Als de moslims met oorlogshandelingen beginnen, zijn vrouwenverkrachtingen de eerste maatregelen…

Screenshot_6

Op dit moment vindt het plaats in Syrië. En de Duitse islamofiele media zoals “Die Zeit” of de “Süddeutsche Zeitung” berichten er vlijtig over. Echter, indien mogelijk, net zoals over de gewelddadigheden van de moslimmigranten in Duitsland: met de verzwijging van de islamitische component. Verkrachting als oorlogsmiddel, als verschijningsvorm van vijandigheid tussen verschillende volkeren, religies of andere oorlogsvijanden komt zeker ook bij andere culturen voor – maar nooit met dat gevolg en die regelmatigheid als bij de islam. Want bij de islam is de etnisch culturele verkrachting een gebod van de profeet Mohammed, die deze immers zelf gepraktiseerd heeft, o.a. op de joodse vrouw Safiya en op de andere vrouwen van haar stam.

Daarom mag men nooit over dit soort verkrachtingen op de vrouwen van oorlogsvijanden berichten zonder te verwijzen naar Mohammed, zoals “Die Zeit” lichtzinnig doet:

In de Syrische burgeroorlog zijn verkrachtingen een doorslaggevende factor voor de vlucht van vrouwen en jonge meisjes naar de buurlanden. Vrouwen zouden weggevoerd, verkracht, gemarteld en vermoord worden, deelde de Amerikaanse hulporganisatie International Rescue Committee (IRC) mee.

In het IRC-rapport over Syrië: een regionale crisis, wordt er gezegd. Tijdens interviews in Libanon en in Jordanië zouden veel vrouwen en meisjes hebben aangegeven in het openbaar en thuis overvallen te zijn, in de regel door gewapende mannen. De verkrachtingen zouden vaak door meerdere mannen zijn gepleegd en vaak voor de ogen van de familieleden. Af en toe zouden de slachtoffers weggevoerd, gemarteld en vermoord worden. Vanwege de “sociale conventies en de schande” m.b.t. verkrachtingen echter zouden maar weinig slachtoffers er over praten.

Die Zeit

Wij adviseren deze vrouwen ervan te genieten. Het zijn de schoonheden van de islam, hun religie. Als het geregeld zou kunnen worden, zou men ook de hoofddoekdraagsters uit West-Europa er naartoe moeten sturen om aan de islam te snuiven. Dat is wat ze willen, wat ze nodig hebben: de mooie, islamitische slachtofferrol. En deze keer kunnen ze hiervan niet de Serviërs of de Amerikaanse soldaten beschuldigen. Het kan best zijn dat islamitische vrouwen verkracht werden door Serviërs of Amerikaanse soldaten. Maar Mohammeds halfgecastreerde mannen verkrachten 100 x meer niet-moslims – overal waar ze maar kunnen. Ook als er zogenaamd vrede heerst.

Over het fundamentele gebod van de etnisch religieuze verkrachtingen in de islam:

Over Safiya en Kinana (Kinana is de man van Safiya, de leider van de joodse stam van de Banu Nadir) hier een stukje van belgien.exmuslim.org: Moslims proberen de talrijke huwelijken van Mohammed te rechtvaardigen door te beweren dat ze politiek gemotiveerd zouden zijn geweest om bondgenootschappen met verschillende groepen te sluiten. Bovendien wijzen ze naar de omstandigheid dat de meeste van zijn vrouwen weduwes geweest zouden zijn.

Het verhaal van Kinana en (de knappe) Safiya is een cynisch voorbeeld van een van deze huwelijken, waarbij Mohammed eerst opdracht gaf tot de moord op de man van Safiya (nadat hij hem gruwelijk had laten martelen om te weten te komen waar de schat van de stam verborgen lag) om daarna met haar te kunnen trouwen. Zo werd Safiya inderdaad weduwe. Tot een bondgenootschap tussen Mohammed en de stam van Safiya kwam het niet meer, omdat hij bijna al haar familieleden had laten vermoorden >>> verder lezen

Alleen homoseksuele en impotente moslims volgen dit gebod niet op.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/01/15/wenn-die-muslime-kriegshandlungen-anfangen-sind-frauenvergewaltigungen-die-ersten-masnahmen/#more-41478

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Historie, Islam, Mohammed, Taqiyya, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Als de moslims met oorlogshandelingen beginnen, zijn vrouwenverkrachtingen de eerste maatregelen…

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Toch wel opvallend vandaag:ik kan geen topic aanklikken of m’n nick staat er al…
  Nou, ik ben even sprakeloos bij zo’n stortvloed aan islamitische ellende.
  Tijd voor een rustpauze. Het moet nou onderhand bekend zijn hoe ik over islamoFASCISTISCH UITSCHOT denk dat de eigen vrouwen niet met rust kan laten.

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Niet langer dralen:
  Gustave Flaubert: Beroemd citaat: ‘Ik eis in naam der mensheid dat de Zwarte steen verbrijzeld, het gruis ervan in de wind verstrooid, dat Mekka verwoest en het graf van Mohammed onteerd wordt. Dàt is de manier om het Fanatisme te ontmoedigen’ (1878)
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Gustave_Flaubert

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Het verkrachten van gevangen genomen vrouwen en meisjes is inderdaad een algemeen gangbare norm binnen islamitische veroveringslegers, milities en bendes. De profeet zelf heeft hier toestemming voor gegeven en inderdaad heeft ook hij deze daad overmatig gepraktiseerd. De islam is waarachtig een religieuze ideologie waarvan je zeggen kunt “”zum kotzen””.

  http://www.answering-islam.org/Dutch/arlandson/slavinnenalsseksueelbezit.htm

  Like

 4. Jan zegt:

  Erger: IDF-soldaten verkrachten niet en dat laat pas zien dat Joden Palestijnen zelfs niet als mensen zien.
  “She asserts that individual soldiers abstaining from rape represent an intentional policy of oppression roughly similar to when governments order mass rape, because in both cases the “policy” serves to subordinate and dehumanize the oppressed victim population.”

  Dit werd in 2008 geschreven door Tal Nitzan, (spook met vieze tatoeage op rechterarm) sociologe, dus slinks.

  Complete Story of “No Rape = Racism” Essay
  http://www.wordsandwar.com/2008/01/03/complete-story-of-no-rape-racism-essay/

  Like

 5. luckybee zegt:

  Dit heeft Mohammed over gevangenen vrouwen gezegd.
  SAHIH BUKHARI, BOEK 62: HUWELIJK
  7.62.137: Wij hadden vrouwelijke gevangenen bij de oorlogsbuit en pleegden onvoltooide geslachtsgemeenschap met hen. Daarop vroegen wij de profeet om raad en hij vroeg ons drie maal ”Deed je dat echt?” en zei daarop: “tot de dag van de wederopstanding zal iedere ziel die is voorbestemd om te bestaan geboren worden
  Quote:
  ” 7.62.173: De profeet zei: Zorg voor nakomelingen, zorg voor nakomelingen

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  @ Jan om 16:51.

  Nou is de wereld wel wat gewend aan pervertering, dus aan 180-graden-draaiing en op-de- kop-zetting door de linkse multikul-policor-maffia, maar dit slaat werkelijk alles.

  “Niet verkrachten door Israëlisch soldaten is net zo racistisch als het wel verkrachten door Arabische soldaten.”

  Hiervan had ik nog nooit gehoord en het is toch al uit 2009.

  Ik dacht eerst nog aan een hoax en mijn eerste reflex was, de titel van een tegenwoordig VARA-consumentenprogramma indachtig: “Kanniewaarzijn!

  Maar toen las ik hoe voortreffelijk de aan-de-kaak-steller van deze waanzin, Steve Plaut, schrijft http://bit.ly/11BWU7F en besloot ik hem op zijn voortreffelijke woorden te geloven:

  “Nitzan’s ‘thesis’ is largely a collection of tiresome feminist rhetoric and postmodernist gibberish, not all of it related to rape. The thesis is 206 pages long and tries to appear scholarly by including many long ‘citations’ taken from the fever swamps of radical anthropology and leftist sociology. One has to wade through it with suppressed nausea to get to its main points, and all of the main points are exactly as they were represented in the early media reports; they are at complete odds with the cover-up attempt by the Hebrew University.”

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Islam is haat, halzen afsnijden, martelen, vermoorden, dreigen, verkrachten, vernielen, dreigen, de islam is een waanzinnig hersenspinsel van de notoire halsafsnijder, karavanenberover en pedo profeet MO de zonnesteekimbeciel!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  De POLITIEK is GEK en volkomen ONGELOOFWAARDIG GEWORDEN in heel Europa! Eerst helpen deze politici-mafketels, in Tunesië, in Egypte, in Libië, de MOSLIMBROEDERSCHAP aan de macht, en geven gvd. 5 miljard euri aan de halsafsnijder Morsi, en nu INEENS gaan ze met FRANKRIJK tot de AANVAL op de ISLAMISTEN OVER IN MALI. Wat een goor stelletje huichelaars! En wat LIBIË betreft, daar is FRANKRIJK, met OBAMA-VS en CAMERON UK, een illegale OORLOG begonnen tegen KHADAFFI! Wat worden wij toch bestolen, belogen en belazerd door alle politici van links tot rechts. Ik zou onderhand willen pleiten voor een scenario uit het JAARTAL 1789 in PARIJS!

  Like

 9. maria zegt:

  In islamitische landen wordt toch al veel verkracht, maar in oorlogssituaties nog veel meer! En dan zijn niet alleen niet-islamitische vrouwen het slachtoffer. Die huurlingen verlaten huis en haard om ergens lekker te gaan vechten, mensen doodslaan, martelen en onthoofden onder het orgastisch uitroepen van allah-akbar. Maar dan hebben ze toch nog zo hun behoeftes…. Overigens worden ook mannen slachtoffer van verkrachting hoor, maar die doen natuurlijk helemaaaal geen aangifte! Hier een lybische rebel (tegen wil en dank?) die getuigt van de verkrachtingen waartoe hij opdracht kreeg.

  Like

 10. Martien Pennings zegt:

  Misschien is dit een antwoord op de linkse mantra: “Dan speel je Wilders in de kaart!”
  “Ja, als je de keus hebt tussen de ondergang van Europa voorkomen of Wilders in de kaart spelen, dan is de keus zonder meer duidelijk.”

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  @ Jan om 16:15

  Onvoorstelbaar wat Jan boven water gehaald heeft. Je denkt inderdaad dat je alles wel een beetje gehad hebt betreffende het pervers verdraaien en omkeren door linkse non wetenschappers. Maar twee volledig elkaar tegenovergestelde fenomenen dermate verdraaien dat het goede slecht en het slechte goed wordt (opdracht niet verkrachten versus vrijbrief wel verkrachten) slaat werkelijk alles. Links is altijd kampioen geweest in het manipuleren van wetenschap en het buigen van wetenschappelijke onderzoeken in de richting die zij wenselijk achten. De schamele pogingen middels “”Ich mochte gern” wetenschap Geert Wilders als fascist en racist neer te zetten werken slechts op de lachspieren maar de bijdrage van Jan laat een ongelofelijke kwaadaardigheid zien. Mensen die dit soort vuiligheid produceren willen kost wat kost hun politieke voorkeur promoten en zullen als het er op aan komt (mijn vaste overtuiging) ook niet schuwen over lijken te gaan. Wie herinnerd zich nog de verkrachting van de Nederlands/Belgische journaliste door de Taliban. In haar boek “”In handen van de Taliban”” toont de journaliste Joanie de Rijke ondanks haar herhaalde verkrachtingen alle begrip voor haar islamitische ontvoerders en verkrachters. Ze zegt geen wrok te koesteren tegen Gul die haar verkrachte, omdat die ook had kunnen besluiten haar om te brengen. Dat dit een typisch linkse reflex is met de bedoeling de door links benoemde verschoppelingen en onderdrukten der aarde uit de wind te houden staat buiten kijf. Toen Geert Wilders deze linkse reflex in de 2de kamer aanhaalde als toonbeeld van het morele verval veroorzaakt door links gedachten goed viel subiet de hele linkse horde over hem heen en werd hij beticht van amoreel gedrag. Over linkse omdraaiing gesproken.

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2009/5/Nederlandse-journalist-Ik-ben-verkracht-door-Taliban-ELSEVIER233520W/

  http://www.pvv.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=2012

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  @Aegolius, 16:27
  Hier is de originele Franse quote van G.Flaubert, onderaan de volgende pagina:
  http://tinyurl.com/3wdvven
  Zeer beroerd dat er toen geen werk van gemaakt is, dan zaten we nou niet in de rotzooi, dan was er ook geen gelazer van die moordenaars in Algerije en Mali.
  http://tinyurl.com/6fl3tpo
  En nog een stel andere dwarsstraten waar dat TUIG zich uitleeft op onschuldigen en degenen die zich niet willen bekeren door die shahada-SHIT te roepen!
  http://tinyurl.com/a6tx2w4
  (alleen voor sterke zenuwen)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s