VIDEO: moslimrellen in Sydney (17-01-2013)

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO: moslimrellen in Sydney (17-01-2013)

 1. Laat het maar escaleren, dan zijn soldaten paraat. En anders gewone burgers!

  Like

 2. Linsky zegt:

  Daar was wel het een en ander aan vooraf gegaan…

  Australië reageerde geschokt op de rellen zaterdag in Sydney bij een betoging tegen de anti-islamfilm. Er vielen enkele gewonden bij zware confrontaties met de politie in de anders altijd zo rustige wereldstad. Enkele kilometers verderop was er een congres van radicale moslims. Voor een publiek van 600 toehoorders riep de amper achtjarige Ruqaya op tot de jihad, de islamitische Heilige Oorlog……

  Die kleine misdadige trut spoorde de moslimjongeren wereldwijd aan om te vechten voor het herstel van het islamitische kalifaat, een unieke mondiale moslimregering, geschoeid op de leest van de strikte shariawetten. Een journalist van de krant ‘The Australian’ keek met open mond toe en getuigt.

  http://linskysplace.wordpress.com/2013/01/17/8-jarig-meisje-roept-in-sydney-op-tot-heilige-oorlog/

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Ach … het zijn er maar een paar —— volgens het linkse SCUM!

  Mogen degenen die ons volk en ons land OVERLEVEREN AAN DE ISLAM als eerste door deze beesten gegrepen worden.

  AMEN!

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Wij zien hier mutanten die volledig over hun toeren lijken te raken.
  Schreeuwende mensachtige figuren die weer eens georkestreerd WOEDEND zijn.
  Je opwerken tot woede is een kunst op zich, maar wel dankbaar werk, vooral omdat het voor een goed doel gaat: de vestiging van de wereldwijde gemeenschap van gelovigen., de Oemma.
  Daar moeten we naar toe.Ja, broeders en zusters, dat is het doel waarnaar wij streven.
  De Oemma , dat wordt een paradijselijke gemeenschap waar de gelovigen vredig hun handje ophouden en de ongelovigen vullen hun handjes met veel geld. Ook hun kinderen en vrouwen krijgen geld. De gelovigen gaat het goed, want het ontbreekt hun aan niets.
  Daar zorgen de ongelovigen wel voor.
  De gelovigen zullen de wereld leiden en wat wij op de video zien zijn dus de toekomstige leiders van het land.
  Deze rechtvaardigen verrijken het land met hun cultuur en vocale aanwezigheid.
  Mits er een aanleiding toe bestaat, natuurlijk.
  Zoals een belediging door een kwetsende film, waarin het geloof wordt bekritiseerd.
  Want in het boek staat opgetekend”‘ Gij, die Mijn naam in video of geschrift te grabbel gooit, gij zult de dood voorwaar zien.”
  Daar is geen ontkomen aan. Is dat even schrikken geblazen.
  Dus schreeuwen de toekomstige leiders in grote woede bij een kwetsende film. Het is niet nodig dat men die film zelf gezien heeft.
  Men moet in geloof van de imam aannemen dat het om een kwetsende film gaat.
  Dan komt de woede vanzelf we. Door deze methode belast je je eigen hersenen niet te veel, want er wordt voor je gedacht. Dat heeft zijn voordelen, natuurlijk, want alles te weten maakt immers niet gelukkig.
  De bedoeling is dat de ongelovigen op hun nummer worden gezet.
  En op dit soort corrigerend schreeuwerig optreden moeten wij als ongelovige maatschappij die niet begrijpt welke zegeningen er op ons afkomen. ons wapenen.
  Daarom hebben wij beslist een goed uitgerust leger nodig, want wij geloven dat we het prima kunnen stellen zonder dat getier en die schuimbekkerij.
  Gelukkig laat de politie in Sydney zien hoe je dat doet.
  Goed voorbeeld doet goed volgen!.
  En dit voorbeeld moet zeker VELE MALEN gevolgd worden. En of Europa dat nu goed vindt of niet en of er hele kuddes mensenrechtenactivisten protesterend zullen gaan blaten, wanneer de schreeuwertjes worden aangepakt: dit is de manier om de orde te bewaken!.
  En vervolgens moeten er dwangbuizen, schepen, treinen .vliegtuigen,en dergelijke worden gecharterd, want DIE SOORT GEDOE WILLEN WIJ HIER NIET!!
  Nederland is altijd een uitstekend exportland geweest.
  Goddank is het nog redelijk rustig in ons land, want de schreeuwertjes weten dat als zij zich in ons land heel erg te buiten gaan, dat de gevolgen zeer voorspelbaar zullen zijn. Dan wordt Nederland wakker en dan komt er een bepaalde partij absoluut aan de macht.
  En dan is het afgelopen met dit atavistische vertoon.
  Met alle middelen zullen wij terugnemen wat wij dreigen te verliezen in ons land waar de vrijheid wordt geëerd en onze rechtstaat onovertroffen is.

  Is het jullie trouwens opgevallen dat de brulapen de naam van het bevriende staatshoofd Obama scandeerden? Ons vermoeden wordt weer eens bevestigd..

  Like

 5. Lucky9 zegt:

  Islam is een gewelddadige en een ongeremd geweld producerende giftige drug, alias maatschappelijk dodelijk gif.
  Vergis U niet! Ooit zal U zich zelf het vege lijf moeten verdedigen. Raad eens tegen wie?
  Juist!

  Like

 6. maria zegt:

  Australië heeft een aanzienlijk deel van met name Libanese immigranten. Waarom en met welke urgentie zijn zij daar? Waren het nou christenen dan kon ik mij daar iets bij voorstellen. Wel eens gekeken naar “Border Security” waarin nog geen pinda of zaadje van wat dan ook Australië binnenkomt, laat staan mensen die zich niet financiéel kunnen verantwoorden? Hoe zijn deze islamisten dan binnengekomen? Ik zou zeggen: Eigen schuld, dikke bult! Maar dat geldt natuurlijk ook voor Europa, wat nu bloedt voor de miljarden aan uitkeringen voor kansloze asielzoekers….

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Moslims vreedzaam demonstreren? Laat mij toch niet lachen! Overal waar deze kwaadaardige ideologie in de wereld opduikt, gaat het MIS. Maar toch blijven de linksmenschen, de politiek correcte politici en de gutmenschen MAAR WEGKIJKEN.

  Like

 8. Martien Pennings zegt:

  Ik begin steeds meer te geloven dat er iets niet helemaal goed is met die islam: http://bit.ly/UX0kxH.
  Maar wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat GeenStijl een filmpje heeft over “Muslim Patrols” in “Muslim Area’s” van Britse steden.
  Check dan die dieptedreiging die van deze heren uit gaat: http://bit.ly/UTp8no .

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  O ter aanvulling nog: dit is wat Enoch Powell bedoelde ” rivers of blood”. Maar niemand wilde luisteren. Ook niet toen Hans Janmaat in 1983 al voorspelde dat het mogelijk zou zijn, dat er 1 miljoen moslims in nederland kwamen te wonen! En de LINKSMENSCH lachte hen uit, en zie nu wat we hebben!

  Like

 10. Wachteres zegt:

  MialOnLine bericht er ook over:

  Hooded ‘Muslim Patrol’ vigilantes remove alcohol from drinkers and tell women to cover up as they stalk London suburb

  Group has released a video filmed in London called: ‘The Truth About Saturday Night’
  The gang confronts people and accuse them of living an unclean life
  They film a hurt cyclist in the road, blaming alcohol for their injuries and call it an invitation to Islam
  Films show them burning posters they believe are ‘vile and disgusting’ – including one for a bra
  Muslim groups condemn them for their hard-line views and approach

  By Martin Robinson

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2263905/Muslim-patrol-Hooded-vigilantes-walking-streets-London-telling-women-cover-taking-alcohol-hands-revellers-behave-Islamic-way.html#ixzz2IJ1VFg3D

  Like

 11. Wachteres zegt:

  God zij dank voor Australië zijn er daar nog echte journalisten die de waarheid durven verkondigen.

  De MSM in Nederland is afhankelijk van Links geld en zal dus nooit zeggen wat ze werkelijk denken.

  Als ze nog in staat zijn om onafhankelijk te denken, wat ik betwijfel, na zoveel decennia van hersenspoeling.door links.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Voor de mensen die denken dat je hier het leger op af kan sturen.
  Bijna elk leger bestaat voor een nogal groot deel uit moslims. Met alle defensie kennis erbij.
  Daar valt zeer waarschijnlijk geen enkele medewerking meer van te verwachten.
  Hooguit om tegen ons gebruikt te kunnen worden. Wie zal nou wie helpen. Denk maar na.

  Like

 13. Nicolazien zegt:

  En nu zijn ze nog niet eena bewapend! Op een dag zullen ze bewapend blijken te zijn, reken er maar op dat ze wapens aan het verzamelen zijn!

  Like

 14. Jan zegt:

  Rekensommen:

  Er wonen ca. 500.000 moslims in Australië. 1 patroon Nato-munitie kost ca. 70 cent per doos van 250. 1 Australische dollar is €0.78
  Wat kost een moslimvrij Australië?

  Als de bouw van een gevangenis 400 miljoen kost (Christmas Island) en de kosten jaarlijks 70 miljoen zijn, wat is dan de beste oplossing?

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Is dat onze toekomst en die komende generaties? It’s high time to WIPE that goddamn islamic SCUM off the face of the earth!!! http://tinyurl.com/7r5w4zp

  Like

 16. M.A.L. Sion zegt:

  We zijn in Europa, niet enkel in Nederland, afhankelijk van het internet om de waarheid boven tafel te krijgen en te verspreiden. De MSM zijn volledig links gehersenspoeld o.a. door de school voor de journalistiek.
  Wie geen kennis neemt en heeft van wat zich op internet afspeelt denkt dat de autochtone bevolking in volle berusting de ISLAMISERING aan zich voorbij ziet komen. Niets is minder waar. Het gist en rommelt op de vele websites en opgeteld kun je wel vaststellen dat het onderhuidse verzet tegen de islam groeiende en groeiende is.
  Wat ontbreekt is coördinatie en leiding. De hoop was en is gevestigd op de PVV. Die doet het prima in de Kamer waar ze zich luid en duidelijk uitspreekt tegen de islamisering maar we hebben behoefte aan buitenparlementaire coördinatie. Daarvoor zijn ook een aantal bekwame juristen nodig die zorgen voor bescherming tegen de linkse judassen, die anti-islamiseringsactiviteit zullen trachten in de kiem te smoren.

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Nog een comment in de wachtkamer…
  Ruimt lekker op. Heel goed dat de wereld weer ietsje leefbaarder is geworden. Komt ook goed uit want dat uitschot ziet het leven als een toilet* en ze verlangen alleen maar naar hun zelfverzonnen paradijs met 72 maagden. Nou ,dan heb ik brekend nieuws voor al die zelfmoordpiloten: het gaat slechts om één uitgewoonde maagd van…. 72 jaar!!! Toedeledokie.
  http://www.knack.be/nieuws/buitenland/gijzeling-algerije-terroristenleider-gedood/article-4000235015024.htm
  *zal met een sadistisch genoegen die plee doortrekken.

  Like

 18. louis-portugal zegt:

  Ook in Australië zit veel teveel links aan het roer.
  Ik had altijd de indruk dat het moeilijk was om daar binnen te komen.
  Of je moest geld hebben of een beroep dat daar veel gevraagd was met wat garanties.
  En nou zitten er al zoveel moslims.

  Like

 19. Jan zegt:

  Voor dit lachwekkende zootje capituleert het westen. 1 bom en het is voor eeuwig afgelopen.

  Like

 20. Pingback: De islam vrede? | Moderne kruisvaarders - website van rechtse Tempeliers

 21. Jan zegt:

  Welkom in multikulti Sydney:

  Like

 22. Het wordt van kwaad tot erger…

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jack Terrible 17.45. uur. Klopt Jack. On topic, vandaag een artikel in de Limburger:
   ” HONDERDEN ARABISCHE DREIGBRIEVEN BEZORGD OP ADRESSEN IN DE GEMEENTE ROERDAELEN EN DE GEMEENTE HORST AAN DE MAAS! Zie: http://www.delimburger.nl De dreigbrief was vergezeld van een foto van een lijk van een man, met DOORGESNEDEN KEEL. En maar wegkijken hé PvdA,VVD,CDA,CU,GL,PVDD en SP. GEERT KRIJGT WEER GELIJK!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s