VIDEO: Morsi noemt Joden “nakomelingen van apen en varkens” (23 september 2010)

Nog even ter herinnering. Dit is dezelfde Moslimbroeder Mohammed Morsi, inmiddels president van Egypte, die zojuist 5 miljard euro (!) van de EU heeft ontvangen om de “invoering van de democratie te bevorderen”. 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op VIDEO: Morsi noemt Joden “nakomelingen van apen en varkens” (23 september 2010)

 1. Ik hoop van ganse harte dat Al Qaida een bom gooit op de top van de Europese Unie! Wegens bloed schuld!

  Like

 2. Jan zegt:

  Waarom zitten alle geitenneukers aan hun kloten?

  Like

 3. Door vele kamelen en geiten verneukerij lopen ze constant met platjes en ander ongedierte in de broek rond. Ach, soort zoekt soort…

  Like

 4. Morsi, je moet niet met naamkaartjes gooien! Morsi zit aan zijn kloten omdat ie besneden is en naast hem een besneden vrouw zit. Geen lui voor ons. Wel tegen ons!

  Like

 5. Ter aanvulling: Bepaalde mensapen krabben op precies dezelfde manier aan hun ballen en leuter als deze dictator. Zou hij dan ook van de apen afstammen, gezien het eeuwige krabben aan zijn zak op nagenoeg elke video van/over hem? Of zou hij dat alleen doen als hij in de buurt is van westerse vrouwen? Wie het weet, mag het zeggen!

  Like

 6. maria zegt:

  5 miljard “ter bevordering van democratie” oftewel “invoering van de sharia”. Het westen betaalt
  op allerlei manieren voor zijn eigen ondergang. (zie ook de Duits/Turkse ziektekostenverzekering)
  Dan snap ik nog niet hoe je geld nodig hebt voor democratie. Willen ze in Egypte ook een legioen
  van “raam-ambtenaren” zoals wij die kennen? Israël heeft wel echte democratische verkiezingen, daarom is er a.s. maandag een debat in de Rode Hoed, o.a. op uitnodiging van CIDI. Ik ga zeker! Daar zullen ook wel wat naïeve gasten zijn, maar hopelijk ook echte Israël-vrienden!

  Like

 7. Henk der Niederländer zegt:

  Eerst even een verlate zalig nieuwjaarswens van den Henk.
  Ik had namelijk niet eerder de mogelijkheid om het Jullie toe te wensen, maar jah beter laat dan nooit natuurlijk.

  Bovenstaand artikel toont dus precies het verraad van Europa aan wegens de Joodse staat en de uitlevering aan alles wat met zijn harses een paar keer per dag richting Mekka moet gaan zitten blëren.
  Het word er niet beter op en we zullen toch een tandje bij moeten zetten denk Ik om de slapende Europeaan wakker te schudden.
  Als Ik lees dat er legio scholen in Oostenrijk zijn waar het Duits is verdrongen door andere talen Ärabisch en Turks dus zinkt me de moet bijna in mijn schoenen.

  Like

 8. Henk der Niederländer zegt:

  De moet zou de moed moeten zijn uiteraard

  Like

 9. petra555 zegt:

  Waarom betalen WIJ voor hún “democratie” als deze al ooit zou komen. Dit geld was beter besteed
  aan mensen in de eigen omgeving waar men ZIET wat ermee gebeurt.
  Morsi gaat deze gift zeker meegebruiken om wapens en vernietigingstuig aan te schaffen ipv de
  “democratie” te promoten.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  In zijn video spreekt Morsi over het verdrijven van alle Joden uit de Arabische landen. Er zijn echter al lange tijd geen Joden meer over in de Arabische landen. Allen werden verdreven. Rond de 800 duizend Joden werden opgenomen in Israel. Hun bezittingen moesten ze achterlaten tot op de laatste cent. Over plundering gesproken, deze islamitische lafaard. Er is maar een groep die weet wat plunderen is en dat is de verenigde nazislam. Ooit komt de dag dat Morsi aan de hoogste boom wordt opgeknoopt door de echt seculiere en islam hatende Egyptenaren. Ooit zal de moslim de schellen van de ogen vallen en gaan begrijpen dat hun eigen leiders en met hen de islamofiele mee collaborerende westerse politici hun grootste vijanden zijn en niet Israël.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Dat Joden van apen afstammen staat zwart op wit in Sahih Bukharie geschreven Waar precies weet ik niet meer; ik ben de noticie’s hier over kwijt.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Volledig eens met het artikel, en bovenstaande reacties. Een enkele opmerking mijnerzijds: islam=nazisme, dus Morsi is gewoon een islamnazi!

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @JT, 15-1, 23:28
  Je LULT uit je nek!! De vrouw naast islamoFASCIST Morsi is Julia Gillard, de huidige premier van Australië. Zij is niet besneden, waar haal je de LARIEKOEK vandaan?
  Doe mij een lol en hou op met stemmingmakerij en het verkopen van klinkklare onzin.

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Bij P&W lieten ze dat stukje van Morsi over nakomelingen van apen en varkens zien.
  Leon de Winter verdedigde daar het standpunt over het inhouden van enige belastingafdracht omdat het geld gebruikt wordt voor het steunen van antisemitisme waaraan hij niet wenste mee te betalen.
  Eigenlijk sta ik toch te kijken dat het daar te zien was.
  Veel mensen zullen zich de ogen uitgewreven hebben.

  Like

 15. peterselie1 zegt:

  D66, GL en PvdA dolblij met geld voor Egypte!
  Luid gejuich en kreten van geluk stegen vandaag op uit de Tweede Kamer. MinBuZa Herr Zimmerfrans deelde de Kamer mede dat de Egyptenaren met succes vijf miljard euro gratis geld bij elkaar gelobbied hebben. De hoofdbazen in Brussel zijn unaniem overtuigd door de aimabele Egyptische president Morsi. Die beloofde Brussel (en dus Den Haag) dat het geld zo goed als mogelijk besteed zal worden.

  Bron
  VanLeeuwen | 15-01-13 | 19:33 |

  http://www.geenstijl.nl/

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  @Louis, 11:18
  Ik heb de hele uitzending gezien en viel zowat van m’n stoel af dat ze Morsi’s haatpreek lieten zien. Dat daar bakkenvol geld van ONS daarheen wordt gesluist is echt bij de woestwilde varkens af. Lees alinea 9 van: http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1597589/posts
  Die islamoFASCISTEN willen maar één ding en dat is een wereldkalifaat.
  Maar willen is één en het voor elkaar krijgen is twee…

  Like

 17. jowitteroos zegt:

  Men wil geen democratie maar Sharia, bij een ieder weldenkend mens bekend overigens. Behalve bij Timmermans en consorten…………………een dodelijke naïviteit!

  Like

 18. peterselie1 zegt:

  Kunnen we af en toe nog even lachen?

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Peterselie1 12.43. uur, ik heb totaal geen vertrouwen meer in de kliek politici in Den Haag. Ze laten de eigen bevolking stikken, en geven met groot plezier- en de pinokkio RUTTE met een waanzinnige grijns- miljarden en miljarden aan de geiteneukers die ons HATEN! KOTS!

  Like

 20. Jan zegt:

  @petra555 zegt:
  16 januari 2013 om 01:13

  Socialisten haten Joden en in het bijzonder Israël dat weigert een multiculturele vuilnisbelt te zijn.

  Like

 21. @G.Deckzeijl 9.29 uur; Okay, Gerrit, ik dacht dat die vrouw die naast Morsi zit zijn eigen vrouw was. Maar ze komt uit Australië. Okay, een foutje. Maar ik wist niet dat je zo kwaad werd als iemand een klein foutje maakt. Maak je zelf nooit foutjes? Je was zeker niet goed uitgeslapen? Je hebt zeker een slechte droom gehad als perfect iemand?

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  @JT, Ik was goed wakker, ben ik trouwens altijd. Nee, perfect ben ik niet, maar het verschil tussen jou en mij luidt dat ik eerst onderzoek doe voordat ik hier iets parkeer, vat je wel?

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  Voor jou JT, zodat je haar verschijning nooit vergeet, en haar typisch Australische tongval!

  Like

 24. Jan zegt:

  Haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat, haat………………………………….

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 18.48. uur, en dat is het enige wat deze primaten kennen Jan. HAAT tegen alles en iedereen die niet zo gehersenspoeld zijn als zij!

  Like

 26. peterselie1 zegt:

  @Tom Hendrix

  Tsda Tom de reguliere politiek correcte volksvertegenwoordigers de hebben een motto: weg met jullie!

  Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  ON TOPIC! IslamoFASCIST Morsi klaagt dat zijn woorden uit z’n verband zijn gerukt.
  Loepzuivere TAQIYYA, als je ’t mij vraagt.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21225273/___Teksten_Joden_uit_verband_gerukt___.html

  Like

 28. Stem op de stelling van Likoed Nederland bij Stand.nl : Het is onzinnig om de islamisering van Egypte te steunen met vijf miljard euro Europees belastinggeld! http://www.stand.nl/stellingen/Buitenland/Het-onzinnig-om-de-islamisering-van-Egypte-te-steunen-met-vijf-miljard-euro

  Like

 29. Jan zegt:

  Volgens de New York Times zijn wij allen varkens. Maar van een dergelijke stelling van dit vod dat vaak balanceert op de rand van het antisemitisme en er vaak overheen gaat hoeft men niet op te kijken:

  NY Times Columnist Kristof Tweets – Pro-Israel Group AIPAC Are Pigs
  “OBAMA told the 2 most pig like lobbies, AIPAC & NRA, to drop dead in same month. Next: Chamber of Commerce,” wrote Rosenberg, who was recently fired by the liberal Media Matters for America for his use of borderline anti-Semitic language.
  http://www.thegatewaypundit.com/2013/01/ny-times-columnist-kristof-tweets-pro-israel-group-aipac-are-pigs/

  Like

 30. Pingback: De islam vrede? | Moderne kruisvaarders - website van rechtse Tempeliers

 31. Jan zegt:

  wat inteelt met je hersenen doet (zat/zit die wel onder zijn schedel?)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s