THAILAND: Moslims plegen genocide op Boeddhisten, omdat zij zich niet tot de islam willen bekeren

Screenshot_33

Is dit wat wij als ‘de toekomst’ zien voor onze landen?

Hebt u zich ooit afgevraagd hoe de moslims aan de  christelijke, joodse en hindoeïstische landen en gebieden kwamen, tegenwoordig in de geschiedenis bekend  als Egypte, Syrië, Israël, Libanon, Jordanië, Irak, Saoedi Arabië, Koeweit, Bahrein en Qatar, die nu in totaal 51 landen vormen?

Lees en kijk (pas op: gruwelijke beelden!) hieronder hoe ze dat deden.

Thailand ondervindt genocide van hun volk gepleegd door moslims en wat ‘officieel’ het Moslim Leger van Militante Rebellen genoemd wordt. Maar het is allemaal gewoon ‘islam’. Moslims zijn verantwoordelijk voor dezelfde genocide in Birma. De Birmese overheid paste uiteindelijk de ENIGE mogelijkheid toe die haar overbleef, namelijk het platgooien van alle moslimgebieden, het doden van de aanvallers en het uitzetten van de moslims uit hun land. Hiervoor is Birma beschuldigd van ‘SCHENDING  van de Mensenrechten’.

Waarom kwam er toen niemand naar voren en beschuldigde  toen niemand de on-geprovoceerde slachtpartijen op Boeddhisten als een SCHENDING van de Mensenrechten? Waar is de publieke schreeuw om de op grote schaal Schending van de Mensenrechten wat betreft de THAISE bevolking? Noch de overheden noch de media hebben ook maar iets ondernomen om de islamitische genocide aan te klagen van het Birmese en het Thaise volk of hebben hen hulp en wapens aangeboden om aan de misdaden waaraan zij blootgesteld werden, weerstand te kunnen bieden.

Nee, integendeel, want overheden bevoorraden daarentegen wèl  de zogenaamde “rebellen”,  met SOMMEN GELD en WAPENS om de  plaatselijke leiders af te zetten en een extremistische overheid daarvoor in de plaats te installeren.

Moslims maken voor slechts 4.6% deel uit van de totale Thaise bevolking (35% dichtheid in het Zuiden grenzend aan Maleisië), toch zijn zij verantwoordelijk voor het verspreiden van ANGST onder de autochtone plaatselijke Boeddhisten d.m.v. beestachtige geweld.  Zij zijn overgegaan tot het willekeurig vermoorden van Boeddhisten, zowel Boeddhistische onderwijzers als Boeddhistische monniken.

Wanneer de moslim bevolkingsdichtheid is toegenomen is tot een dergelijk percentage dan is dit het resultaat van wat er plaats vindt.

Houd hierbij vooral in gedachte dat Europa nog slechts een 30 jaar verwijderd is van die 35-40% moslim populatie. Het Thaise volk heeft vele jaren geprobeerd met vredelievende aanbiedingen, onderhandelingen, vriendschappelijke gebaren hen te bereiken, maar niets hielp.

 

WAARSCHUWING: zéér schokkende beelden!!

Sinhale separatistische moslims hebben openlijk steeds meer verzet getoond tegen de overheid van Thailand, zij beschuldigden de overheid van etnisch-religieuze vooringenomenheid, discriminatie en corruptie.

Een beestachtige aanval op een Boeddhistische tempel in de stad Pattani in 2005 wordt gezien als een militante islamitische poging om de ‘religieuze kloof tussen moslims en Boeddhisten in het diepe zuiden van Thailand aan te scherpen´.

Screenshot_34Fundamentalistische moslims vuurden een regen van kogels af op Professor Muhari, een vermaarde Hindu-opvoedkundige uit Bangladesh (Mukto-Mona)

Alhoewel separatistisch geweld al decennia lang voorkomt in de zuidelijke regio, escaleerden die veldslagen meer en meer. Sinds 2004 zijn de islamitische militante rebellen verantwoordelijk voor het verlies van meer dan 4300 levens. Boeddhistische monniken werden onthoofd, kinderen werden gedood en burgers aangevallen.  Meer dan 500 mensen zijn vermoord in 2004 in drie zuidelijke Thaise provincies.

Massale moordpartijen zijn gepleegd vanaf de jaren midden-2000 tot in de laatste jaren-2000 en wat betreft vanaf 2010 zijn er bijna 4.000 mensen vermoord door deze islamitische gewelddadigheden. Het dodental steeg tot 2.579 half september 2007 en overschreed het aantal van 3000 in maart 2008. Tegen het eind van 2010 was ‘islamitisch militant’ gerelateerd geweld verder toegenomen. In de eerste weken van januari 2011 zijn er weer 9 Boeddhistische monniken gedood in zuidelijk Thailand door de islamitische terroristen.

Screenshot_35Als men op de Westerse overheden af gaat, zou dit geen Schending van de Mensenrechten betreffen. Zij hebben het uitgeschreeuwd en geklaagd dat de moslims zich ondergeschikt moeten opstellen aan het Verdrag van de Schending van de Mensenrechten ook wanneer de bevolking van Thailand en Birma probeert zich te verdedigen.Maar dit niet geprovoceerde moslim geweld, dat valt daar kennelijk niet onder volgens hen.

In een op zichzelf staande aanval zijn 4 leden van het Thaise leger vermoord. Vele Boeddhisten hebben hun traditionele woningen in Zuid-Thailand verlaten in een poging te ontsnappen aan de constant voortdurende islamitische moordpartijen.

Zuidelijk Thailand vertoont overeenkomsten met de huidige situaties in Afghanistan en Somalië, omdat in deze beide landen de radicale Sunni islamieten hun extreme intolerantie tonen t.o.v. andere geloven.

In aanvulling op de Boeddhisten worden ook gematigde moslims vermoord door radicale fanatieke Sunni islamieten van zuidelijk Thailand.

De manier waarop gemoord wordt is bedoeld om ANGST te zaaien onder allen die verzet bieden aan de islamisering van zuidelijk Thailand.

Screenshot_36“Zolang Thais door blijven gaan met het gevangen nemen van Maleisische moslims in Thailand, zolang blijven wij doorgaan met het doden van Boeddhisten.”

Screenshot_37Moslims zitten er niet mee en zullen ook nooit toegeven dat zij altijd degenen zijn die alle gewelddadigheden en agressie beginnen.

Zij willen ‘overtuigend’, lees agressief, zijn tegenover niet-moslims en hen ondertussen met geweld onderwerpen als zij tegenstand bieden – en hangen zoals altijd het slachtoffer uit.

Professor Thitinan Pongsudhirak, een professor in de Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Bangkok Chulalongkorn zegt:

“De gewelddadige en gruwelijk manier van onthoofden van Boeddhisten door islamitische aanvallers… getuigt niet van een normale gewelddadigheid….”

“Het wordt aangedreven door diep gewortelde vijandigheid en haat. Extremistische moslims geloven dat gewelddadigheid,  inclusief het doden van burgers, gerechtvaardigd is als een middel tot het installeren van de sharia of de islamitische wetgeving en het behoud van de islamitische culturele identiteit.”

Volgens de volgelingen van deze soort van islamitische activisten zijn zij in een jihad oftewel een heilige strijd verwikkeld tegen vijanden van de islam, inclusief zelfs de medemoslims die afstand genomen hebben van wat de extremisten als de ‘enige ware’ islam zien.

Screenshot_38Een Thaise Boeddhist aangevallen op zijn motorfiets en onthoofd door een niet geprovoceerde moslimaanval in zuidelijk Thailand.

Screenshot_39

De aanvallers van deze man hebben vergeefs geprobeerd zijn hoofd af te hakken. De meerderheid van de oorspronkelijke bevolking is zich nu aan het onderwerpen aan de eisen van hen die de sharia willen implementeren

In de laatste decennia is gebleken dat de islamitische  instituten van buitenlandse moslimlanden betrokken zijn bij het aanzetten tot islamitische radicalisering en de islamitische jihad doctrine in Thailand.

Thaise autoriteiten weten al geruime tijd dat vele Thaise moslimactivisten naar overzeese islamitische scholen zijn gegaan, waar zij onder invloed stonden van de hard-line islamitische onderwijzers. Van sommigen is bewezen dat zij zich bij de jihad aangesloten hebben tegen het Russische Leger in Afghanistan en naar Thailand als extremisten zijn terug gekeerd.

Deze uiteindelijke onderwerping heeft 8 tot 10 jaar van dagelijkse moslim gewelddadigheden geëist, 15.000 doden en gewonden en, vier jaar geleden, de start van een uittocht van niet-moslims die het aantal moslims verder deed stijgen t.o.v. van de oorspronkelijke bevolking.

Screenshot_40Deze manier van islamitisch extremisme is niet een nieuw fenomeen. ‘Het dagelijks gedrag’ van de extremistische moslims heeft al decennia ‘tot succes ‘ geleid in de islamitische wereld.

Recente decennia van nieuw ontdekte rijkdom van olierijke islamitische landen in het Midden-Oosten en massale immigratiestromen van moslims naar het Westen hebben er voor gezorgd dat het islamitische fundamentalisme weer stijgende is en de slapende jihadistische geest nieuw leven is ingeblazen.

Screenshot_44Niet geprovoceerde aanvallen en gewelddadigheden op de plaatselijke Thaise bevolking in het zuiden: slachtoffers op een spoorwegbrug, een lichaam is over een zijbalk gedrapeerd; het andere lichaam is op de spoorrails geplaatst en is door de helft gezaagd door de wielen van een passerende trein.

Screenshot_42

Men kan aannemen dat het duidelijk is dat ‘bepaalde elementen’ binnen in het zuidelijke Thaise gebied een niet-Boeddhistisch land wensen. De jongere generatie moslims is antiboeddhistisch gehersenspoeld.

Deze haat en vervreemding bij de jongere generatie is begonnen nadat velen studeerden aan de internationale universiteiten in het gehele Midden-Oosten. Geldstromen vanuit het MO worden aangewend tot het verspreiden van de radicale islamitische Sunni versie van de islam.

Screenshot_43Ook al is de verborgen oorlog in het Zuidelijke Thailand door de radicale Sunni islamieten gericht op zowel de gematigde moslim als ook op de Boeddhist, het moge duidelijk zijn dat het de bedoeling is dat de Boeddhisten een totale vernietiging wacht en dat op een dag het zuidelijke Thailand zal eindigen als Afghanistan, Centraal-Azië en andere gebieden waar ooit eerder bloeiende Boeddhistische gemeenschappen floreerden.

De geschiedenis laat overduidelijk zien hoe de moslims voorheen Boeddhistische landen binnenvielen en hoe zij de bevolking onderwierpen en hen onderwierpen (blootstelden) aan extreme vormen van geweld en verzwegen misère, tenzij de mensen zich bekeerden tot de islam.

Er zijn altijd allerlei soorten problemen geweest in alle landen waar de moslims nog in de minderheid waren.

Van oorsprong waren Indonesië en Maleisië op een bepaald moment Boeddhistische landen.

Screenshot_45Met de invasie van moslims werden de meeste Boeddhisten in deze contreien  ofwel vermoord ofwel bekeerd tot de islam.

Meer recent, in 2001, in de naam van de islam, vernielde de Taliban de wereldberoemde monumentale Bamiyan Boeddha Beelden, gemaakt in de 6e eeuw, onder het voorwendsel dat dit ‘afgodenbeelden’ waren die verboden zijn onder de shariawet in de islam. Deze handelingen laten het gebrek aan respect zien, het negeren van en de totale onverschilligheid t.o.v.  geloven van andere mensen.

Een dergelijke houding staat niet toe dat een gemeenschap zich met andere gemeenschappen assimileert, zeker niet met de gangbare gemeenschappen in landen waar zij een minderheid vormen.

(Video hier beneden)

Merk op hoe de Britse media trachten de moslims toch weer als ‘slachtoffers’ af te beelden. De hele bevolking lijdt onder het door de moslims begonnen geweld en agressie en toch worden die ‘Agressoren’ afgeschilderd als de ‘lijdenden en gemarginaliseerde slachtoffers’:

Bron:

http://themuslimissue.wordpress.com/2012/11/08/thailand-muslim-genocide-of-thai-buddhists-for-not-bending-to-islam-graphic/

Vertaald uit het Engels door:

Scarlatti Bombatti

(voor www.ejbron.wordpress.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Boeddhisten, Islam, Islamisering, Jihad, Terrorisme, Thailand. Bookmark de permalink .

52 reacties op THAILAND: Moslims plegen genocide op Boeddhisten, omdat zij zich niet tot de islam willen bekeren

 1. Tom Hendrix zegt:

  Vuile GORE SMERIGE LINKSE HUICHELAARS, JULLIE ZIJN HIER SCHULD AAN VUILE SCHOFTEN! En ook de gore vuile MUZELMAN OBAMA, met zijn geslijm met de moslimbroederschap. Wat een onmensen zijn deze moslims, en het ergste is, dat over goed 25 jaar we in nederland en europa hetzelfde kunnen verwachten. Ik zou onderhand wel voelen voor een STAATSGREEP in HEEL EUROPA, dat we het linkse-en moslimtuig eruit konden sodemieteren. Sorry web master, maar vanwege de gruwelijke foto’s reageer ik zo!

  Like

  • sibel zegt:

   het zijn extremistische kutten dus niet alle moslimsen zijn zo ,als we daar over hebben dan wil ik ook wel over Nederlandse geschiedenis hebben.dat is mijn mening en als ik die fotos zie ,ik walg van dat soort mensen die misbruik maken van geloof en daar mee gaan moorden ,dat zijn sadistische mensen psychotische stelletje randdebielen van mij mogen ze gepakt worden en rechtelijke manier doden,of de bevolking moet het doen.

   Like

 2. jowitteroos zegt:

  Scarlatti Bombatti, dank voor de vertaling!

  Met ons huidige systeem en doodse zwijgen, manipuleren van de waarheid……….ja zo zie ik onze toekomst…………….

  Like

 3. Linsky zegt:

  Kan iemand dit naar die islam-knuffelaars in Den Haag zenden? 😦

  Like

  • Joshua zegt:

   Linsky zegt:
   15 januari 2013 om 18:22
   Ik heb de Engelse versie naar A.Slob gestuurd, misschien dat hij de foto’s aan de andere mossel knuffelaars kan laten zien.

   Like

 4. admin zegt:

  Thank you for translating, and thank you for your work!

  Like

 5. wim van rooy zegt:

  In het Westen heeft men er geen benul van hoe de islam tekeer ging in India bijvoorbeeld. In dit verband is het werk van de Vlaamse hindoloog Koenraad Elst onmisbaar. De bijna vernietiging van het boeddhisme, de bezetting van Sindh in 712, enzovoort: het wordt allemaal netjes uit de doeken gedaan in zijn ‘Het boek bij het Boek. Recensie over Islam en Koran 1992-2008 (Yang Books, 2009).

  Like

 6. baksteen zegt:

  Voorspelling?
  Bij de Nederlandse media komt niet toevallig Birma steeds vaker in beeld met de mededeling dat het verschrikkelijke regime eindelijk iets vrijer wordt. Reisprogramma’s maken er melding van maar ook komen er gevluchte moslims in beeld in een bootje met het verhaal hoe moeilijk die het hebben omdat zij verjaagd worden door de locale bevolking terwijl zij er al generaties leven.
  Onze opper moslim Obama is al op bezoek geweest en de wereld dringt aan op “democratisering”. Binnenkort zal het wel VN resoluties gaan regenen. Ik ben bang dat Birrma het volgende land met een eigen “lente” wordt en dat het uitmoorden van o.a. de Boeddhisten met door het westen betaalde wapens al la Libie en Syrie vanuit het aangrenzende land Bangladesh binnen afzienbare tijd kan beginnen.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 18.22. uur, en als we dat naar de 2e slaapkamer sturen, dan willen de policor politici er nog NIETS van HOREN! Ze zullen zeker de vingers in de oren doen, en heel hard lalala roepen. Ik verwacht niets meer van Den Haagse politici Linsky.

  Geliked door 1 persoon

 8. p.s. ondanks dat ik wist van hun gruweldaden was ik er MISSELIJK van DIT staat ONS dus gewoon OOK te wachten…. dus KOM IN VERZET! Of kunt u zo goed tegen PIJN?? Dan gewoon lekker blijven zitten zolang het nog duurt…

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Beelden al eerder gezien, link van de info ook al eeder op deze site geparkeerd, werd nauwelijks bekeken… barenakedislam>>> http://tinyurl.com/a6tx2w4

  Like

 10. Lotte zegt:

  Gloeiende zeg, dit is geen geloof meer, dit is puur kwaad, puur onmenselijk.
  Dit zijn geen mensen die het doen, hier zijn letterlijk en figuurlijk geen woorden voor.
  Ik stuur het door.

  Like

 11. Anneke zegt:

  Om te kotsen….Wat een genocidepleging in het verre oosten!!! De NOS heeft de werkelijkheid dus WEER durven te verdraaïen. Daar kots ik eveneens zo enorm van!!! Niemand die de journalistiek fiks op de fikken tikt….Door de zaken decennialang te verdraaïen, is er in de gehele westerse contreiën een enorme TWEE-DELING ontstaan. Men duld géén andere visie/mening meer….ect.ect.ect. Men is de overheersende leugen gaan geloven dus eveneens serieus gaan nemen!!! Als de politiek en journalistiek een sterke ruggegraat zouden hebben, dan zouden ze schuldbekennen, excuus aanbieden en met permanente accuratesse, juistheid te werk blijven gaan!!! “Maar dit is (voor alsnog) een droombeeld van mijzelf…”

  Like

 12. Linsky? Ik had het originele artikel in het Engels al een tijdje geleden doorgestuurd en toen ik de Nederlandse vertaling vanmiddag klaar had heb ik dit gelijk weer doorgestuurd naar de PVV en met name naar Geert Wilders, Martin Bosma en Sietse Fritsma.

  Geert Wilders (en zijn PVV uiteraard) is de enige die ik vertrouw van de politieke garde en ik vertrouw ook op zijn strategisch inzicht dat hij dat op een gegeven moment zal laten zien aan al die horende doven en ziende blinden….

  ja Tom Hendrix, dit is wat ik ook regelmatig voorstel dat dit volgens mij nog het enige is wat gedaan kan worden, een staatsgreep en voor de krijgsraad dagen al die criminelen met hun stompzinnige dhimmies… maar waar vind je EERLIJKE rechters die niet van d66 signatuur zijn?

  Ok! Die rechters slaan we dus over en we doen ze die land- en volks verraders dus in dat andere conceptje van me wat ik eergisteren geloof ik neergepend heb als een soort van droom 😉

  p.s. dat vertalen is trouwens geen sinecure, ik dacht dat doe ik wel eventjes… maar je moet toch reuze goed opletten op de intonatie, goed de essentie zien over te brengen wat er bedoeld wordt… Petje af voor alle vertalers hier, het lijkt eenvoudig maar het ligt toch nèt ietsjes anders en dan heb ik t nog niet eens over de emotionele lading die er bij komt……

  Like

 13. Martien Pennings zegt:

  Ik begin toch langzaam te geloven dat er iets mis is met die islam: http://bit.ly/UX0kxH

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Er is maar één oplossing roei ze uit voor ze ons uitroeien en bedenk daarbij neten worden ook luizen.

  Like

 15. Jan zegt:

  Ik heb dit eens vermeld op de site van Hamas-vertegenwoordiger Hijmans Abupessoptimist) maar hij zei dat het allemaal onzin is dat moslims dit doen.
  Ik kreeg de indruk dat hij gek is.

  Like

 16. Ik heb deze verschrikkelijke beelden al eerder gezien. Allereerst, als atheïste heb ik geconstateerd dat het Boeddhisme een van de meest vredelievende geloven is. Het boeddhisme is een levenswijze zonder dogma of ideologie, waarbij de mens centraal staat! Door hun geloof in reïncarnatie en hierbij behorende remuneratie van de gevolgen van hun vorig leven, is bij de boeddhisten ondanks hun armoede de criminalteit het laagst, omdat zij geloven dat voor elke goede daad zij in hun nieuwe leven worden beloond! Dit is een schrille tegenstelling tot het barbaarse islamisme. Ook Bali, overwegend Boeddhistisch, vreest voor soortgelijke toestanden als in Thailand!

  Like

 17. Jan zegt:

  Krankzinnige mustard: “Mo stonk lekker”

  Like

 18. Jan zegt:

  De vermoordde Franse gegijzelde in Mali:

  Like

 19. Linsky zegt:

  Was ook maar sarcastisch bedoeld Tom.. 🙂

  Like

 20. Linsky zegt:

  Ps, en retorisch hoor…

  Like

 21. koloth zegt:

  Vreselijk zijn geen woorden voor, nou nu weten we wat er binnenghaald wordt: een kankergezwel van Satan himself. En wat gaan we er aan doen dan ?
  Niets………………. idd.er gebeurd helemaal geen ene ……….
  Kunnen we een verzetsbeweging o.i.d. oprichten ? lijkt mij de hoogste tijd.

  Like

 22. Er is maar een oplossing en dat is de ‘Birmese oplossing uiteindelijk’ en die bestaat uit ‘alles platgooien wat islam-achtig is, islammers doden voor ze ONS doden en de rest achter dikke muren in hun landen terugvoeren, heet ook wel deporteren, ik ben klaar met eufemismen…
  rigoureus optreden dat is nog het enige wat ons rest!

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Realpredictor 19.57. uur, inderdaad Realpredictor, helemaal de waarheid. Juist boedhisten zijn uitermate vreedzame mensen, daar kan ik als vrij christen nog wel wat van leren. Het is evident dat we in de hele wereld geen last hebben van boedhisten, hindu’s, atheisten en humanisten, maar dat het steeds de volgelingen van MO de pedoprofeet overal- let wel OVERAL ter WERELD- moord, doodslag, halsafsnijden en HAAT verspreiden. En de RODEN en andere gutmenschen willen het NIET WAAR HEBBEN! @ Scarlatti Bombatti 19.29. uur, soms denk ik aan iemand als GENERAAL FRANCO om ons en het christen-en jodendom te bevrijden van de RODEN en de MUZELMENSEN!

  Like

 24. guusvelraeds zegt:

  Als de tijd rijp is zullen allen die nu door links worden aangeduid als gematigde moslim zich scharen achter de straight moslims en zal Nederland en Europa erachter komen dat alleen “”moslims”” bestaan. Beelden zoals in bovenstaande bijdrage zijn inherent aan de islam en haar totalitair imperialistisch streven. De islam is ontstaan uit geweld en heeft nadien het geweld volledig geïnstitutionaliseerd in haar dogma’s en de islamitische cultuur als geheel. De islam is een gewelddadige cultuur die alleen bestaat bij de gratie van geweld.

  Omdat de Koran onveranderbare eeuwigheidswaarde heeft in de visie van de moslim en bestond ver voor de mensheid bestond en ook na de mensheid nog eeuwig zal voortbestaan kan geen enkele moslim de kracht van de volgende verzen ontkennen laat staan niet ernaar handelen als hem dit gevraagd wordt als ultieme plicht aan de profeet en Allah. Ook gematigde moslims zijn ertoe verdoemd hoofden te gaan afsnijden of op zijn minst ermee in te stemmen als “”de wetende”” (de ulema) hen ertoe oproept.

  8:12-17: “Ik zal paniek zaaien in de harten van de ongelovigen, jullie moeten hen boven hun nekken treffen en al hun vingertoppen afhakken. Het zijn niet jullie die ze afgeslacht hebben; het was Allah.”

  8:39: “En vecht tegen hen totdat er geen tumult en tegenstand meer is, en gerechtigheid prevaleert, en het geloof overal in Allah is. Maar als zij capituleren, waarlijk Allah ziet alles wat ze doen.”

  9:5: “Maar als de verboden maanden voorbij zijn, bevecht en vermoord de ongelovigen waar jullie hen maar vinden, en val hen aan, beleger hen, en lig in hinderlaag voor hen in elke mogelijke vorm van oorlogsstrategie. Maar als ze op hun schreden terugkomen, regelmatig binnen en regelmatig aalmoezen geven, open dan de weg voor hen, want Allah is vergevingsgezind.

  9:14: “Strijdt tegen (doodt ze) (de niet-Moslims) en Allah zal ze straffen (folteren) door middel van uw handen en zal ze met schaamte bedekken.”

  9:29: Vecht tegen hen die in Allah noch in de Dag des Oordeels geloven, en die niet handelen volgens wat Allah heeft verboden, noch het geloof van de waarheid erkennen, zelfs als ze Joden of Christenen zijn, totdat ze beschermingsgeld betalen met waarlijke onderwerping.

  Oh, ja voordat ik het vergeet. Conform Soera 9 vers 29 zijn de 5 miljard die nu gegeven worden door de EUSSR aan Egypte (lees moslimbroeders) helemaal niet om de democratie aldaar te helpen vestigen. De EUSSR bonzen zijn niet achterlijk hoor. Zij weten drommels goed dat er nooit een democratie komt in islam gedomineerde gebieden. Democratie staat namelijk gelijk aan blasfemie want alleen de wetten van Allah en de Koran hebben rechtsgeldigheid en niet de wetten gemaakt door een democratische mensenhand. Die 5 miljard zijn BESCHERMGELDEN. Dit zijn kortweg afkoop penningen. Hiermee wil de EUSSR voorkomen dat door de moslimbroeders terroristische cellen in de EU geactiveerd worden. De islam is wat dit betreft gelijk aan een maffia organisatie met als Capo di tutti capi Mohamed himself.

  Like

 25. Maja zegt:

  Mladic zou in Nederland goed werk kunnen doen….

  Like

 26. Avidia zegt:

  Ik ben hier ziek van, ik wist het al wel maar beelden ervan wilde ik liever niet zien, maar nu heb ik me vermand en de beelden bekeken, het is meer dan erg, veel meer dan dat, er zijn geen woorden voor te bedenken, wat een ziek volk en “geloof” want dat is het niet eens, het is een overheersing, ik hoop dat: mocht dit hier plaats vinden, ik er niet meer ben, niets kan erger zijn dan je einde op deze manier te moeten beleven. Laten we er met z’n allen tegen vechten!!!! Geen vrienden maken met dit soort mensen, je weet nooit met wie je te doen hebt, ze zijn hier, ik laat ze links liggen, geen blik of geluid uit ik tegen ze. Ze moeten allemaal weg!!!!!

  Like

 27. “Al jaren maak ik me grote zorgen over de extremistische uitwassen van de islam in Nederland en de blindheid en onwil van de Nederlanders om deze gezwellen aan te zien voor wat ze werkelijk
  zijn, namelijk wat in Nederland rechts‐extremisme wordt genoemd en anderegruwelijke ‐ismen die een hoge beschaving met zich mee kan brengen.
  Steeds wordt over het hoofd gezien dat de islam een intrinsiek politiek karakter heeft en dat het separatisme van zijn ongure aanhangers niets anders is dan een totalitaire, racistische en nationalistische ideologie die in Nederland zo wordt verafschuwd!”

  Dit schreef Hafid Bouazza, een Marokkaanse schrijver, een insider dus! De multicul moraalridders met hun blinde fanatisme voor een vreedzame multiculturele samenleving, hebben absoluut niet in de gaten dat zij een tikkende bom zitten te pamperen!

  Like

 28. peterselie1 zegt:

  @guusvelraeds

  Helemaal mee eens, eigenlijk zou elke dag weer opnieuw zo een stukje in de MSM moeten verschijnen, misschien vallen dan de schellen van de ogen der burgers, die het nu alleen maar over de elfstedentocht en zich voornamelijk met schaats perikelen bezig houden.

  Like

 29. friki zegt:

  Hier blijft me elk woord dat ik wil uitspreken in de keel steken. Die bol in het universum is doordrenkt van wreedheid.

  Like

 30. Tedje uut de achterhoek zegt:

  Ik wist dat het beesten waren.Maar dat ze tot zoiets in staat zijn……tja de beelden bewijzen het.

  Like

 31. Robbert zegt:

  Ik heb ondanks de waarschuwing de beelden toch bekeken en ben niet verbaasd van de onmenselijkheid en wreedheid waarmee ze onschuldige mensen de dood injagen. De enige ‘misdaad’ van deze mensen is dat ze niet in die allah willen geloven. Ik weet wel dat de linksen onze reacties niet zullen zien want het heeft eenvoudig niet hun aandacht en interesse omdat deze toch maar afkomstig zijn van ‘racisten’ en ‘fascisten’. Bovendien hebben ze het veel te druk met hun dagelijkse bezigheden zoals moslims pamperen, in de watten leggen en diep voor hen buigen. Daar is hun hele leven al mee gevuld en daar kan beslist niks anders bij. Toch zullen deze dommeriken heel vreemd opkijken als hun kameraadjes opeens als een blad aan een boom omslaan maar ja…..dan is het voor hén te laat.

  Like

 32. Pingback: De islam vrede? | Moderne kruisvaarders - website van rechtse Tempeliers

 33. hmichael4u zegt:

  Gisteren op RTL Nieuws: een empathische reportage over een Syrisch jongetje van een jaar of 10, die net als zijn gesneuvelde vader jihadstrijder wil worden tegen Assad. Volop aandacht voor het gezichtspunt van de soenitische jihadstrijders en hun nabestaanden, o.a. de weduwe en de moeder van dat jongetje. Geen enkele aandacht voor het lot van andere groepen zoals de Syrische Christenen, die massaal vermoord worden door types als die gesneuvelde vader. En dit is RTL, dus niet de publieke omroep (NOS e.a.), maar dat lijkt niets uit te maken! Ik had in de jaren 90 al een onbehagelijk gevoel over de berichtgeving op de oorlog op de Balkan, die leek mij rijkelijk eenzijdig ten gunste van de islamitische partij, maar ik zie dat onbehagen wederom bevestigd in de huidige wijze van berichtgeving door de officiële media. Dit soort gruwelijke berichten en beelden zal je op de reguliere media niet of nauwelijks (sterk gecensureerd) terugvinden!

  Like

 34. Dit soort beelden worden al decennialang achtergehouden omdat deze “te schokkend” voor publicatie zijn! En ook ik ervaar dit als ik slechts 1 van dergelijke foto’s publiceer, er horden mensen zijn die dit schandalig vinden en dit als een soort provocatie zien! Maar het is potverdorie hard nodig om die moslimknuffelaars dat blok beton voor hun snufferd in gruzelementen te slaan en de rest van de wereld uit hun coma te halen!

  Like

 35. De moslims daar zijn net zo als in Nederland met open armen ontvangen en net als hier geen strobreed in de weg gelegd! Ze hebben net als hier hun religie en gewelddadigheden vrijelijk kunnen uitoefenen! En kijk wat er nu gebeurt! Dus Nederland maak je borst maar nat!

  Like

 36. Het geloof van de Vrede is weer bezig geweest!!!

  Like

 37. Jan zegt:

  Four killed in Thailand as gunmen open fire

  Armed men on motorbikes opened fire in Muslim southern Thailand on Thursday morning, killing a Buddhist monk and three other people, one of them a small boy.
  A separatist insurgency in the area has caused the death of 6,000 people – around half Muslim and half Buddhist – in the last ten years.
  http://www.worldbulletin.net/todays-news/128803/four-killed-in-thailand-as-gunmen-open-fire

  Like

 38. hitler zegt:

  LEKKERRRRR VOOR ZE IK HOOP DAT ZE ALEMAAL DE KKR KRIJGE. EN IK HOOP DAT IEDEREEN DIE DE ISLAM BELEDIGT OOK DE KKR KRIJGT.

  Like

 39. Jaantje zegt:

  Het antwoord van het westen is opnemen die groep net zoals we met de yezidi’s gaan doen.
  Vervolgens gaat men gewoon verder om de terorristen en Jihadi’s te bewapenen en te steunen.
  Immers streeft het westen een hoger doel na….
  Schande!

  Like

 40. Pingback: Het Westen wil de kern van het boeddhistische anti-islamitische sentiment (en de les daaruit) niet zien | E.J. Bron

 41. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  Bizarre beelden van wat er gebeurt in Thailand. Dit staat ons te wachten als we blijven wegkijken. Zo gaat het in elk land waar ze de overhand denken te hebben.

  Like

 42. Pingback: THAILAND: Moslims plegen genocide op Boeddhisten, omdat zij zich niet tot de islam willen bekeren « Ronnydeemobile's Blog

 43. Wyckhuyse carlo zegt:

  Beste webmaster kan iemand mij bevestigen dat wat er geschreven staat in dit artikel wel echt en volledig naar waarheid is want er word zoveel geschreven dat men op den duur twijfelt aan de echtheid van die artikels

  Like

 44. Gylenthal Georges zegt:

  Eerst en vooral ben ik geen pro-islam.
  Ik ben atheist en alle godsdiensten zouden moeten verboden worden.

  In reactie op dit artikel, Thaise Buddhisten gaan ook niet helemaal vrijuit en zijn de “olie op het vuur”.
  Mijn kind gaat in Thailand naar school (Assumption College Nakhon Ratchasima) en het Buddhisme wordt haar letterlijk en figuurlijk door de strot geduwd terwijl zij Atheist is en ik tegen ieder vorm van religie ben.

  Iedere 2 weken wordt de schoolplein vol met Buddhistishe moniiken geet en moeten ze naar die “Mumbo Jumbo” van die monniken luisteren.
  Na verloop van dat alles, MOETEN ZE VERPLICHT iets aan de monniken schenken.
  Niet schenken is een buis voor die week.

  Ze gaan in de school zelfs zover dat de kinderen enkele keren per jaar verplicht worden om de Buddhistische tempel te gaan bezoeken en gaan kuisen.
  Niet gehoorzamen aan dit bevel komt overeen met een negatieve einduitslag.

  Deze Buddhistische zaken zijn over gans Thailand te zien en maken deel uit van de 12 geboden van de Thai zoals uitgevaardigd door de PM General.
  Ik kan goed begrijpen dat de Moslims in het zuiden niet gediend zijn met zulke praktijken.

  Thaise Buddhisme is een nep-religie waar alles draait om het voorspellen van de winnende loterij getallen, aanbrengen van allerlei gelukstekens door monniken bij de aankoop van een woning of een auto, amuletten en bijgeloof, enz.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Elke godsdienst heeft de neiging tot groepsdwang. Dat ligt vaak niet zozeer aan de godsdienst, maar meer aan hoe mensen daarmee omgaan. Zij zien kans om via die godsdienst aan anderen hun wil op te leggen.

   Dat zie je niet alleen in godsdienst, maar ook in ideologieën of in de politiek.

   Zelf geloof ik dan ook niet dat zonder godsdienst de wereld beter zal worden.

   Het communisme heeft misschien wel miljoenen mensen – die zelfstandig wilden denken – afgeslacht.

   Het is ongetwijfeld waar wat u over het boeddhisme te zeggen heeft, maar toch is die onderdrukking niet te vergelijken met het gruwelijk geweld dat we hier via de islam tentoon gesteld zien.

   We kunnen wel zeggen dat de islam al het kwaad dat er in de wereld is naar boven wordt gebracht.

   De islam wil geen vrijheid van godsdienst, maar hij wil – desnoods met donder en geweld – heersen.

   Like

  • Als je niet gediend bent van het Boedhisme kun je dat gewoon eerlijk zeggen of brieven schrijven naar boedhistische leiders en media. Maar je gaat niet luguber moorden!!!

   Like

 45. Draeyers Jos zegt:

  Ik heb een christelijke opvoeding gekregen, en ben scouts leider geweest. Ik ben geen praktiserende christen meer, maar heb na een periode ondervonden dat ik mij niet meer aangetrokken voel om mij als praktiserende christen te gedragen. Ik heb niets tegen de godsdienst op zich, ook joodse, calvinistische, boeddhistische, of andere vredelievende godsdiensten laat ik gerust. Een godsdienst veracht ik, dat is de islam. Ik ben zelf al meermaals bespuugt, waarbij ik een grote rochel vlak in mijn gezicht kreeg. Daar ik als toen 73 jarige schoolbus chauffeur werd bedreigt omdat ik niet wilde uitwijken, omdat ik met mijn bus die te groot was en deze moslim met een busje van een bouwaannemer, geladen met autochtonen, (dus echte belgen) mij uitschold voor vuile Belg, uit zijn busje kwam, tegen mijn bus stampte , waarna ik mijn raam opende en de volle laag in mijn gezicht kreeg. De andere in het busje joelden het uit van de pret. Ik belde de politie, daar de allochtoon voor mijn bus bleef staan gaf ik de nummerplaat door en de naam van de firma. De politie zou terstond iemand sturen, dat terstond duurde wel al een half uur, intussen was de andere al achteruit gereden en verdwenen. Ik heb geen politie gezien. Een andere maal rijd ik met mijn bromfiets s’avonds in het donker naar huis, en wordt overvallen weer door een allochtoon. Ik val en krijg een vuist in mijn gezicht en een in mijn rug. Dat deed pijn , daar ik een ruggen letsel had.
  Dit gebeurde ook in een migranten buurt. Ik val en de aanvaller was weg gelopen zonder zich om te draaien. s’Anderdaags bel ik de politie en doe mijn verhaal. Volgen de politie moet iedere burger die een klacht heeft deze bij de politie melden. Ik vraag aan de agent of hij kon zien op de computer
  of hij mijn geval van de week daarvoor kon opzoeken. De man moest mij een ontkennend antwoord geven. Ik vraag hoe dat komt. t’Ja zegt hij , dat komt van hogerhand. Later werd ik op mijn bus uitgescholden door weer allochtonen die de meerderheid waren van mijn passagiers voor alles en nog wat. Dikzak, vetzak zelfs p.d. Ik meld dit bij de verantwoordelijke van het vervoer. Haar antwoord was, Het zijn toch maar kinderen, ik zal er eens mee klappen. s’Anderdaags weer van dat. Ik stop en heb deze gasten gezegd, dat ik hen twee woorden zou trachten bij te brengen, die zij niet op deze school, leren dat was respect en beleefdheid. Het kwam aan de oren van de school, en ik werd terstond ontslagen wegens racistische uitlatingen tegen de kinderen en hun ouders. Buiten zonder enige vergoeding en beschuldigt van racisme. Maar ja, de school wist dat ik de katholieke school had gedaan, en de school was een socialistische stadsschool. Eerder was er al een geval van een van die knapen van 12 jaar. Deze sprong plots recht in de bus en begon Ahlah Ahkbar te roepen, al de anderen volgden zijn voorbeeld. Ik melde dat ook weer aan de school, Het antwoord was weer hetzelfde. Ik stop ’s avonds aan zijn huis en riep de vader. Ik melde het voorval, ’s anderdaags was dat kereltje niet meer op de bus. Natuurlijk was het de schuld van de chauffeur dat de school minder subsidie kreeg. Zo heb ik nog verschillende geschillen gehad, altijd met allochtonen, daar Antwerpen een rood bastion was en nog is. De meeste Antwerpse ambtenaren zijn tijdens de periode dat de socialisten aan het bewind waren vastbenoemd. De allochtonen werden, tijdens deze periode langs alle kanten gepamperd en in de watten gelegd. Klachten tegen allochtonen of politici werden en worden nog geseponeerd wegens gebrek aan bewijs. Dat de Antwerpse bevolking voornamelijk is toegenomen met allochtonen met een moslim afkomst, en het stadsbestuur eveneens wordt uitgebreid met mensen van dezelfde afkomst. Dat belooft wanneer zij in de meerderheid zijn, en dat zal niet lang meer duren met de invoer van weer moslim asielzoekers die dezelfde voordelen eisen, niet krijgen maar eisen als de mensen die jaren hebben gewerkt , hoge belastingen, sociale bijdragen, en allerhande boetes en verzekeringen betaald, daar waar deze moslim gelukzoekers maar twee doelen nastreven, n.l. geld en een paspoort, en de rest krijgen ze zonder enige inspanning. Onze vrouwen en meisjes verkrachten, zonder vervolgd te worden, hun wetten en gewoonten opleggen aan onze politici en gerechten, onze mensen beschuldigen van racisme, met als gevolg dat deze mensen nergens meer terecht kunnen en overal worden uitgesloten tot de moslims in de meerderheid zijn, meester over heel Europa en ons onderwerpen aan hun wetten, of afslachten en onthoofden zoals zij al eeuwen gedaan hebben. De Ottomanen, de Moren, Djinges Khan, allemaal moslims, hebben eeuwen de bevolkingen van niet moslimlanden veroverd met moorden ,verkrachtingen van vrouwen en kinderen, slaven handel, enz.enz. Dit staat ons nog te wachten indien wij niet reageren tegen deze bende van corrupte politici, die ons ook verkopen zoals de dorpshoofden van de Afrikaanse dorpen, tijdens de slavernij hun dorpsgenoten aan de Arabische slavendrijvers verkochten. De geschiedenis herhaald zich steeds, indien wij ze niet stoppen. Mensen laat U niet naar de slachtbank brengen van I.S., maar verzet U tegen de corrupte politici, zoals onze verzetsstrijders gedaan hebben tijdens de oorlog. Zij hebben zich ook opgeofferd voor onze vrijheid. Ik heb spijt dat ik daarvoor te oud ben, maar het vuur zit er nog in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s