GB: moslims namen 14-jarige mee het bos in en verkrachtten haar onder bedreiging haar keel door te snijden

Screenshot_17

Van links naar rechts: Kamar Jamil (moslim), Akhtar Dogar (moslim), Anjun Dogar (moslim), Assad Hussain (moslim), Mohammed Karrar (moslim), Bassan A Karra (moslim), Mohammed T Hussain (moslim) 

Deze barbarij tegenover een 14-jarig kind moet je je voorstellen. Het was een niet-islamitisch kind, een “ongelovige” dus. Daarom dachten deze beesten dat met haar te kunnen doen:

De bende, die bewust jonge meisjes verleidde om seks met ze te hebben, reed ´s nachts met het doodsbange meisje het bos in en dreigde ermee haar keel door te snijden.

De bende, uit de omgeving van Oxford, zocht bewust meisjes uit gebroken gezinnen die in tehuizen woonden, aldus de aanklacht.

Een slachtoffer werd door een lid van de bende al op 11- of 12-jarige leeftijd zwanger gemaakt.

Toen het monster, Mohammed Karrar, er achter kwam dat ze zwanger was, heeft hij een voorwerp in haar gebracht met het doel een abortus te plegen, vermoedt men.

De aanvallers gebruikten messen, bijlen en honkbalknuppels om de meisjes te pijnigen en genoten hiervan.

Bij andere gelegenheden sloegen ze de meisjes, bekrasten en wurgden hen, bonden ze aan elkaar, sloegen hen en drukten brandende sigaretten op hen uit.

De moslims zouden de meisjes hebben gedrogeerd om ze gewillig te maken.

Daily Mail

De volledige barbarij van deze monsters kan door diegenen die Engels lezen in het oorspronkelijke artikel gevonden worden.

Helaas moet men deze creaturen “mensen” noemen, die in het bezit zijn van “mensenrechten”. Daarbij kennen deze moslims zelf helemaal geen menselijkheid. En het enige recht dat zij accepteren, is dat van de sharia. Daarom zou het op z´n plaats zijn om i.p.v. mensenrechten de sharia bij deze moslimmisdadigers toe te passen – in de omgekeerde zin.

Ongelooflijk dat ons justitiesysteem zulke daders nog beschermt, en daarmee andere gelijkgezinden uit dezelfde cultuur en religie ertoe aanmoedigt dit na te doen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/01/17/grosbritannien-muslime-nahmen-14-jahrige-in-den-wald-und-vergeawaltigten-sie-unter-der-androhung-ihre-kehle-zu-durchschneiden/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Criminaliteit, Cultuurstrijd, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, islamofascisme, Justitie, landverraad, Linkse Kerk, Mensenrechten, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Racisme, Sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

28 reacties op GB: moslims namen 14-jarige mee het bos in en verkrachtten haar onder bedreiging haar keel door te snijden

 1. Linsky zegt:

  Nogal wiedes zolang rechters veronderstellen dat vrouwen en meisjes van gewelddadige verkrachtingen genieten! Waarschijnlijk had ie zelf wel mee willen doen….
  http://linskysplace.wordpress.com/2013/01/17/indonesische-rechter-verkrachte-vrouw-geniet-wellicht/
  En zolang de islam-kolonisatie van de grote steden doorgaat!
  http://linskysplace.wordpress.com/2013/01/17/moslimpatrouille-in-londense-wijk-dit-is-moslimgebied/

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Weer het bewijs hoe KRANKJORUM en CRIMINEEL deze primaten-moslims- zijn. Het enige waar ze RESPECT voor hebben deze woestijnratten, is dat je hen zelf KEIHARD TERUGSLAAT. Bij deze primaten helpt alleen ” OOG OM OOG,TAND OM TAND”. O ja, met de dag wordt mijn hekel tegen de RODEN groter. Zij zijn de 5e colonne van deze perverse onmensen!

  Like

 3. nicolazien zegt:

  Èn onze media zwijgen!

  Like

 4. En dit wordt binnenkort ook de toekomst van Nederland, dankzij de linkse multicul moraalridders!!!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Nicolazien 15.02. uur, Nicolazien de hele media in nederland is door de RODEN en de andere LINKSEN en links-liberalen geinfiltreerd. En aangezien muzelmensen hun favoriete bevolkingsgroep zijn, zullen deze HOEREN NOOIT NOOIT iets zeggen over de weerzinwekkende MO volgers!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Het beste is deze onmensen te vernietigen………Ik wil ze geen beesten noemen, want ze zijn nog minder!!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Enige oplossing: allemaal zonder parachute in het midden van de Atlantische Oceaan droppen.
  Of, en dat is eigenlijk nog veel leuker: per raket naar Mars schieten. Daar schijnen ze leven ontdekt te hebben, namelijk twee imams die bezig waren een moskee te bouwen.
  Vrouwen werden niet aangetroffen.Da’s dan vette pech voor de heren. Kunnen ze hun derde been in een lekkere warme rotsmassa steken. Tsja, life is hard and then you die.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvulling van 16:02, zal wel goed komen, denk ik…

  Like

 9. Macacco zegt:

  We zijn hier weer flink a/h schelden. Het zijn primaten, woestijnratten etc etc…..
  Veel en veel belangrijker is een keer toe te geven dat wij, de blanke bleekscheten enorme lafaards zijn.We zijn niet eens bereid tegen dat linkse kaaskoppen tuig op te treden. We zijn als bange wezels die hun zin niet krijgen.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Zo iets gebeurt ook hier bij ons regelmatig, Ooit gehoord van Loverboy’s?

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Daarom zou het op z´n plaats zijn om i.p.v. mensenrechten de sharia bij deze moslimmisdadigers toe te passen – in de omgekeerde zin.

  Zal niet lukken. Binnen het sharia recht heeft de getuigenis van een niet moslim geen waarde en wordt per definitie niet ontvankelijk verklaard. Als een christen meisje in een conform sharia ingerichte maatschappij een aanklacht wil indienen moet zij minstens een mannelijke moslim getuigen (of meer, afhankelijk van de strafdaad) hebben die voor haar getuigen. Bij vrouwelijke getuigenissen moeten het altijd minimaal 2 vrouwen zijn omdat het woord van de vrouw maar de helft waard is als het woord van een man. Nu ik zie de meisjes al een aantal mannelijke moslims optrommelen die voor haar willen getuigen.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Sharia

  Like

 12. Gijs van Lammeren zegt:

  Misschien wordt het tijd om iets op te richten ter voorlichting van rooie rechters. Of misschien zelfs advokaten, zodat zij de gepaste argumentatie naar voor brengen waarop gutmensch rechters geen antwoord hebben en het RECHT laten voorgaan.

  We hebben eeuwen gevochten en geleden om te hebben wat we nu hebben; het is waard om dit te behouden!

  Ideetjes?

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier 15.50 uur, ik kan uw reactie goed begrijpen waarde koddebeier. Ook ik heb moeite om iets menselijks bij deze moslims te ontdekken. En tot mijn grote spijt, erken ik, dat de zogenaamde “gematigde moslims”, geen enkel PROTEST laten horen ten aanzien van de beestachtigheden die de moslims wereldwijd bedrijven. Maar sinds 9/11 weet ik wie de ultieme VIJANDEN van ons vrije burgers zijn! Alleen de RODEN en de politiek correcte politici willen het niet horen en zien!

  Like

 14. Trucker zegt:

  Ik zou grappig kunnen zijn en schrijven laat deze islamieten levenslang krijgen in een zwaar beveiligde gevangenis met veel Bubbas die er pap van lusten maar de realiteit is dat islamtuig in GB of waar dan ook geen plaats heeft.
  Dit groepje voor een minimi en de volle patroonband (100 in deze ruim voldoende) erdoor jagen, het tuig letterlijk doormidenzeven, met 5.56 lukt dit aardig.
  Dat zou een gepaste straf zijn voor haatbaarden die kinderen aanraken, en niet het linkse geitenwollensokken gedram of het welzijnswerker gezever en ook niet het falende gerechtssysteem over heel europa waar de dader steeds een tweede kans moet krijgen…
  Dit tuig heeft reeds een kans gekregen nl in het Vrije Westen mogen leven, “game over” zou Jigsaw zeggen.

  Like

 15. Trucker zegt:

  @ Macacco zegt:17 januari 2013 om 16:09

  Eerste taak van een overheid is de burgers beschermen punt andere lijn.
  In eurabia is het iets moeilijker om jezelf en anderen gewapenderhand te beschermen, in de USA is dit de gewoonste zaak van de wereld .
  Net dat wil hussein barack aan banden leggen,hij wil de burger het recht ontzeggen om een wapen te hebben de moslimbroeder wil natuurlijk het pad effenen voor zijn broeders door (net als in eurabia) niemand nog een wapen te laten hebben en zodoende geen tegenstand te ondervinden als de haatbaarden geurilla begint.

  Like

 16. Trucker zegt:

  OFF TOPIC

  Heer E.J. Bron heb jij een idee wat er gebeurd is met ‘gatesofvienna.blogspot’

  Like

 17. E.J. Bron zegt:

  @Trucker

  Jazeker! Zie:

  http://www.amsterdampost.nl/weblog-gates-of-vienna-weggevanderknijfft/

  Daar zal de links-islamofiele kerk wel voor gezorgd hebben door veel te klagen bij Google (Blogger is van Google namelijk)

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Trucker 18.35. uur, inderdaad beste Trucker, kort proces met deze HAATBAARDEN. Soms denk ik wel eens dat er een Europese GENERAAL a la FRANCO op zou moeten staan, om ons te bevrijden van de MUZELMANNEN en de RODEN. Met succes heeft generalissimo Francisco Franco korte metten, tussen 1936 en 1939 gemaakt, met de RODEN. Ook de generaal MLADIC is gezien al deze feiten voor mij een vechter voor de vrijheid, en tegen de vileine MOSLIMS. Nooit heeft men echt gekeken wat er echt loos was in voormalig Joegoslavié, maar de echte agressors waren toch de muzelmannen, onder bevel van het MOSLIMBEEST ORIC, die nota bene 100 servische dorpjes uitmoordde! Maar onze lafaards van politici hebben geheuld met de muzelmannen, de woestijnratten.

  Like

 19. maria zegt:

  Bah, bah en nog eens bah! Het ergste is nog dat deze beesten waarschijnlijk in hun omgeving bekend staan als vrome moslims. Keurig getrouwd, elke week naar de moskee en de bek vol van mooie islamitische waarden. Zie ook de reactie van islam4belgium op de documentaire “Femme de la Rue” waarin ijskoud word beweerd dat die “kuffar” erom vroeg omdat ze “hoerig” gekleed ging. (ze had gewoon een lange jas en laarzen aan) http://www.youtube.com/watch?v=p17d-FoYIeQ

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  Trucker 18.41. uur, ik zou er voorstander zijn, dat wij als vrije burgers ook het recht zouden hebben, net als de Amerikanen onder het Tweede Amendement ” van de Decleration Of Independence””, om een vuurwapen in bezit te mogen hebben! Ik ben ervan overtuigd, dat in alle MOSKETEN in NEDERLAND en EUROPA vuurwapens aanwezig zijn. Mogen wij ons verdomme dan niet verdedigen tegen de geiteneukers?

  Like

 21. Trucker zegt:

  @Tom Hendrix zegt: 17 januari 2013 om 19:03

  Haatbaarden in Yooslavië spijkerden vrouwen tegen de deur en sneden hun levend de buik open om de foetus eruit te halen.
  Daar hebben ze onnoemelijke wreedheden begaan en de sigarenlurker clinton liet de Serven ombrengen omdat ze oorlogsmisdaden beginen…
  Tito heeft de haatbaarden lang onder de duim kunnen houden maar toen hij er niet meer was zagen de “arme onderdrukte moslims” hun kans schoon en het Vrije Westen naief als steeds heeft toen een stukje van het raderwerk in beweging gezet.
  Resultaaat een islamietenstaat in europa dat terecht eurabia heet vandaag de dag.

  Like

 22. Trucker zegt:

  @ Tom Hendrix zegt:17 januari 2013 om 19:38

  De burger het recht ontzeggen om een (vuur)wapen te bezitten is onderdeel van een strategie.
  De tegenstanders wauwelen steeds over ‘zonder wapens zijn er minder misdaden’ maar dit is de grootste leugen ooit verkondigd en de media verzwijgt dat natuurlijk.

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Trucker 20.04. uur, wat het resultaat betreft, dat ben ik met U eens. Het probleem is, dat wij onze ROVERHEID’/ regering RUTTE 2 niet kunnen vertrouwen, zij hebben zich overgeleverd aan de EUSSR en de ISLAMVOLGERS. Daarom ook mijn oproep om ons vrije burgers het recht te geven een vuurwapen te mogen hebben. Ik ben er 100% van overtuigd, dat in de MOSKETEN zowel hier als elders in Europa, wapentuig verborgen ligt, om de verborgen cellen van Al Quaida, en de andere moslims van deze wapens te voorzien. We hebben toch verdorie het RECHT om onszelf te kunnen verdedigen!

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  @Guusvelraeds, 17:46
  Onbesnappelijk dat jij het nog over recht hebt in combinatie met dat SLACHTERShandboek sharia. Dat is geen recht, dat is pseudo-religieuze terreur en dat moet zo snel mogelijk uitgeroeid worden. Want wat dat maangodaanbiddende TUIG in Mali uitvreet, kan ’t in principe OVERAL uitvreten, snap je?

  Like

 25. Pingback: Zwanger twaalfjarig meisje verkracht en gebrandmerkt | Linsky's Place

 26. louis-portugal zegt:

  Wat me telkens opvalt bij dat moslimwoestijnvolk dat ze onder mom van geloof nietgelovigen mogen verkrachten enz..
  Notabene kinderen door volwassenen.
  Overigens doen ze dat verkrachten ook met hun eigen vrouwen.
  Ook bij ons zijn er mensen, zoals pedo´s, die smeerlapperijen met kinderen uithalen.
  Voor mij kunnen die niet zwaar genoeg gestrafd worden en in ieder geval technisch castreren.
  Ballen afsnijden dus.
  Ik vraag me ook af of mijn aversie tegen dat soort rotzooi komt door mijn christelijke opvoeding of omdat ik gewoon als mens zo functioneer.
  Ik denk dat het dat laatste is.
  Uiteraard wijst het christelijke geloof op allerlei punten maar veel van die punten komen toch ook uit een natuurlijk gevoel denk ik vaak.

  Like

 27. De Ekster zegt:

  De Serven zijn niet zulke lafbekken als wij in West-Europa (sorry, in Eurabië bedoel ik). Ze hebben eeuwenlang bijzonder slechte ervaringen opgedaan met moslims (en trouwens ook met de fascistische Kroaten) en waren niet van plan over zich heen te laten lopen. Dat kwam ze duur te staan want prompt werden ZIJ als aanstichters en “bad guys” betiteld door kwaardaardige politici. Mensen zonder enige kennis van zaken geloofden daarop alles (zoals gebruikelijk) wat de media aan leugens verspreidden.
  Die hele Joegoslavische burgeroorlog is van begin tot eind gemanipuleerd door Kroaten en moslims, samen met hun vriendjes in de VS, Europa en de VN. De zaak mocht niet serieus en objectief bekeken worden. Bosnië is inmiddels verworden tot een moslimbolwerk midden in Europa, verpest door de meest zieke, fascistische beweging ooit. Gevaarlijker dan het Nazisme, want vermomd als religie, door en door leugenachtig in zijn ware bedoelingen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s