eunmask

Hieronder het ECHTE verhaal van de Europese Unie en waarom wij uit de EU moeten stappen!

*Lees vooral de onderstaande onthullende commentaren van mensen die weten waarover ze praten!

Mels de Zeeuw schreef over “het totale welvaartsvernietigende effect van de Europese Unie“.

Er is in de EU een tendens richting centralisering van economisch beleid. Dit is een zeer gevaarlijke ontwikkeling. Centralisering betekent dat het economisch beleid meer en meer in Brussel wordt vastgesteld en in mindere mate door de nationale overheden. Het beleid wordt uniform door heel Europa. Voortzetting van lidmaatschap in de Europese Unie zal op de lange termijn leiden tot een verlies van welvaart en een verlies aan individuele vrijheid. Burgers zullen door de centralisering van macht door de EU minder over hun eigen leven te zeggen krijgen. Uiteraard zijn er voorstanders van dit scenario. Dit zijn mensen die denken dat het een goede zaak is…

View original post 1.344 woorden meer

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op

 1. DE EU GROOTSTE WELDOENER VAN ISLAMITISCHE LANDEN!!
  Blog Elsevier:
  Vijf miljard euro voor Egypte! Europese ruimhartigheid is naïef en absurd!
  De crisis, die in veel EU-lidstaten voor sociale problemen zorgt, geeft de Europese ruimhartigheid iets absurds !
  De ‘hulp’ die Europa biedt, is niet uitzonderlijk. De Unie is de grootste weldoener. Vorige week trok de Europese Commissie nog 661 miljoen euro uit voor humanitaire hulp in vooral Afrika. Europa is ook al jaren de grootste donor aan de Palestijnen.

  Ook op andere fronten is de Unie vrijgevig. Landen die mogelijk ooit toetreden tot de Unie, zoals Turkije, worden jarenlang financieel gesteund. De Europese Investeringsbank investeerde er zelfs in een Fordfabriek. Iets wat in Belgie, waar twee vestigingen van dezelfde fabrikant sloten, terecht tot woede leidde.
  De Winter: ‘Steun aan Egypte onder Morsi is hetzelfde als miljardensteun aan nazi-Duitsland.’
  Zal Nederland wederom capituleren?? (zijn wij die ezel die 2 x over dezelfde steen struikelt?))

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  Nederland vanaf 1 februari een dictatuur

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het geheel eens met de schrijver van dit waardevolle artikel. We moeten er zo snel mogelijk uit, want we gaan gegarandeerd het “schip in”. Door de waanzin gedreven, en de opzet voor de NWO hebben politici en machthebbers, geldmagnaten en bankiers een satanisch verbond gesloten waar de EUSSR een deel van is. Het doel een Wereldregering -onder leiding van SATAN- dat is het streven, en wij worden als burgers tot slaven gedegradeerd. De EU fascisten o.l.v. Barosso, von Rompuy, en Schulz, zijn de wegbereiders hiervoor! Tevens is het een groot schandaal dat vorig jaar Juni, de 2e slaapkamer heeft ingestemd met het ESM verdrag, met alleen de PVV en nog 1of 2 partijen die ook nog tegen gestemd hebben. RUTTE cum suis, hebben HOOGVERRAAD gepleegd volgens artikel 93 van het WETBOEK van STRAFRECHT. Tevens is het een grote leugen als men- de politici- zeggen dat we niet uit de EU kunnen stappen, dat is bullshit artikel 50 van het Verdrag van Maastricht geeft hier WEL de mogelijkheid toe.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  On topic, op http://www.elsevier.nl staat dat de lapzwans Timmermans- van de Partij van de Arabieren- onder vuur lag vanmiddag tijdens het vragenuurtje in de 2e SLAAPKAMER, vanwege de storting van de euro 5 miljard op de rekening van de OPPERMUZELMAN MORSI van Egypte. en Nederland- de belastingbetaler- moet daar Euro 238 miljoen van ophoesten. KOTS!

  Like

 5. Maja zegt:

  Tom, de website van E4 is de hele middag al niet bereikbaar vanwege “onderhoudswerkzaamheden”…..Ik kom daar al jaren maar dit is nog nooit vertoond…Vanmiddag in het vragenuurtje van de 2e kamer is een debat aangevraagd door PVV, SGP, CU en CDA over het EU geld naar Egypte. Dat debat komt er. Dus even de site van de 2e kamer in de gaten houden.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Tegen de tijd dat je dit leest is het waarschijnlijk niet meer van toepassing.
  Maar om 18:55 werkt E4 goed bij mij. Was mij ook niets opgevallen ook verder.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Maja 18.40. uur, bedankt Maja. Maar ik kon voor ca. 20 minuten terug nog op de site komen. Inderdaad heel vreemd Maja.

  Like

 8. Maja zegt:

  Tom, Bert, dan hebben jullie net even op een goed moment ingelogd bij E4 maar echt, het lukt mij de hele middag al niet. Het kan niet aan mijn pc liggen want met geen enkele andere site heb ik een probleem…..

  Like

 9. Maja zegt:

  Heeeeeee, E4 is er weer…:-)

  Like

 10. Als je hier de headlines over de EU leest, zie je dat het barst van tegenstrijdigheden! Bestuurders/regeringleiders wringen zich in allerlei bochten om hun daden met de mantel der liefde (i.c. leugens) te bedekken!
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2013/1/Timmermans-onder-vuur-vanwege-EU-steun-Egypte-1147927W/

  Like

 11. Trucker zegt:

  Jullie in Nederland en wij in Vlaanderen, niet zoveel verschil wat betreft komplete waanzin door het poco zooitje die bestuurt zonder een legitieme Rechtse meerderheid.
  De kleine verschillen zitten bv in het feit dat bij ons met geen woord gerept wordt over de WAANZINNIGE beslissing om de haatbaarden in egypte 5 MILJARD euris kado te doen…VIJF miljard belastingsgeld zonder dat u en ik ook maar enige mogelijkheid hebben om daar tegen in te gaan.
  Die eurabiadictator van rompuy zwelgt (net als de schulzen barossos en andere geschifte eurabia maloten) in zijn eigen grootsheidwaanzin (jawel bij hun treffend : waanzin).
  Ik lees dat die pvda boy frans timmermans minister van Buitenlandse Zaken het maar normaal acht want ze hebben er recht op zegt die minkunkel…OPZOUTEN pvda (is Partij Van De Arabieren) .
  Ook in Vlaanderen is er zo’n bende begonnen en ze geilen op mao, stalin en consoorten.
  En de media denkt u…legt die aan de kiezer uit dat de pvda communisten zijn ?
  Nee hoor want de media is een samenraapsel van oud mei 68tigers en andere nazaten van het hippie gebeuren, komt daarbij dat Latijn/Grieks net iets te moeilijk was voor veel hournalisten studentjes dus maar het gekende Pol Soc uitgezeten en laat daar toevallig veel linksen en extreem linksen hun broek verslijten want die richting is een ticketje voor gesubsideerde multikul propaganda en diverse leuke statuutjes met de eveneens rijkelijke subsides.
  Is het om de multikul te pamperen worden er op geen miljoenen of meer euris gekeken.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  @ jowitteroos om 13:11

  Een schitterend voorbeeld van een propagandafilmpje waarin men ons wil doen geloven dat iets afschuwelijks een ware zegen is met alleen maar voordelen!
  En dan ook nog met zo’n jubelende commentaarstem en ‘blije burgers’ die hun mening geven.
  Zo was het altijd en zo zal het blijven.

  Het is net zo eng als ‘The Stepford Wives’, kennen jullie die film?
  http://www.viewsheffield.co.uk/films/the-stepford-wives-film-review-8183.html

  Like

 13. Ja, iets dergelijks heb ik al vaker genoemd; het lijkt op massa-hypnose, waar slechts een kleine groep, zoals wij, niet vatbaar voor zijn. Daarom blijven wij roependen in de woestijn en een ‘gevaar’ voor de manipulatoren, die er alles aan zullen doen om ons monddood te maken!

  Like

 14. Vatbaarheid hypnose. Volgens het vakblad ‘Consciousness and Cognition’ heeft dat te maken met een asymmetrie in de werking van de hersenen, waarbij de ene helft dominanter is dan de andere. Met name een dominantie van de rechter- over de linkerhelft zou een hypnose vergemakkelijken.
  Hypnose zou in de hand worden gewerkt door het remmen van de verbindingen tussen diverse grote zones in de hersenen, waarbij er minder activiteit is in de ‘rationele’ linkerhersenhelft, en meer in de chaotischere rechterhelft.
  De rechterhelft zou vooral kunnen domineren bij mensen voor wie de verhouding van de activiteit tussen de twee hersenhelften niet goed in balans is. De vatbaarheid voor hypnose verschilt, maar is bij het overgrote deel van de mensen mogelijk. Bij slechts 10% heeft hypnose geen enkel effect!

  Herkenbaar?

  Like

 15. Hieraan geven wij dus onze miljarden!!

  Like

 16. Geheel eens met bovenstaande reacties. het is gewoon van den zotte dat de bevolking van Europa zo langzamerhand aan de bedelstaf zit en er ondertussen gigantische bedragen naar islamstaten wordt gesluisd. Geld dat niet van hen is maar van de belastingbetaler.
  Het toont opnieuw aan dat de EUSSR opnieuw totaal geen belang heeft bij de eigen bevolking maar het liefst enorme bedragen aan afgetroggeld geld gratis weggeeft aan dictaturen en andere onderdrukkende regimes!

  Schandelijk!

  Like

 17. Ik zie ze al weer zitten rekenen: die miljarden aan extremisten moeten toch ergens vandaan komen? Het regeerakkoord kan niet meer worden uitgebreid met meer bezuinigingen, dan maar via de verkeersboetes! Even een voorbeeld:
  Onnodig geluid veroorzaken 750 gulden.
  kentekenplaat is grijs van de pekel en zooi 265 gulden.
  Parkeren op een invalidenparkeerplaats 750 gulden.
  Kleine snelheidsovertreding 150 gulden.
  Blauwe kaart vergeten 150 gulden.

  Zo! Dat hebben we alvast in de zak! Nu kijken waar we nóg meer boetes kunnen uitdelen, even de USSR-wetboeken raadplegen….

  Like

 18. Joop Klepzeiker zegt:

  It Begins: Bundesbank To Commence Repatriating Gold From New York Fed

  In what could be a watershed moment for the price, provenance, and future of physical gold, not to mention the “stability” of the entire monetary regime based on rock solid, undisputed “faith and credit” in paper money, German Handelsblatt reports in an exclusive that the long suffering German gold, all official 3,396 tons of it, is about to be moved. Specifically, it is about to be partially moved out of the New York Fed, where the majority, or 45% of it is currently stored, as well as the entirety of the 11% of German gold held with the Banque de France, and repatriated back home to Buba in Frankfurt, where just 31% of it is held as of this moment. And while it is one thing for a “crazy, lunatic” dictator such as Hugo Chavez to pull his gold out of the Bank of England, it is something entirely different, and far less dismissible, when the bank with the second most official gold reserves in the world proceeds to formally pull some of its gold from the bank with the most. In brief: this is a momentous development, one which may signify that the regime of mutual assured and very much telegraphed – because if the central banks don’t have faith in one another, why should anyone else? – trust in central banks by other central banks is ending.

  Veel meer hier

  http://www.zerohedge.com/news/2013-01-14/it-begins-bundesbank-commence-repatriating-gold-new-york-fed

  Like

 19. Jan zegt:

  Kritiek op de EU, dan ben je een vijand van de staat en zal je dit aan den lijve ondervinden

  Österreich: Repressalien gegen Unterstützer von EU-Kritiker Stronach
  Die politischen Eliten in Europa verteidigen ihre Pfründe mit allen Mitteln. In Österreich bekommt das derzeit die Unterstützer des EU-Kritikers Frank Stronach zu spüren: Einem Bauernbund-Mann wurde von seiner Bank gedroht, dass sie seinen Kredit vorzeitig fällig stellen werde, wenn er Stronach unterstützt. Auch andere Bürger berichten von angedrohten Repressalien.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/01/16/oesterreich-repressalien-gegen-unterstuetzer-von-eu-kritiker-stronach/

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  EU ga dood! EU ga dood! EU ga dood! Zo dat lucht even op! De EU fascisten zijn uiteraard dik bevriend met de ISLAM fascisten. Zo logisch als wat toch?

  Like

 21. Nóg zo’n repressailie-maatregel: De EU is al een tijd bezig met de oprichting van een groep commando’s uit alle lidstaten om volksopstanden met geweld neer te slaan! Er zijn diverse oefeningen van deze speciale unit gesignaleerd!

  Like

 22. Jan zegt:

  Dr. Tartsch: EU Parlament fördert Muslimbruderschaft
  http://koptisch.wordpress.com/2013/01/16/dr-tartsch-eu-parlament-fordert-muslimbruderschaft/

  zie ook:
  Europa heeft een traditie van onnozelheid tegenover de Moslimbroeders
  Populair is ook het Forum of European Muslim Youth and Student Organisations (FEMYSO), dat poseert als een koepelorganisatie voor alle moslimjongeren, maar net als de FIOE in handen is van de Moslimbroeders.

  Like

 23. realpredictor zegt:

  ‘Nederland stuurt mogelijk transportvliegtuig naar Mali’
  ‘Nederlandse militairen op EU-missie Tsjaad’
  ‘Nederlandse deelname EU-missie Georgië’
  ‘Nederland stuurt toch schip naar Libanon’
  NEDERLAND LAAT HAAR EIGEN VOLK CREPEREN!!!
  Ik weet niet of dit volk het in de gaten heeft!
  Nederland verleent als EU-lidstaat militaire hulp aan het bestrijden van extremistische landen (lees het voorbeeld hierboven). En tegelijkertijd worden deze extremisten met miljarden van ons geld “beloond” (zoals Egypte)!
  Somalische zeerovers worden door de Marine bestreden en daarna bij honderden hier als asielzoekers opgevangen waar het grootste deel al decennia lang van een uitkering leeft, verslaafd is aan qat en dus niet werkt en velen crimineel zijn!

  Wie zijn hier nu volkomen getikt? Onze bestuurders of het volk die dit zonder protest blijft betalen!

  Like

 24. Jan zegt:

  EU geeft belastinggeld aan Bulgaars pop-sterretje.

  Payner Music, die größte bulgarische Plattenfirma, wird von der EU mit 1,6 Millionen Euro subventioniert.
  Die Strukturhilfen für den Marktführer laufen unter dem Titel „Verbesserung der Wettbewerbsfähigkeit auf dem heimischen Markt durch Modernisierung der Ausstattung“.

  Der Chef der Plattenfirma Mitko Dimitrow gilt als Erfinder des „Tschalga“. Zum Kern dieser bulgarischen Popmusik gehören orientalische Rhythmen ebenso wie leicht bekleidete Sängerinnen. „Tschalga“ sei zu einem Synonym für den Werteverfall im Land geworden
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/01/18/dekadenz-eu-foerdert-bulgarische-pop-sternchen/

  Like

 25. Pingback: DE ZELFDESTRUCTIE VAN HET VOLK! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s