Imran Firasat: Are you suspicious about my character?

Screenshot_7

(Door: Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten)

Onderstaand een door “Wachteres” vanuit het Engels vertaalde verklaring van Imran Firasat die in Spanje wordt bedreigd met uitzetting naar Pakistan alwaar hem een wisse dood staat te wachten. Imran zou samen met dominee en koranverbrander Terry Jones de film “The Innocent Prophet” hebben gemaakt. Hij gaf een persverklaring uit waarin hij om steun vroeg omdat de Spaanse autoriteiten na vele jaren zijn asielstatus hebben ingetrokken vanwege deze film en uitzetting dus mogelijk zou zijn. 

Maar er verschenen belastende verhalen over hem op internet. Hij zou een moord hebben gepleegd in Indonesië en ook in Spanje de wet hebben overtreden middels diefstal. Ik heb hem gevraagd om zijn onschuld te bewijzen daar ik geen moordenaars wens te verdedigen want ik ben geen advocaat.
Als hij kan aantonen dat hij onschuldig is dan sta ik morgen met een megafoon voor de Spaanse Ambassade in Den Haag. Hij heeft me scans van het ontlastende materiaal beloofd maar schreef me eerst dit. Het is een behoorlijk heftig verhaal en zeer zeker de moeite waard om te lezen. Over een rechtszaak voor een moord in Indonesië die in Spanje werd gevoerd maar waarbij de Indonesische aanklagers nooit op kwamen draven, er geen bewijslast was en er dus vrijspraak kwam.

Ik ben van mening dat Imran elke mogelijkheid moet worden geboden om zijn onschuld te bewijzen en dat dit internationale aandacht verdient. Het kan niet zo zijn dat de Spaanse autoriteiten iemand uitzetten naar Pakistan op grond van een dissidente mening over een islamistische profeet en zich niet kan verdedigen omdat hij belasterd wordt met verhalen over een moord waarvan hijzelf zegt dat ze hem daarvan beschuldigen nadat hij acht dagen eerder Indonesië is uitgezet wegens godslastering. In werkelijkheid zou het gaan om zijn openlijke kritiek op de islam.

Enfin, hier is zijn volledige verhaal over zijn verleden en zijn visie daarop. Ik heb hem om een viertal documenten gevraagd en een viertal antwoorden op aanvullende vragen omtrend deze geschiedenis om e.e.a. na te checken in indonesië. Daar is het wachten nog op en zal later worden gepubliceerd.

Intussen is onderstaande verklaring reden genoeg om ook in het Nederlands te vertalen en breed te verspreiden. Ja, er zijn mensen die zulke verhalen werkelijk uit hun duim zuigen maar hier stinkt iets heel onaangenaams zegt mijn islamkritische voelspriet. Hier moet de onderste steen bovenkomen en we kunnen niet toestaan dat een Europees land uit rigiditeit en angst voor de islam het doodvonnis tekent voor wie dan ook op haar grondgebied!

Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten

Geachte lezers/meneer/mevouw,

Ik veronderstel dat u allemaal wel op de hoogte bent van mijn recente situatie, namelijk dat ik vervolgd werd door de Spaanse autoriteiten vanwege de film, “De onschuldige profeet”, die ik maakte over het leven van Mohammed. Ik heb dat met goede bedoelingen gedaan, om de islamitische wereld de waarheid over Mohammed te laten zien, zodat ze eens zouden leren nadenken over hun toekomst met de islam. En zonder enige twijfel zal ik ermee doorgaan om te proberen de smerige waarheid over de islam en Mohammed naar buiten te brengen, totdat deze wereld vrij komt van de islam. De onderdrukking en de vervolging vanuit de islamitische wereld en door de Westerse autoriteiten zullen mij niet ontmoedigen.

De afgelopen twee maanden waren er verschillende publicaties in de media over mijn film, mijn persoonlijk leven en wat nog belangrijker is, over mijn verleden. Ik weet heel goed dat er een aantal kranten op internet zijn die hebben verklaard dat ik in het verleden een crimineel ben geweest. Nu lezen jullie nieuws dat 3 jaar oud is en waarschijnlijk stellen jullie je voor dat ik die persoon ben waarover je gelezen hebt. Maar het spijt me voor jullie dat ik moet zeggen dat het geen verstandig besluit is om te vertrouwen op een bepaald soort internet nieuws, dat daar alleen maar staat vanwege enkele valse samenzweringen en leugens (die religieus gemotiveerd zijn), die in het verleden verteld zijn door een paar doortrapte groeperingen van mensen en organisaties, en wat nooit is bijgewerkt of verwijderd, zelfs nadat ik onschuldig was verklaard door de Spaanse gerechtelijke autoriteiten

Enkele van mijn lezers die ook oprechte vrienden zijn, probeerden om de zaken duidelijk te krijgen door met mij contact op te nemen, maar velen van degenen die graag de reputatie en het leven van iemand beschadigen, zonder dat zij alle feiten (willen) kennen, publiceerden veel negatiefs over mij, in plaats van dat ze eerst geprobeerd hadden de waarheid via mij bevestigd te krijgen; want voor hen neemt het publiceren van een artikel op internet en de mogelijkheid om daarmee iemand in een negatief daglicht stellen niet meer dan vijf minuten in beslag.

Dat is de reden waarom ik soms denk dat het internet ons leven vaak op een positieve manier heeft veranderd, maar het heeft ook zijn negatieve kanten, die zeer gevaarlijk kunnen zijn voor ons leven en onze toekomst. Het internet is een vrije wereld waar iedereen kan zeggen of (op een andere manier) tot uitdrukken kan brengen wat hij maar wil. Maar ik geloof dat, voordat we enkel op het (internet)nieuws vertrouwen, we goed de werkelijkheid en de feiten onder ogen moeten zien, om iemands karakter goed te kunnen beoordelen. Beste vrienden, als het internet zo betrouwbaar zou zijn dat we er voor 100%  op zouden kunnen vertrouwen, dan kunnen we niet eens Jezus Christus, Nelson Mandela, Dalai Lama, Gandhi, enz (probleemloos) respecteren,… omdat al deze grote persoonlijkheden op de een of andere manier op internet zijn bekritiseerd en beledigd, wat ons heeft doen twijfelen aan de aard van hun karakter, maar zoals ik al eerder heb gezegd, op sommige berichten of op bepaald nieuws op internet kun je niet afgaan om iemands karakter vast te stellen.

Vandaag zou ik graag mijn verleden voor jullie willen openen, als jullie me toestaan om dit te doen, en ik verwacht dat degenen die geloven dat er altijd twee kanten aan een medaille zijn, zullen overwegen om hun mening over mij eventueel te herzien.

Mijn aankomst in Spanje 

Ik kwam in 2004 met mijn familie in Spanje aan, we waren ontsnapt aan de Islamitische vervolging in Pakistan. Ik kreeg de status van vluchteling op grond van alle doodsbedreigingen en vervolging uit de islamitische wereld die ik had moeten doormaken als gevolg van mijn kritiek, mijn schrijven en mijn meningen die tegen de islam ingingen en die ik had geuit in de Spaanse media en op diverse weblogs over de hele wereld.

Ik werd met wapens bedreigd door moslims in Pakistan en Spanje, omdat zij de waarheid niet willen en kunnen horen en ook geloven zij niet in de vrijheid van meningsuiting. Op een keer werd ik bedreigd en fysiek geschaad door moslims in Spanje, wat me deed besluiten om voor een korte periode uit Spanje te vertrekken en terug te keren als de situatie weer wat gekalmeerd was.

Mijn reis naar Indonesië 

In het jaar 2008 ging ik met mijn Indonesische vrouw en onze 3 kinderen naar Indonesië. Ondanks de belofte aan mijn vrouw dat ik zou stoppen met het schrijven over de islam, kon ik niet stoppen met het tot uitdrukking brengen van mijn visie op de Indonesische islamitische samenleving, die zichzelf trots de grootste moslimbevolking op aarde noemt en op weg is de islamitische sharia wetgeving in het hele land toe te passen. Terwijl ik in Indonesië was, werd ik getuige van vervolgingen tegen de Ahmadiyyas (De moslim minderheid) en tegen christenen door de moslims. Er waren ook veel terreuraanslagen, die in feite onderdeel waren van de Islamitische Jihad door Indonesische islamisten, die gericht waren tegen Westerse buitenlanders/allochtonen die Indonesië bezochten of daar woonden.

 Mijn verzet tegen de Islam in Indonesië

Dat soort incidenten hielpen me om te proberen de Indonesische moslims te redden uit de illusie van de Islamitische Jihad. Ik begon te bloggen en publiceerde boeken in de Indonesische taal met het doel om de radicale mentaliteit van de moslims te veranderen en hen het ware gezicht van de Koran en Mohammed te laten zien. Ik noemde als schrijver echter nooit mijn echte naam, maar ik gebruikte fictieve namen om niet gepakt te worden door de Indonesië jihadisten of door de islamitische politie.

Ik kreeg enorme steun van Indonesische moslims op ‘social networking sites’ en ik ontving per e-mail duizenden berichten waarin zij hun solidariteit betuigden, maar ik kreeg ook veel vijanden, waaronder alle islamitische radicale groeperingen die naar mij op zoek waren. In de Indonesische media werd veel over mijn weblogs gepubliceerd en ​​over mijn kritiek op de islam en op Mohammed zoals het volgende:

Forum pushes for web closure

http://www.thejakartapost.com/news/2010/02/12/forum-pushes-web-closure.html

MUI Medan akan surati Kapoldasu

http://www.waspada.co.id/index.phpoption=com_content&task=view&id=89415&Itemi=

 Blog-Blog Anti-Islam Bertebaran Di Dunia Maya

http://www.suaramedia.com/dunia-teknologi/computer-it/15937-blog-blog-anti-islambertebaran-di-dunia-maya.h

Mijn weblogs werden voortdurend gehackt en uitgeschakeld door de Indonesische autoriteiten, maar ik maakte steeds ​​nieuwe aan. De Indonesische politie en islamitische groeperingen waren op zoek naar de persoon die deze weblogs maakte en die boeken distribueerde, wat ik dus was.

 Ik werd opgepakt door de Indonesische politie wegens godslastering

In het jaar 2010 werd ik eindelijk opgepakt door de Indonesische politie, omdat zij mij via mijn IP-adres volgden terwijl ik een aantal e-mails verstuurde en op die manier liep ik in de val. Ik werd vastgehouden op een politiebureau in de stad Tangerang, waar ze dreigden om mij te vervolgen voor godslastering, waardoor ik mijn leven in de gevangenis zou kunnen doorbrengen. Aan de andere kant https :/twitter.com /  , boden ze mij, dankzij hun corrupte natuur, ook aan om mij niet te laten vervolgen voor godslastering en om mij de mogelijkheid te bieden naar Spanje terug te gaan, als ik hen een grote som geld zou betalen. Ik stemde daarin toe, omdat ik geen belangstelling had om mijn leven in de gevangenis door te brengen of te worden gedood door islamitische groeperingen voor de misdaad van godslastering jegens de islam.

Mij werd gevraagd om het geld te betalen en ik moest beloven dat ik nooit zou terugkeren naar Indonesië en ik zou een brief moeten aanvragen bij de Spaanse ambassade in Jakarta, waarin zij aan de Indonesische immigratieautoriteiten een verzoek zouden moeten doen om me uit Indonesië te laten vertrekken. Mijn paspoort werd in beslag genomen door de Indonesische immigratieautoriteiten, terwijl het proces van mijn uitzetting nog aan de gang was. De Spaanse ambassade werkte met mij samen toen ze zagen dat ik een legale inwoner van Spanje was en ze wisten hoe gevaarlijk het voor mij kon zijn als de media en de islamitische groeperingen te weten zouden komen dat ik het eigenlijk was die anti-islamitische weblogs en boeken maakte. De Spaanse ambassade gaf de (noodzakelijke) brief, die gericht was aan de Indonesische autoriteiten en ik betaalde de enorme som geld die mij werd afgeperst door de corrupte Indonesische politie en de immigratieambtenaren.

Mijn uitzetting uit Indonesië

Ik kwam terug naar Spanje en deed mijn best om geld bijeen te brengen om mijn familie zo snel mogelijk terug te halen naar Spanje. Maar na een paar maanden was er een internationaal aanhoudingsbevel op mijn naam uitgevaardigd door de Indonesische politie via Interpol, waarin zij aan de Spaanse autoriteiten om mijn arrestatie en uitlevering aan Indonesië vroegen. Ze beschuldigden me ervan dat ik iemand in Indonesië vermoord zou hebben en dat ik vervolgens het land zou zijn ontvlucht.

Ik word in Spanje gearresteerd vanwege een arrestatiebevel dat door Indonesië was uitgevaardigd

Ik werd door de Spaanse politie vastgezet en zij vertelden mij dat het hun plicht om mij vast te houden, omdat er een internationaal arrestatiebevel op mijn naam was uitgegeven, maar ik zou een eerlijke kans krijgen om mijn onschuld te bewijzen om zo te voorkomen dat de uitlevering zou plaatsvinden. In eerste instantie was ik helemaal geschokt en mentaal gebroken. Maar mijn onschuld en mijn geloof in het Spaanse rechtssysteem moedigden mij aan om te vechten tegen deze samenzwering van de duivel.

Waarom heeft Indonesië een valse aanklacht tegen mij verzonnen? 

De reden dat Indonesië een arrestatiebevel tegen mij had uitgevaardigd was dat zij, nadat ze mij hadden uitgezet, van officiële islamitische zijde op hoog niveau onder druk waren gezet om mij terug te brengen en mij te straffen voor de misdaad van godslastering, wat naar hun mening een zeer ernstig misdrijf is. En de reden dat ze me beschuldigden van moord was, omdat ze wisten dat als ze mijn uitlevering zouden vragen alleen op  beschuldiging van godslastering, de Spaanse autoriteiten mij nooit zullen uitleveren, omdat Spanje gelooft in de vrijheid van meningsuiting. Dat is de reden waarom ze iets moesten verzinnen dat zeer ernstig was, zodat ze mij naar Indonesië konden halen om me daar te doden.

Toen ik voor de rechter werd geleid bij het hooggerechtshof van Madrid, legde ik hem uit dat ik al zes jaar een politiek vluchteling in Spanje ben vanwege mijn kritiek op de islam. En daarom zijn de beschuldigingen waarmee ik vanuit een islamitische land geconfronteerd werd vals, omdat het een islamitische samenzwering is om het Spaanse rechtssysteem te manipuleren. Ik vroeg de rechter dat hij de bewijzen tegen mij van de Indonesische autoriteiten zou opvragen. De rechter ging akkoord. Hij heeft de Indonesische autoriteiten verzocht om de bewijzen te laten zien die mijn betrokkenheid aantonen bij een misdaad waarin iemand is vermoord.

Heel belangrijke feiten bewijzen mijn onschuld 

Ik werd gedurende een periode van 90 dagen vastgezet en toen kwam er een rechtszaak. Het is heel belangrijk om hier te vermelden dat Indonesië geen enkel bewijs tegen mij heeft opgestuurd. Enerzijds beschuldigden zij mij van moord, maar anderzijds sturen zij geen geloofwaardig bewijs en kwamen ze zelfs niet opdagen in het proces. Ik heb mijn verklaring als volgt aan de rechter voorgelegd:

(1) Indonesië heeft tegen de Spaanse autoriteiten gelogen door te zeggen dat ik uit Indonesië ben gevlucht. In tegendeel, ik werd er door hen uitgezet, wat bewezen kan worden omdat er door de Indonesische immigatiedienst een stempel op mijn Spaanse vluchtelingenreisdocument is gezet.

(2) De misdaad waarvan zij beweerden dat ik die had begaan, werd op 10 juni 2010 gepleegd. En ik werd op 7 juli 2010 uit Indonesië gezet. Dit betekent dat, nadat de vermeende misdaad was gepleegd, ik nog  27 dagen in Indonesië was. Waarom werd ik gedurende die 27 dagen niet van deze misdaad beschuldigd, werd ik niet vastgehouden en vervolgd en waarom zouden ze mij het land uitzetten als ze op de hoogte waren van mijn betrokkenheid bij een ernstig moordmisdrijf.
De Indonesische autoriteiten kunnen zelfs niet zeggen dat ik op vrije voeten was, want ik was in voortdurend contact met de Spaanse ambassade, de Indonesische politie en de dienst Vreemdelingenzaken. Het enige wat kan worden bewezen door de brief die ik van de Spaanse ambassade in Indonesië had ontvangen, dat het een document is waaruit blijkt dat mijn paspoort in beslag was genomen door de Indonesische immigratiedienst. En uit mijn paspoort blijkt dat ik Indonesië niet had verlaten als iemand die het land regelmatig bezoekt, maar ik was het land uitgezet.

(3) Ik werd op 7 juli 2010 door de Indonesische ambtenaren het land uitgezet, wat betekent dat er tot en met 7 juli 2010 niets tegen mij was ingebracht. Maar het is niet te geloven, op 16 juli 2010, precies 8 dagen na mijn deportatie, werd ik bij verstek veroordeeld tot 20 jaar (gevangenisstraf). Let op dit zeer belangrijk onderdeel van het verhaal: dat ze me op 7 juli het land hadden uitgezet, maar na 8 dagen veroordeelden ze mij zonder dat ik aanwezigheid was, zonder me een kans te geven of voldoende tijd om mijn beschuldigingen voor te bereiden en mezelf te verdedigen. Welke wet in een land kan zo snel en vol ongeduld handelen, dat men binnen 8 dagen een proces kan organiseren zonder de aanwezigheid van de verdachte en hem kan straffen voor een verborgen agenda (voor iets dat niet bewezen is).

En de uitlevering waarom zij de Spaanse regering verzochten is door hen niet aangevraagd om mij (alsnog) te vervolgen, maar om mij gevangen te zetten zonder mij te verhoren, omdat zij mij al veroordeeld hebben. Zouden Spanje en de Westerse wereld zo’n oneerlijk proces, zo’n oneerlijke veroordeling, zin en zo’n twijfelachtig verzoek tot uitlevering respecteren?

(4) Het is mogelijk dat de Indonesiërs hebben gezegd dat het een vergissing was om mij te deporteren omdat zij, nadat ze mij het land hadden uitgezet, sterke bewijzen tegen mij vonden, en dat zij om die reden mij  hebben veroordeeld. Maar als ze mij in slechts 8 dagen bij verstek kunnen veroordelen, dan betekent dat toch dat zij zeer sterk bewijzen tegen mij moeten hebben, nietwaar?

Dus waar zijn de bewijzen? Waarom hebben ze geen bewijzen gestuurd? Ik vind het zo zielig voor hen dat zij in een moordzaak geen bewijs van  vingerafdrukken hebben, geen DNA bewijs, geen bewijs waarin een stem-of video-opname is gemaakt, geen fotografisch bewijs of dat zij op zijn minst het moordwapen hebben. Waarom hebben ze, op verzoek van het Spaanse Hooggerechtshof, de bewijzen niet laten zien en waarom zijn ze niet tijdens het proces verschenen om mijn schuld te bewijzen?

Na de presentatie van deze verklaring vertelde ik opnieuw aan de rechter dat ik geen misdaad heb begaan en dat het een islamitische samenzwering tegen mij is. De enige misdaad die ik in Indonesië of zelfs in Spanje heb begaan is dat ik mij heb verzet tegen de gewelddadige islamitische ideologie en tegen de bedrieglijke, onjuiste berichten over Mohammed. Als kritiek op een nep-profeet een misdaad is, ja, dan ben ik een crimineel, als het verheffen van mijn stem tegen de islamitische jihad een strafbaar feit is, ja, dan ik ben een crimineel, en als mijn spreken ten gunste van de mensheid en tegen het terrorisme  een misdaad is, ja, dan ben ik met trots een crimineel.

Mijn vrijspraak en mijn vrijheid na een zich voortslepende situatie

De rechter was meer dan overtuigd van mijn onschuld, nadat hij deze miskleunen van leugens die Indonesië in elkaar had gezet had gezien en ik werd in dat proces vrijgesproken. Mijn uitlevering aan Indonesië werd geweigerd. Het was geen verrassing dat Indonesië niet in beroep ging tegen de uitspraak van de rechtbank. Omdat men tot het besef was gekomen dat hun leugens naar buiten waren gebracht en het voor hen niet meer mogelijk was om een ​​modern en transparant rechtssysteem dat Spanje heeft voor de gek te houden.

De Spaanse justitie geeft  de Indonesiërs een tweede kans

Maar de rechter wilde nog een laatste kans te geven aan Indonesië als ze iets geloofwaardigs tegen mij hadden. Dat is de reden waarom, ondanks de weigering van de rechter om mij uit te leveren en ondanks dat hij me vrijgesproken had, hij in zijn laatste zin aangaf dat de Indonesische autoriteiten met alle bewijzen naar Spanje kunnen komen en mij op Spaans grondgebied kunnen vervolgen zodat een eerlijk proces mogelijk wordt gemaakt.

Spanje organiseerde een onderzoekscommissie die op internationaal niveau zou gaan samenwerken, waarin Indonesische autoriteiten werden uitgenodigd. Dit was de laatste kans voor de Indonesische autoriteiten om hun beschuldigingen tegen mij te staven.

Ik moest op 17 mei 2011 bij de rechtbank verschijnen, waar ik ​​voor de Indonesische autoriteiten zou komen te staan. Ik ging er die dag heen, maar er was geen Indonesiër te zien. De commissie werd opgeschort. Toen kreeg ik een andere datum, 21 mei 2011, waarop ik moest terugkomen, ik was klaar om te vertrekken, maar toen kreeg ik een telefoontje van de rechtbank die me informeerde dat de Indonesische autoriteiten niet zouden komen, zodat het schema opnieuw werd geannuleerd en ze gaven me een andere datum, 27 mei 2011, waarop ik verscheen, maar zoals ik al had verwacht verscheen de Indonesische politie weer niet. Alleen een medewerker van de Indonesische ambassade in Madrid verscheen om een aantal papieren te tekenen, maar hij had geen macht of rechtsbevoegdheid om mij ook maar een vraag te stellen.

Dat was het toppunt van ergernis waardoor de rechter besloot dit geval voor altijd af te sluiten zonder nog meer juridische mogelijkheden.

De Indonesische islamitische leugens zijn door mijn waarheid te niet gedaan

Ik werd bevrijd van alle lasten. Ik bewees mijn onschuld en ik zuiverde mijn naam in de Spaanse media en bij de rechterlijke macht. Maar Indonesië gaf niet op. Nadat ze de juridische strijdverloren hadden, besloot de radicale islamitische politie van de islamitische republiek Indonesiëtoch door te gaan met het misbruiken van hun macht en gebruikten ze alle diplomatieke sluwetrucs om mij te pakken te nemen, of het nu op een legale of illegale manier ging, omdat ik een afvallige godslasteraar ben die door hen moet worden gedood, in overeenstemming met hunislamitische religieuze verplichtingen.

Mijn naam staat (nog steeds) op de ‘wanted’ lijstvan Interpol  

Dat is de reden waarom ze mijn naam op de ‘rode lijst’ van bekendmakingen van Interpol houden, in de hoop dat ik kan worden opgepakt en op een dag in de toekomst naar Indonesië kan worden gedeporteerd, wanneer ik mij buiten het Spaanse grondgebied bevind, waar de Indonesische onzin niet geloofwaardig werd geacht.
Maar ik ben ernstig bezorgd over de strategie van Interpol, die zichzelf de meest verstandige internationale politieorganisatie noemt. Heeft Interpol wel enig vermoeden hoe ze worden gebruikt door sommige islamitische landen? Waarom bevestigt Interpol de echtheid van de beschuldigingen niet of de aanklachten of de bewijzen tegen de verdachte, voordat zij het leven van iemand ruïneren?

Interpol zegt dat het niet hun taak om de bijzonderheden van elk geval te onderzoeken en dat zij alleen hun werk doen als ze verdachte mensen oppakken. Maar hoe kan de internationale gemeenschap toestaan dat Interpol samenwerkt met radicale islamitische sharia staten, die niet geïnteresseerd zijn in mensenrechten, in internationale wetten en die de wereld met leugens manipuleren? Waarom is Interpol uitgegroeid tot een prostituee, die op elk moment kan worden gebruikt door een aantal corrupte regimes? Waarom is Interpol omgezet van een internationaal gerespecteerde instelling in een eenvoudig te ge(mis)bruiken website, waarop sommige idiote mensen de foto van iemand kunnen plaatsen en hem op het internationale toneel tot een crimineel kunnen verklaren?

We kennen allemaal het recente geval van “Hamza Kashgari”, een Saoedische journalist die werd gearresteerd in Maleisië en overgebracht naar Saoedi-Arabië met behulp van Interpol, voor de misdaad van het geven van zijn mening over de profeet Mohammed. Interpol zou zich moeten schamen dat zij een pion in de handen van de islamitische radicalen zijn geworden, en dat zij op deze manier onschuldige levens hebben vernietigd.

De zaak “Benny Wenda” is nog een voorbeeld hoe landen als Indonesië misbruik maken van Interpol. Een Indonesisch staatsburger, stamhoofd van West-Papoea en een politiek vluchteling in het Verenigd Koninkrijk, vanwege zijn verzet tegen de onrechtvaardigheid van de Indonesische regering ten aanzien van de onschuldige en arme Papoea’s. Hij werd ook door de Indonesische politie van moord beschuldigd. Er was tevens een internationaal arrestatiebevel door Interpol tegen hem uitgevaardigd. Maar de dappere man gaf niet op en vocht tegen de ‘red notice’ (instrument voor een internationaal arrestatiebevel) van Interpol totdat hij de autoriteiten van Interpol had overtuigd dat de ‘red notice’, die men uit Indonesië had verzonden, politiek gemotiveerd was en dat er geen waarheid school achter de beschuldigingen van moord. Zijn ‘red notice’ werd uiteindelijk door Interpol verwijderd met de afgifte van een verklaring dat na evaluatie was gebleken dat: “Het ‘red notice’ verzoek van Indonesië niet in overeenstemming was met de regels en de voorschriften van Interpol”.

Het wrede en corrupte imago van Indonesië 

Wat mij betreft is het land dat mij vervolgt (Indonesië) een staat die de mensenrechten van haar burgers niet respecteert. Een belangrijk voorbeeld is de politieke onderdrukking in de provincies Papoea en Atjeh, waar de lokale mensen hun leven (kunnen) verliezen als zij voor hun onafhankelijkheid vechten. Een ander voorbeeld is Oost-Timor, dat na een lang lijden en een menselijk bloedbad veroorzaakt door het wrede Indonesische leger, eindelijk hun onafhankelijkheid kregen. De ‘Ahmadiyyas’, de moslim minderheid in Indonesië, kampen met ernstige vervolging; ze worden ze gedood door radicale moslims in het bijzijn van de politie, die nooit tussenbeide komen om de slachtoffers te beschermen. Bekijk het volgende filmpje eens:

Ahmadiyya Muslim tortured to death

http://www.youtube.com/watch?v=_dExfGGcz7s

Christenen zijn ook het slachtoffer van het Indonesische onrecht. Verschillende kerken werden verbrand, onschuldige christenen werden gedood en beroofd in het islamitische land Indonesië en de politie nam nooit enige actie tegen de radicaal-islamitische groeperingen, zoals “Majelis – e – Ulema, Hizbut Tahrir of Front Pembela islam”, die in feite de regering vormen en de volledige macht in handen hebben om al diegenen die zich tegen hen of tegen hun religie verzetten, uit te wissen.

Indonesië noemt zichzelf een echte democratie, maar in werkelijkheid is het een radicale islamitische staat. Het heeft geen eerlijke rechtspraak; er is geen vrijheid van godsdienst. Het is het meest corrupte land van Azië en ook een van de meest corrupte landen ter wereld, waar een politieagent, een getuige of een rechter voor een beetje geld kunnen worden omgekocht.

De ‘red notice’ van Interpol die tegen mij was uitgevaardigd door de Indonesische politie werd religieus gemotiveerd. Ze hebben mij veroordeeld en verklaarden mij voor een crimineel zonder een eerlijk proces en zonder een goede werkwijze volgens de internationale wetten en de mensenrechten die gelden voor elk individu. Ze deden dat omdat ze graag willen dat ik mijn mond houd, omdat ik een bedreiging ben voor het toekomstig islamitisch koninkrijk.

Heb ik het een of andere strafblad in Spanje? 

Ik geef toe dat ik werd vastgehouden. Maar als iemand wordt vastgehouden maakt dat hem niet tot een crimineel. Iedereen kan overal worden vastgehouden; vanwege misverstanden, valse rapporten of gewoon als iemand van iets wordt verdacht. Maar vergeet niet dat we allemaal onschuldig zijn tot we schuldig worden bevonden. Ik kan bewijzen dat ik onschuldig ben door het strafregister certificaat dat op mijn naam staat en dat onlangs door het Ministerie van Justitie van Spanje is uitgegeven, waarop duidelijk te lezen is dat ik geen strafblad op mijn naam heb.

Het maakt me niet uit wat de media over mij zeggen en hoe de moslims negatieve propaganda over mij maken. Alles wat ik weet is dat mijn naam door de media door het slijk is gehaald, omdat ik het slachtoffer ben van buitengewoon moeilijke omstandigheden, waar ik nu doorheen ben gekomen. Vechten tegen de islam is geen gemakkelijke taak. Als dat wel zo was dan zou iedereen de gewelddadige ideologie van de islam aanvallen en dan zou de islam nu vernietigd zijn. Ik vocht tegen de islam en natuurlijk kreeg ik met de reactie van de volgelingen van Mohammed te maken. Moslims deden alle moeite om mij te elimineren, maar ze konden me niet doden. Nu belasteren ze mij op het internet, omdat ze willen dat jullie ermee ophouden om mij te ondersteunen. Dat is hun strategie; misverstanden creëren tussen de vrije mensen van de vrije wereld, zodat er nooit eenheid tussen ons zal zijn en wij nooit in staat zullen zijn om samen te strijden tegen het islamitisch onrecht.

Ik heb uw steun nodig

Ik heb jullie steun nodig om mijn missie te voltooien tegen de islamitische duivel, die erop uit is om onze westerse waarden en rechten buit te maken. We hebben eenheid nodig om samen te vechten totdat we winnen. Vergeet niet, als we toelaten dat deze islamitische draak ons nu aanvalt, dat we nooit in staat zullen zijn om onze identiteit te herwinnen. Wij staan op punt om alles te verliezen. De islam valt ons leven binnen. Word wakker! De dag zal spoedig komen dat alle Westerse landen iedereen zullen vervolgen die bezwaar maken tegen Mohammed en de islam.

Ik ben geen politiek leider en ik wil dat ook niet worden. Ik ben een gewone man die begrijpt dat wij onder een ernstige islamitische dreiging staan en we moeten actie ondernemen om die dreiging te stoppen. Alles wat ik nu nog kan zeggen is dat jullie mij alsjeblieft niet alleen moeten laten. Ik heb jullie steun nodig. Ik heb jullie de volledige waarheid verteld en nu zijn jullie degenen die wat betreft jullie mening over mij tot ander gedachten zullen moeten komen.

v Alle documenten waaruit mijn onschuld blijkt, kunnen worden verstrekt op verzoek van lezers.

v Hier is een aantal internetlinks van de Spaanse media voor u, die iets over mijn onschuld zeggen en hoe ik er op valse gronden door Indonesië werd ingeluisd:

Una vida condenada por criticar el Islam

http://www.intereconomia.com/noticias-gaceta/internacional/una-vida-condenada-por-criticar-islam-20111105

 Criticar el Islam en Pakistan, mutilaciones, vejaciones e injurias

http://www.minutodigital.com/2011/11/06/criticar-el-islam-en-pakistan-amenazas-mutilaciones-vejaciones-injurias/

 La inocencia es un grado

http://www.aquiconfidencial.es/es/notices/2011/05/cuestion_de_liderazgo_1591.php

 El tema del Islam siempre da miedo a todo el mundo

 http://www.minutodigital.com/2012/02/14/imran-firasat-el-tema-del-islam-siempre-da-miedo-a-todo-el-mundo-pero-alguien-tiene-que-alzar-la-voz/

De héroe a villano, la lucha de un refugiado político contra la injusticia

http://www.aquiconfidencial.es/es/notices/2011/05/de_heroe_a_villano_la_lucha_de_un_refuado_politico_contra_la_injusticia_1587.php

 Thank you very much. Yours sincerely:

 Imran Firasat

 Madrid – Spain

 www.mundosinislam.com

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com en www.amsterdampost.nl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Imran Firasat: Are you suspicious about my character?

 1. Vecht… tegen het grote onrecht!

  Like

 2. Linsky zegt:

  Enorm werk weer Wachteres!
  Goed gedaan… dit kan niet genoeg verspreid worden.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Inderdaad, dit stuk moet verspreid worden, naar bekenden, kranten(!), familieleden, politici op zo groot mogelijk schaal.
  Hier staan een paar aan elkaar verwante rechten op het spel:
  Het recht om te geloven of niet te geloven.
  Het recht om vrij en onbestraft afstand te nemen van een godsdienstige of politieke opvatting.
  Het recht om je mening daarover vrij te uiten!
  Bovenal wordt door deze kwestie meer dan duidelijk dat wij NOOIT moeten toestaan dat de islam een beschermde, onaantastbare status krijgt in onze westerse samenleving !!!
  Dat zouden de fundamentalisten wel willen.
  Vergeet het, jullie godvergeten scherpslijpers!
  Iedere zichzelf nog respecterende samenleving behoort zich achter deze bedreigde man op te stellen.
  Dat deze kwestie ‘überhaupt” kan spelen in een westerse ”democratie is een heel veeg teken, hoever de verrotting van het westen door islamitische beïnvloeding is door gewoekerd!

  Imran Firasat behoort tezamen met zijn familie politiek asiel te krijgen in ons land.

  Like

 4. marijke zegt:

  Bravo Wachteres,Wat een werk zeg.Hopenlijk dat vele het mogen lezen.Wat kunnen wij doen?

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik zeg “hoed af”, voor dit vele werk van Wachteres. Het is een groot schandaal, dat een vrijheidslievende man, als Imran Firasat dreigt uitgeleverd te worden aan de HAATBAARDEN! Maar dat laten de LINKSE en RECHTSE FASCISTEN gemakkelijk toe. Sluit mij verder aan bij de overige reageerders. Ik kots van onze politici, die HEULEN met de VIJANDEN van ons: de weerzinwekkende volgers van MO de pedoprofeet!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Allah van de Islam is een bedrieger.
  “Zij zweren samen en smeden plannen, en Allah smeedt ook plannen, maar degene die het best plannen smeedt (bedriegt) is Allah.” Surah 8:30 ( Soerat al-anfaal:30 ).

  Het kan ook niet anders. De islam en allen die de islam dienen zijn gerechtigd vanuit de islamitische doctrine te liegen, te verdraaien en te manipuleren. De islam als ideologie maakt het “”aller slechtste”” los in mensen die in enige mate tot slechtheid in staat zijn. Daar waar het christendom en Jodendom tracht de mens te vormen tot het doen van het goede vormt de islam de mens op tot het doen van het slechte als dit de macht van de islam doet toenemen. De “”truc”” die de islam hierbij toepast is mensen te doen geloven dat het Allah is die bedriegt en dat het Allah is die hoofden afsnijdt, en bommen legt. Allah gebruikt de mens enkel als willoos instrument en beloont hen daarna met 72 maagden in het paradijs. Waarlijk een ideologie die in staat is tot vreselijke zaken.

  Like

 7. wachteres zegt:

  “We hebben eenheid nodig om samen te vechten totdat we winnen. Vergeet niet, als we toelaten dat deze islamitische draak ons nu aanvalt, dat we nooit in staat zullen zijn om onze identiteit te herwinnen. Wij staan op het punt om alles te verliezen. De islam valt ons leven binnen. Word wakker! De dag zal spoedig komen dat alle Westerse landen iedereen zullen vervolgen die bezwaar maken tegen Mohammed en de islam”.

  Die man heeft de situatie in Europa heel goed door.:

  1 Er is geen eenheid.

  De meeste politieke partijen vinden het best als we met nog veel meer ‘islam’ opgezadeld worden: “Niet horen, niet zien en zwijgen”.

  En het ‘klootjesvolk’ zwijgt voor het grootste deel.

  2 Onze identiteit gaat eraan. Verschillende partijen willen dat we onze identiteit verliezen: links in samenwerking met Europa en de islam.

  Nog even en het is te laat!

  3 Ons zal het zwijgen worden opgelegd. Daar is men in Europa al hard mee bezig. En vooraf mochten we van links alleen maar denken zoals zij denken: anders ben je een racist, een fascist of xenofoob.

  Het wordt tijd dat we onze vrijheid gaan herwinnen!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  En niet onbelangrijk; de islam gaat in tegen zowel artikel 1 als artikel 18, van de Universele Verklaring van de Mens uit 1948. Maar allah en de profeet gaan hier tegen in.
  Want soera IX : 73,74 zegt: ” O profeet , voer oorlogen tegen de ongelovigen en de huichelaars en pak hen rigoreus aan.
  Hun verblijfplaats is de hel, dat is pas een slechte bestemming.
  Bronvermelding: “Weg uit de Islam-Getuigenissen van Afvalligen”, van Ibn Warraq, pagina 150. Het boek is uitgegeven bij Meulenhoff-pers en het ISBN no is: 9789029080535/nur 717.

  Like

 9. Pingback: Linsky's Place

 10. Pingback: De bewijzende documenten van Imran Firasat | E.J. Bron

 11. louis-portugal zegt:

  Eens met alle bovenstaande reacties en vooral de complimenten voor wachteres voor het grote vertaalwerk.
  Wat goed dat we NOG een open internet hebben waar we buiten de MSM geïnformeerd kunnen blijven over velde misstanden, manupilatie en vooral de islam.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Louis-Portugal 10.22. uur, beste Louis dat vrije INTERNET zullen de EU FASCISTEN in samenwerking met de ISLAMFASCISTEN eerdaags ons proberen te ontzeggen. En de gehele RODE KLIEK in EUROPA is de 5e colonne van de GEITENEUKERS ook wel WOESTIJNRATTEN te noemen!

  Like

 13. infidelk9 zegt:

  Before you start defending this guy, may it is a good idea to read this

  http://islamversuseurope.blogspot.com.es/search/label/Imran%20Firasat

  Like

 14. Kris Reinert zegt:

  Islam is de akeligste uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan.

  Like

 15. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik geloof deze man.

  Like

 16. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik heb je link gevolgd en gelezen infidelk9 en ik vraag me dan toch weer af wààròm die Indonesische aanklagers niet met feiten kwamen en zelfs niet OP kwamen dagen?!
  Tijd genoeg er voor zou je denken toch…. tot ik meen me te herinneren zéker 2 x toe….

  Like

 17. Pingback: Ex Muslim “Imran Firasat” to be killed soon | E.J. Bron

 18. Pingback: Spanje wil vluchteling uitwijzen, omdat hij de islam heeft bekritiseerd | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s