De moslims dreigen Frankrijk “midden in het hart” te raken

Screenshot_46

Lyad Ag Ghali – de leider van de radicaalislamitische groepering Ansar Dine

En laten we eerlijk zijn. De Fransen maken het de jihad-moslims erg gemakkelijk. Zelfs tot in de hoogste regeringsgebouwen is alles vergeven van de moslims, die op ieder moment overgeschakeld kunnen worden naar de jihad. Zelfs bij de politie zitten overal islamitisch-jihadistische vechtersbazen, net zoals in andere Westerse landen. Eigenlijk zijn alleen de ex-moslims geen jihadisten, want voor iedere gelovige moslim is de jihad het eerste gebod van zijn religie:

Op de vraag wat hij ermee bedoelt het hart van Frankrijk te raken, zei Abou Dardar: “Overal. In Bamako. In Afrika. In Europa..”

Malijet

Ook de islamitische broeders in het geloof in België hebben gisteren al zulke verborgen bedreigingen afgegeven.

Hier nog een video, die ons er een voorbeeld van geeft hoe groot de bereidheid van de moslims, die hier naar West-Europa geïmmigreerd zijn, is om de dreigingen van Abou Dardar in de daad om te zetten.

 

Mensen die Engels kennen, zullen de zinnen aan het einde van de video verstaan: islam zou de toekomst voor Europa zijn en deze moslims zijn van plan om al onze steden over te nemen, de ene na de andere.

Wij zouden één advies aan alle Europese regeringen en politiekorpsen willen geven – waarmee ze helaas nooit akkoord zullen gaan, ja, zelfs niet eens te lezen krijgen. Maar misschien lukt jullie het. Overal waar jullie komen, waar jullie met iemand praten of waar jullie comments geven – echter alleen zakelijk, zonder emotionele geweldsgevoelens, opdat de anderen het kunnen begrijpen:

De tegenstanders, die door de moslims met zulke zaken worden bedreigd, zouden er goed aan doen als ze er zo spoedig mogelijk mee zouden beginnen om d.m.v. intensieve maatregelen diegene van de conflictpartijen waarvan geweld te verwachten zou zijn, ruimtelijk te separeren. Op dit moment zijn deze conflictvelden overlappend opgebouwd, meerdere lagen in dezelfde geografische ruimte. De Europese civilisaties echter kunnen met dit soort geweld niet omgaan. De Europese oorlogstraditie is die van de fijne zuivere gescheiden vijandschap met een duidelijke frontlijn ertussen. Ze kunnen deze soort twist met de in lagen opgebouwde vijandige kampen in dezelfde geografische ruimte alleen maar verliezen. De moslims echter zijn meesters in deze soort van oorlogvoering. De Europeanen hebben een helder, geordend overzicht nodig, dan zijn ze sterk. De moslims hebben het ondoorzichtige, het ongeorganiseerde door elkander nodig, waarin niets meer zo is wat het lijkt, zoals men het verwacht – zoals we deze nu al overal in de multiculturalistisch verscheurde Europese steden hebben. Dat is het ideale terrein voor de terreuroorlog, waar de moslims van houden; en het is catastrofaal voor de traditionele vaardigheden van de Europese culturen, om het even of hun voorkeuren naar links of naar rechts gericht zijn.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/01/14/die-muslime-drohen-frankreich-mitten-ins-herz-zu-treffen/#more-41446

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Frankrijk, Islam, Islamitisch fundamentalisme, Jihad, migrantengeweld, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op De moslims dreigen Frankrijk “midden in het hart” te raken

 1. koddebeier zegt:

  Moslims zijn een bedreiging voor je vrijheid en je leven !! En bedenk wel neutrale moslims bestaan niet !! Je hebt de doeners en de supporters!!

  Like

 2. JooJootje zegt:

  Voor dit probleem heeft Europa al eeuwen een oplossing we noemen het geen oorlog maar zuiveringen.

  Like

 3. De Linkse Nederlanders zijn bang voor rassenscheiding en _zuiveringen. Zij zullen ook gescheiden moeten worden van Rechtse Nederlanders. En Geert Wilders zetten we aan het hoofd!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En LINKS zal het weer NIET WILLEN WETEN. Buiten deze moslims hebben we de vijand tussen de eigen volksgenoten, en wel de politiek correcte meute, de LINKSEN, en de LIBERAAL-LINKSEN.

  Like

 5. nu wordt t toch de hoogste tijd voor een staatsgreep als de ‘overheid’ niet luisteren wil!
  Tenslotte zijn wij gekke jetje toch niet!
  We gaan toch niet als een soort van sitting ducks afwachten tot die koppensnellers ons gaan overvallen!??
  Er valt met die idioten niet te praten er is maar een oplossing en dat is de ‘Birmese oplossing uiteindelijk’ en die bestaat uit ‘alles platgooien wat islam-achtig is, islammers doden voor ze ONS doden en de rest achter dikke muren in hun landen terugvoeren, heet ook wel deporteren, ik ben klaar met eufemismen…
  rigoureus optreden dat is nog het enige wat ons rest!

  Like

 6. Leo zegt:

  Rigoreus optreden ook tegen alle (s)linkse elementen, ook dat is zijn harde-kern supporters.

  Like

 7. maria zegt:

  Sharia for UK:”Not because we (muslims) carry weapons; because it (islam) carries ideas”
  En waar hebben wij die mooie ideeën dan wel gezien? In de metro, op straat, op het voetbal-
  veld? Ik heb zo de buik vol van schreeuwende moslims-met-een-uitkering die NOOIT naar
  zichzelf kijken en ONS de les willen lezen. Maar nog meer walg ik van de DWDD/P&W
  media die dit liever niet laten zien en liever zwijmelen bij Obama en de Arabische Lente….

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  De expansie van de islam in Europa zal uiteindelijk alleen gestopt kunnen worden met geweld. De Europese politici van cultuur nihilistische bloede hebben onze steden laten vollopen met het meest afzichtelijk mohammedaans gebroed. Natuurlijk is er ook een minderheid aan moslims die gewoon een rustig en normaal leven willen lijden alleen zij zullen eveneens als de christenen het mes op de strot gezet krijgen door de islamisten en kunnen dan hun keuze maken voor of tegen de islam. De islam dood net zo gemakkelijk mede moslims als dat zij ook christenen en joden dood. De cryptocommunisten en de laffe zich progressief noemende sociaal democraten hebben een tijdbom in Europa neergelegd. Een tijdbom die zij nu nog trachten te ontmantelen met miljarden aan subsidies richting het mohammedaans addergebroed. Maar het zal hun niet helpen. De moslim ziet die miljarden slechts als een voorschot tot het moment dat ze denken de boel over te nemen. Het Europese volk dat overgebleven is zal dan gedwongen worden bij gebrek aan een beschermende overheid zelf de wapens op te nemen voor bescherming van hun gezinnen, straat, buurt, dorp of stad. Overal in Europa zullen burgermilities ontstaan zoals ook op de Balkan gebeurd is en daarvoor eveneens in Libanon. Europa wacht een lange en moeizame guerrillastrijd om uiteindelijk als het lukt de zoveelste islamitische invasie van zich af te slaan. Hierdoor zal de Europese economie volledig instorten en de eens trotse Europese steden zullen er haveloos, onderkomen en vervallen bij komen te liggen want daar zal vooral de islam de scepter zwaaien en op het Europese platteland en kleine provinciaal stedelijke gebieden zullen zich christelijke enclaves vormen. De “”rivers of blood”” van Enoch Powell zullen werkelijkheid worden. Het zijn steeds de ideologieën geweest de de mensheid in het ongeluk hebben gestort. Het communisme annex socialisme met als exponent het nazisme en het islamisme zijn tot nu de enige die op grote schaal uit hun naam genocide hebben gepleegd. De islam is de laatste in dit illustere rijtje die hoe dan ook gestopt zal moeten worden.

  http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/charlesmoore/9323566/Enoch-Powell-still-speaks-to-us-today.html

  Like

 9. luckybee zegt:

  Uit deze islamistische Moerast komen de Fransen niet zo snel weer uit.Ook de Engelsen zullen van hun dominion politiek niet meer zo snel van af komen.
  En wij? Remember Karel Martel , Jan Sobiesky en Don Juan, ze hebben allemaal de islam verslagen.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @GuusVelraeds 02.02. uur, hear,hear, weer een uitstekende reactie van U. Ik moet mezelf op een punt corrigeren, daar waar ik in mijn kwaadheid -ALLE MOSLIMS- beticht van gruwelijkheden. Het kan zijn zoals U zegt, dat de fanatieke muzelmannen hun geloofsgenoten net zo makkelijk over de kling jagen. Dat wil ik best toegeven en aannemen nu.

  Like

 11. peterselie1 zegt:

  @guusvelraeds

  Beiroet, Libanon gelijkend, zal ons voorland blijken te zijn!

  Like

 12. Jan zegt:

  Geen idee waarom de luchtmacht doorvliegt naar Mali ipv even de voorsteden van Parijs aan te doen (’t is maar een voorstel, Hollande)

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Foto 1… Dat ze nog microfoons onder de neuzen van dat moslimtuig drukken is me nog steeds een raadsel. Er komt alleen maar rotzooi en haat uit die stinkende smoelen.
  En waardoor wordt dat veroorzaakt…???? Hierdoor!
  http://tinyurl.com/cd8jbdn

  Like

 14. Pingback: De islam vrede? | Moderne kruisvaarders - website van rechtse Tempeliers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s