Islamitische lente: de Moslimbroederschap wil in Jordanië hetzelfde als in Egypte

Screenshot_3

Ja, de golf van gedwongen islamisering, die de afgelopen twee jaar in alle islamitische Middellandse Zeelanden heeft gewoed, zorgt op dit moment in Jordanië voor toenemende onlusten en verzet tegen de huidige regering. Domme linksen zijn ook van de partij:

De radicale islamieten in Jordanië willen de komende verkiezingen boycotten. Ze roepen om een rechtvaardiger kieswet en politieke hervormingen, die het recht van de koning om de regering te bepalen moeten beperken.

Vrijdag demonstreerden er ongeveer 2000 radicale islamieten in Amman samen met enkele Bedoeïenenstammen en linksen tegen de verkiezingen van woensdag aanstaande, die zij als onbelangrijk beschouwen, omdat de steden ondervertegenwoordigd zijn.

France24

Het is een geluk dat we opnieuw de domheid van linksen en andere krachten kunnen zien. Net zoals twee jaar geleden nog in Egypte en Tunesië lopen ze braaf met de radicale islamieten mee, in de hoop er iets voor zichzelf uit te halen. Wat ze echter van de radicale islamieten zullen krijgen, als deze eenmaal aan de macht gekomen zijn, kunnen we nu in Egypte en Tunesië zien.

Screenshot_2

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/01/20/muslimischer-fruhling-die-muslimbruderschaft-will-jordanien-auch-dorthin-bringen-wo-heute-agypten-ist/#more-41625

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Jordanië, Moslimbroederschap, Naïviteit, Socialisten. Bookmark de permalink .

23 reacties op Islamitische lente: de Moslimbroederschap wil in Jordanië hetzelfde als in Egypte

 1. Jan zegt:

  Zal Bea niet blij mee zijn. Geen reisjes meer naar Jordanië. Maar zij kan natuurlijk altijd naar Jeruzalem gaan ipv Amman en met Bibi een glas wijn drinken, wat toch niet mocht bij Rania.

  Like

 2. Dat ‘ze’ die idiote linxen dat NOG steeds niet door hebben begrijp ik niet, MIJ zou inmiddels het dun in de broek lopen bij zoveel duidelijkheid wat die ‘weggezette, gediscrimineerde, gestigmatiseerde groep in onze maatschappij’ wèrkelijk van plan is… Normaliter zou ik dingen niet denken zoals ‘nèt goed, misschien dat ze NU door krijgen wàt hen te wachten staat!’ Maar ik voel iets ‘groeien’ van binnen dat ik hen GUN wat àl die mensen dààr van goede wil, overkomt en wat hèn ook te wachten staat… helaas ook ONS…. en dàt is wat ik hen VERWIJT en van schuldig acht dus STRAF moet er op volgen!

  Like

 3. Jan zegt:

  De koranimals zijn de criminelen, moordenaars en moslims in Washington te zeerste dankbaar die hen de gelegenheid gaf de landen over te nemen.

  Like

 4. ze is al op weg naar Brunei… zoo gezèllig!! Wat mij betreft WEG met het koningshuis en zsm een Republiek der Nederlanden met de PVV als regerende partij en dan aan de SLAG met het schoonbezemen en ‘terug begeleiden’ naar de oorspronkelijke thuislanden etc etc etc… allemaal al eerder gezegd wàt er zou dienen te gebeuren…

  Like

 5. Pingback: BOINNK!!! | Doelstelling van de moslimbroederschap gaat veel verder dan alleen Egypte

 6. Jan zegt:

  De mustards en koranimals krijgen de smaak te pakken. Er is toch geen verzet zoland de Moslim broeders in Het Witte Huis zitten:

  Muiterij in Kaboel
  Waardeloze beveiliging, waardeloze wapens en geen training
  http://weaselzippers.us/2013/01/19/state-dept-memo-says-mutiny-in-kabul-put-embassy-at-risk-is-kabul-the-next-benghazi-in-the-making/

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Hebben jullie nou werkelijk niks in de gaten? Hebben jullie nou echt niet door dat het een gigantisch geörchestreerd mondiaal complot is om te proberen de macht in handen te krijgen(zie de draad op dit blog over de jongse moslimrellen Down Under), een wereldkalifaat te vestigen om ons daarna de sharia door de strot te persen..???
  Wanneer komt iedere weldenkende, en vooral intelligente niet-moslim in deze wereld daadwerkelijk in VERZET..???

  Like

 8. koloth zegt:

  @scarlatti bombattie: schoonvegen en mensen terugbrengen naar hun oorspronkelijk thuisland.:

  Ja klinkt leuk maar dat is niet meer te realiseren, dat gespuis van de misstanden is hier geboren.
  Het is al de tweede generatie die hier woont, dus dat is deportatie of iets dergelijks en niet meer van deze tijd. Het enigste wat we kunnen doen bij de hier wonende bevolking is de straffen op criminaliteit aanpassen en de uitkeringen minimaliseren, zodat ze vanzelf weggaan.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 12.40. uur, Gerrit, ik ben dankzij dit blog, wel degelijk wakker geworden, met dank aan onze onvolprezen web-master. Ik vrees dat er nog veel te veel sufferds onder het kiesvolk rond lopen, en opgejut en misleid door LINKS blijven ze steken in de gutmensch mentaliteit.

  Like

 10. koloth zegt:

  @ G.Deckzeijl: dat zeg je nou wel, maar in Mali gaan ze de Islam nou toch weer tegenwerken dus……… je verhaal lijkt niet te kloppen.

  Like

 11. Jan zegt:

  Als je wilt weten waarom Amerika regelrecht het riool in verdwijnt dien je te bedenken dat de bende rondom Obama volgelingen zijn van Saul Alinsky. Dan wordt ook duidelijk waarom zij de Moslim Broederschap hebben binnengehaald en waarom overal nu oorlogen uitbreken. Doel is immers overal de bestaande orde te vernietigen (vandaar hun grenzeloze en tomeloze haat tegen het Christendom, Jodendom en Israël) en op de puinhopen Utopia te bouwen. Hoe die er uit ziet weten zij niet. Vandaar dat zij het hebben over ‘open society’ en ‘social justice’. Obama is daarom niet in eerste instantie president, maar ‘community organizer’.

  Saul Alinsky’ s vrienden waren niemand minder dan Al Capone en Walter Nitti. Ook Bill Clinton is een volgeling van Alinsky, net als zijn ex(?) vrouw. Bill Clinton verleende amnestie aan de terroriste, wapensmokkelaar, antisemiet en communist Linda Evans, volgelinge van Alinsky.

  Patty Hearst werd ontvoerd door volgelingen van Alinsky wat isdeologie betreft: Symbiose Liberation Front (SLA)

  Alinsky is getrouwd met Bernardine Rae Dohrn, bekende van de Gazavloot en bevriend met Hamasleden. Zij hebben een geadopteerd kind, Chesa, van de moordenares Kathy Boudin*, lid van de ’19e mei communisten’ en lid van de ‘Black Liberation Army’ en betrokken bij de ‘Brink’s robbery’ (1981)
  Interessant om te weten omdat dit aangeeft hoe verrot Hollywood is en dat actrices niet bepaald sterren zijn, is dat vriendin van Kathy Boudin niemand minder is dan Glenn Close

  Saul Alinsky and the Rise of Amorality in American Politics
  http://www.newenglishreview.org/DL_Adams/Saul_Alinsky_and_the_Rise_of_Amorality_in_American_Politics/

  Rules for Radicals
  http://www.crossroad.to/Quotes/communism/alinsky.htm

  Radicals: Portraits of a Destructive Passion
  http://frontpagemag.com/2012/ivan-denisov/radicals-portraits-of-a-destructive-passion/

  Zo wordt duidelijk waarom Obama en zijn bende, niets anders dan het ergste uitschot (de maffia heeft meer eer) volledig achter de Occupy-beweging staat om de chaos groter te maken, waarom zij steeds liegen en oplichten, anderen later vermoorden (Benghazi), overal apathisch naar kijken (Midden-Oosten), Israël willen vernietigen of laten vernietigen, voortdurend terreur uitoefenen naar hun opponenten die voor nazi’s, criminelen, moordenaars worden uitgemaakt of die vermoord of verkracht moeten worden en waarom de burger geen wapens mag bezitten (volgens hen)

  Like

 12. wim van rooy zegt:

  In Mali worden ze alleen gestopt omdat de Fransen daar en in de buurlanden te veel economische belangen hebben.
  Zolang mensen kunnen blijven consumeren zoals vandaag, zullen ze niet in opstand komen tegen de islam, ook al rommelt het vaak ondergronds. Net zoals de Verlichting ook een ondergrondse had, zijn er vandaag heel wat mensen die ondergronds hun gal spuwen over de reëel bestaande islam, maar verder dan dat gaat het helaas niet. Men heeft ook werkelijk iederéén tegen: de islamofiele media, de linkse academici, de politiek, de kerken én heel wat sectoren van het bedrijfsleven die goede zaken willen blijven doen met de moslimlanden. Het is een eenzame strijd.

  Like

 13. E.J. Bron zegt:

  @wim van rooy

  Helemaal niets aan toe te voegen……chapeau!

  Like

 14. Maja zegt:

  @Wim van Rooy “Men heeft ook werkelijk iederéén tegen: de islamofiele media, ”

  Is iedereen op dit forum al lid van PopNed.nl?

  Like

 15. Wat er nu in Mali gebeurd zal dan inderdaad wel te maken hebben met Franse economische doelstellingen maar ik gok erop dat de Muslim Brotherhood op hun dooie gemakkie zit af te wachten totdat de Fransen de hielen lichten en in die ontstane instabiele situatie de macht kan proberen te grijpen…

  @Maja: Ikkuh!

  Like

 16. Maja zegt:

  “Ikkuh!”

  Dat is mooi Pieter!! 🙂

  Like

 17. Wachteres zegt:

  “Ikkuh” ook Maja en Henk V. ook 😛

  Like

 18. E.J. Bron zegt:

  Webmaster…uiteraard!! 😀

  Like

 19. Maja zegt:

  Dat weet ik, Wachteres 🙂

  Like

 20. Maja zegt:

  En niet te vergeten: de Webmaster 🙂

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben ook al lid van Pop.Ned!

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  Heb ik ’t goed dat we, op basis van goede analyses hierboven, erop moeten rekenen dat in Centraal Afrika een domino-effect ontstaat mbt de invloed van die woestijn-ideologie..???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s