“Wilders stigmatiseert, foei.”

Screenshot_18

(Door: Joost Niemöller)

Subsidieclub Marokkanen mobiliseert fractieleiders tegen Wilders. Stille lobby.

Wilders riep op tot een Marokkanendebat in de Kamer. De reactie van de Kamer: Geen. Zoals we weten hebben we in Nederland allerlei problemen, zoals voetbalproblemen en jongerenproblemen en scholenproblemen en overvalproblemen, maar geen Marokkanenproblemen, dus de politiek ziet niet in waar we het over moeten hebben.

Ondertussen zijn er al sinds jaar en dag semioverheids instanties in het leven geroepen, die, met een aanhoudende stroom geld bureaus in stand houden, van waaruit zogenaamd bijvoorbeeld Marokkanen vertegenwoordigd worden. Het is de werkelijke taak van dit soort bureaus om de problemen onder het kleed te vegen.

Zo is er in Nederland al sinds jaar en dag een van bovenaf ingestelde subsidieclub die SMN heet: Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders. Onder de vroegere naam SMT bestaat deze club al sinds 1987, en zoals we weten gaat het sinsdien een stuk beter met de Marokkanen in Nederland. De SMN buigt zich over allerlei dossiers, maar het dossier ‘criminaliteit onder Marokkaanse jongeren’ zit daar niet bij. Dat scheelt, want zo heb je gelijk een probleem minder.

Er is natuurlijk volgens het SMN overigens wel een groot probleem in Nederland, en dat is het Wilders probleem. Volgens voorzitter Aissa Zanzen is dit zelfs een ‘acuut probleem.’ Ze doet dan ook een oproep aan de fractievoorzitters:

Het gevaar voor de Marokkaanse Nederlanders zit in de polariserende en discriminerende uitspraken van Geert Wilders. Zijn uitspraken hebben de kloof tussen de Marokkaanse Nederlanders en de Nederlandse samenleving alleen maar vergroot. Als er geen halt wordt toegeroepen, zal die alleen verder groeien. Dát is het gevaar. Al geruime tijd vraagt het SMN van politici aandacht voor het probleem van discriminatie en stigmatisering van Marokkaanse Nederlanders. Begin december ontbrak het de andere partijen aan lef en durfde niemand op de stigmatiserende uitspraak van de PVV te reageren. Ook het kabinet zwijgt in alle talen.

Right. Een grensrechter wordt doodgetrapt op een voetbalveld. Scholen in Amsterdam zien zich gedwongen om een vaste agent in het schoolgebouw aan te stellen. In buurten waar toevallig veel Marokkanen wonen, worden naar verhouding ook meer vrouwen verkracht. Maar we hebben dus een Wilders probleem. En daar zwijgt de politiek over. En dat wordt gezegd door een club die door dezelfde politiek, inclusief Wilders, onderhouden wordt, zogenaamd als overlegorgaan. Een club, die, zoals gezegd, de werkelijke problemen op straat met Marokkaanse jongeren niet onder ogen wil zien. Een club die dus niet in staat is tot zelfreflectie.

Kan er nu niet echt eens eventjes naar die subsidiestroom gekeken worden? Ik zou zeggen: genoeg is genoeg.

Maar, nee, van het tegendeel is eerder sprake. Dit is zomaar even een typerende uiting van een stille lobby voor het grote zwijgen in Den Haag. Je leest er weinig over. Het gaat gewoon voort, jaar in jaar uit.

Bron:

http://tinyurl.com/avx74jc

Auteur: Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Geert Wilders, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Wilders stigmatiseert, foei.”

 1. treintrien zegt:

  Inderdaad!
  Als er dan tóch geen problemen zijn met de integratie van murken, waarom dan al die klupjes subsidieren?

  Aan die lobbyklubjes, veelal van zeer linkse origine, hebben we nog veel meer ellende te danken.
  Denk aan al die idiote ‘milieumaatregelen’ .
  Zolang die lobbyisten de agenda bepalen in Den Haag krijgen we nog veel meer onzinnige en geldverslindende projectjes.

  Het wordt tijd dat ‘ons soort mensen’ ook lobbyisten gaat inschakelen, om onze belangen in het Haagse te behartigen!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Laat ik rustig blijven. Maar het is weer hetzelfde liedje, deze MAROCS ISLAMMERS weten zich steeds in een SLACHTOFFERROL te dringen, tegen alle bewijzen in. Zij zijn wel degelijk DADERS, maar de hele policor politici zullen wel gauw gaan meehuilen met hun favoriete bevolkingsgroep de marokkaanse moslims, en ook de RODE PERS en MEDIA zullen alles uit de kast halen om weer te schreeuwen: WILDERS SCHULD! Wat ben ik hier toch moe van!

  Like

 3. tjonge zegt:

  ik heb wel eens op een andere site geschreven over de smn wat voor negatief zooitje dat is !
  en dat ze alleen maar bezig zijn met processen te voeren tegen mensen die de smn niet aanstaan (mensen die de waarheid aan het licht willen brengen en die de smn onder het mom van de o zo bekende racisme-kaart graag monddood willen maken !!!!).
  natuurlijk werd mijn reactie toen verwijderd bij toenmalige depers en nu.nl.

  je moet eens voor de gein kijken naar de chineze ( IOC ) variant hiervan http://www.minderheden.org/samenwerkingsverbanden/IOC, daar zie je alleen maar een hele positieve dingen op die site,
  terwijl die rifapen (smn) alleen maar bezig zijn de hele wereld aan te klagen en slachtoffertje te spelen !!

  weliswaar natuurlijk wel op onze kosten natuurlijk 😦

  Like

 4. Ad zegt:

  De brutaliteit van die Aissa Zanzen kent geen grenzen. Marokkanen zoeken altijd de schuld bij een ander i.p.v. zichzelf. Wat Geert Wilders zegt is niet anders dan de waarheid, Marokkanen passen zich nooit aan en in de misdaad zijn ze oververtegenwoordigd. Als ze daar eens wat aan gingen doen. En die kloof tussen Nederlanders en Marokkanen zal alleen maar groter worden want Marokkanen zijn zo brutaal en eisen alles op en willen overal hun zin in krijgen, ze hadden die lui nooit hier toe moeten laten. Van een grensrechter heeft ze zeker nog nooit gehoord,

  Like

 5. Onze Geert

  In Nederland is er één
  die Mij publiekelijk eert…
  en dat is onze Geert!

  Jack Terrible

  Like

 6. koloth zegt:

  Afgezien dat het bijna allemaal tuig is. Wie z’n schuld is het dat heel de wereld aan armoedzaaiers hier binnen gehaald wordt ? Komt door die * * * * * * regering. Nou ja en dan binnenhalen tot daar aan toe, maar dan nog pamperen tot hun dood aan toe en overal voorkeursbehandeling geven, kotz kotsziek wordt je er van en als je er wat van zegt ben je een racist een xenofoob of zo.
  Op een normale manier krijg je die mensen hier echt nooit meer vandaan hoor, nee er komen alleen maar scheepsladingen meer steuntrekkers binnen.
  Waar die regering mee bezig is ? Geen idee.

  Like

 7. Hellen zegt:

  Stigmatiseren ? Dat verrijkende islamitische tuig ? Wij noemen dat thuis de waarheid zeggen , en dat doet Wilders als enige ! Het ergste is dat die allaafhakkenbar krijsers minimaal 7/8 MILJARD per jaar kosten , dat is toch een gotspe !

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Het beste volgens mè is gewoon de hele boel in de zèk te zètte..!!!

  Like

 9. tjonge zegt:

  @ G.Deckzeijl,

  slecht voorbeeld dat filmpje,

  toen wisten ze de hitler-kaart al te trekken om de allochtonenkritiek in het absurde te trekken.

  Like

 10. Dichter des Vaderlands

  Ramsey Nasr is Dichter des Vaderlands.
  Terwijl zijn vader een Palestijnse
  economische vluchteling is.
  Of een terrorist.
  Zoals talloze anderen.
  Ramsey, volgens mij ben je meer
  een Palestijn en moslim dan een
  echte Hollander.
  En zijn de Palestijnse Gebieden
  je vaderland.
  Want ik proef Jodenhaat.
  En Geert Wilders noem je een fascist.
  Omdat ‘profeet’ Mohammed
  je grote voorbeeld is.

  Ramsey Nasr, gekozen als Dichter des
  Vaderlands door Linkse Nederlanders.
  Volgens mij is ie ook nog
  een aanhanger van Al Qaida.
  Volgens Ramsey discrimineren
  Rechtse Nederlanders.
  Nee, de koran discrimineert.
  Want wat zegt de koran over homo’s,
  vrouwen, Joden, Christenen,
  ongelovigen en personen die de
  ‘profeet’ beledigen?
  Dat staat immers zwart op wit!

  Jack Terrible

  Like

 11. maria zegt:

  @G.Deckzeijl Ach konden we de klok maar terugzetten naar deze goeie ouwe tijd met zijn “problemen”….. Maar even OT : die subsidieclubs zijn in het leven geroepen om de overheid te “adviseren”. Dan heeft de overheid een alibi en de Marokkanen een mooi platform voor hun agenda.

  Like

 12. Robbert zegt:

  Het is gemakkelijk en goedkoop om Geert Wilders de schuld te geven van wat de politiek correcten allemaal hebben veroorzaakt. Waarom is het aan de ene kant zo moeilijk voor hun om de hand in eigen boezem te steken en zo gemakkelijk om alles onder het tapijt te vegen en waarom ontbreekt het hun aan realiteitszin en relativeringsvermogen?

  Like

 13. luckybee zegt:

  Bravo Jack Terrible Ik ben het helemaal met je eens .Ik wist niet wat ik zag toen ze deze kameel Jockey als beste dichter des vaderlands ,unnaniem door de Proleten worden gekozen.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible 22.39. uur, op 14/1, heel goed verwoord Jack!

  Like

 15. Rob Gorris zegt:

  Niemoller

  Man, man, wat ben jij afgezakt als journalist. Van de Groene via HP/de Tijd zie ik je epistels steeds meer verschijnen op blogs in de kantlijn. De verswiepsing van een redelijk talent. Hoewel talent.. je laatste roman is zelfs bij de Slegte niet verkrijgbaar. Waar is het fout gegaan?

  Like

 16. peterselie1 zegt:

  @Jack Terrible

  Gelijk zoals de reguliere politiek Nederland en autochtone Nederlanders heeft verraden, door de soevereiniteit van ons land grotendeels in de begerige schoot te werpen van het megalomane Brussel en volgens Artikel 93 wetboek van strafrecht zich schuldig heeft gemaakt aan landverraad. Eveneens hebben de socialistische elite van ons land, Nederland verraden door een islamitische flut dichter aan te stellen als dichter des vaderland, zij zijn het die de waarden en normen waar onze cultuur op gehuisvest is vertrappen.

  Like

 17. Henny Clemens zegt:

  Weer veel geklaag.
  Veel van hetzelfde, zelfs gedichten worden er aan gewijd,
  Maar waar blijft de ECHTE STRIJD?

  Like

 18. peterselie1 zegt:

  @Henny Clemens

  “Maar waar blijft de ECHTE STRIJD?”

  Het is jouw dag vandaag Henny, jij mag het zeggen.

  Like

 19. Hellen zegt:

  Trolletje achmed Gorris wat zoeken engerds als jij op dit , wat jouw soort noemt , het haatblog van E.J. Bron ? Enne waar is t fout gegaan ? Ik zou het zo formuleren , waar is het bij jou fout gegaan , ik heb medelijden met je familie , je zal maar zo’n typje in je omgeving hebben , wat een intens triest figuur ben jij . Je bent een perfect figuur voor de joop , waar de nieuwe landverkopers , de islamknielers in grote groepen aanwezig zijn en met plezier luid en hartelijk mee huilen als ze de strijdkreet allaafhakkenbar horen . Walgelijk kereltje .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s