheid,
  angst en paniek, voor dat wat misschien komt, maar ook op wonderbare wijze
  afgewend kan worden.
  Wij weten het niet.

  Wij willen zo graag dat alle mensen om ons heen, familie, vrienden, kennissen
  het grote gevaar zien: het kwaad van de islam, en wij waarschuwen, bieden teksten
  en artikelen aan, maar zij zijn er nog niet rijp voor.
  Uw dochters ook niet. Nog jong, druk met ouderschap en gezinsleven.

  Gun ze dat alstublieft!!

  Like

 23. Waschteres zegt:

  @ Martha

  Wijze woorden, Martha. Mijn kinderen en kleinkinderen gaan altijd voor. Als zij komen dan zijn er geen artikelen om te vertalen of andere reacties die gegeven moeten worden.

  Ik kan me wel voorstellen dat Scarlatti in paniek raakt over de toekomst van haar kinderen, maar het enige wat we kunnen doen is er tegenin gaan.

  Onze studerende kleindochter komt regelmatig en daar genieten wij intens van.

  Like

 24. Ik zie mijzelf niet als een ‘verbitterd of hatend’ persoon beste Martha, eerder als een zeer realistisch kalm persoon… ondànks wat er is gebeurd en ondànks de wetenschap over de islamisering, maar wie weet zie ik het niet goed…Ik zou niet goed weten hoe je dit alles ànders zou kunnen zien met deze constante feiten op je afkomend en wetend dat de islamisering vd hele wereld hun opdracht is en zij niet anders zullen doen dan dit opvolgen en uitvoeren… Ook jij ziet toch wel dat overàl ter wereld dezelfde misdaden worden gepleegd? Dat het als een soort van ‘wave’ overal toeslaat? Ik vind het eigenlijk best vréémd dat ik nog steeds niet hatend of bitter of wraakzuchtig ben… ik denk de grimmige realiteit zoals ie gewoonweg is, te herkennen… hier vandaag.. in Jerusalem notabene!

  מתפרעים ערבים
  15 wolfi (13. Jan 2013 12:03)
  Am Ende des Films bei YT noch eine weitere Aufnahme:

  dus ach… ik probeer ook beslist te genieten van zaken die zich voordoen wanneer ze zich als zodanig voordoen, maar kan ik zeggen oohhh ik ga constant zingend en fluitend door het leven?
  Nee… jij wel dan? maar goed, dit is geen forum natuurlijk ‘eigenlijk’… Ik denk hoe meer wetenschap er zou komen dus door hier en talloze andere berichtgevingen, des te meer kans wij weer maken op een leven zoals jij hierboven mij en uiteraard tàlloze àndere mensen toewenste!
  Dank je wel!

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Scarlatti Bombatti 15.01. uur, beste Scarlatti Bimbatti, ook ik wens U veel sterkte en alle goeds toe. Ik begrijp uw zorgen t.o.v. de toekomst van uw kinderen en kleinkinderen. Maar net als @ Wachteres en @ Martha zeggen, meen ook ik dat U het lukt om toch nog iets van het leven te genieten.

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier 16.53. uur, inderdaad het kiezersvolk in ons land, is zeer hardleers beste koddebeier.
  En DOMHEID- 12 september 2012- wordt altijd bestraft, alleen is het intriest dat wij door dat stomme kiesvolk ook moeten lijden,van de gevolgen van massa-immigratie en de fascistische EU!

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  @Louis-Portugal, dat zou een optie kunnen zijn Louis, maar deze persoon is al op leeftijd. Wat ik wel iedere jongere m/v zou willen aanraden als men een goed vak kent, of een goede studie heeft gevolgd, om echt af te nokken uit ons Nederland- wat een ABSURDISTAN- is geworden. Dankzij de idioten in de regering, de politici van links tot rechts, de massa-immigratie, ben ik in 2017 zwaar de sjaak. Ik word dan deo volente 65 jaar, maar dankzij de criminelen in DEN HAAG krijg ik pas in October 2017 AOW. Deze schanddaad van de politiek komt er nog bij!

  Like

 28. ah een discussie over een ‘moderate muslim’…

  A true American “moderate” Muslim beheads wife

  Like

 29. guusvelraeds zegt:

  There is no moderate Muslim stupid , there are only Muslims. The moderate Muslim is an invention and also a wet dream of Islam Apologists.

  Like

 30. Martha zegt:

  @Scarlatti Bombatti

  Wachteres en ik zijn al jaren virtuele vriendinnetjes.
  Ik wist ook precies wat haar reactie zou zijn. Ze zou beginnen met “Wijze woorden, Martha” 🙂

  Ik herkende mijzelf van nog niet zo lang geleden in uw verslag en ik schrok daarvan.
  Vandaar mijn reactie.
  Een aantal dagen geleden schreef ik, dat ik nauwelijk meer reageer op de actualiteiten
  omdat ik de woorden niet meer heb. Ik kom niet meer verder dan “Schande” of “Bravo”.
  Zo erg is het.

  Het is teveel geweest de laatste jaren. En ik merk ook dat de toon serieuzer is geworden.
  Konden wij vroeger op AP nog een hoop lol hebben met elkaar, dat komt nauwelijks meer voor.
  Wij worden als het ware ingekapseld door de islam en haar barbaarse riten, althans de
  verslaggeving daarover.

  Ik heb het roer een beetje omgegooid en wil niet meer constant met mijn vuisten op de muren
  slaan uit pure machteloosheid. Ik heb een leven en dat wil ik leven, samen met mijn geliefden.
  Het leven is kort en elke generatie staat voor haar eigen beproevingen.

  Onze kinderen en kleinkinderen willen wij beschermen tot het laatste.
  Daarna staan zij er zelf voor. Ouder, rijper en wetend.
  Onze erfenis aan hen is onze liefde, zorg, oplettendheid en het weten dat wij onze best hebben
  gedaan om hen te vrijwaren voor dat hele erge, waar wij dagelijks tegen strijden.

  Like

 31. E.J. Bron zegt:

  Hele wijze woorden Martha…..

  E.J.

  Like

 32. Martha zegt:

  Dank je, E.J.

  Like

 33. héle wijze woorden die ik herken Martha…
  dat machteloze stadium herken ik wel wat de islam betreft…
  daar heb je volledig gelijk in Martha, ook ik herken steeds vaker dat ik niet meer weet wàt nog te zeggen dan ‘Schànde’ en idd ‘Bravo!’

  Bij E.J. Bron merkte ik dat ik weer enigszins ‘onder stoom’ kwam… ook een soort ‘verplichting voel ik die ik denk te moeten nakomen… hoe kan ik dit ‘loslaten’ en niets meer doen? Hoe kan ik mijzelf dat toestaan? Ben ik dat niet ook verplicht aan mijn kinderen en die van hen?? Ik kan toch geen hulp verwachten als ik zelf lui achterover leun en denk ‘après moi la deluge’??
  Ben ik dan niet precies hetzelfde als al die lui die nergens van weten, willen weten en dat graag ook zo willen houden en maar gewoon ‘lekker doorleven’ niet gehinderd door deze kennis? Dit is niets persoonlijks maar een ‘algemeenheid’ die ik wil stellen.

  Ik weet pas sinds 2007 van al deze ellende, het begon met een, per ongeluk bij het zappen, op een debat met Pim Fortuyn uitkomen met die vreselijke melkert en die dijkstal e.c.,
  en toen ben ik er min of meer ‘ingerold’ en ik werd er inderdaad niet ‘gezelliger’ van… integendeel….

  ook ik snàk naar onbezonnenheid, onbezorgd genieten, ik geef toe dat ik dat ‘kwijt’ ben geraakt… en de ‘opmars der islamieten’ doet daar inderdaad geen goed aan….

  Die laatste alinea van je kan ik alleen maar ‘omarmen’,
  ik zal proberen daar iets van dagelijks BEWUST van voor mijzelf te nemen, mèt mijn kinderen, mèt mijn kleinkinderen, mèt mijn honden en mèt de mensen die ik ontmoet, in the real world zowel als hier in de virtuele

  “Onze kinderen en kleinkinderen willen wij beschermen tot het laatste.
  Daarna staan zij er zelf voor. Ouder, rijper en wetend.
  Onze erfenis aan hen is onze liefde, zorg, oplettendheid en het weten dat wij onze best hebben
  gedaan om hen te vrijwaren voor dat hele erge, waar wij dagelijks tegen strijden.”

  Misschien is dàt iets wat ik nog zou kunnen zeggen tegen hen…
  k hèb iig mijn bèst gedaan jullie te behoeden… èn ook nog geprobeerd een vrolijke moeder en grootmoeder te zijn… nou, jìj hebt je goede daad voor vandaag weer gedaan Martha;) 🙂

  Like

 34. Martha zegt:

  Dank u, Scarlatti.

  Nog één advies: wanneer u hier iets leest, waarover u in blinde woede ontsteekt,
  pak de riemen van uw honden en ga een paar uur met ze het bos in!!

  Like

  • oogenhand zegt:

   @ Scarlatti Bombatti

   Even een rekensommetje: er zijn 500 miljoen Westerlingen, en 1500 miljoen moslims. Dit betekent dat maar één op de drie Osama’s een blonde barbie kan krijgen, echter iedere Varg wel drie donkere fulla’s. Dit betekent een enorm verschil in motivatie.

   Like

 35. Jan zegt:

  Hulpbehoevenden uit pleeghuis gesmeten, asielzoekers erin.

  Pflegebedürftige müssen Platz für Asylbewerber machen
  Die Aufregung bei den Nachbarn des Pflegeheims “Marie Schlei” in Berlin-Wittenau (Bezirk Reinickendorf) ist groß. Sie fürchten, dass in das siebengeschossige Haus schon sehr bald Asylbewerber einziehen – und dadurch die Ruhe in der nahen Einfamilienhaussiedlung gestört wird. Auch die Angehörigen der pflegebedürftigen Menschen in der Einrichtung am Eichborndamm 124 sind empört.
  http://www.morgenpost.de/bezirke/reinickendorf/article113516017/Pflegebeduerftige-muessen-Platz-fuer-Asylbewerber-machen.html

  Iets verderop, in een dorp van 930 bewoners dat van toerisme leeft wordt een asielzoekerscentrum gebouwd. Bewoners tegen, wat volgens WOCHENBLATT-Redakteur Sascha Mummenhoff werkelijk ongehoord is. Bewoners dienen hun kop te houden:
  “Soll der Landkreis auf das Votum des Gemeinderates hören? Es kann darauf nur eine Antwort geben: Nein! Man stelle sich vor, jede Gemeinde darf künftig entscheiden – am besten noch per teurem Bürgerentscheid – , ob sie eine Asylbewerber-Unterkunft im Ort haben will. Wird es dann in Deutschland gar keine Einrichtungen für politisch Verfolgte geben? Ist die Angst vor dem „schwarzen Mann“ so groß? ”
  http://www.kreiszeitung-wochenblatt.de/buchholz/politik/wer-schuetzt-unsere-frauen-vor-den-asylanten-d4712.html

  Nazimentaliteit zit in zijn genen verankerd.

  Like

 36. Jan zegt:

  Duitsland sterft uit

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s