Moslimbroederschap: niet alleen in Cairo, maar ook in Washington

Screenshot_7

Nauwelijks heeft de Moslimbroederschap de heerschappij in Cairo overgenomen of de wereld merkt ontsteld dat het islamisme en de sharia overal hun hatelijke tronies laten zien. Diegenen, die zichzelf tot nu toe graag als “gematigde moslims” beschouwden, merken nu dat het te laat is om nog iets te veranderen.

Ze hadden de Moslimbroederschap ondersteund, die Moslimbroederschap die in haar ransel de sharia met zich meedraagt – en deze overal invoert waar ze eenmaal wortel schiet. Nu heeft de Moslimbroederschap midden in het nog grootste en sterkste heerschappijcentrum van de wereld haar wortels geschoten: in het Witte Huis in Washington.

Bron

Als iemand liever linkse of zelfs Indymedia-vriendelijke bronnen gelooft, die kan ook bij Telepolis informatie inwinnen.  

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/01/13/muslimbruderschaft-nicht-nur-in-kairo-sondern-auch-in-washington/#more-41426

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, landverraad, Moslimbroederschap, Obama, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op Moslimbroederschap: niet alleen in Cairo, maar ook in Washington

 1. Trucker zegt:

  Mijn reactie waarin ik schreef dat de haatbaarden een mol hebben op het allerhoogste niveau is weg omdat de blog enige tijd terug massaal aangevallen werd door middels van spam en iedereen zijn pennewerk verdween.
  Zal mezelf even herhalen : de islamieten hebben een in deze oorlog een zeer belangrijke pion in het veld, zoniet de allerbelangrijkste ooit in de hedendaagse geschiedenis.
  De mol heet obama houssein en is reeds sdert zijn eerste ambstermijn (toen welliswaar voorzichtig maar nu kan hij alle schroom achter zich laten) bezig met mannetjes van zijn broederschap op belangrijke plaatsen te positioneren.
  Kijk wie minister van defensie is (in de USA gebruikelijk een belangrijke post): een notoir antisemiet die zelfs bij de republikeinen tegenstand ondervind met zijn positieve kijk op de haatbaarden die de palestijnen zijn.
  Dat barack husein een gevaar voor de wereldvrede betekend hoef ik niet te zeggen want de 3de wereldoorlog is reeds begonnen hoewel we er niet veel van merken, gewoon omdat het geen conventionele oorlog is zoals we het kennen van vroeger..hoewel mateloos gevaarlijker.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  En dan zijn er nog steeds hele volksstammen die niet snappen wat de bedoeling is van…
  HET PROLECT…!!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Trucker 20.34. uur. Ik ben het geheel met U eens. Deze RENEGAAT en verstokte MUZELMAN OBAMADRAMA heeft ontiegelijk veel bloed aan zijn handen. Ik zal NOOIT vergeten, dat deze muzelman obama, samen met Cameron en Sarkozy, een BLITZKRIEG begonnen tegen Libië.
  Ik vertrouw geen enkele moslim, en obama wel het minste!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Waarom zien wij dat wel en willen veel vooral linkse rijke,inclusief een hoop joden in Hollywood, amerikanen dat niet zien????????????????

  Like

 5. marijke zegt:

  ‘Maag pijn als ik dit lees.Vreselijk

  Like

 6. petra555 zegt:

  @ louis-portugal 21.32,
  omdat deze links-rijken en amerikanen “vriendjes”willen blijven met degene die óns dit aandoen.

  Like

 7. maria zegt:

  En maar klagen over de “Joodse lobby” in Washington. Nou die zullen heus niet allemaal schone handen hebben maar ze streven in elk geval niet het Kalifaat na! Onvoorstelbaar dat in zo’n korte
  tijd de Amerikaanse regering met de rug naar Israël is gaan staan. Het zal allemaal wel God’s
  plan zijn maar ik krijg er buikpijn van!

  Like

 8. Avidia zegt:

  Osama??? praat me er niet van. Het programma is een grote wereldmacht. Eerst een Europa macht, even wennen, daarna een grote wereldmacht, dat wist ik al jaren terug, hou je ogen en oren open, protesteer zo hard je kunt, het word zo hardvochtig, jullie hebben geen idee. Het einddoel is EEN wereldeconomie een WERELDORDE, wij hebben niets meer te vertellen, wij worden slaven om alles te financieren, we gaan ten onder, geloof me!!! En waarom zijn al die moslims hier en overal??????????????????? Alleen om OLIE, OLIE is goud, we kunnen niet zonder olie en al dat minderwaardig volk wordt in ons land gesluisd in ruil voor OLIE, wij moeten leven onder de druk van de islamitische regie, ALLEEN voor OLIE, OLIE en nog eens OLIE, onze koningin zit in de shell, het is haar te doen om aandelen in de SCHELL, Olie, Olie en nog eens Olie, stel dat de “Maaiesteit” arm wordt als wakkere Nederlanders opstaan en protesteren!!!!
  Denk hier maar eens over na, als het zo ver komt ben ik weg, ik wil hier niets mee te maken hebben. Als alle zakenlui verdwijnen uit Nederland zullen ze wel anders piepen, want wie brengt het geld op hier??? Juist de ondernemers, dus ik smeer hem. Jullie denken toch niet als ondernemer dat ik die slaapkoppen en opvreters – moordenaars-inbrekers ga onderhouden????? Dag koningshuis, open je sluis maar even, want er is straks niemand meer die dat Islam volk kan onderhouden, dus jullie zullen moeten bijdragen.

  En ja Deckzijl: HET PROJEKT, daar praat ik over.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ja, janken dat doe ik nu ook, janken om wat we bereikt hebben en meteen ook weer verloren hebben, janken om het stomme volk dat alsmaar de verkeerde partijen kiest, alleen maar om hun eigen hachje kiest, nooit het groter doel ziet, zo in zichzelf zit, niet alleen de onderkant maar ook de middenkant. stomme mensen die stemmen op de verkeerde partijen, (denkend aan hun eigen inkomen gefulmineerd door LINKS, Hoe stom kun je zijn om je te laten beïnvloeden door links???? Wordt Links er beter op???? Shit, ik praat aar een eind heen, sorry

  Like

 10. luckybee zegt:

  Tsia wat moet ik hier van zeggen?Ik was van af het begin tegen Barack Hussein ’s presidentschap van Amerika!Een Moslim en een Kenyaan en een geadopteerde Indonesier, hoort niet in het Witte Huis te zijn.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Avidia 02.12. uur, helemaal waar wat U zegt. Het gaat om de NWO, OLIE en tenslotte het tot slaven maken van alle mensen ter wereld. HET PROJECT is daar een onderdeel van, uiteindelijk is het de bedoeling dat er een WERELDREGERING komt o.l.v. SATAN!

  Like

 12. Piet Klont zegt:

  Janken?
  Belachelijk!
  Altijd blijven lachen hoor mensen, doe ik ook!
  Het minst erge dat je kan overkomen is dat je een kromzwaard in je nek krijgt, maar allah, moet kunnen, nietwaar?
  😀

  Like

 13. Martien Pennings zegt:

  Xander Nieuws: http://bit.ly/X7AAMg : “Egyptisch magazine bevestigt infiltratie Moslim Broederschap Witte Huis”

  Like

 14. Martien Pennings zegt:

  Ook Elsevier wijst op de absurditeit van die 5 miljard van de EU richting Egypte: http://bit.ly/V95TZC
  Hier het bericht op GeenStijl met Morsi en Rompuy op smaakvolle fit-for-the-occasion goudbladstoelen: http://bit.ly/V5xOJW

  Like

 15. Martien Pennings zegt:

  Een fantastisch stuk van Leon de Winter op DDS over Morsi:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/01/nog-steeds-niet-geleerde-lessen?utm_source=Dagelijkse+Standaard+List&utm_campaign=24c4b7f481-nb&utm_medium=email
  Ik heb de webmaster voorgesteld dat te herbloggen.

  Like

 16. Martien Pennings zegt:

  Xander Nieuws bekijk ik altijd met een licht wantrouwend oog, want die heeft wel eens meer een hoax gehad, maar het Obama-Egypte-infiltratiebericht schijnt te kloppen, want ook Jihadwatch meldt het: http://bit.ly/YYZ8Iz

  Like

 17. Jan zegt:

  En dus schenkt Obama F-16’s en Abraham tanks aan Egypte want die zionistische staat zal en moet kapot binnen zijn tweede termijn:

  Egypt’s negotiations with the US to acquire F-16 aircraft and M1A1 Abrams tanks are proceeding smoothly, a senior Egyptian military source has said.
  http://www.egyptindependent.com/news/military-source-us-arms-deal-continuing-despite-lawmakers-objections?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter.

  Like

 18. Pingback: Michael Coren: Moslim Broederschap infiltreert het Witte Huis | Linsky's Place

 19. Jan zegt:

  Brief van Allen West door CAIR op eBay verkocht voor or $2,625.

  Nadat West op een brief van CAIR had gereageerd met ‘idioot’ is de brief nu verkocht en wordt het geld aan een goed doel besteed. Het antwoord van CAIR:
  “We are taught in Islam to meet a bad deed with a good deed. So we turned Allen West’s bad deed into 2,625 good deeds. We thank Allen West for his ‘NUTS’!” CAIR said in a statement Tuesday. “Every penny of these monies will be used to enhance understanding of Islam, encourage dialogue, protect civil liberties, empower American Muslims, and build coalitions that promote justice and mutual understanding.”
  http://www.nbcmiami.com/news/politics/Allen-West-NUTS-Letter-Sold-for-2625-on-eBay-187962721.html

  Like

 20. Jan zegt:

  Moslim Broederschap wil niet terug naar Stenen Tijdperk, wijst vrouwenrechten af.

  Muslim Brotherhood Statement Denouncing UN Women Declaration for Violating Sharia Principles
  http://www.ikhwanweb.com/article.php?id=30731

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s