Links-extremistische bomaanslag in Athene

Screenshot_11

In een winkelcentrum in Athene heeft de Antifa een bom tot ontploffing gebracht.

In Griekenland heeft een vermoedelijk door linkse autonomen aangestoken bom aanzienlijke schade aangericht in een winkelcentrum in Athene. Door de explosie raakten vandaag twee medewerkers van een privé bewakingsdienst lichtgewond door glasscherven, deelde het ziekenhuis KAT mee. De regering en de partijen in het parlement veroordeelden de aanslag.

Rheinische Post

En hier zie je opnieuw het verschil tussen de islamitische en de Europees-links-extremistische terreur: de linksen willen weliswaar ook de terreur, maar ze willen, indien mogelijk, weinig doden. De linkse terroristen beschouwen zichzelf nog steeds als deel van de Europese samenleving en willen in deze samenleving opvolgers en sympathisanten werven. Met het aanrichten van zaakschade kan ze dat lukken, maar met de eerste dodelijke slachtoffers zouden ze alleen maar vijanden winnen.

Heel anders de moslims: als de radicale islamieten hier in West-Europa een terreuraanslag plannen, dan willen ze zoveel mogelijk doden. Ze weten dat hun doelgroep, de geïmmigreerde moslims, de autochtone Europeanen zo erg haat, dat ze meer sympathie krijgen voor de daders naarmate deze meer “ongelovigen” kunnen doden. Daarom zijn de bloedigste islamitische terreuraanslagen altijd die aanslagen die gericht zijn tegen “ongelovigen”: Londen, Madrid, Moskou, Beslan, Bali, Mumbai of deze week in Algerije. Bij de laatste drie aanslagen ging het ook om het vermoorden van zoveel mogelijk “ongelovigen”.

De soort aanslag toont ons vooral de soort doelgroep waarin de daders sympathisanten werven.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/01/20/linksextremistischer-terroranschlag-in-athen/#more-41643

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Griekenland, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Links-extremistische bomaanslag in Athene

 1. oogenhand zegt:

  M.a.w. de Linksen vallen wel mee. Het vreemde is dat ik wèl islamitische post maar geen linkse post meer krijg.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Tja, daar kijk ik toch echt niet meer van op. De hele fascistische EU kliek, en hun meelopers zullen hier wel voor zorgen. De eerste de beste boer, met gezond verstand had dit allang zien aankomen, met de totaal uit het roer lopen van de zuid-europese economieën ten opzichte van de noord-europese landen. Ik heb compassie met de gewone Griek, Spanjaard, Portugees en Italiaan, die slachtoffers worden en zijn van het vervloekt EUSSR gebeuren. In de jaren ’90 van de vorige eeuw, waren er al veel economen die waarschuwden voor het gevaar van de eenheidsmunt EURO.
  Maar de politiek, wist het allemaal weer beter. Ik zie de achterlijke rooie KOK – van de Partij van de Arabieren- en de vileine Zalm van de Vereniging Van Dieven grijnslachen om de motie de Haan cda, die in 2000 bij motie vroeg om Griekenland buiten de EMU en de Euro te houden, want TOEN al klopte DAAR de BOEKHOUDING al niet. We zijn gewoon door de politiek, van links tot rechts BELAZERD en BEDONDERD! En de EU, was een misselijk plan van de vette KOHL CDU en de vampier MITTERAND op de top in Maastricht van 1992. Daar is de ellende begonnen!

  Like

 3. realpredictor zegt:

  Wat de meeste sprookjesgelovers niet weten is, dat de miljarden ‘donaties’ aan zgn. noodlijdende landen in de zakken van dezelfde graai-kapitalisten komen, die de crisis veroorzaakt hebben en niet ten gunste van het volk komen!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @realpredictor 18.54. uur. Inderdaad, van deze tig miljarden ziet de doorsnee Griek, Portugees of Spanjaard geen STUIVER. Het gaat rechtstreeks- door bemiddeling van de clinic clown VON RAMPUY, van de vervloekte EUSSR- naar de franse en duitse bankiers, die tot hun strot in de schuldpapieren zitten van GRIEKENLAND. DE LEUGEN REGEERT, dankzij de RODEN, de LINKS-LIBERALEN en de CHRISTEN-DEMOCRATEN, dat zijn pas de echte verraders en schuldigen!

  Like

 5. Een linkse of islamitische aanslag: Beide keren is het een teken van zwakte dat ze het blijkbaar met de mond niet afkunnen. Geweld is voor beide kringen de normaalste zaak van de wereld. Stel je eens voor dat een rechtse organisatie een aanslag zou plegen: Het commentaar en de bedreigingen richting rechts zouden niet van de lucht zijn. et zou zelfs prime-time-news zijn op alle radio en Tv zenders!

  Verachtelijk!

  Like

  • oogenhand zegt:

   De Antifa moet zeer gewelddadig zijn. Zonder geweld verliezen Linkse jongens hun aantrekkingskracht op hun donkere vriendinnen. Een Anti-Fascistische jongen met een zwarte vriendin moet waarschijnlijk meer uitkijken dan een Nederlandse moslim die met zijn Marokkaanse getrouwd wil blijven.

   Like

 6. Duidelijk is dat de slinksen steeds duidelijker laten zien waar zij daadwerkelijk voor staan: Geweld zonder scrupules. Het geweld schuwden ze al jaren niet. Aanslagen zonder doden inmiddels ook niet dus het zal wel niet zo lang meer duren voordat bij de linkse aanslagen, net als die van de islamieten, doden en gewonden zullen vallen.

  Het zelfde zie je bij demonstraties. De rechts-georiënteerde demonstraties probeert men zo vreedzaam en geweldloos te laten verlopen. Daarbij worden ze door instanties compleet en voortdurend dwarsgezeten. De linkse demonstraties zijn doorspekt met geweld en intimidatie en worden niet dwarsgezeten. Apart hé?

  Links kan blijkbaar niet veel fout doen bij de elite (die overigens al even slinks is).

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 20.14. uur. Mee eens Pieter!

  Like

 8. reageerbuis zegt:

  Dames en Heren! U bent toch niet de geslaagde aanslag van Links op Pim Fortuijn vergeten?

  Like

 9. Nee zeker niet, reageerbuis. Maar geloof me op mijn woord: Deze politieke en vooral laffe moord is in opdracht van de toen zittende regering uitgevoerd!
  Ik ben nog niet vergeten wat landverrader Wim Kok zei na een kamerdebat: “Dit kwaad moet met wortel en tak uitgeroeid worden”. Hierbij doelde hij op Pim Fortuyn en zijn partij. De kogel kwam van links, hoe je het ook wendt of keert.

  En dan ook nog eens als een bange laffe hond via de achteringang van de kerk binnenkomen om de begrafenisdienst van Pim Fortuyn bij te kunnen wonen. Schijtlijster! Die schijnheilige graflul had daar NOOIT aanwezig mogen zijn evenals die andere huichelaars die Pim altijd de grond in trapten!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 22.14. uur. Ook ik ben de laffe moord op professor Pim niet vergeten Pieter! De kogel kwam van LINKS!

  Like

 11. peterselie1 zegt:

  Ben er mee eens met de bovenstaande reacties, de cryptocommunisten die zich zelf liever sociaal democraten genoemd willen worden, zijn in staat om ook in ons land extremistische terreur uit te oefenen, maar op een niet opvallende manier. Maurice de Hondt met zijn weekelijkse (gemanipuleerde peilingen) de TV shows van P & W, DWDD en Knevel en van de Brink, dat zijn in mijn optiek willens en wetens een cryptocommunistische propagandamachine die wij zelf bekostigen, zij slaan hun dijen rood van het lachen, over deze naïeve dwaze, het meest gemakkelijk bij de neus te nemen volk van Europa. Aan het einde van deze maand, worden er veel meer mensen van overtuigd dat, na dat zij hun loonstrook goed bestudeerd te hebben, dat zij financieel genaaid zijn door het halalkabinet, alleen de inkomens boven de €100.000 worden niet gekort. De sociaal democraten (ik haat deze term) hebben altijd al geflirt met het communisme en het liever niet zo benoemd na de Tweede wereldoorlog en het is nooit weg geweest, het is in de haarvaten van de maatschappij gekropen en ingeburgerd als een gekaakte haring in het pekel water. Elke autochtone Nederlander weet wel een verhaal te vertellen hoe de Nederlandse linkse terreurbeweging de sociaal schijndemocratie de allochtone bevolking met allerlei douceurtjes bevooroordeeld.

  Like

 12. reageerbuis zegt:

  We zijn het eens. Het boek van Ine Veen: Moord in naam van de Kroon? heb ik met belangstelling gelezen.

  Like

 13. oogenhand zegt:

  “Het zelfde zie je bij demonstraties. De rechts-georiënteerde demonstraties probeert men zo vreedzaam en geweldloos te laten verlopen. Daarbij worden ze door instanties compleet en voortdurend dwarsgezeten. De linkse demonstraties zijn doorspekt met geweld en intimidatie en worden niet dwarsgezeten. Apart hé?”

  Dat rechtse demonstraties krampachtig geweldloos blijven komt door de onderhuidse invloed van het Christendom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s